HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Paus Franciscus bidt in moskee Istanbul tot Allah en Mekka


De paus in de Sultan Ahmet ('blauwe') moskee, waar hij tijdens het gebed tot Allah, die volgens een officieel Vaticaans geloofsartikel dezelfde is als de Bijbelse God, zijn hoofd boog.

Paus Franciscus heeft tijdens zijn bezoek aan de Turkse stad Istanbul in de Blauwe Moskee tijdens het gebed tot Allah zijn hoofd gebogen richting Mekka. Volgens een woordvoerder van het Vaticaan was dit een gezamenlijk ‘moment van stille aanbidding van God’. De paus bevestigde daarmee de verdenkingen van critici dat hij gelooft dat christenen en moslims één en dezelfde Heer hebben.

Sommigen verdedigden de paus door te zeggen dat hij in de moskee niet tot Allah, maar tot de christelijke Drie-enige God bad. Desondanks is het even opmerkelijk als veelzeggend dat Franciscus zijn hoofd boog toen de Grote Mufti Rahmi Yaran tot Allah en richting Mekka bad.

Op de site van het Vaticaan is het officiële katholieke geloofsartikel (clausule 16) terug te vinden, waar staat dat ‘het verlossingplan ook degenen die de Schepper erkennen omvat, in die eerste plaats de moslims, die het geloof van Abraham belijden en samen met ons de enige en barmhartige God aanbidden, die op de jongste dag de mensheid zal oordelen.’ (2)

De islamitische geloofsbelijdenis stelt juist dat ‘er geen god is dan Allah, en Mohammed is zijn profeet’. De kern van de geloofsbelijdenis van de grootste christelijke kerken en met name het geloof in de Drie-eenheid wordt in de islam zelfs als de grootst mogelijke godslastering beschouwt.

Istanbul heette vroeger Constantinopel en was een christelijke stad, totdat het in 1453 werd veroverd door het islamitische Ottomaanse Rijk. Sultan Mehmet II verwijderde vervolgens alle christelijke symbolen en kruizen uit de beroemde Hagia Sophia kerk, waar de Turken nu officieel een moskee van willen maken.

 

Xander

(1) Virginia Gazette (via Shoebat)
(2) Vatican

Zie ook o.a.:

28-11: Paus: Echte christen is niet antisemitisch en erkent Joodse wortels
18-09: Paus: Christenen lijden nu net als Joden in Tweede Wereldoorlog
14-09: ‘Paus weigert te partij te kiezen voor door islam vervolgde christenen’
09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies
14-08: Paus wil dat moslims barbaarsheid IS veroordelen en eist actie VN
29-03: Paus Franciscus erkent dat de eindtijd is aangebroken

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde
18-10: Bisschop Fellay, hoofd Orde van Pius, suggereert dat de Antichrist nabij is (‘We zijn nu al doodsbang voor paus Franciscus’)
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde
10-06: Paus Franciscus wil vredesconferentie drie grote religies in Rome ('Mogelijk in 2015 gezamenlijk gebed om vrede in Jeruzalem')
11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld
15-03: Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?
14-03: Franciscus van Assisi voorspelde paus die vernietiging zal brengen
13-03: Kardinaal Bergoglio gekozen tot laatste paus, Petrus Romanus
25-02: Exo-Vaticana (10): Paus impliceert dat Grote Verdrukking gaat beginnen

2012:
27-04: De komst van de laatste paus Petrus Romanus (deel 16)
03-01: '2012 wordt het jaar van de komst van de laatste paus, Petrus Romanus'

Omdat de problemen met Google Chrome helaas nog steeds niet zijn opgelost, adviseren wij onze bezoekers om voorlopig gebruik te maken van Internet Explorer, Firefox of Opera.

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.


Reacties

Eeelke op 30-11-2014 17:04

Om over na te denken.

Wij leren dat God oneindig is, Hij is dus overal, zonder begin en zonder einde in elk opzicht.

God houdt dus niet op vóór mij op want dan zou Hij niet meer oneidig zijn. Ik moet dus God zijn.

Ook de paus en de muffi moeten dan God zijn. Met Allah heb ik mijn bedenkingen omdat dat een spinsel in het hoofd van Mohammed was/is.

God kan dus ook niet een drie-eenheid zijn maar ook hierin een Oneindige-eenheid

cefas op 30-11-2014 17:39

Wat een slapjanus. Hij komt toch voor de christenen om een hart onder de riem te steken. Hij is volkomen de weg kwijt. Heef hij dan helemaal geen onderscheidingsvermogen? Dit is de geest van amalek, lafhartig en verradelijk . liegen en bedriegen. Strijd in de hemelse gewesten, daar gaat het om. Wie doet mee?

Kay op 30-11-2014 20:17

Met zijn hoofd richting Mekka, en de billetjes richting zijn eigen paleisje in Rome....

Dumb and dumber draait toch in de bios? ;-)

Kay

vlokje op 30-11-2014 21:18

Dat de paus hier mee in zee gaat, is een persoonlijke aanklacht tegen de God van Israël. Dat zou alleen de zoon van het verderf doen.

Bind je pijpen alvast maar dicht.......

koloth op 30-11-2014 21:30

Het wordt al gekker, niets is meer wat het was.

De Paus bid tot Allah

Onze regering is tegen ons

Werken loont niet meer.

Kranten vertellen onzin verhalen

V.S. is de vijand

Rusland is het enigste Christelijke land.

getuige op 30-11-2014 21:41

@Kay 

In een ander artikel van xander zie je een afbeelding van de paus en op de achtergrond het al aqsa moskee in Israël.. Als de paus ook hierin heeft gebeden volgens de islamitische wijze, betekent dat de paus met zijn hoofd naar mekka heeft gebeden en met zijn achterwerk gericht naar de Heilige Grafkerk.. zie google maps.. 

Van Buiten op 30-11-2014 22:48

Dome mensen toch. ( Vergeet nooit wat de jezuieten code inhoud.)

Hoi op 30-11-2014 23:25

De God van Abraham. Isaak en Jacob

bob fleumer op 30-11-2014 23:33

Wat als er geen god is? Dan zijn al deze mannen in jurken een aanfluiting voor het menselijke ras.

Bundy op 01-12-2014 02:27

Wanneer de valse profeet dus een mens van vlees en bloed is ,zal de anti-Christ ook  ( aanvankelijk ) een mensachtige persoon zijn .

Misschien is de uitleg van Shoebat aangaande deze materie toch de verkeerde ?

Josefientje op 01-12-2014 09:41

@Bob, ik kan je verzekeren, 1000000000000% zeker, dat De Heere God bestaat (anders was jij er ook niet) maar die heren in witte en rode jurken zijn sowieso een aanfluiting en een schande voor het geloof. Met geen pen te beschrijven en op youtube kun je horen dat in het vaticaan de Tegenstander van de God van Israel aanbeden wordt.

edwin vissers op 01-12-2014 09:55

Capo Schultz wil grenzen wijd open voor "vluchtelingen" http://www.uitkijk.net/chaos.php?subaction=showfull&id=1381751228&archive=&ucat=4&

Laat nou dit de man zijn die de paus heeft uitgenodigd in brussel,het gaat allemaal heel snel.

Drossaard op 01-12-2014 09:57

De eerste bisschop van Rome heeft namens het Christendom een bezoek gebracht aan de vijand. Hij heeft een pleidooi gehouden voor alle broeders en zusters in de regio die lijden onder de meest verschrikkelijke vervolging. Hij heeft opgeroepen tot vrede.

De islam mag dan een vals geloof zijn het is wel de God van Abraham, Isaak en Jacob die beloofd heeft van de zoon van de bijvrouw een volk te maken omdat ook hij zaad van Abraham is. De engel des Heren sprak tot Hagar dat God de stem van haar zoon hoorde. God zal een grote natie van hem maken. [Gen.21]Op een geheel andere manier dan met Christenen heeft God dus ook bemoeienis met de moslims.

Ook heeft de paus een bezoek gebracht aan die andere grote leider van het oosterse Christendom, van de Orthodoxie, in de hoop meer op 1 lijn en tot verzoening te komen.

Ik word onpasselijk van de papenhaat die hier weer boven komt etteren uit alle open wonden.Bekritiseer de paus gerust voor alle valse leringen, maar laat de lasteringen en beledigingen achterwege.

Het is mij niet helemaal duidelijk welk 'geloofsartikel' Xander bedoelt. (De rkk kent immers de apostolische geloofsbelijdenis.) De verwijzing in noot 2 is slechts naar de Italiaanse homepage. Ik heb wel in de dogmatische constitutie http://www.vatican.va/archive/hist_councils/ii_vatican_council/documents/vat-ii_const_19641121_lumen-gentium_en.html  van de kerk een punt 16 gevonden dat er erg op lijkt. Is dit wat bedoeld wordt?

 

Noorderlicht op 01-12-2014 11:34

Franciscus, vrijmetselaar met de hoogste graad.

Ludwig op 01-12-2014 12:00

dat nieuws volg ik ook op omdat onlangs in het parlement of huis van afgevaardigden in america een iman lieten afgod allah vereren

ook in de hoofdkathedraal werd een islam vereing gehouden en nu 1 a 2 weken later paus bezoekt moskeeen

wees waakzaam voor vals cristusen

in leuven ken ik er ook eentje die met grote borden op de grote markt staat

" wat als wat in de bijbel geschreven staat waar is "

en deze zaterdag zag ik hem en hij vertelde dat hij er een bord wou bijhangen

"wat als de koran waar is"!!!!

uiteraard antwoorde ik dat ik de koran verwerp

hij zij ik doe wonderen en genezingen

ik vroeg hem in de Here wie heeft jou aangesteld en hij antwoorde ik comuniceer met dieren

dieren hebben mij aangesteld

hij staat daar de bijbel te verdedigen zogezegd op de grote markt ??

om geloof te misleiden

en nu wil hij de koran op dezelfde hoogte stellen als de bijbel

en als je het verhaal van bileam kent communiceren alle valse profeten met dieren zo werkt de duisternis nu eenmaal

het ware geloof dat in het Boek Des Levens staat communiceert niet met dieren maar met God Persoonlijk

Florus op 01-12-2014 12:18

in de politiek en het geloof gaat het mooi in de richting zoals het allemaal beschreven staat in Openbaringen in de bijbel. alleen is er veel discusie over de opname, want dat is nog twijfelachtig. maar voor de christenheid en het Jodendom gaat het er niet mooi uitzien, die Paus die is naïf of hij doet het allemaal uit onwetendheid. ik betwijfel dit wel erg hard, er staat wel in de bijbel zoiets als een rechterhand van de antichrist die het (new ages) geloof zal leiden tot de antichrist zal bezeten worden, wie weet is dit niet de leider van de universele kerk?  

Kay op 01-12-2014 13:56

Hahaha, humor, Getuige!

Gorghel op 01-12-2014 14:15
Indien God alle wezens geschapen heeft, zou Hij dan domweg vergeten zijn ook Hindoes en Boedhisten kennis betreffende Hem te geven? Hindoes die al langer bestaan dan Christenen en Joden en dus dichter bij de Schepping stonden dan Joden , Christenen en Islamieten? Dank je wel Sander, voor het niet plaatsen van dit comment omdat het zich iets belangrijks afvraagt!
paulv op 01-12-2014 14:39

de anticrist zal wereldwijd aanbeden worden ,voeg de islam en de paus samen en je hebt een anticrist die wereldwijd aanbeden wordt ,islam schijnvrede 7 jaar en dan word het verbond gesloten ,hoe denken jullie daarover

rico op 01-12-2014 15:42

Ik denk zelf juist dat de paus er niks mee te maken heeft. Denk juist dat hwt de andere kerken zijn zoals de pinksterkerken en evangeliegemeente omdat daar de kennis ontbreekt iets wat juist niet zo is in de katholieke kerk. Maargoed isneen tekst in de bijbel en daar is een hele theologie op gebasseerd dat de katholieke kerk te maken heeft met de antichrist. Ben het hier zelf mee oneens.

Domus op 01-12-2014 18:46

Allah de god uit de Koran stamt uit de Arabische wereld van ver voor de islam. In de polytheistische religie van Mekka werden ten tijde van Mohammed 360 goden vereerd. Na zijn ervaringen in de grot Hira bij Mekka riep Mohammed de god van zij eigen stam (de Koeraisj) uit tot oppergod. Daarmee verkondigde Mohammed dus niet de ware God aan de dienaars van de afgoden, zoals Paulus dat eerder in Athene had gedaan, maar verhief hij de status van zijn eigen stamgod binnen de godentempel van Mekka en sloot daarmee alle andere goden uit. In feite is dit geen monotheïsme maar henotheisme: het verkiezen van een god uit velen. Mohammed verklaarde zijn god  Allah boven alle andere goden dus ook boven de god van Joden en Christenen en modelleerde zijn god tot schepper en tot de vader van Abraham Izak en Jacob. Zodoende kreeg de god van de Koran een totaal  ander karakter dan de God van de Bijbel en werd deze Allah verheven tot opperheerser over het heelal. Is deze paus echt naïef....... Simplistisch denken dat de wezenlijke verschillen tussen de wereld godsdiensten wil negeren, is een belediging van het unieke van deze religie's. De paus is toch niet zo dom??????

josef op 01-12-2014 22:09

Maar jij bent wel slim ---

God de alle machtigste of Allah ik zie het verschil aan de manier hoe we geloven aan God maar God is de God van Ideren en alles en niet bestaat de god van dit en dat geloof.

ik vind het heel goed dat paus in de moskee geweest is ik zie geen verschil tussen moskee en kerk.gelovegen gaan daar in voor de God .eenheid,mensheid,vrede,gezondheid waar we afhankelijk van God zijn en het leven  na de dood...enz .enz.het is just goed in deze tijd de mensen met wat van geloof ook moeten metelkaar kunnen om gaan .moslim hebben wel een geloof wat denk je van de mansen die geloven nergens aan meer dan de totale bevolken van eu geloven nergen in.wat denk je van haat de tegen de russen ze zijn ook christin,of de joden mogen allles doen tegen moslim anders om mag niet ..we moeten proberen dat niet erger maken.gewoon als een mans los van gelovege politiekers.

josef op 01-12-2014 22:26

Als er geen mans was wie was God ? ik heb niet gevraagd om mij te maken voor deze wereld nu ik toevalig geboren in India,china,saudi,israel.....moet ik anderen haten van wegen hun geloof ?

en zeggen mij geloof is echt en die van jullie niet .we hebben dat zelf gemaakt.ik geloof aan de alle machtigste met alle recpect bijbel,koran...geloof ik niet raad ik jullie ook 

Jade op 01-12-2014 23:05

Uitspraak paus Paulus de Zesde(1963-1978):“De rook van satan is de kerk binnengekomen en is rond het altaar."

lente op 01-12-2014 23:51

Bestudeer nog eens de grote oorlogsprofetie van Ezechiël 38-39...

Google bijvoorbeeld eens "Turkije Rusland eindtijd" op afbeeldingen.

Toeval dat afsluiting van de veelbesproken reis van de paus door Turkije er meer nieuws uit Ankara komt:

Russische president Poetin verklaart de South Stream Pipeline met gas voor Europa "dood".

Alle Europese sancties voor Poetin slaan als een syberische winter op Europa terug.

Veeg het NAM gasstraatje van Drenthe naar Twente nog maar even schoon.

 http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/afvalwater-uit-schoonebeek-veroorzaakt-aardbevingen-twente

Qromwel op 02-12-2014 05:35

Geachte josef op 01-12-2014 22:26; Je kon ook niets vragen, want je was er nog niet.

Conan op 02-12-2014 08:24

De Valse Profeet ontmoet de anti-Christ (Erdogan).

 

Erdogan is volgens Walid Shoebat Gog uit het land van Magog.

J. Scheltema - Fryslân op 02-12-2014 10:58

Ik heb clausle 16 niet kunnen vinden. Kan iemand mij een link naar dit artikel geven?

Bij voorbaat mijn dank.

paul.v op 02-12-2014 11:32

terug even over de paus als anticrist ,wat ik verwonderd daarop ,dat men vlug vergeet twee jaar geleden pas kwam de butler van de vorige paus met geheime documenten naar buiten ,dit ware scokkende documenten over het vaticaan,waar moord corruptie,omkoping ,maffia praktijken aan het licht kwamen,

daarom moest ook die paus aftreden en werd er vlug een andere paus gekozen.

Conan op 02-12-2014 12:43

Paul,

 

volgens een protest. predikant uit Luik is de situatie uniek : 3 pausen ...

1) Zwarte Paus (Jezuïtengeneraal);

2) witte paus (Franciscus I) -wit gwaad was altijd al de kleur van de duivelaanbiddende hogepriesters te Babylon;

3) ex-paus, Benedictus XVI

 

ook "leuk" is het feit dat sinds 1958 we slechts vrijmetselaars-pausen hadden ...

lente op 02-12-2014 13:40

De geografische plaatjes onder deze link kloppen beter en sluit ook aan bij het detail van een land uit Openbaring 2 "waar de troon van satan staat":

http://www.wnd.com/2012/06/why-russia-will-never-invade-israel/#!

Vanuit het perspectief van de profetische schrijvers kan het "verre Noorden" Turkije zijn. Echter bezien vanuit ballingschap in Babylon (grensregio moderne Irak/Iran: de noordelijke Kaukasus, waaronder de explosieve grensregio met de Oekraine. Nog iets noordelijker zagen we op 8 augustus 2008 (888) al de grens met Georgië in brand vliegen. 

 

Armand Ronda op 02-12-2014 13:48

Ik weet niet wat hier het gemiddelde niveau is, maar dit doet mij écht twijfelen. Je kunt misschien wel concluderen dat iemand een 'boef' is, maar om dan meteen te zeggen dat het de anti-christ is, dat gaat te ver. Aan wie is het om te oordelen over het gebed van iemand; waarschijnlijk heeft de paus gebeden voor de kerstening van de moslims én de wereld. 

Verdiept u zich eens in serieuze artikelen c.q. feiten, in plaats van verzonnen, onjuist beargumenteerde complotten, die gemaakt zijn door incompetente pseudo-redacteuren. Iedereen te bestempelen als ant-christ, onheilsprofeet e.d. is niet in overeenstemming met de leer van God. 

De voorspelde komst van de ''valse profeten'' wordt ook nu weer zichtbaar: zij, de verdwaalden, die de gelovigen en ambtsdragers van de universele kerk valselijk beschuldigen, dat zijn de valse profeten. Als sinds Maarten Luther..

Qromwel op 02-12-2014 16:55

@Armand Ronda op 02-12-2014 13:48; Men "anti" ook opvatten in de zin van "vervangende". Zoiets als "loco-" of "vice-". Zoi noemt men de paus ook wel "de plaatsbekleder (van Christus)".Misschien kent u het toneelstuk van Rolf Hochhut: Der Stellvertreter. Persoonlijk noem ik hem "heilige stoelganger".  Tot woede van mijn roomse familie. Hij moet wel steeds doortrekken.

FinalCountDown op 03-12-2014 07:33

Zelfs al is hun 'allah' dezelfde als de God van de christenen, dan nog is het godslastering om je als Paus in te laten met andere godsdiensten. De Bijbel is daar strikt over. Moslims erkennen trouwens Jezus niet als Zoon van God. En wat staat er in de Bijbel: 'Niemand komt tot God, behalve door Mij'. Dus: negeer Jezus, en je negeert het Christendom.

HdeK op 14-12-2014 17:47

'Istanbul heette vroeger Constantinopel en was een christelijke stad, totdat het in 1453 werd veroverd door het islamitische Ottomaanse Rijk. Sultan Mehmet II verwijderde vervolgens alle christelijke symbolen en kruizen uit de beroemde Hagia Sophia kerk, waar de Turken nu officieel een moskee van willen maken.'

 Mehmet verwijderde niet alleen alle christelijke symbolen maar ook in 1 nacht alle christenen.

Nienke op 10-01-2015 17:00

Valse profeten mensen, deze zijn voorspeldt.

Nienke op 10-01-2015 17:22

De paus is geen onderdeel van het Christendom, deze is gewoon door een niet-heilig mens als 'heilig' benoemd. NIEMAND is heilig. Het feit dat de paus bidt in een moskee, laat zien dat de tijd steeds dichterbij komt. Er ontstaan steeds meer valse profeten.

Zoals Paulv al heeft aangegeven, zal de antichrist inderdaad aanbeden worden. Gewoonweg omdat ze niet beter weten en omdat ze misleidt worden. Niemand weet wanneer hij komt of wie het is.

De Bijbel zegt dat in de eindtijd steeds meer oorlogen worden gevoerd. Je leest bijna niks anders op het nieuws! Hetgeen wat vaak wordt weggelaten is de massale vervolging op Christenen. Natuurlijk wel een beetje, maar dit is maar het topje van de ijsberg.

In de Bijbel staat verder dat er maar 1 God is. Veel mensen zien overeenkomsten tussen 'Allah' en de Heer, en zij denken dat het eigenlijk dezelfde Godsdiensten zijn, maar met andere namen. Er is maar 1 Godsdienst. Ga op onderzoek uit en lees de vertalingen uit de koran, wat daar precies in wordt gezegd. Zo staat erin dat 'moslims ongelovigen moeten doden'.

Laatst heb ik een reactie (op de aanslag in Parijs) gelezen op het nieuws van de CMO. Hierin vertelde een woordvoerder zich zorgen te maken om de Moskeeën en de opstandigheid tegen Moslims........ Dit geeft mij de indruk dat hij zijn geloof wilt verdedigen, ondanks het feit wat er allemaal instaat in de koran. Waar is de steunbetuiging? Geen woord!

Deze mensen zijn allemaal misleidt  

Nienke op 10-01-2015 17:23
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl