Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islam excuuscultuur: Turken verbranden blank 19 jarig hoogzwanger meisje omdat ze abortus weigerde

Duitse rechters erkennen islamitische eerwraak als cultureel gebruik -  ‘In Turkije zijn eerwraakmoorden op zwangere vrouwen net zo normaal als het dagelijkse ontbijt’

 

In Duitsland raken twee nieuwe termen in zwang: ‘islam-korting’ en ‘migrantenbonus’. Die zijn ontstaan omdat criminele moslims in Duitsland voor dezelfde, vaak zware misdaden veel lagere straffen krijgen dan autochtone Duitsers, en dat enkel omdat ze zich beroepen op hun islamitische (excuus)cultuur. In Berlijn werd een 19 jarig Duits meisje dat zwanger was van haar Turkse vriend meegenomen naar een bos, in haar buik gestoken en levend verbrand, omdat ze weigerde abortus te laten plegen. Haar Turkse vriend zou namelijk in zijn eer worden aangetast als hij een kind bij een blank meisje zou hebben verwekt.

Zere knie moslima erger dan verbranding blank meisje

Enkele dagen geleden reed een Duitse automobilist in de stad Braunschweig per ongeluk tegen een moslima aan. Haar knie werd heel licht geraakt. De familie van het slachtoffer beweerde echter dat het opzet was, en dat de inzittenden islamofobische taal hadden gebezigd.

Natuurlijk grepen de politiek correcte landelijke media dit verhaal onmiddellijk aan om gezamenlijk ‘Vermoedelijke racisten rijden moslima met auto aan’ te koppen. Hoewel de politie het onderzoek nog niet heeft afgerond, vonden er stille solidariteitsmarsen plaats, werden er lichtketting-demonstraties georganiseerd en spraken politici er schande van.

Totaal anders ging het toen een blank meisje het slachtoffer werd van een gruwelijke moord door allochtonen. De 19 jarige Maria P. was hoogzwanger van haar Turkse vriend, die echter een abortus eiste. Toen ze dat niet wilde voelde hij zich in zijn eer aangetast, nam hij haar met een vriend mee naar het bos, stak haar daar twee keer in haar buik, overgoot haar met benzine en stak haar in brand. Uit pathologisch onderzoek bleek dat ze op dat moment nog leefde.

Duitse rechters erkennen islamitische eerwraakmoorden

Hoe reageerden de media hierop? Nauwelijks. Ten eerste werd zoals overal gebruikelijk is in West Europa de afkomst van de daders zorgvuldig verborgen gehouden, ondanks het feit dat de politie officieel bevestigde dat het om Turken ging, die bovendien bekenden het meisje te hebben vermoord.

Stelt u zich eens voor hoe de media en politiek zouden hebben gereageerd als het omgekeerde het geval was geweest, en een zwangere moslima zou zijn verbrand door een stel Duitse jongens. Er zouden dagenlang protestmarsen zijn georganiseerd, en de actualiteit- en praatprogramma’s op TV zouden vol zitten met politici die zouden zweren keihard op te treden tegen dit soort islamofobische haatmisdaden.

Nu slechts een blank Duits meisje dat het slachtoffer is blijft het doodstil, ook vanuit de moslimgemeenschap. De Turkse daders kunnen hoogstwaarschijnlijk op veel begrip en coulantie rekenen, want Duitse rechtbanken erkennen inmiddels islamitische eerwraak als cultureel vaststaand feit.

Islam-korting / migrantenbonus

Een jaar geleden kreeg een Duitse Afghaan nog zo’n ‘islam-korting’ nadat hij zijn hoogzwangere vriendin in haar rug had gestoken. De rechter oordeelde dat het de man niet streng aangerekend kon worden, omdat hij ‘op grond van zijn culturele en religieuze afkomst gedwongen werd’ om zijn eer te verdedigen.

Inmiddels wordt dit in Duitsland ook wel een ‘migrantenbonus’ genoemd, want als een etnische Duitser een zwangere Turkse neersteekt krijgt hij een veel hogere straf dan een Turk die een hoogzwangere Duitse neersteekt. ‘Als Duitser ben ik dus in mijn eigen thuisland een 2e klasse mens geworden, met instemming van de gerechtelijke macht,’ constateert auteur en journalist Udo Ulfkotte.

Alleen pro-islam is politiek correct

Op dezelfde wijze is de anti-islambeweging PEGIDA het doelwit geworden van de media en politiek, die stug volhouden dat er helemaal geen islamisering bestaat in Europa. Ondertussen wordt in heel West Europa steeds meer rekening gehouden met de culturele en religieuze gewoonten, wensen en eisen van migranten, vooral als deze uit islamitische landen afkomstig zijn.

Eerwraakmoorden in Turkije net zo normaal als ontbijt

Volgens universitaire studies zijn in Turkije eerwraakmoorden op zwangere vrouwen net zo normaal als het dagelijkse ontbijt. In veel moslimlanden, waaronder Jordanië en Pakistan, worden ze dan ook nauwelijks bestraft. Wereldwijd wordt 90% van alle eermoorden in moslimfamilies gepleegd. Als de daders van Westerse rechters hun islam-korting of migrantenbonus krijgen, wordt dit ‘culturele gebruik’ dus alleen maar aangemoedigd.

Koran moedigt geweld tegen vrouwen aan

Sommigen zullen vast wel weer beweren dat geweld tegen vrouwen niet wordt goedgekeurd door de islam, maar het tegendeel is het geval. In Sura 4:33 van de Koran staat dat ‘rechtschapen vrouwen in de afwezigheid (van hun echtgenoten) gehoorzaam en zorgzaam zijn. Als u echter bang bent dat ze weerspanning is, waarschuw haar, verban haar uit uw slaapvertrek en sla haar.’ In Sura 2:228 wordt bevestigd dat ‘mannen een trede hoger staan dan u (vrouwen)’.

Een vrouw met een eigen wil en een zelfstandige levenskoers zonder mannelijke bewaking en controle is in de islam ‘oneervol’, en mag daarom naar believen door mannen worden bestraft. Dit discriminerende, middeleeuwse vrouwenbeeld mag echter met instemming van de Westerse autoriteiten in moskeeën en op Koranscholen worden onderwezen. De gevolgen zien we ondanks het media-embargo op negatieve berichten over de islam overal, of de slachtoffers nu Hatun, Gülsüm of Maria heten.

Leugenpers symptoom van diep gezonken Europa

De Westerse leugenpers kan er trots op zijn er opnieuw in te zijn geslaagd de moslimdaders zo goed mogelijk te hebben beschermd. Want dat is het wat ze met hun wegkijken, bagatelliseren, negeren en ontkennen doen: het beschermen en verdedigen van een religieuze ideologie, die op alle fronten op extreem gespannen voet staat met alle Westerse waarden waar zo lang voor gestreden en gevochten is.

Omgekochte, corrupte journalisten en politiek correcte media die achter islamitische eerwraakmoorden staan, en etnische blanke Europeanen die in toenemende mate tweederangs burgers in hun eigen land worden – wie had ooit kunnen denken dat het eens vrije Europa zo diep zou zinken.

 

Xander

(1) KOPP

Zie ook o.a.:

23-01: Chaos in Franse steden: Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims
20-01: Het begint: EU wil moslimgroepen hun zin geven en kritiek op de islam verbieden
18-01: Miljoenen moslims demonstreren wereldwijd voor uitroeiing Joden en christenen en steken kerken in brand
13-01: Hypocriete Westerse elite wijst niet islam, maar islamofoben als schuldigen aan
10-01: Stratfor: Moslim terreur zal heel Europa destabiliseren
09-01: Bekendste Britse moslimleider: Islam betekent geen vrede, beledigers van Mohammed moeten worden vermoord
08-01: Peiling: Twee derde Duitsers ziet islam als bedreiging; 40% voelt zich vreemdeling in eigen land
08-01: Waarom de aanslag op Charlie Hebdo alles te maken heeft met de echte islam
07-01: Aanslag Frans magazine: Media en politiek negeren opnieuw verband met islam
06-01: Groeiend verzet tegen islam: Tsjechische oppositie roept volk op hond uit te laten bij moskee
02-01: Saudi Arabië prijst Angela Merkel voor pro-islam toespraak (/ Grens van wat autochtone Europeaan kan hebben is in zicht gekomen)
01-01: Frankrijk verbiedt kritiek op de islam op straffe van duizenden euro’s boete

2014:
29-12:Ifo-Instituut: Immigranten kosten veel meer dan ze opleveren
28-12: Moslims hebben geen spijt van verstoren Duitse kerkdienst tijdens kerstmis
25-11: Immigratiecrisis begonnen,... (/ Massaal protest in Duitsland tegen islamisering)
04-09: Farage: Multiculturalisme oorzaak populariteit IS onder moslims Europa
10-06: International Institute Counter-Terrorism: Europa wacht moslim-intifada
16-04: Ook Duitse steden lijden onder terreur criminele Marokkanen (/ Politie zegt geschokt te zijn over wetsverachting immigranten)
12-04: Turkse auteur baart opzien: Islam en immigratie verwoesten Europa (‘Samenleving wordt stap voor stap overgenomen – Mooie toekomst omgeruild voor wrede islam en geweld door migranten’)
06-04: Sharia Zweden: Krant hackt en publiceert adressen anti-islam reageerders (/ Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen naar op 1 na hoogste ter wereld)
17-02: Harde cijfers tonen aan dat massa-immigratie zware last is (/ Essen: 90% criminaliteit gepleegd door buitenlanders)
11-01: Driekwart Britten wil halt aan immigratie; Duitsers in 2035 in minderheid

2013:
24-05: Stratfor: Zweedse migrantenrellen zullen op heel Europa overslaan

06-02: Zweedse stad Malmö zinkt weg in anarchie door moslimimmigranten

2012:
07-09: Duitse politie heeft opdracht criminaliteit Arabische immigranten te verzwijgen
21-08: Franse auteur richt partij op omdat land 'in oorlog is met immigranten'
04-08: Roergebied in verval; Criminaliteitsexplosie door zigeuners en immigranten
23-07: Moslim verkrachtingsbendes teisteren Europese steden
20-05: Dankzij Europa en immigratie binnen 10 jaar geen geld meer voor sociale voorzieningen
29-02: VN: Delen grote Britse steden levensgevaarlijk door migrantenbendes

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Gasten die hier niet meer posten:  Trol Koekwous ,Brillemans(je) , Frigo, M.van L,  Wilm alias Voltreffer, Nicky, Kristal alias Splinter, Hans1, Hansje Brinker , Al hasna itramo , NN.  Deze postings worden verwijderd. Niet op reageren.

 

Reacties

Pagina12
lupardi op 25-01-2015 21:50

ZM neem vooral vit c in voldoende hoeveelheid min 1 gram per dag! mag best iets meer ook,en neem voldoende rust.

vit c wel in poedervorm kopen ,ik neem elkedag 2 theelepels,en ben nooit ziek .

getuige op 25-01-2015 22:10

Zilvermeeuw op 25-01-2015 21:38

Colloïdaal zilver zou welleens kunnen helpen :-). Las van de week dat je computer gek deed, dacht eerst aan een computer virus. Later las ik dat ziekjes was. Nogmaals beterschap lieve zuster..

Zilvermeeuw op 25-01-2015 22:14

Dank voor je adviezen, Lupardi, die ik zeker ga opvolgen, morgen al. Ik moet bekennen dat ik de laatste tijd inderdaad nogal vitaminenloos door het leven ben gegaan en dat "betaalt" zich nu uit. Was de voorgaande 10 jaar nooit ziek behalve dan af en toe een dagje verkouden maar nu is het een serieuze dreun.

Nou Eduard, die spierpijn heb ik nog niet dus het is afwachten. Hopelijk blijft dat weg. Het is niet zo moeilijk om in bed te blijven en uit te zieken, maar ik moet 4x per dag met mijn hondjes uit,,,,, En dàt valt niet mee. Ik heb al gedacht, als deze er niet meer zijn neem ik een kat    :-)

Knip op 25-01-2015 22:18

@Zilvermeeuw op 25-01-2015 21:38

Beste Zilvermeeuw. Ik lees niet iedere dag de berichten op Xander. Daarom wist ik niet dat je ziek bent (geweest). Ook ik wil je van harte beterschap wensen. Houd je taai he.

Zilvermeeuw op 25-01-2015 22:24

@Getuige, dank je wel voor je goede wensen. Een tijdje geleden heb ik 1 liter colloïdaal silver 40 ppm gekocht, maar ook 2 flesjes van 250 ml aan mijn beide kinderen gegeven. En je voelt hem al aankomen: sinds een maand is het dus op, ik heb niet op tijd nieuw besteld. Zal dat morgen meteen doen want het zal ongetwijfeld de genezing bespoedigen (hoop ik dan maar. Niet geschoten is altijd mis). En er is mij echt heel veel aan gelegen om deze toestand z.s.m. achter de rug te hebben want dit is echt geen doen.

Mijn zoon komt elke zondag trouw na de kerkdienst met zn gezin naar mij toe en dan blijven ze avond-eten. Maar ik voelde me vanmiddag zo beroerd dat ze al om 3 uur naar huis zijn gegaan zodat ik een paar uur naar bed kon. Het eten heb ik natuurlijk meegegeven.

Wat mij wel goed deed; een buurman die mij wel eens in de tuin helpt, b.v. onlangs met het kippenhok (want ik ben nou eenmaal geen timmervrouw) had mij vanmiddag 4x gebeld en kreeg geen gehoor omdat mijn telefoon beneden was. Om 6 uur ging de deurbel - de honden maken dan zo'n kabaal, daarvan word ik altijd wakker - en stond de buurman voor de deur; "ik heb je 4x gebeld maar je nam niet op dus ik dacht ik ga even kijken of alles o.k. is". Nou dat vond ik echt hartverwarmend want dat is nog nooit eerder voorgekomen.

Zilvermeeuw op 25-01-2015 22:25

Dank je wel Knip. !

Disciplus Simplex op 25-01-2015 22:35

"Semper paratus op 25-01-2015 21:23ZMhahahaha bakn en broadn met een koran op 100 grodn"

Volgens het recept moet die toch véél heter? 

Josefientje op 25-01-2015 22:38

P.s. ik zie dat ik nog steeds niet "bij" ben.

Zilvermeeuw, omdat je weer af en toe reageerde dacht ik dat je wat beter was. Nog steeds niet zie ik nu, heel veel beterschap toegewenst, duurt wel lang vind ik. Hopelijk knap je gauw op!

Baaaaiiiiiii

Zilvermeeuw op 25-01-2015 22:41

Dag Josefientje. Dank voor je lieve bericht.

k Had al veel eerder in bed willen liggen vanavond maar ja, de hondjes hè? Nu even het laatste korte rondje (want daar was het wachten op) en dan zzzzzzzz.

Jij en allen die meelezen, welterusten en slaap lekker.

Lieve groet,

Zilvermeeuw

Goodmorning op 25-01-2015 23:17

Als Nederlands staatsburger hou ik mij aan de wet. Ik voel mij veilig in dit vlakke land, want wij burgers bepalen die wet. Word je bedreigd of van jou gestolen, zoals onlangs gebeurde in Juwelierszaak. Pak je toch gewoon een kanon en probleem is weg. Dat is zelfverdediging,....

Conclusie,....zorg goed voor je eigen haggie,....!

aap uit op 25-01-2015 23:27

Zonder geloofden was er wereldvrede!

NN op 25-01-2015 23:58

Onacceptabele post verwijderd.

 

Allen:

Deze Poster NN is hier niet meer welkom en is geblockt. Mod.

 

Arno op 26-01-2015 00:51

Je verbaast je keer op keer weer waatoe de mensheid in staat is, het is te hopen dat onze Koning snel terug komt...

Arno op 26-01-2015 00:56
Je reactie is ontvangen. Reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden. Het kan dus even duren voor je reactie getoond wordt op deze site.
 
Erg jammer Xander! maar u heeft hiervoor meer dan uw best gedaan, triest dat we dit met z'n allen niet zonder screening weten te handhaven.
 
 
Het is zeker betreurenswaardig dat we weer op deze maatregel moeten overgaan. Vanaf 25 dec 2014 t/m 25 jan 2015 zijn de postings weer vrij doorgelaten maar het schijnt niet te kunnen. Mod.
 
kruisvaarder op 26-01-2015 03:45

Wilders heeft gelijk ziek van geest minder minder

Chrissy op 26-01-2015 07:05

Eens komen we voor Gods troon te staan om te verantwoorden wat we hebben gedaan en wat we hebben gelaten. Ook de jonge man die een vrouw doodde die zijn kind droeg.

Blijf waakzaam

Sjaloom

Anne op 26-01-2015 09:35

Dit verhaal is onbegrijpelijk, dat er dit soort mensen bestaan is voor mij onbegrijpelijk en niemand doet hier iets aan. De regeringen niet, de media niet, dit soort mensen kan dus rustig hun gang gaan. Dat de vrouw in dit "religieuze geloof" geen waarde heeft laten de mannen met dit "religieuze geloof" duidelijk merken.

Wij zijn al heel lang tweedehands burgers, wij mensen van Nederland/ Duitsland en eigenlijk van heel de EU.

Dit soort praktijken worden ook hier uitgevoerd en ook hier hoor je er niemand over en niemand die in opstand komt tegen dit barbaarse geweld, wat dat is het. Ik denk omdat iedereen simpelweg bang is. Bang van de moslim en bang voor hun cultuur. Soms heb ik het nare gevoel dat dit allemaal bewust gecrieerd wordt, dat heel iemand anders aan de touwtjes trekt, wie....daar ben ik nog steeds niet achter, maar ik ben wel blij dat er nu groepen opstaan en hier tegen in opstand komen.

Vrijheid van spreken en doen hebben wij allang niet meer, wij zijn de onderdrukkers van onze samenleving geworden en ik ben bang dat dit alleen maar erger gaat worden......

Rebecca op 26-01-2015 10:31

Waarom toch gaan slikken als men ziek wordt of is.Dan is het practisch te laata..

Alleen preventief gebruiken heeft zin,zoals Vit.C, liefst in vruchten en col.zilver an Rebecchet hele jaar door.

Vit D als er geen zon is id vorm van capsules of nog beter harinkie hier zallumpie daar,enzo is er nog veel meer,---

                                                             duh garoetjes van Rebecca

Ludwig op 26-01-2015 11:01

wat jammer xander , snif snif

maar ik begrijp het wel

soms heb je geen andere keus

maar misschien kan je in het weekend zaterdag en zondag vrij laten reageren van 16u tot 20u

het is maar een voorstel he 2 keer 4u per week of op andere dagen of andere uren

maar als jij dat niet ziet zitten begrijp ik dat wel hoor

tegen de wolf kan je moeilijk zeggen eet dat schaap niet op want als je uw rug draait valt de wolf dat schaap aan of als je even niet ingelogd bent komen de spammers hun gal uitspuwen op jouw forum

maar alleszins bedankt xander dat we een maand vrij hebben mogen reagaren :-)

greetz ludwig

De Graaf op 26-01-2015 13:11

Zijn er volgers van Jesus die een partij willenn opstellen? Of op zijn minst bijeen willen komen om met ideen op tafel te komen? landelijke actie, verspreiding van waarheid aan de mensen die nog vastzitten in de bekende matrix..

Mod, excuus als deze oproep onngepast is. Ik wil echter graag pijlen of er animo is.

5318537 op 26-01-2015 13:18

Zo,n nieuwsbericht,bedreigend en diep triest,en U gaat gezellig keuvelen?

Dit meisje is op een verschrikkelijke manier vermoord en het had Uw dochter kunnen zijn,want daar werkt links en de moslimbende naartoe.

Hoe zou U zich voelen als het Uw dochter is en men gaat gezellig keuvelen ?

Sorry Zilvermeeuw,ik hoop dat je mij gelijk geeft.

Emanuel op 26-01-2015 13:35

De aarde zal eens al het onrecht uitspugen.

Jee-dee op 26-01-2015 17:11

Nogmaals.....Barbaars

Ludwig op 26-01-2015 17:12

@zilvermeeuw

veel beterschap he

op het nieuws zeggen ze dat het een griepepedemie is

greetz ludwig

Disciplus Simplex op 26-01-2015 17:52

De Graaf op 26-01-2015 13:11Zijn er volgers van Jezus die een partij willen opstellen? Of op zijn minst bijeen willen komen om met ideen op tafel te komen? landelijke actie, verspreiding van waarheid aan de mensen die nog vastzitten in de bekende matrix..

Ja, die zijn er wel, maar wat denk je dat het gevolg is? Kijk naar de PVV. Ik denk dat het beter zou zijn om de CU (wat helaas door de samensmelting nogal verwaterd is) wakker te maken. Dan hun 'politiek corectheid' de grootste plaag van deze tijd is. 

Net zoals trouwens de EO. Al die brave christenen die zonder nadenken op de CU stemmen en lid zijn van de EO kritiekloos kijken wat je opgelepeld wordt (of de NCRV/CDA= zelfde maar dan erger). Ik denk (weet) dat de oprichters zich zouden omdraaien in hun graf. Eén ervan was mijn oom, (mijn opa idem van de NCRV, heel lang geleden) dus ik denk dat ik er wel enige kijk op heb. Ik moet dan met name denken aan dat nieuwe programma 'Rot op naar je eigen land' (sorry mod, maar zo gaat het schijnbaar heten) over asioelzoekers. Allemaal heel lief bedoeld, maar zó dom naief en onwetend. Vluchtelingen opvangen is één ding, maar het paard van Troje binnenhalen als je wéét wat de inhoud is (als je tenminste je ogen los doet). 

Soms moet de verandering van binnenuit komen. Maar misschien is radikaal opnieuw beginnen wel het beste, dan loopt de oude band vanzelf leeg. 

@moderator: goede zet om de boel te firewallen. Er was wel heel erg veel geschreeuw en vuilnisreacties. --

U.G. Kempenaer op 26-01-2015 19:43

Een minderwaardige daad van een kwaadaardig schepsel. Een erg harde menier om met de islam in aanraking te komen. De koran roept nu eenmaal op tot moord op niet-moslims en dat gebeurt dan ook. De Europeaan is verworden tot een betreurenswaardig zwak schepsel, zijn continent onwaardig. 

 

Zelfs een colonne wilde primaten is in staat het hier over te nemen. 

Jee-dee op 26-01-2015 21:37

Zo gaat Europa langzaam maar zeker over naar een islamitische staat.triest .

De Graaf op 26-01-2015 23:55

@ Diciplus:

De PVV vertelt echter ook halve waarheden als het puntje bij het paaltje komt. Wat ik voorstel is een partij pro Jezus (brr dat klinkt respectloos) en dan ook meteen alles waar hij voor staat opnemen in de agenda. Het is alleen al een schande dat de naam/persoon Jezus in geen enkele discussie terug komt.

De politiek oppert van alles, maar alles, letterlijk alles wordt vanuit menselijk oogpunt beredeneert en dus gepoogt op te lossen vanuit menselijk denken. Alsof wij mensen ook maar iets goeds kunnen doen long term op een wereld waarin satan de macht heeft..

Ik wil mijn mond wel opentrekken en God laten spreken. Cant do it myself.. Zeggen dat moslims kwaad willen doen omdat de Koran dat zegt is fout.. Het klopt niet en de PVV is dus niet duidelijk naar de burgers. Het is satan, de opponent van onze lieve Heer, die dwalingen zaait en gewoon chaos wilt.. Dat bericht moet weer terugkomen in de media

Het klopt, dit kan door de CU wakker te schudden. De vraag is of dat sneller werkt, om iets vast geroest wat in de val gelopen is en daar op te hopen,, of om zelf een fris en enorm doortastende waarheidsgetrouwe wind te laten waaien waar ook maar mogelijk is..

Daarom mijn vraag, wie heeft hier kennis, bereidheid en is een volger van Jezus en is het zat.. Ik vraag niet om hooggeleerde, dit ben ik zelf ook niet. Die komen vanzelf wel aansluiten. Gewoon een paar burgers met kennis over de matrix waar wij inzitten die net als ik op zoek zijn geweest naar de waarheid en het zat zijn om maar toe te kijken..

Wellicht kan Xander als tussenpersoon fungeren voor het eerste contact.

 

Denkt u geloofwaardig te zijn als u naar de satan verwijst in de politiek. ? XN wil hier geen enkele rol in spelen. Mod.

Annemarie op 27-01-2015 04:42

Xander, speel je dergelijk nieuws ook door naar bijvoorbeeld NPO/NOS e.d.

Wanneer je dat doet; wie weet helpt het....?  En krijgen we misschien gaandeweg echt nieuws te horen/zien.

75% van het huidige (reguliere) nieuws is echt, nou ja, 'k zal het netjes houden; verre van relevant.

Op een gegeven moment zal toch het geweten van degenen die bij dergelijke nieuwszenders gaan knagen en dat ze zich gaan realiseren dat ze beknot worden aangaande persvrijheid?

Wat is hier gebeurd ? op 27-01-2015 06:40

Jammer moderation 

Zilvermeeuw op 27-01-2015 10:36
De Graaf op 26-01-2015 23:55

Zeggen dat moslims kwaad willen doen omdat de Koran dat zegt is fout.. Het klopt niet en de PVV is dus niet duidelijk naar de burgers. Het is satan, de opponent van onze lieve Heer, die dwalingen zaait en gewoon chaos wilt.."

Natuurlijk klopt het wèl wat de PVV zegt. De meesten in dit godloze en goddeloze land willen niet weten wat Christus sprak over de satan als "overste van deze wereld" dus heeft het geen enkele zin om te proberen mensen hun ogen te openen door een nieuwe partij op te richten. De SGP komt nog het dichtste bij maar ook Van der Staaij heeft - behalve dat hij af en toe een bijbeltekst noemt in de 2e kamer - de waarheid verkocht voor zilverlingen om maar "mee te mogen doen" met deze regering  en wordt zelfs een "bevriende" partij genoemd. Bevriend met PvdA en VVD.... "Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zal zeggen wie u bent".

Het zijn de kerken die het nieuws àchter het nieuws moeten verkondigen aan hun gemeenteleden. Dat wij te strijden hebben tegen de boze overheden en machten in de lucht. Dat dáár alle ellende vandaan komt. De strijd ligt in de 1e plaats op het geestelijke vlak. Maar ook het gros van de kerken - zéker en gelukkig niet allemaal - laat het in dit opzicht volkomen afweten door onder 1 deken te kruipen met de islam. De apostel Johannes schrijft "ga uit van haar opdat gij geen deel hebt aan haar (boze) werken".

Florus op 27-01-2015 12:08

Zilvermeeuw

ja er gens heb je gelijk, maar zeg me eens, hoeveel mensen worden niet met het evangelie geconfronteert, met wonderen en daden, maar toch zien ze niet wat voor hun ogen gebeurd. nee ik snap hen ook niet, maar je weet wat Yeshua zei, veel zaad valt op de verharde weg, de zon schijnt erop en verbrand het" en daarmee bedoel ik Een onwetende ondanks dat hij 3 jaar lang dag en nacht vlak bij de Here Jezus was en er met de neus op de feiten werd geduwd.

maar vergeet ook niet Johannes de doper, ook hij twijfelde, of het Jezus was die hij verwachte mocht als de messias.

moge de Here u zegenen Zilvermeeuw

Florus op 27-01-2015 13:33

Zilvermeeuw  Het zijn de kerken die het nieuws àchter het nieuws moeten verkondigen aan hun gemeenteleden.

hahahaha laat me niet lachen Zilvermeeuw , dat doen ze al lang niet meer, Petrus en Paulus heeft hen opgedragen dat te doen ja, maar als de gemeenten dat doen, dan spelen ze hun sponsering kwijt, en dat willen de voorgangers niet. Even je ogen openen voor de werkelijkheid mijn vriend. de realiteit in de gemeenten is zoek. het is allemaal enkel en alleen de bijbel, niks anders. Zie je nog kinderen in de gemeenten? zoals ten tijde van... ja in aparte klasjes , zijn er nog leden die hen onderricht geven aan hun leeftijd? Niks van,ze zijn storende elementen, (heb ik gehoord)

In de gemeenten zweven ze, ze zijn heilig (hypocriet) bezig. en kunnen niet op eigen benen staan. willen ze ook niet. vroom doen en terwijl de wereldse daden toestaan. Ja de tienden moeten ze hebben. Maar dat het vrijwillig moet zijn gegeven, daar geloven de voorgangers niet in.

kortom de wereld is geheel in de christenengemeenten binnengeslopen, in plaats dat de christenengemeenten in de wereld is uit gegaan.  dat is mijn viezie, jammer genoeg. 

De woorden van Yeshua zijn al aan 't werk, "zal ik nog geloof vinden als ik terugkom?"

ja een beetje wel hoop ik.

lente op 27-01-2015 14:20

@ De Graaf 23:55 

Ik deel met Efeziërs 6 je inzicht over de wereldse overheden.

Ben ook bang dat de zogenaamd christelijke partijen teveel water in de wijn moeten doen om aan de macht te komen of invloed uit te oefenen. Heb ook twijfels of de polariserende PVV niet teveel voorbij gaat aan de vreemdeling in ons midden.

De laatste tijd hier vaker iets over gepost.

Het is precies dezelfde reden als dat er bij de komst van Jezus op aarde géén plaats was in de herberg...

Als op Palmzondag jubelend "Hosanna" roepen.

Maar morgen: "kruisig Hem!"

Kortom: Wie is onze naaste? 

De wil om meer of minder mensen te leren kennen en bij God te brengen?

Wat is ook alweer de zendingsopdracht volgens Matteus 28?

Ik hou het voorlopig zelf bij enkele bijbelgetrouwe youtubers die het nieuws proberen te duiden, zoals

https://www.youtube.com/user/KijaniAmariAK

en de duistere invloed van de paus op de afbrokkelende bijbelkennis met sites als https://www.worldslastchance.com/

 

Noorderlicht op 27-01-2015 15:18

@De Graaf op 23:55

"Daarom mijn vraag, wie heeft hier kennis, bereidheid en is een volger van Jezus en is het zat.. Ik vraag niet om hooggeleerde, dit ben ik zelf ook niet. Die komen vanzelf wel aansluiten. Gewoon een paar burgers met kennis over de matrix waar wij inzitten die net als ik op zoek zijn geweest naar de waarheid en het zat zijn om maar toe te kijken.."

Jij vraagt advies aan een volger van Jezus, maar deze kan jou niet helpen want wil je uit de 'matrix' stappen dan zal je op de eerste plaats jouw religie op moeten geven aangezien religie onderdeel van deze matrix is ;-)

 

 

Conan op 27-01-2015 15:48

Het is simpelweg de ideologie van de Mahdi.

Zilvermeeuw op 27-01-2015 16:33
lente op 27-01-2015 14:20

@ De Graaf 23:55 

Ik deel met Efeziërs 6 je inzicht over de wereldse overheden.

Ben ook bang dat de zogenaamd christelijke partijen teveel water in de wijn moeten doen om aan de macht te komen of invloed uit te oefenen. Heb ook twijfels of de polariserende PVV niet teveel voorbij gaat aan de vreemdeling in ons midden.

De laatste tijd hier vaker iets over gepost.

Het is precies dezelfde reden als dat er bij de komst van Jezus op aarde géén plaats was in de herberg..."

Ik begrijp ècht niet hoe je dàt dùrft te schrijven! Erg gaat jaarlijks 4 miljard: vierduizend miljoen (!) naar ontwikkelingshulp en de complete asielindustrie (jaaaa het is een industrie) hier in Nederland kost per jaar een veelvoud daarvan.

Onze eigen kinderen worden bij het zoeken naar een huurwoning steeds weer verdrongen van de wachtlijsten  omdat er elke keer weer gelukzoekers! voorrang krijgen. En jij durft notabene de geboorte van de Heiland daarbij te betrekken???????

Zilvermeeuw op 27-01-2015 16:41

@Florus op 27-01-2015 13:33"

Je hele reactie staat bol van de beschuldigingen richting de kerken terwijl je zelf nooit in een kerk komt. Alles van "horen zeggen". Maar je bent zó overtuigd van je eigen gelijk dat het geen enkele zin heeft om bewijzen tégen jouw beweringen te geven. Iets wat ik heel makkelijk zou kunnen maar de moeite er niet voor neem. Water naar de zee dragen enz. totaal nutteloos.

lente op 27-01-2015 19:07

Als ooit welvarende randstedeling woon ik in zo'n door de overheid aangewezen vluchtelingengebied beste Zilvermeeuw.

Door de wereldse overheden vastgestelde asielpolitiek, mensen ja die van onze belastingcenten van het zo veelbesproken bed, bad en brood worden voorzien. Als vroegere woonbegeleider op zo'n AZC heb ik mij met miljoenenprojecten in de huisvesting ook heus wel soortgelijke vragen gesteld. Wie het kaf van het koren kan scheiden, wie een echt goed asielmotief heeft, als christenvervolging of politiek slachtoffer? En wie precies de gelukzoekers?

Ik heb er veel geleerd waarin ik als christen het verschil kan maken, temidden van een ongelovige horde collega's en islamieten. Zo ontstonden vanzelf de vragen van de mannenbroeders tijdens introductielesjes Nederlands over mijn levenshouding en gedrag, waarom ik "anders" was dan de ongelovige collega's in de bejegening en in de primitieve woonsituaties.

Nieuwsgierig geworden zijn er zo toch al aardig wat mensen via een aanvullende bijbelcurusus tot bekering gekomen. Wie ben ik dan, om wie dan ook maar hier af te wijzen??? 

Florus op 27-01-2015 20:01

Zilvermeeuw

"Je hele reactie staat bol van de beschuldigingen richting de kerken terwijl je zelf nooit in een kerk komt."

leuk beschuldiging hoor, maar wie zegt er dat ik niet naar de gemeente ga? ik heb dat niet gezegd, en ik ga iedere week ernaartoe. dus neem je woorden maar terug, en als je mij kent, wat mogelijk is, dan is het niet omdat ik naar een andere gemeente ga waar ze meertijds wel doen wat de Here ons heeft voorgeleeft. 

ook zegt u, dat ik zó overtuigd van mijn eigen gelijk heb. hier antwoord ik niet op, ik zie en hoor wat ik zie en hoor. en waar twee of drie eenparig hetzelfde zeggen, staat het vast , en we zijn met 9 mensen.

en beste Zilvermeeuw ik val jou niet aan, ik stel iets vast in het algemeen, waarom val je mij dan aan?

maar ik heb je lief en blijf u zegenen in Jezus naam

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl