HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Studie leger VS: Ebola verspreidt zich vooral in koudere gebieden door de lucht

‘In kouder klimaat is ebola in vochtige luchtdeeltjes net zo stabiel als gewone griep’ – Twee universitaire artsen: Amerikaanse regering voerde geheime experimenten uit op mensen met tot biowapen gemaakt ebolavirus – Overheid VS slaat grote hoeveelheid beschermende kleding in voor ‘eventuele ramp’


Na het goede nieuws van gisteren –een Spaanse vrouw genezen van ebola, en de verspreiding in Nigeria gestopt- nu weer het slechte nieuws: volgens wetenschappers van het Amerikaanse leger is het ebolavirus potentieel een nog grotere bedreiging voor het Westen, omdat besmetting via koude, droge lucht veel eenvoudiger is dan in het warme klimaat van West Afrika.

Testen met apen door het US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID) wezen uit dat ebola zich inderdaad door de lucht kan verspreiden en al binnen 4 tot 5 dagen de fatale ziekte kan veroorzaken. Dat dit in West Afrika nog niet of nauwelijks zou zijn gebeurd, ligt aan het feit dat de temperatuur daar zelden onder de 18 graden C. zakt.

‘Verspreiding via lucht aangetoond’

‘Wij hebben aangetoond dat ebola wordt overgedragen bij een lagere temperatuur en luchtvochtigheid dan normaal is in sub-Sahara Afrika,’ werd al in 1995 in een onderzoek geconstateerd. Het ebolavirus zou gevoelig zijn voor de hoge temperatuur en vochtigheid in de rieten en met modder bestreken plaggenhutten waar toenmalig geïnfecteerden in Soedan en Zaïre in woonden. In vochtige luchtdeeltjes zou het virus door de warmte onstabiel worden.

De wetenschappers wezen op een quarantaine faciliteit in Reston (Virginia), waar ebola zich bij winterse temperaturen razendsnel verspreidde onder proefdieren die zich in verschillende, niet met elkaar verbonden ruimten bevonden. ‘Infecties tussen ver van elkaar gelegen kooien suggereren overbrenging via luchtdeeltjes, want er was geen bewijs van direct fysiek contact met een geïnfecteerde bron.’

Ebola in koudere lucht net zo stabiel als gewone griep’

Het USAMRIDD constateerde in 2012 na een onderzoek naar het met ebola overeenkomstige filovirus dat ‘vermoed wordt dat verspreiding via luchtdeeltjes mogelijk is en bij lagere temperatuur en luchtvochtigheid kan optreden, zaken die niet spelen in warmere klimaten.’

In de studie werd erop gewezen dat filovirussen zoals het filovirus en ebola dezelfde stabiliteit in vochtdeeltjes hebben als het doodnormale griepvirus. ‘Filovirussen in luchtdeeltjes worden daarom als een mogelijke ernstige bedreiging voor de gezondheid en veiligheid van het publiek beschouwd.’

Het Pentagon nam deze dreiging dermate serieus, dat er in 2013 een speciale workshop werd georganiseerd over het onderwerp. Eén van de conclusies was dat het ministerie van Defensie op zoek zou gaan naar een effectief vaccin tegen filovirussen.

Niesen en hoesten in Europees winkelcentrum

In tegenstelling tot deze –en andere (zie eerdere artikelen)- conclusies van diverse wetenschappelijke teams beweren officials in Amerika en Europa nog steeds dat ebola niet door hoesten of niezen kan worden overgebracht (1). De studies tonen echter aan dat er maar één uit Afrika doorgelaten ziek iemand hoestend en niezend door een winkelcentrum in een van onze steden hoeft te lopen om een potentieel gezondheidsdrama van ongekende omvang te veroorzaken.

Verloofde patient zero veel te vroeg vrijgelaten

De verloofde van de in Dallas overleden ‘patient zero’ Thomas Eric Duncan werd gisteren ontslagen uit quarantaine. Binnenkort volgen 43 anderen die direct contact hadden gehad met Duncan. Eerder berichtten we dat de door het CDC aangehouden incubatietijd van 21 dagen slechts de helft van de periode is waarbinnen een besmet persoon ziek kan worden. (3)

‘Ebola een Amerikaans biowapen’

De uitermate lakse houding van de autoriteiten in het Westen is zoals kon worden verwacht extra voer voor wilde speculaties en complottheorieën. Volgens twee artsen, dr. Boyle en dr. Broderick, zou de Amerikaanse regering geheime experimenten hebben uitgevoerd met ebola op mensen, die in een biowapen faciliteit in Afrika een mogelijk vaccin zouden hebben gekregen en vervolgens zonder hun medeweten aan een gemodificeerde versie van ebola zouden zijn blootgesteld.

De huidige, veel besmettelijkere variant van ebola in Afrika zou zelfs uit dat onderzoekslaboratorium afkomstig zijn. Beide artsen hebben een reputatie te verliezen, want dr. Broyle werkt aan de universiteit van Illinois en stelde in 1989 de Biological Weapons Anti-Terrorism Act op. Zijn collega dr. Broderick is werkzaam aan de universiteiten van Liberia en Delaware. (2)

Complot of niet, het National Institutes of Health (NIH), onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Gezondheid, is bezig met het inslaan van een jaarvoorraad aan beschermende kleding, handschoenen, gezichtsmaskers en dergelijke, om zo voorbereid te zijn op een ‘noodtoestand of ramp’, aldus een officiële verklaring. Klaarblijkelijk vreest de regering Obama wel degelijk een mogelijke grote uitbraak van ebola of een ander virus. (4)

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars

Zie ook o.a.:

18-10: Ebola: Oproep tot landelijke staking VS om alle vluchten uit Afrika te stoppen
17-10: Ebola alarm op school in Texas; Man sterft in vliegtuig van Nigeria naar New York
16-10:EU-commissaris vreest ebola-uitbraak Europa; WHO: incubatietijd geen 21, maar 42 dagen
15-10: ’4e persoon in VS met ebola, eerste niet-medische burger’
11-10: Ook WHO erkent: Besmetting ebola door niesen, hoesten en aanraken voorwerpen
10-10: Wetenschappers:Ook gezonde mensen kunnen ebola overbrengen
09-10: ‘Ebolatest volkomen onbetrouwbaar’
07-10:Wetenschapper die in 1976 ebola ontdekte vreest ‘onvoorstelbare tragedie’
04-10: Amerikaanse microbioloog: CDC liegt, ebola verspreidt zich over hele wereld
03-10:Werking tegen ebola bevestigd, maar WHO blokkeert colloïdaal zilver
02-10: Ebolapatiënt VS reisde via Brussel, had contact met scholieren
01-10: CDC waarschuwt begraafplaatsen voor Amerikaanse ebola slachtoffers
23-09: CDC verhoogt aantal verwachte ebola gevallen van 0,5 naar 1,4 miljoen
20-09: WHO: Aantal ebola patiënten verdubbelt iedere 3 weken
12-09: Duitse topviroloog: Ebola zal minstens 5 miljoen slachtoffers eisen
02-09: Researchers: In december mogelijk 100.000 ebola patiënten
22-08: Westerse hetze tegen Putin: Rusland zou ebola als biowapen hebben
15-08: WHO: Uitbraak ebola veel ernstiger, mogelijk eerste patiënt in Ierland
11-08: Amerikaanse CDC: Uitbraak ebola in VS onafwendbaar
06-08: Ebola: Tientallen Amerikanen ziek na terugkomst uit Afrika; WHO overweegt wereldwijd alarm
04-08: Amerikaanse FDA houdt getest medicijn tegen ebola tegen (/ Artsen zonder Grenzen: Uitbraak totaal oncontroleerbaar)
02-08: Paniek: wereldwijd mogelijk al 30.000 mensen met ebola besmet

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.


Reacties

renevers op 21-10-2014 15:35

Het ziekenhuis personeel wist niet wat ze moesten doen , CDC breekt eigen procedures

Hoe patient "nul" duncan een aantal besmettingen kon veroorzaken en dat het mogelijk niet de enige zijn.

http://www.nationalnursesunited.org/blog/entry/statement-by-registered-nurses-at-texas-health-presbyterian-hospital-in-dal/

Arameeër/Jood op 21-10-2014 15:41

Helpt zilverwater echt tegen ebola? En zo ja waar kan je dat kopen 

Stef op 21-10-2014 16:09

Grappig.., een maand geleden waren de beirchten nog net andersom en zou het ''virus'' zich niet in koudere gebieden kunnen verspreiden. Benieuwd welk smoesje we nu weer te horen krijgen. .... Hatsjoeeeeee!... ;-)

grrrr001 op 21-10-2014 16:26

Voor europa heeft men ook een figurant volmacht gegeven naar Amerikaans voorbeeld met een budget van 7 milioen euro omhet ebola probleem op te lossen(doodzwijgen met alle middelen in de reguliere media?)Exposed! ebola czar Ron Klain says "Overpopulation" Is today's biggest problem! --https://www.youtube.com/watch?v=OVA4C7vzsV8&list=UUFjOi1ZpZVErr8EYxg8t1dQNeem een voorbeeld aan Nigeria die de depopulatie agenda van het landje pik elite volkje het land uitgebonjourd enebola met wilskracht en eigen middelen onder controle hebben gekregen.https://www.youtube.com/watch?v=nt5YAvgkLkA&list=UUFjOi1ZpZVErr8EYxg8t1dQ&index=12---Nigeria's Ebola Crackdown Serves As An Example to the World!Dit is de enige manier om ebola te stoppenobola ! do it start today ! --https://www.youtube.com/watch?v=EUhtrHcPy2s&list=UUcxuMAdyYxasi9XuTsxfH4Q

wakker op 21-10-2014 16:54

Ik vraag me af hoe lang dit ebola virus actief blijft op bijvoorbeeld een overleden persoon. Nota bene: Was het niet in Amerika waar men de wereldbevolking wilde reduceren tot een half miljard mensen?

PJ op 21-10-2014 16:59

Dààrom worden de shopping-centers even bloedheet gestookt als bejaardenhomes en ziekenhuizen! ;)

good morning op 21-10-2014 17:07

Complot of niet.....!?

Het mag duidelijk zijn dat Ebola, Oekraïne,  IS en zeker niet te vergeten de totale wereld economische   Ineenstorting genoeg redenen zijn om paniek te creëren.

Er word genoeg over gepraat/gespeculeerd en verwachtingen zetten zich om in feiten.

Het lijkt erop dat bijbelse profetieën uit komen en vergeet niet dat wat vroeger was geen herhaling is van nu.

De ongekende grote hoeveelheid mensen die nu op de vlucht zijn en elders hun toevlucht zoeken, was nooit eerder in deze omvang.

Als de Ebola uitbreekt wereldwijd en deze nog niet echt bestreden kan worden, krijgen wij deze stroom aan dodelijk geïnverteerden mensen er bij.

Conclusie. ..vluchtelingen, Ebola, geen betaalmiddel meer,...   ......totale chaos. ..!

moerstaal op 21-10-2014 17:53

Zilver werkt bewezen in filters om ziektekiemen onschadelijk te maken.Hierbij worden nano deeltjes zilver verbonden met een substraat zoals klei.De gebakken pot kan dan verontreinigd water filteren.Met een actief kool filter kan je tevens chemische verontreinigingen verwijderen.Zilver is met nadruk niet bestemd om op te eten dan wel te drinken.Ik heb het over vloeistoffen waarin zilver zit.Zilver is giftig en net als andere zware metalen blijft het in het lichaam zitten en kan onomkeerbare verschijnselen veroorzaken.Ja, behalve een edelmetaal behoort zilver ook tot de zware metalen welke vrijwel allen gevaarlijk voor de gezondheid zijn, met name voor het zenuwstelsel.Een korte zoektocht op Internet haalt voldoende officiële informatie naar boven waaruit dit allemaal blijkt.

Zilvermeeuw op 21-10-2014 17:58
Arameeër/Jood op 21-10-2014 15:41

Helpt zilverwater echt tegen ebola? En zo ja waar kan je dat kopen "

Ebola is een virus en zilverwater werkt ook tegen virussen (maar nog tegen heel veel meer). Dus het antwoord is ja. Je moet het natuurlijk wel regelmatig innemen (dagelijks 3x een theelepel) en minimaal 1 maand lang maar beter is, gewoon een kuur van 2 of 3 maanden zodat het zijn werk kan doen in het lichaam.

Google maar op "zilverwater kopen" en je krijgt een hele ris mogelijkheden.

Rein op 21-10-2014 18:52

meeste virusen kunnen niet tegen kou , ook het koningshuis neemt matregelen door een defilee zodat koning alexander niet te dicht bij de mensen komt.

Eeelke op 21-10-2014 19:07

Arameeër/Jood op 21-10-2014 15:41

Maak het zelf. 

Gebruik gewoon een oude adapter die het korste bij de in onderstaande site komt en waar een paar zilverstaafjes aan vastgemaakt worden. Het enige verschil is dat de zilverdeeltje mogelijk groter zijn en dat het langer duur om voldoende zilver in het water te krijgen. Eer dat het zilveropgelost is ben je jaren verder.

Of het tegen ebola helpt weet ik niet maar het helpt tegen vele kwaaltjes.

http://www.colloidaalzilver.nl/pag4.html

Eeelke op 21-10-2014 19:43

good morning op 21-10-2014 17:07

Niet bang zijn voor het einde der tijden; eerst moet Egypte totaal vernietigd en ontvolkt worden waarna het land 40 jaar leeg blijft liggen voordat de bevolking terugkeerd en dan pas is het zover.

lida op 21-10-2014 20:41

Laat je niet bang maken!

Het is van belang dat het immunsysteem optimaal werkt.Maak het sterk door extracten.

x Eleutherococcus wortel (Siberische ginseng)

x goldenseal

x Echinacea purpurea

Als het immunsysteem optimaal in conditie is dan overleef je het wel.

Ga niet zelf aan de haal xa zilverwater.Laat u informeren genoeg informatie oa:bodille.nl,zilverwater.nl,zilverwater.net.Te koop bij tachyon 1000 ml 10 ppm a 24,65.

Is nanosilver 10 ppm hetzelfde als colloidaal zilver atomisch(even uitzoeken)

groeten Lida

tuurlijk op 22-10-2014 01:33

Hahah . Man man al die complot theorieën . Worden jullie er nou nooit dood moe van ..

Straks durf je niet eens meer op straat t en komen.. of staat dat ook ergens in de bijbel pfff. 

Er is geen God allemaal verzinsels. .Misschien ook wel Door de elite :-).. als je al dat soort dingen geloofd dan wordt je helemaal gek ..

En wie zegt dat deze site niet in het beheer is van de zogenaamde elite ... is nooit bewezen hè . Misschien wordt hè zo -- let op uw taalgebruik. Mod. als je de verhalen leest hier om juist onrust te creëren.  Is daar wel eens op et nagedacht? ?

 

 

Hubo op 22-10-2014 01:47

In feite zou ieder land gewoon voorbereid moeten zijn op een uitbraak van dit soort virussen.Al 50 jaar krijgen we de raad om een zakje erwten en wat flessen water in huis te bewaren,voor het geval de bom valt,maar over draaiboeken en hulpmiddelen tegen dit soort virussen lijkt men nu pas na te gaan denken.Het is iets dat ik zelf al 50 jaar als een potentiele dreiging ervaar.Ik had toen al eens iets in kleine stukjes gelezen.Waarschijnlijk zal dat het Marburgvirus geweest zijn.Maar in de jaren 60 lag ik in het ziekenhuis en om contact te kunnen houden met schoolgenoten,was ik naar de volwassenenafdeling overgeplaatst,waar aanvankelijk iemand naast me lag,die ziek was teruggekomen uit Afrika.Zo ben ik er altijd op alert gebleven.Het is voor mij onbegrijpelijk dat we hier nu ineens zo door overvallen worden en dat men het in Afrika niet meteen alert heeft aangepakt.

Ik weet verder niet hoe het er precies voor staat.Hier wordt nu alleen Infowars als bron aangehaald en helemaal zeker van die verlengde incubatie en die verhoogde kans op overdracht in de lucht bij lagere temperaturen ben ik niet.Een paar jaar geleden kwam is er nog iemand aan het Marburgvirus overleden in dit land en dat heeft niet tot een verdere uitbraak geleid.Maar er wordt ook wel gsuggereerd dat de zwarte dood uit de middeleeuwen eigenlijk toe te schrijven zou aan een filovirus.Ik ga verder geen bijzondere preventieve maatregelen nemen.En als er een preventief vaccin beschikbaar zou komen,ben ik er ook nog niet zeker van of ik daar gebruik van wiillen maken.

Pieter op 22-10-2014 23:03

Er is toch nu een genezing voor Ebola, dus dit is alweer op zun retour...

Niks meer aan de hand. Vrouw is al genezen dan kunnen alle anderen en zeker hier in het Westen ook ervan genezen.

Grote Smurf op 23-10-2014 02:26

@ Arameeër/Jood

Zilverwater of Colloidaal zilver moet je niet kopen maar zelf maken. (  Heb ik vandaag ook nog gedaan super, simpel te doen)

99.9% puur zilver gebruiken (2 maple leaf munten uit canada , in theorie goed voor zo'n 5000 a 6000 liter 10ppm zilverwater), gedestilleerd water en een adapter van +/_ 30 volt of drie 9 volt batterijen opelkaar zetten, daaraan met alligator klemmen de munten op spanning zetten, deze in een glas met het gedestilleerde water hangen (niet de klemmen erbij in het water anders krijg je ook electrolyse van het metaal van de klemmen) , af en toe roeren met een plastic lepeltje en een klein uurtje laten hangen. En voila je hebt zilverwater...

Las laatst ergens dat er onderzoek naar gedaan is zo'n 7 jaar geleden en daaruit bleek dat colloidaal zilver vooral goed werkt als preventie en in de eerste stadia van ebola als er nog niet veel virusdeeltjes zijn ( net als vlierbesextract bij virussen overigens)

Veel succes ermee.

                                Grote Smurf

P.S.: Niet teveel zilverwater drinken anders wordt je blauw... ( Argyrie)

joppo op 23-10-2014 11:18

Kletskoek !! Het Ebola virus kan zich niet via de lucht verspreiden alleen via kontakt.

grrrr001 op 23-10-2014 22:11

---18/09/2014/14:42 De Crem: ?België houdt zes F16?s klaar?(HBVL)---23/10/2014/13:47 Belgische F-16?s blijven langer in Irak (GVA)---23/10/2014/13:11 EU maakt miljoenen vrij voor ebola-onderzoek(HLN)---http://www.demorgen.be/buitenland/belgie-pompt-7-miljoen-euro-in-strijd-tegen-ebola-a2096327/--(is de miljoenendans niet een verdekte manier om te spenderen aan oorlogstuig?)--9miljoen euro is direct beschikbaar uit de belastingschuif.---https://www.youtube.com/watch?v=xKB9EzMBvw0---De meerderheid van de bevolking uit Ned, Duitsland, Frankrijk,....enz  willen dat alle militairen uit onze landen terug keren inclusiefalle materieel, wat via treinen weggesluist is geweest(zogezegd op militaire oefening)inventaris gemaakt van belastinggeld aangekocht materieel?nieuwe aankoop op kosten van.... na deze gulle gift uit de belasting pot aan een gecreeerde zogezegde vijand.Dat alles om ons mensen in een wereld oorlog waar we geen van allen achter staan te trekken, trap er niet in mensen,waanzinnige schijnvertoningenworden gepresenteerd om de oorlogsmachine bij het publiek aanvaardbaar te krijgen.alles met medeweten van reguliere media en incompetente ( onbekwame) politiekers die, debelangen van hun volk te grabbel gooien voor een zak geldBid opdat diegene die in machtsposities verkeren tot inkeer mogen komen en niet langer volharden in het kwade,aan allen ijver voor een rechtvaardige wereld waar ieder mens zich goed kan voelen ongeacht rang of stand.

Hubo op 24-10-2014 16:13

Intussen is er een nieuw geval van ebola in New York en eentje in Mali.Vooral dat laatste is wel iets om in de gaten te houden.Het gaat om een meisje dat als vuchteling Mali is binnengekomen.Weliswaar zijn de operaties tegen Al Quaeidasympathisanten een paar honderd kilometer verderop,maar zo komt het toch wel dichterbij.Het is niet duidelijk wat voor contacten dat meisje als vluchteling heeft gehad.Het lijkt me moeilijk controleerbaar.Van de amerikaan wordt gezegd dat  hij na thuiskomst in eigen land weinig contacten heeft gehad.

Hubo op 24-10-2014 16:31

Vanavond,24 oktober,is er van 9 tot 10 uur op Nederland2 een informatief programma over ebola.

Hansje Brinker op 25-10-2014 13:20

Mensen, u hebt toch wel een beetje door dat de verhalen via de media en politiek niet kloppen. Afrikanen gaan dood, en het Westen gaat Afrikanen hélpen - redden zelfs! U denkt dat dat beeld klopt met de werkelijkheid?

We deden niks tegen toen het Westen de slachtingen tussen Hutu's en Tutsi's in Rwanda op gang bracht. We deden niks tegen de milieudelicten van de Koninklijke Shell in Nigeria. We deden niks tegen de plundering van de Congo door de  roofbaronnen. We deden niks tegen de oorlogsmisdaden door de NATO in Libië.

Ebola is dan wel een virus; maar niet waaraan de Afrikanen nu massaal dood gaan. Het neerkomen van MH17 legde voor de goed oplettende burger al een tip van de sluier op wat de bedoeling is achter de Ebola-angstpsychose.

Excuus creeren om NATO-terreureenheden naar Afrika te verschepen.

WHO-Geneve man, Glenn Thomas, zat aan boord van MH17. Zijn dood kwam de Nederlandse Regering zeer gelegen. Thomas kon niet achter de operatie van de WHO staan om mensen en masse te vermoorden met vaccins.

‘Sinds 1987, heb ik ontelbaar veel mensen gezien die werkelijk geloven in het 1-virus, 1-oorzaak idee; denkend dat zij weten waarover zij praten. 

HIV, West Nile, vogelgriep H1N1, SARS, Varkensgriep, Ebola.  Leugens; allemaal projecten opgezet voor bepaalde doeleinden.

Moderne geneeskunde stoelt op bedachte epidemiologie om het volk te leren orders op te volgen, gehoorzamen, leven in angst, giftige geneesmiddelen en vaccins in te nemen – van wieg tot graf.’ http://jonrappoport.wordpress.com/category/ebola/

Interessant te lezen dat de tests positief testen, zelfs in afwezigheid van enig virus!

Dat mensen juist doodgaan na begin van de 'behandeling', veelal een giftige medicijnencocktail.

Cocktails die we vooral ontwikkelen om het menselijk immuunsysteem plat te leggen.

‘Rockefeller is zich sterk bewust dat 1 van de beste strategieën om zijn droom te verwezenlijken is: een ONEWORLD, alles omvattende, gezondheidszorg.’                               http://jonrappoport.wordpress.com/2014/10/17/ebola-hoax-hidden-purpose-of-the-operation/

‘in de 1930s, had Max Mason (Rockefeller Foundation) het over  “anti-hormonen”: vaccins die hormonen blokkeren die nodig zijn voor de zwangerschap.

'Uit documenten blijkt dat ‘De 1918 griep pandemie, die bijna 50 miljoen mensen doodde (meer dan door de Pest (zwarte dood), en gesneuvelden in WOI), was opzettelijk bewerkstelligd door soldaten te injecteren met experimentele vaccines die in werkelijkheid levend “bewapend” griep materiaal bevatten, net als de vaccins die ‘Baxter International’ tegenwoordig distribueert.                                                       http://www.libertyforlife.com/military-war/vaccine-bio-weapons.htm

Jon Rappoport toont aan dat Afrikanen worden geinjecteerd ('onder mom van test') met giftige verbindingen, die het immuun systeem platleggen. Veelal komen de mensen als gevolgd daarvan - indirect - te overlijden. We verkopen er doodlook de pesticiden en geneesmiddelen die hier verboden zijn; artsen schrijven voor alles en nog wat enorme doseringen antibiotica voor - zware beschadigingen aan het maag-darm kanaal heeft in Afrika dan ook pandemische vormen aangenomen .......

Daar rept de medische wereld met geen woord over. De praktijken van Mengele anno nu!

Webster Tarpley & Elite's Plan for Global Extermination:

https://www.youtube.com/watch?v=OEBa9vWVjF0

@ Hubo; NPO en dan (toch) informatief? Kijk, en vergelijk!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl