HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vrijhandelsakkoord met VS vernietigt ruim half miljoen Europese banen

Socialistische welvaartsverplaatsing: Gemiddelde lonen in Noord Europa dalen met € 4.848 per jaar, in Zuid Europa met € 165,- - Nederland kan zich opmaken voor nieuwe ronde bezuinigingen op sociale zekerheid en zorg


De kloof tussen arm en rijk zal door het TTIP nóg groter worden.

Uit het eerste onafhankelijke onderzoek blijkt dat het bejubelde TTIP vrijhandelsakkoord met de VS de komende 10 jaar 583.000 Europese arbeidsplaatsen zal vernietigen, de export zal beschadigen en zowel de lonen als belastinginkomsten zal doen dalen. Bijkomend probleem is dat Brussel het zo geregeld heeft, dat de nationale parlementen helemaal niets te zeggen hebben over dit akkoord, en er dus ook geen wijzigingen in aan te brengen zijn.

De studies van de EU schetsen zonder uitzondering een rooskleurig beeld voor de welvaart en werkgelegenheid in Europa, zoals 1,3 miljoen nieuwe arbeidsplaatsen. In werkelijkheid blijkt het TTIP enkel gunstig voor de VS, want alleen daar zal de export en het aantal banen toenemen. De enigen in Europa die ervan zullen profiteren zijn de industriëlen en grootkapitalisten bij banken en multinationals.

Amerika profiteert, Noord Europeanen moeten bloeden

Deze voor de Europeanen ontluisterende conclusie is afkomstig van het Global Development & Environment Institute van de Amerikaanse Tufts-Universiteit. Dankzij het vrijhandelsakkoord zullen er bijna 600.000 banen verloren gaan in de EU, net zoveel als in de crisisjaren 2010 en 2011. Noord Europa kan rekenen op het verdwijnen van 223.000 arbeidsplaatsen en een teruggang van de export met 2,07%, waardoor het BNP met 0,5% krimpt.

De belastinginkomsten lopen terug, en de lonen in Noord Europa zullen gemiddeld € 4.848,- per jaar dalen. Voor Zuid Europa zijn de gevolgen minder ernstig. Daar verdwijnen 90.000 banen en daalt het gemiddelde inkomen met € 165,- per jaar. Dat komt deels omdat het in die landen al een stuk slechter gaat dan in Noord Europa, en deels omdat het beleid van Brussel gericht is op socialistische nivelering, waardoor er een permanente welvaartsverplaatsing van Noord naar Zuid optreedt.

Nieuwe bezuinigingen, ernstige sociale ontwrichting

Dat betekent dat met name Noord Europa, inclusief Nederland, zich kan opmaken voor een nieuwe ronde strenge bezuinigingen, die ernstige sociale ontwrichtingen zullen veroorzaken – en dat terwijl de zorg en sociale zekerheid nu al grotendeels wordt gestript door het zittende VVD-PvdA kabinet, dat tegelijkertijd zonder al te veel protest bijna € 700 miljoen extra naar Brussel overmaakt.

Het einddoel van deze nivellering en blijvende verarming van Noord Europa is duidelijk: nog meer Europese gelijkstelling en integratie, waardoor er stap voor stap een financiële en politieke (schulden)unie ontstaat, een Verenigde Staten van Europa zelfs.

Rijken nog rijker, lage inkomens de dupe

De weinige profiteurs van het vrijhandelsverdrag in Europa zijn –we zouden inmiddels kunnen zeggen ‘natuurlijk’- de grote financiële spelers op de beurzen, industriëlen en de (super)rijken. Maar ook de pensioenfondsen hebben er belang bij, want die hebben fors geïnvesteerd in aandelen, en zijn daarom afhankelijk van hoge koersen.

Wat tevens een rol speelt is de valuta-oorlog die op onze planeet is uitgebroken, waarmee de diverse handelsblokken hun export zo goedkoop mogelijk proberen te maken. Met name voor de lage inkomens in Europa zal dit vernietigende gevolgen hebben.

De reden waarom het Amerikaanse instituut tot totaal andere conclusies dan de EU komt is simpel: de officiële onderzoeken baseren zich enkel op cijfers tot en met 2010. Toen was de crisis in Europa nog lang zo erg niet als in de jaren daarna. Bovendien heeft Brussel de zeer eenzijdige rekenmethode van de Wereldbank gebruikt, terwijl de Amerikanen het VN-model gebruikten, dat veel omvattender en nauwkeuriger is omdat het ook de regionale handelsverschillen in ogenschouw neemt, en niet enkel kijkt naar de belangen van het grootkapitaal.

Succes voor elite, ramp voor gewone man

De Europese politieke elite verkoopt het TTIP als een groot succes, maar uiteindelijk zullen de gewone Europeanen zich straks gelukkig prijzen als ze überhaupt nog een –slecht betaalde- baan hebben. De eerste en tot nu toe enige onafhankelijke studie laat onverbiddellijk zien dat het door Brussel gesloten vrijhandelsverdrag een ramp voor de gewone man is.

De verantwoordelijke politici beseffen dat heel goed, en daarom worden petities tegen het TTIP onderdrukt, en worden de onderhandelingen over het verdrag streng geheim en buiten het zicht van het publiek gehouden. Mensen die het wagen openlijk kritiek te uiten op het vrijhandelsverdrag, worden belachelijk gemaakt.

Het eindcommentaar van de Deutsche Wirtschafts Nachrichten spreekt boekdelen: ‘De koude berekening van de politieke elite in de EU en de nationale lidstaten: Zodra de mensen erachter komen wat wij hebben besloten, zijn wij al lang met pensioen. Daar zullen ook dan de belastingen nog voldoende voor zijn.’

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

24-10: Deense investeringsbank: In november nieuwe beurs- en schuldencrisis
21-10: Machtigste bank ter wereld geeft derde waarschuwing voor grote crash
16-10: Duitse bondskanselier Merkel waarschuwt voor nieuwe eurocrisis (/ Duitsers en Nederlanders moeten permanent welvaart inleveren om de euro overeind te houden)
03-10: Diepere crisis eurozone door Frankrijk en Italië; ECB en IMF vrezen totale crash (/ IMF eist afbraak sociale zekerheid Europa)
28-09: Vrijhandelsverdrag: EU schakelt macht nationale parlementen uit (/ ‘Sluizen herverdeling welvaart eurozone worden geopend’)
11-09: Grote investeringsbanken verwachten dramatische euro-crash
01-09: ...; ‘Europese superstaat in 2016’ (/ Op zijn laatst in 2016 een euro-staatsschuldencrisis, waarna de ECB de EU-landen tot een financiële en politieke unie zal dwingen)
25-08: Frankrijk op rand instorting; ... (/ IMF waarschuwt EU dat keiharde ‘derdewereld’ bezuinigingen nodig zijn)
30-06: Amerikaanse topeconoom Armstrong: Invoeren euro slechtste besluit ooit (/ ‘Uitbuiting van de samenleving door bankiers ontketent klassenstrijd en mogelijk een revolutie’)
25-05: Onderzoeksjournalist: Netwerk Europese elite maakt einde aan democratie
18-05: ‘Spaarders in EU worden na verkiezingen gedwongen eurozone te redden’ (/ Overeind houden eurozone gaat iedere Nederlander omgerekend minstens € 12.000 kosten)

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.Reacties

wakker op 14-11-2014 16:22

Lekker hé, zo'n EU? De enige weg hieruit is een revolutie, al dan niet bloedig. De politici hebben ons hierin gestort en ze hebben de wapens.

Peter op 14-11-2014 17:16

De 'vloek van Brussel' begint dus langzamerhand zichtbaar te worden ...maar we blijven allemaal politiek correct toch?

robfer op 14-11-2014 17:29

Er is maar één oplossing. Uit de EU. Na de volgende verkiezingen zullen de Britten en Franzosen dit al doen. Dan wij ook als we dit zooitje puin wegstemmen. Nederland wordt wakker!!!

Geert op 14-11-2014 17:34

Mooi, Nederland wil toch zo graag bij de eu, bloeden zul je. En voor het domme achterlijke stemvee ik hoop dat je aan de geeuw honger gaat jullie verdienen niets anders. sorry dat ik het zo hard zeg maar het is niet anders.

Vrumt op 14-11-2014 17:44

Verschil in de lonen voor de laag  opgeleiden en de uitkeringen liggen dicht bij elkaar.Dus...de keuze wordt alleen maar makkelijker om niet meer te gaan werken.

qwerty op 14-11-2014 18:16

leuk

Esther op 14-11-2014 19:17

Nederland moet gewoon uit de EU stappen dat is één ding wat zeker is.

Liever vandaag dan morgen eruit stappen anders is de ellende niet meer te overzien.

Het wordt echt tijd dat alle Nederlanders in opstand komen en dan bedoel ik niet een demonstratie waar een paar duizend mensen aanwezig is maar massaal  allemaal in opstand komen.

Want zoals het er nu aan toe gaat met de ouderen en de chronisch zieken is gewoon onmenselijk.

En het wordt inderdaad allemaal nog veel erger,miljarden gaan er naar het buitenland en onze ouderen die na de oorlog Nederland hebben opgebouwd worden nu de dupe van het wanbeleid van onze regering.

Dat noem ik echt stank voor dank, in één woord schandalig.

We moeten de ouderen en Chonisch zieken koesteren en voor ze opkomen, maar de regering denkt daar blijkbaar anders over die laat zich onder druk zetten door de EU.

densi op 14-11-2014 19:22

Psalm 23 zal u de nodige gemoedsrust geven, wat er ook gebeurt.

grrrr001 op 14-11-2014 19:49

Wanneer wordt heel dat europarlement met incompetente zogezegde volksvertegenwoordigers opgedoekt?en de gebouwen verzegeld zodat we kunnen beginnen met puin ruimen?---http://rt.com/news/205327-fleischmann-keiser-fraud-jpmorgan/

Fresh op 14-11-2014 20:32

Al vanaf het begin dat ik op de arbeidsmarkt aan het werk ben, dat is nu zo'n 10 jaar, heb ik niet gespaard voor mijn pensioen. Daar heb ik bewust voor gekozen. Geef mij dat geld maar in mijn hand i.p.v. afdragen aan de pensoensfondsen die dat geld weer lekker vergokken op de beurzen. Ik ben niet koekoek. Wanneer er dan weer een paar honderd miljard euro verdampt op de beurzen zoals een paar jaar terug dan moet werkend Nederland opeens meer pensioenspremie aan de pensioensfondsen afdragen om de dekkingsgraad weer op orde te krijgen. Wanneer eenmaal de dekkingsgraad weer op orde is, worden de pensioenspremies nauwelijks weer verlaagd. Eerst gooien ze er 5 procent bovenop en daarna 2 procent eraf en dan roepen ze luid dat de pensioenspremies weer flink naar beneden zijn gegaan. Ja daag! Met de benzineprijs gaat het ook op die manier. Verder zijn er genoeg mensen die gespaard hebben voor hun pensioen er inmiddels ook achter gekomen dat ze uiteindelijk minder geld op hun pensioenrekening hebben staan dan wat ze werkelijk hebben ingelegd. De pensioensfondsen romen behoorlijk wat geld af van al het gespaarde geld. Waar zou dat geld toch allemaal naar toe gaan?

De elitaire machthebbers willen geen vrije mensen maar slaven, ze willen geen middenklasse. De middenklasse is vrij, die hebben nog geld en kunnen doen en laten wat ze willen. Dat willen ze dus niet en daarom slopen ze de middenklasse er stap voor stap uit. Ze zorgen ervoor dat de mensen flinke schulden hebben, door bijvoorbeeld de mensen te overtuigen een dure hypotheek of lening te nemen. Je wilt toch een eigen huis, dat is veel goedkoper, voordelen van hypotheekrenteaftrek en andere bla bla. In werkelijkheid is het huis is niet van jou maar van de bank. Een huis kopen was de afgelopen jaren niet voor niets een hype. Het werd allemaal gevoed via de media en als je dan bedenkt wie de media bestuurt dan zie je het plan ook. Eenmaal in de schulden dan zitten ze vast, zijn ze makkelijk te manipuleren dan moeten ze wel aan het werk en wanneer er straks geen of weinig werk te verdelen is, hebben ze weinig keuze dan om elke rotbaan aan te nemen die hun wordt toegewezen. Praktisch dus gewoon communisme, die kant gaan we dus gewoon op.

Een andere methode is alles gewoon duur maken zodat ze niet meer kunnen sparen, door de huizenhuren duur te maken, mensen met een wat hogere inkomen mogen geen sociale huurwoning meer huren maar moeten een huis kopen of een dure vrije sector woning huren. Er zijn genoeg gezinnen met 2 banen die hun hoofd nog maar net boven water kunnen houden. Sparen is er praktisch niet meer bij. In een land als Nederland heb je continue geld nodig om je rekeningen te betalen, dus er moet continue geld binnenkomen. Heb je niet even geld achter de hand dan kun je al snel in de problemen komen, zeker wanneer je bijvoorbeeld een dure huurwoning hebt. Geld is misschien aan de ene kant de wortel van het kwaad, maar tegelijkertijd beschermd het je ook tegen schuldeisers dat is dan weer de keerzijde van geld.

Mijn advies neem geen hypotheek of dure lening en wanneer je er toch 1 hebt, zorg er dan voor dat je er zo snel mogelijk vanaf komt. Desnoods met verlies. Nu kan het nog straks niet meer.

Lucie op 14-11-2014 21:19

De smerige plannen van de elite worden steeds duidelijker,ze verbergen het nauwelijks nog.

Wanneer zal de Nederlander eindelijk in opstand komen?

Ben bang dat het nog wel even zal duren,vooral omdat de meesten op die criminele regeringspartijen gestemd hebben.

Ondertussen wordt alles in raptempo kapotgemaakt,tot er nauwelijks nog een weg terug is,daar wachten die hufters op.

(Xander is het mogelijk dat jullie bij elk artikel een linkje zetten om het door te sturen?)

 

Kopieer en plak de url  bv. http://www.xandernieuws.punt.nl/content/2014/11/Vrijhandelsakkoord-met-VS-vernietigt-ruim-half-miljoen-Europese-banen  Mod.

Kristal op 14-11-2014 21:34

Beter wordt het er niet op. Veel erger is nog, dat vanaf november Nederland geen enkel politiek besluit meer mag nemen, zonder toestemming van Brussel. Maar daar hoor je niemand over. Zwarte Piet. Ja. dat houdt de gemoederen bezig. Hoe durven mensen, die deze traditie niet kennen, zich hiermee bemoeien. Met politieke instemming.

Kristal op 14-11-2014 21:36

@Fresh: een frisse kijk en ik ben het helemaal met je eens. Werk al iets langer, maar heb hetzelfde gedaan.

Ike op 14-11-2014 22:17

http://www.globalresearch.ca/obamas-secret-treaty-would-be-the-most-important-step-toward-a-one-world-economic-system/5414055

Bovenstaand is het verhaal over het TPP in de Pacific. één van de zusterverdragen van het TTIP. Er word gestreeft naar een wereldomvattend vrijhandelsverdrag waarbij alle macht bij de grote multinationals ligt en die dan ook de arbeid over de hele wereld naar believen zullen verplaatsen. Verder kunnen zij iedereen aansprakelijk stellen voor het Amerikaans gerecht die deze vrijhandel probeert te verhinderen.

Als consumenten geen GMO voedsel willen en zich organiseren ertegen kunnen de organisaties aansprakelijk worden gesteld. Vakbonden die oproepen tot het kopen van lokale produkten kunnen aansprakelijk gesteld worden en ga zo maar door.

Voor mij is dit de heropstanding van het fascisme. Dit is geen blauwdruk van een democartische NWO.

Putin is ook geen democraat en ik ben ook geen grote fan van hem, maar ik kan wel begrijpen dat hij en de andere BRICS landen hiertegen zijn en deze macht gaan proberen te breken met hun eigen valuta en onderlinge handel. Dit zal de USD ten val moeten brengen en daarmee ook de Euro omdat deze zwaar gesteund is door het bijdrukken van USD's en USD leningen aan de ECB.

Typisch is ook de herkomst van de duikboot waar de Zweden op hebben gejaagd.

http://news.yahoo.com/sweden-confirms-foreign-submarine-incursion-130444492.html

Met al deze berichten over Russische indringers prpobeert men de defensiebudgetten weer omhoog te praten. In Zweden was het waarschijnlijk een Nederlandse duikboot en door de uitbreiding naar Oekraïne toe heeft de NATO zelf bonje gezocht met Rusland. Nu schreeuwt men overal weer om alle budgetten te verhogen.

Het militair industrieel complex in de VS probeert hiermee de VS economie te redden. Een zeer gevaarlijk spel.

Eeelke op 14-11-2014 22:56

Als mijn pensioen elk jaar met 4800 euro omlaag gaat dan moet over 4 jaar nog geld --- en in een koeienvel gras eten.

grrrr001 op 14-11-2014 22:57

de agenda loopt op wieltjes,helaas niet voor u en ik.---http://langleveeuropa.nl/2014/11/mislukte-aanpak-crisis-juist-wel-gelukt/

vlokje op 15-11-2014 00:05

Zal ik direct maar dood gaan....

Moet tot mijn 69ste werken + een pensioengat van drie jaar en op mijn 72ste mijn zuur verdiende pensioen en niemand om mijn luiers te verschonen en elke maand douchen....nou?

Vladimir op 15-11-2014 01:31

Op de website www.vesti.ru komen de Russen met nieuw 'bewijsmateriaal' met betrekking tot het neerstorten van MH-17. Een luchtvaartspecialist uit het Westen (een soortevan Edward Snowden?) zou hen een haarscherpe foto - gemaakt vanuit de ruimte door een 'Spoetnik' - hebben toegestuurd, waaruit zou blijken dat MH-17 door een straaljager is neergeschoten.

De foto - die ook daadwerkelijk wordt getoond - gaat vergezeld van een brief, die ook in beeld komt en met enige moeite te lezen is. De tekst luidt volgens mij als volgt:

"Dear mr. Andrievsky,

I fully agree with your attached analysis on what brought MH-17 down.

I am an MIT graduate and expert in aviation with more than two decades of professional experience.

MH17/B777 was shot down in a classic fighter jet attack from the rear semi-sphere.

First, the crew was targeted by cannon fire and air to air missile from some optimum 400 meters (to silence them killing instantly - not even a scream) - aiming right and sharp at the pilots' abdomen region.

So that the cockpit fell off (confirmed both by the Dutch Safety Board and eye-witnesses).

Then the B777 aircraft right engine and wing section was shot off by a heat seaking missile and the aircraft started to roll out of control (again confirmed by eye-witnesses), until it crashed.

First killing the crew in the cockpit, second, aerodynamically killing the aircraft shooting off the right engine. This is a classic fighter jet attack pattern."

Volgens de vele artikelen over de MH17 op de website www.niburu.co (te vinden onder het onderwerp 'het complot') is de MH-17 neergeschoten op bevel van de Joodse oligarch Igor Kolomoiskij die een agent van de Rothschild-clan zou zijn. De Russen zien in deze Igor Kolomoiskij in ieder geval kennnelijk de hoofdschuldige. De Rothschild-clan wordt er ook al van verdacht een half jaar eerder de MH370 te hebben doen verdwijnen. Zitten daadwerkelijk 'overal' de Satanische Illuminati achter? Het lijkt erop.

Bamah op 15-11-2014 01:58

Triest, in en in triest wordt ik hiervan :-((

Emanuel op 15-11-2014 08:15

Het wan beleid van de Eliten is overal ter wereld het zelfde. Net alsof  of ze  samen zweren.  Het is hier in New Zealand  ook raak  met de TPPA. Ook zogenaamd een vrijhandels verdrag  waardoor de gewone mens de vrijheid veliest and the grote zaken vooral de Amerikanen van profiteren. We worden helemaal bedrogen en uitgekleed. Mensen ben toch slim en stem op Wilders voor dat het helemaal te laat is. En ga hals over kop de EU uit voor dat je op straat gezet word in je eigen land.   

Kristal op 15-11-2014 10:35

@Eeelke: dan mag je bij mij aanschuiven hoor. Maar het is inderdaad te sch.fterug voor woorden: meneer Timmermans krijgt voor bewezen diensten een post in Brussel met een premievrij en belastingvrij inkomen. Maar wij kunnen elke dag nog onszelf in de ogen kijken in de spiegel. En dit leven verlaten met de gedachte, dat we ons best hebben gedaan. Zij niet. Wie is dan uiteindelijk beter af?

Blanco op 15-11-2014 13:46

Waarom ben je rijk gelukkiger? Waarom beter af zijn dan een ander? Waarom ben je arm niet gelukkig? Komt het omdat je arm bent of is er iets anders?

zekerheid waar vindt je zekerheid? in jezelf! De appel die je aangereikt krijgt terwijl je honger hebt, door iemand op je pad!

Men wil altijd de toekomst veilig stellen dmv rijkdom en/of religie en/of macht, maar uiteindelijk glipt het nu uit de handjes!

Je hoeft alleen de balk uit de eigen oogjes te halen, en donkere wolken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar men haalt liever de balk die men ziet bij een ander uit de oogjes? Het is dezelfde balk die men in de spiegel ziet!

Wat is de spiegel mooi zonder balk erin. Wat een perfectie en rechtvaardigheid!

Er is geen 1 politiek leider die jaloerse hebzuchtigen tevreden kan stellen! Nu niet dan niet nooit niet!

Let the games begin?

Rinus de nadenker op 16-11-2014 01:18

Zolang voor kinderen een  Sinterklaasfeest word verstoord door volwassenen om het culturele erfgoed van ons land over de zwarte piet te gaan marchanderen , kan men moeilijk verwachten dat er ooit een eenheid gevormd word om politiek bijvoorbeeld op een PVV te gaan stemmen om het tij te keren .

 Ik heb het al vaker geschreven op verschillende sites , de mens zit gevangen in zijn eigen hebzucht , en laat zich misleiden dat het gras groener is bij zijn buren dan bij zichzelf .

 Vandaar dat huizen hypotheken onder water staan en betaal problemen in principe een voldongen feit is .

 A peas off cake is het nu voor de elite en hun banken , zij kunnen nu hun burgers en klanten openlijk in gijzeling houden door constant de druk uit te oefenen op baanbehoud en verlaging van salaris , plus de hoeksteen van de maatschappij ‘’het gezin’’ door met huis en haard te gaan speculeren om ze financieel leeg te zuigen tot zij erbij neervallen .

 Brussel met zijn EU Eurofielen hoort normaliter geen probleem te zijn zolang wij ons zelf blijven en als een soevereine staat  opereren .

Laten wij nu eens een keer geen gekke Henkie van de klas zijn en geen gehoor meer geven aan het gegraai en stelen van burgers vanuit de EU .

Laten wij ook eens ophouden om maar steeds naar Amerika te kijken , ik weet het niet hoor maar de ellende begon daar wel , daar zijn toch banken echt niet gered door de sukkels van belastingbetalers en finaal omgevallen .

Als het rariteiten en rovers kabinet VVD / PVDA  en gedoogpartners D66 SGP CU zou vallen en de PVV de grootste zou worden plus de macht om hun visie ten uitvoer te brengen , zou het de burgers op zeer korte termijn een hele hoop geld schelen door weer een eigen munt te hebben , uit de EU te stappen en weer baas te zijn in eigen land .

Ik kan het mij haast niet voorstellen dat daar geen oren naar zijn , alleen al om het feit dat hier en daar zoal wat af gemopperd word .

Ik ben reuze benieuwd als wij weer mogen gaan stemmen of wij dan een wake up call in het stemhokje krijgen , en of wij van de fouten hebben geleerd om niet meer strategische te gaan stemmen .

Hansje Brinker op 18-11-2014 14:12

Laten we beginnen onze eigen democratie weer in ere te herstellen. TTIP is deel van 1 grote blauwdruk. 1 grote dwangbuis. Hier waar de dagbladen niet over wíllen schrijven, en politici omheen draaien:

'Besluiten' die achter gesloten deuren worden bekoksstoof; worden uberhaupt niet bekrachtigd door Volksvertegenwoordigers.

En de politici die gebruik maken van dergelijke anti-democratische trucs als subversieve elementen vervolgen.

Da's niet overdreven. Deze fascistische coup is al 100 jaar in voorbereiding. Ook niet overdreven. Geallarmeerd door de (gelukkig) opzichtige leugens van Timmermans inzake de IMF-coup in Kiev, en alles daar om heen, en dit TTIP niet steekhoudende monster-vedrag, heb ik veel research gedaan.                                                Explosief geheimgehouden bedoelingen!!:

- "neue Ordnung," vertaald: New Order, New World Order.                                                                       Anno nu,  deze New World Order, is de vorming van het 4de Rijk. http://whale.to/b/nazi_allopathy.html

Het idee is eender het 3de Rijk. Alleen nu met alle technologisch mogelijkheden van nu.                                  Big Brother. OneWorld. Rockefeller's Imperium, 'Model UN'.

Opeens viel het op. Zoveel Nederlandse politici opeens omhoog vallen - naar VN-organen. Bert Koenders - aanvoerder van de gewapende tak van de VN (de NAVO), Ploumen naar de VN-OECD, Timmermans naar de het Eropese-filiaal van de Wereldregering, de EU.

Toeval?; allen PvdA! VN (dus) toch een verkapte nazi-socialistische dwangbuis?

We zagen allemaal 'Fuck the EU') Nuland (Kagan) in Kiev voor de de banieren en logo's van Chevron. Wat blijkt nu, een merk van Exxon-Mobil (uit de Rockefeller stal). (Shell gaat Ukraine fracken. Exxon de EU.)

En dat is precies wat er gebeurt, en de bedoeling is. 'Fucken' van de EU. Dan kijk je nog even of Exxon Mobil misschien nog betrokken is bij oorlogsmisdaden in andere oorlogen die momenteel onder NAVO-vlag 'werk in uitvoering zijn'.

Jawel! Ik citeer uit de verslagen:

'het bleek dat: - de olie gestolen door Frente al-Nosra in Syrië wordt verkocht door Exxon-Mobil                  (the Rockefeller firm that rules Qatar),  ....  .                                                                                                           -  while that of ISIL is operated by Aramco (USA/Saudi Arabia ).' 

 N.b.!!!: tijdens het Libië-conflict, gaf de NAVO toestemming aan Qatar (dwz., Exxon-Mobil) olie te verkopen uit de ”gebieden die al-Qaeda had 'bevrijd' ”. .......  Van die dingen dus. Ons vertelden ze dat de president van dat land een vreselijk gevaar vormde voor het Westen en zijn eigen bevolking - overigens, het land met de hoogste levensstandaard in Afrika. Dat is nu voorgoed verleden tijd! Dus, u snapt wellicht wat de bedoeling is - van onze politieke elite.

Kijkt u aub. goed naar de link hierboven. Massamoord, dwangarbeid, medische experimenten vormen hoekstenen van de blauwdruk van de Wereldregering, 'Model UN', het 4de Rijk.

Pleitbezorgers van die Wereldregering beantwoorden kanttekeningen en kritiek steevast met het brandmerken van de klokkenluider als 'complotdenker'. Complot-theorie zelfs.

Lachwekkend, inhoudelijk debat ontlopen zij liever. Liever alles achter gesloten deuren beklinken, voordat het publie doorkrijgt wat er gebeurt.

Bovenstaande heb ik grondig gerechercheerd. Am. Congresverslagen, Krantenartikelen van voor, tijdens en na WOII. Publicaties van prof. A. Sutton, H. Makow Ph.D., andere geernomeerde historici.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl