Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Spaanse regering bevestigt dat ISIS ebola als wapen tegen Westen wil gebruiken


Eerder dit jaar werden plannen van IS ontdekt om miljoenen Europeanen te vermoorden door het verspreiden van de builenpest (links).

De Spaanse staatssecretaris van Veiligheid Francisco Martinez heeft de geruchten van enkele weken geleden dat de islamitische terreurgroep IS(IS) ebola als wapen tegen het Westen wil gebruiken, bevestigd. Op diverse internetforums discussiëren moslims over hoe met het virus de Westerse bevolking kan worden besmet.

In een toespraak voor het parlementaire comité Binnenlandse Zaken voerde de bewindsman deze conversaties aan als bewijs dat de dreiging van de jihadisten zich uitstrekt tot het internet, dat een ‘uitbreiding van het slagveld’ is. Recent berichtten we dat ook de Duitse overheid het internet als één van de belangrijkste bronnen van radicalisering van moslimjongeren beschouwt.

Minister Martinez legde uit dat de verschillende terreurgroepen zes kenmerkende online activiteiten vertonen: het bedreigen van hun vijanden door propaganda, het voorbereiden van (terreur)operaties, het uitwisselen van informatie, ideologische training, het rekruteren van nieuwe leden en het werven van fondsen.

Nieuw terreuroffensief met gif en biowapens

Volgens de staatssecretaris zijn er ‘veel voorbeelden’ van dreigementen om het ebola virus en andere giftige stoffen te gebruiken in een nieuw terreuroffensief tegen het Westen. Zo kon in september een gesprek in een chatroom van jihadisten over het inzetten van ebola tegen de VS worden gelinkt aan ISIS. In juli werden er tweets onderschept waarin de terreurgroep Ansar al-Islam het gebruik van ‘dodelijke chemische producten uit laboratoria’ onderzocht.

Tevens verwees Martinez naar de openlijke oproepen op het internet van ISIS aan moslims om op alle mogelijke manieren – inclusief ‘giftige injecties’- zoveel mogelijk Westerlingen te vermoorden, inclusief burgers.

Begin oktober wees de Amerikaanse minister van Homeland Security Jeh Johnson de suggestie dat ISIS biologische wapens –inclusief ebola- tegen de VS zou willen inzetten nog van de hand, omdat er ‘geen specifieke dreiging’ werd geconstateerd.

IS wil miljoenen Europeanen vermoorden door verspreiden van de pest

In september waarschuwde De Saudische koning Abdullah dat leden van de islamitische terreurbeweging IS mogelijk al in Europa en Amerika zijn en aanslagen voorbereiden.

Op een in Syrië buitgemaakte laptop, behorende tot een jihadist uit Tunesië, werden plannen gevonden voor het gebruik van biologische massavernietigingswapens tegen de Europese en Amerikaanse bevolking. Zo zou IS de kennis en technologie hebben om de builenpest te verspreiden.

Slachtpartijen gaan door

Ondertussen gaan de slachtpartijen door ISIS onverminderd verder. Gisteren werd bekend dat de jihadisten zo’n 600 gevangenen –voornamelijk Shi’itische moslims, maar ook Koerden en Yeziden- in een gevangenis in Mosul hebben vermoord door hen op de rand van een ravijn te zetten en vervolgens neer te schieten. (2)

Inmiddels heeft ISIS meer land, strijders en geld dan Al-Qaeda tijdens 9/11. (3)

 

Xander

(1) The Local via Shoebat
(2) Human Rights Watch
(3) Breitbart

Zie ook o.a.:

10-10: Wetenschappers:Ook gezonde mensen kunnen ebola overbrengen ( Biowapen in handen van terroristen / ISIS)
22-09: ISIS en Al-Qaeda gebruiken Saudische fatwa die beveelt alle Westerlingen uit te roeien
02-09: IS wil miljoenen Europeanen vermoorden door verspreiden van de pest
31-08: Saudische koning: Jihadisten gaan eerst naar Europa, dan Amerika
22-08: Westerse hetze tegen Putin: Rusland zou ebola als biowapen hebben

 

Allen:

Indien u problemen heeft met het traag laden van de website en forums als u de browser Chrome gebruikt, gelieve daar melding van te maken op dit forum. Graag willen wij weten of u dat probleem overdag of in de avond heeft of de gehele dag. Er komen per email veel klachten daarover binnen, graag uw reactie als u die problemen heeft met Chrome. Mvg. Mod.

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.Reacties

Bram op 31-10-2014 15:27

wat een onzin verhaal, ik heb er niets over gehoord hier in Spanje laat staander de regering hier iets over heeft verteld. Bronnen deze worden gemeld zijn vaag.

Eeelke op 31-10-2014 16:02

Gezellige lui die moslims, hé.

eduard Bosman op 31-10-2014 16:11

Waarom denken jullie dat obama de grenzen open wil gooien voor mensen die ebola hebben? Is dat niet het grote plan? Zometeen krijgen we berichten dat de rfid chip middelen bevat dat ebola uit het lichaam zal verwijderen. Alle mogelijke manieren om de chip te laten nemen door de mens geld crisis ziekten en zodat mensen als ze ontvoerd zijn makkelijk op te sporen zijn en dergelijke. Want hij weet dat hij weinig tijd en zal alles aangrijpen om het teken van het beest onder valse voorwendselen te laten implanteren. Wat denken jullie hierover? 

Pierre op 31-10-2014 17:21

Moderator: ook wij hebben al geruime tijd last van het trage laden van xandernieuws. het maakt niet uit 'smorgens of 'savonds. Wij hebben niet gereageerd naar jullie toe omdat we dachten dat het aan de laptop lag. de wachttijden duren soms best lang.

 

Met vriendelijke groet Pierre

 

Dank Pierre, we geven dit door aan Mijndomein. Mvg. Mod.

wakker op 31-10-2014 18:13

9/11 heeft niets met Al-Qaeda te maken, was een inside job.

frits op 31-10-2014 18:22

IS=Islam zeker...

Psalm 23 op 31-10-2014 20:21

Een voorbode? Openbaring 16:2 De eerste engel ging weg en goot zijn offerschaal  leeg over de aarde. Alle mensen die het merkteken van het beest droegen en zijn beeld aanbaden, kregen kwaadaardige en pijnlijke zweren. 

 

Naar geloofsforum. Mod.

jac op 31-10-2014 20:57

Inderdaad gaat het laden heel traag.

Dacht dat het de computer was.

 

Browser Chrome ? Mvg. Mod.

B Zobrist op 31-10-2014 22:57

Ik ben Pelgrim gelezen? Ook daarin werken islamitische terroristen aan het verspreiden van Pest in de westerse wereld.

Qvic op 01-11-2014 00:04

Die bewuste chip heeft totaal geen nut, want deze kan geen GPS signaal versturen of ontvangen. Dit komt omdat het GPS signaal niet door een homogene water/metaalsubstantie heen kan, zoals ons bloed. Het nu gebruikte radio signaal reikt nog niet zo ver, dat het grote afstanden kan overbruggen. Om nu de hele wereld vol te zetten met antennes om deze frequentie te ontvangen c.q. te zenden, biedt ook geen oplossing.

Deze berichten zijn best grappig, want denken deze islamieten nou echt dat alleen de Amerikanen en de Europeanen er aan dood kunnen gaan en niet al hun mede strijders, die hier al zijn. Want als de mens er aan dood zou gaan, dan sneuvelen zij ook met bosjes tegelijk. En volgens hun eigen regels/geloof uit de koran is dood gaan door dit soort wapens, niet het zelfde als op het slagveld sneuvelen, dus geen maagden na de dood voor hen dan.

Hubo op 01-11-2014 02:41

Firefox,Windows seven  Vannacht aanvankelijk geen verbinding met Xandernieuws.

Laatste tijd vaker problemen met Firefox.Ook andere browsers draaien niet altijd soepel.Dit lijkt niet alleen Mijn Domein te betreffen in mijn geval.

 

Dank voor uw info Hubo. Mvg. Mod.

Wat betreft het topic :In de praktijk blijkt het nog niet altijd zo makkelijk chemische en biologische middelen zonder hoogstaande expertise effectief in te zetten.

 

brillemans op 01-11-2014 09:11

ja natuurlijk zullen ze, zodra ze de spullen en de techniek hier voor hebben ,deze middelen inzetten om het Westen te onderwerpen aan hun god, Satan huh pardon, Allah......Kun je op wachten!

atina op 01-11-2014 10:21

Hier ook traag laden of soms helemaal niet . Inderdaad Google Chrome 

 

Dank Atina , we geven het door. Mvg. Mod.

Rustbrenger op 01-11-2014 11:27

Heb je nog niet in de gaten dat IS(IS) een brouwsel van de VS is? Net zoals 9/11 een inside job was, heb je hier te maken met een afleiding.

IS en Ebola??? Wel vreemd dat er twee items, waar 90% een jaar geleden nog nooit van gehoord had, nu worden gecombineerd!

IS is opgezet door de Amerikanen. Ebola is alleen maar in een gebied waar veel grondstoffen te vinden zijn (goud, diamanten, enz). Vreemd dat er 3000 soldaten heen worden gestuurd om de ziekte "onder controle te houden". Soldaten, en geen artsen.

Heb je je ook al afgevraagd waarom Saudi Arabië en Israel worden gemeden door IS? Als je als terreurgroep een statement wil maken, dan begin je toch daar en niet in een "arm" Afrikaans land?

Ongeacht welke politicus uit welk land je hoort, óf diegene is gebrainwashed door foute info, óf verdoezeld de werkelijkheid.

Rustbrenger op 01-11-2014 11:30

PS.

Het laden van Xandernieuws is ontzettend traag met Chrome (nog steeds)

 

Dank voor uw melding Rustbrenger. Mvg. Mod.

Lodewijk op 01-11-2014 14:22

@Bram:

"There are “many examples” of online terrorist chat logs discussing the use of biological warfare against the West, Spain’s RTVE public broadcasting corporation reported." http://rt.com/news/201371-ebola-weapon-isis-terrorism/

Misschien RTVE raadplegen? 

Lodewijk op 01-11-2014 14:42

@Rustbrenger:

inderdaad. Toevallig zag ik gisteren een video hierover: 

"The True Origin of Aids and Ebola" https://www.youtube.com/watch?v=6olFQZNgRuM

Hubo op 01-11-2014 15:54

Net toevallig(?) voor de tweede keer binnen 48 uur aanvankelijk geen verbinding.Daarna bouwde de site zich heel traag op.Bleef laden.Je kan dan verder niets doen en de verbinding werd uiteindelijk verbroken wegens herinitialiseren.Dit weer met Firefox onder Windows Seven.

Toen viel me op dat de WIFI repeater geen internettoegang meer had.Ik ontvang hier zo'n 25 tot 40 van die zendertjes.Ik weet niet of die elkaar in de weg zitten.Ik vraag me ook weleens af of al die filmpjes en  irritante bewegende reclames op andere populaire sites een overbelasting op netwerken veroorzaken.

Ik draai regelmatig scans en laat het herstelprogrammaatje ook nu en dan maar eens extra draaien,maar het blijft irritant en het lijkt dit jaar steeds erger te worden.Het kan zijn dat het in mijn geval mede ligt aan de beperkingen van een lichte 12' laptop.Ik weet niet of dat en rol kan spelen en in hoeverre klachten zich voordoen op oudere computers.

Ik heb overigens de indruk dat ik minder problemen heb met een ouder kleiner 10' netbookje dat bekabeld op de router nog op XP draait.

 

Dank voor uw melding. Mvg. Mod.

 

 

 

Hubo op 02-11-2014 01:19

Ik weet verder ook niet wat er aan de hand is.Nu loopt het ineens weer even heel soepel,maar vanmiddag kon ik niets beginnen.Ik heb verder gen bijzondere programma's gedraaid.Alleen Firefox even opnieuw opgestart.Toen kon ik in ieder geval de bankgegevens inzien en een mail naar de gemeente sturen.Ik meld dit nog maar even aansluitend,omdat er toch niets anders volgt.

eduard bosman op 02-11-2014 12:31
@ rustbrenger ik heb gistereen site gevonden die veel duidelijkhid verschaft over hoe of wat er staat te gebeuren die heb ik op het geloofsforum geplaatst dus als jullie daar willen kijken dan wil ik graag van jullie alle horen hoe jullie daarover denken, een wereld regering zou nooit kunnen bestaan simpelweg omdat dat niet wordt toegestaan door de here na de toren van babel, maar goed lees a.u.b. op het geloofsforum verder
Henk op 03-11-2014 14:35

@rustbrenger Heb je nog niet in de gaten dat IS(IS) een brouwsel van de VS is? Net zoals 9/11 een inside job was, heb je hier te maken met een afleiding.IS en Ebola??? Wel vreemd dat er twee items, waar 90% een jaar geleden nog nooit van gehoord had, nu worden gecombineerd!IS is opgezet door de Amerikanen. Ebola is alleen maar in een gebied waar veel grondstoffen te vinden zijn (goud, diamanten, enz). Vreemd dat er 3000 soldaten heen worden gestuurd om de ziekte "onder controle te houden". Soldaten, en geen artsen.Heb je je ook al afgevraagd waarom Saudi Arabië en Israel worden gemeden door IS? Als je als terreurgroep een statement wil maken, dan begin je toch daar en niet in een "arm" Afrikaans land?Ongeacht welke politicus uit welk land je hoort, óf diegene is gebrainwashed door foute info, óf verdoezeld de werkelijkheid.

Bovenstaande leuzen waar baseer je dat op?Je komt met zware verwijten, die je baseert op lukrake aannames.Gevalletje verstrooide professor..., althans daar past xander ook vaak genoeg tussen.Het ene moment is obama de antichrist, het volgende putin en dan weer 1 of andere homofiel uit turkije. Joh post alleen dingen met aanwijsbare bronnen en betrouwbare info. Helemaal klaar met al die rare doemscenario's en lukraak complot denken.1 ding is zeker, we leven in de eindtijd, dat kun je zien aan de tekenen als voorspeld in Openbaring, hoe lang nog is de mensheid niet bekend.Belangrijker, laat het een waarschuwing zijn en bereid je voor, ipv deze onzin te ventileren.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl