HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Ook WHO erkent: Besmetting ebola door niesen, hoesten en aanraken voorwerpen

Meer dan 700 mensen in Servië geïsoleerd vanwege mogelijke besmetting – 1332 Nigeriaanse soldaten in quarantaine – 7 Spanjaarden met ebola

 

Terug van (nooit) weggeweest: de beruchte FEMA-doodskisten, waar op het alternatieve internet enkele jaren geleden vaak over werd geschreven. Het CDC zegt nu dat dit soort kisten nodig zijn zodra het in de VS tot een uitbraak komt.

Gezien het nog altijd onbeperkt doorgaande vliegverkeer met West Afrika lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat we ook in eigen land op een ongekende gezondheidsramp afstevenen, nu ook de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) erkent dat ebola door niesen, hoesten en het aanraken van oppervlakten van mens op mens kan worden overgedragen.

De WHO bevestigt dat de wetenschappelijke onderzoeken waar we gisteren over berichtten kloppen, die concludeerden dat het ebolavirus via minuscule vochtdeeltjes in de lucht kan worden verspreid. ‘Het virus kan over korte afstanden op nabij staande personen worden overgedragen. Dat kan gebeuren als met virus beladen druppels direct door hoesten of niesen worden uitgestoten...’ aldus het nieuwste ebola-bulletin dat de WHO deze week publiceerde.

‘Het ebola-virus kan ook indirect door contact met besmette oppervlakten en voorwerpen worden overgedragen,’ voegt de organisatie er bovendien aan toe. De Amerikaanse CDC en Europese medische autoriteiten beweren echter nog steeds dat dit onmogelijk is.

Autoriteiten werken verspreiding in de hand

Dat betekent dat zij door het huidige lakse beleid willens en wetens meewerken aan de verspreiding van het virus over de hele wereld. Levens van Amerikanen werden doelbewust in de waagschaal gesteld doordat politieagenten en schoonmakers in Dallas zonder bescherming de woning van de uit Liberia afkomstige Thomas Eric Duncan moesten binnengaan en schoonmaken. Op dat moment was hij reeds met ebola in het ziekenhuis opgenomen.

Indirecte besmetting ook zonder mutatie virus

Bizar genoeg noemt de WHO ebola tegelijkertijd nog steeds ‘geen door de lucht overdraagbare infectie’. Dat komt omdat de medische definitie van ‘overdraagbaar door de lucht’ tegen het gezonde verstand ingaat, en geen rekening houdt met door hoesten en niesen uitgestoten besmette vochtdeeltjes.

Het CDC geeft al wel toe dat ebola kan muteren en alsnog in medisch opzicht ‘door de lucht overdraagbaar’ wordt. Hoe langer de epidemie in West Afrika duurt, des te groter wordt de kans dat zo’n mutatie optreedt.

De realiteit laat echter zien dat een mutatie niet eens nodig is, aangezien er talloze bewijzen en aanwijzingen zijn dat het virus inderdaad nu al door indirect contact kan worden opgelopen.

Ebola in Macedonië, Spanje, Brazilië, verdenking in Parijs

Ondanks alle inspanningen verspreidt ebola zich steeds sneller. In West Afrika is het virus vrijwel oncontroleerbaar geworden. In de VS is de inmiddels overleden ‘patiënt zero’ met zeker 100 anderen mensen in contact geweest. (1) In Macedonië is een Brit waarschijnlijk aan ebola gestorven. Het hotel in Skopje waar hij verbleef is hermetisch afgesloten. (2) In Servië werden al meer dan 700 mensen geïsoleerd; minstens 90 van hen kwamen onlangs uit West Afrika terug. (3) Ook in Brazilië werd een zieke met ebola verschijnselen opgenomen.

In Liberia werden 1332 Nigeriaanse vredestroepen in quarantaine geplaatst nadat ze in contact waren gekomen met een Soedanese moslim die later aan ebola overleed. (4) In het Carlos III ziekenhuis in Madrid worden inmiddels zeven ebolapatiënten verpleegd. Medische personeel, waaronder stafleden, weigeren hen te behandelen of melden zich ziek, mede vanwege de ontoereikende beschermingsmaatregelen (5).

In Parijs werden eergisteren 60 mensen in een overheidsgebouw vastgehouden nadat vier uit Guinea afkomstige personen symptomen van ebola vertoonden. Na onderzoek door medici werd geconstateerd dat het niet om het virus ging, en werden de mensen weer vrijgelaten (6).

FEMA-doodskisten

Mocht het tot een echte uitbraak in de Verenigde Staten komen, dan is het volgens de CDC nodig om de doden in ‘hermetisch afgesloten doodskisten’ te begraven. Sommige commentatoren wijzen in dit kader op de beruchte kunststoffen ‘FEMA-coffins’, waar met name op het alternatieve internet enkele jaren geleden vaak over werd geschreven. Waren de foto’s van honderdduizenden gereedliggende doodskisten –en bijbehorende complotverhalen- dan toch echt? (7)

 

Xander

(1) KOPP
(2) Handelsblatt
(3) Stimme Russlands
(4) The Call
(5) Telegraph
(6) RTL en Le Figaro via Zero Hedge
(7) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

10-10: Wetenschappers:Ook gezonde mensen kunnen ebola overbrengen

09-10: ‘Ebolatest volkomen onbetrouwbaar’
07-10:Wetenschapper die in 1976 ebola ontdekte vreest ‘onvoorstelbare tragedie’
04-10: Amerikaanse microbioloog: CDC liegt, ebola verspreidt zich over hele wereld
03-10:Werking tegen ebola bevestigd, maar WHO blokkeert colloïdaal zilver
02-10: Ebolapatiënt VS reisde via Brussel, had contact met scholieren
01-10: CDC waarschuwt begraafplaatsen voor Amerikaanse ebola slachtoffers
23-09: CDC verhoogt aantal verwachte ebola gevallen van 0,5 naar 1,4 miljoen
20-09: WHO: Aantal ebola patiënten verdubbelt iedere 3 weken
12-09: Duitse topviroloog: Ebola zal minstens 5 miljoen slachtoffers eisen
02-09: Researchers: In december mogelijk 100.000 ebola patiënten
22-08: Westerse hetze tegen Putin: Rusland zou ebola als biowapen hebben
15-08: WHO: Uitbraak ebola veel ernstiger, mogelijk eerste patiënt in Ierland
11-08: Amerikaanse CDC: Uitbraak ebola in VS onafwendbaar
06-08: Ebola: Tientallen Amerikanen ziek na terugkomst uit Afrika; WHO overweegt wereldwijd alarm
04-08: Amerikaanse FDA houdt getest medicijn tegen ebola tegen (/ Artsen zonder Grenzen: Uitbraak totaal oncontroleerbaar)
02-08: Paniek: wereldwijd mogelijk al 30.000 mensen met ebola besmet


Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.

Reacties

Ludwig op 11-10-2014 15:25

herinneren julie die boodschap nog op de siri aple smartphone

what is 27 juli 2014?

de poorten van de hel gaan open

wat zij joe biden minister van america ?

over de onthoofdingen ?

we will follow them to the gates of hel

zie filmpie hierover over de rol van de regering en ebola en the gates of hel

https://www.youtube.com/watch?v=h3Y2ZaHCVfg

Ludwig op 11-10-2014 15:42

wat een realistische foto xander :-)

1 beeld zegt meer dan 1000 doden eeuh woorden

wij hebben recht op de waarheid

dank u xander om de ebola feiten met ons te delen zodat wij niet in het ongewisse blijven

Benesha op 11-10-2014 16:50

Die doodskisten, daar geloof ik niet veel van. Waarom zou de elite zich nog eens verwaardigen de doden in een doodskist te begraven terwijl ze het plebs als ongedierte aanzien? En dan nog polyester doodskisten die niet vergaan. Ook al iets wat in strijd is met het op de Georgia Guidestones geprezen natuurbehoud. Als je de ebola doden 1,5 m diep begraaft in een massagraf, zonder kist, kan er ook geen virus meer uitspringen.

De waarheid op 11-10-2014 17:03

Hallo Xander. Die Brit is dood gegaan aan teveel alcohol en niet aan Ebola. http://www.telegraaf.nl/gezondheid/23184263/__Brit_niet_dood_door_ebola__.html

Jij bent niks beter als de leugenachtige media

Arno op 11-10-2014 17:41

Xander, kan u aub laen weten of de site "onder vuur" ligt?

De site is hier al dagen niet (of slecht) bereikabaar, pagina's laden niet (of maar half) 

 

Nee heeft met Mijndomein te maken. Mod.

Dago op 11-10-2014 18:45

Xander, dank jw wel voor de info.  kun je ook tips geven om besmetting te voorkomen bvb voor de schoonmaakbranche. Wordt zeer gewaardeerd.

We hebben geen tips voor u. Mod.

Pieter A Meijer op 11-10-2014 19:34

Sjalom;

Het is duidelijk, dat het convenant dat door Ou Thant en zij eerste secretaris Muller in de 60er jaren vorige eeuw is gesloten; steeds meer uitwerking krijgt.

Äfrika(nen) moet(en) sterven vanwege het afkomst zijn van het verkeerde wortelras. What ever this means.

Oorlogen en burgeroorlogen. Besmettingen zoals H.I.V. Nu Ebola.

Tevens is dit onderdeel van het streven dat is verwoord in het eerste artikel van de Georgia Quide Stones.

De Illuminati (Jezuïten) voeren, tot nog toe, hun lang geleden planning uit.

G'de week. 

Arno op 11-10-2014 21:21

Waarom zou men deze kisten gaan gebruiken voor Ebola patiënten? 

In de Middeleeuwen heeft de pest vreselijk toegeslagen en toen 

ontdekte men al heel snel dat vanwege eeuwenlange besmetting 

begraven geen oplossing was en daarom ging men in stedelijke 

gebieden over op lijkverbranding. Tegenwoordig worden er al 

miljoenen lijken verbrandt en dat noemen wij heel netjes 

"cremeren". Op het moment dat er zo veel lijkkisten nodig 

zijn dan Xander beweerd is crematie de enige oplossing, dus 

zijn deze z.g.n. "Fema-kisten" overbodig. Het zijn zelfs geen 

lijkkisten maar plastic bakken waarin een normale doodskist past.

Arno op 11-10-2014 21:51

Als een iemand begraven wordt wordt er een gat gegraven, de kist er in gezakt en daarna zo'n kuststof bak er (op de kop) overheen gezet om inzakken te voorkomen. De kist (met lucht) vergaat namelijk en zou een gat opleveren waadoor een begraafplaats allemaal 'sinkholes' hebben. Tevens wordt er regelmatig met zwaar materiaal over begraafplaatsen gereden (graafmachines bijv.) en deze zouden weg kunnen zakken

Arno op 11-10-2014 22:03

Zoek in Google eens op plastic grave liners u kan dan precies zien wat de bedoeling is van de bakken.

Arno op 11-10-2014 22:08

Enog een goede zoekterm voor Google hierover is: burrial vault 

SF op 12-10-2014 01:50

Allemaal één grote pot kletskoek!

Remco op 12-10-2014 02:02

De VS is een gevaarlijk land. Ze zijn helemaal klaar voor een nieuwe holocaust. Als je meer wil weten over Fema-kampen is dit de beste doc die ik gezien heb. Hij bestaat uit drie delen en dit is deel 1:

http://www.youtube.com/watch?v=h6vsKMaSG1s

In deze doc geeft een official toe dat er minsten 78 fema-kampen zijn. Onofficiele schattingen gaat uit van wel 800 kampen. 

De overheid zegt dat deze kampen bedoeld zijn voor opvang van mensen in nood. Wat uit deze doc zo goed duidelijk wordt en wat ook zo beangstigend is, is dat de hekken met prikkeldraad naar binnen toe gebouwd zijn zodat mensen niet kunnen ontsnappen. De schrikbarende conclusie van het onderzoek naar fema-kampen is dat het kopieën zijn van de Duitse concentratiekampen uit WW2. Ze hebben meestal twee hekken om de kampen heen gebouwd met wachttorens. Precies zoals de Duitse kampen! 

O ja, Dago vraagt om tips om ebola te voorkomen. Ik heb tips. Sla veel voedsel in. Maak een prepvoorraad aan. Zodra ebola in jouw stad gesignaleerd wordt, neem je ontslag of meld je je ziek. Ga niet meer je huis uit zo lang ebola huis houdt onder de bevolking! Doe een mondkapje om en doe plastic handschoenen aan, mocht je af en toe toch naar buiten willen om bijvoorbeeld het vuilnis buiten te zetten. Mondkapjes beschermen niet goed, dus als je toch die ene keer per maand naar de supermarkt wil om net die dingen aan te schaffen die je -ondanks dat je een prepvoorraad hebt- toch wil aanschaffen, dan doe je FFP3 zuustofmaskers om. Die bieden mogelijk 99% bescherming. Gedurende de ebola-pandemie laat je niemand in je huis. Laat mensen maar lekker voor de deur staan en spreek ze toe vanuit een bovenraam of zo. 

Het beste om ebola te voorkomen is mijns inziens zo weinig mogelijk met andere mensen in aanraking te komen. Woon je afgelegen, dan heb je het sowieso al redelijk goed voor mekaar. Maar je moet wel eten. Het beste wat betreft voedsel lijkt me toch echt een prepvoorraad, want als je tijdens de pandemie toch voedsel wil inkopen, dan moet je die blikjes die je inkoopt heel goed wassen en ontsmetten. En hou er rekening mee dat je buitenshuis zo weinig mogelijk aanraakt, al is het maar de deurknop van je voordeur. Misschien moeten we eens wat info inwinnen bij patienten met smetvrees....

En als je ebola-pandemie (na een half jaar of een jaar) voorbij is en er nog maar pak 'm beet 8 miljoen Nederlanders over zijn, dan kom je je huis weer uit en is er voldoende werk en moet het land weer opgebouwd worden. Maak je dus vooral geen zorgen over je baan!

Mensen, andere suggesties om ebola te voorkomen?

Ik heb al 1700 plastic handschoenen in huis, zojuist 1000 mondkapjes besteld en 20 FFP3 maskers (de levering zou vertraging oplopen door de grote vraag momenteel, hu hoe zou dat nou komen?). Als straks maar 1% vd bevolking mondkapjes, plastic handschoenen en FFP3 maksers gaat bestellen is het zootje natuurlijk snel uitverkocht. Je kan er dus maar vroeg genoeg bij zijn en mocht ebola Nederland desondanks niet bereiken dan kan je ze voor altijd bewaren en dan kunnen ze wellicht van pas komen als er over enkele jaren alsnog een eng virus uitbreekt. 

Mensen, ebola is King...

ster op 12-10-2014 09:16

https://www.allprepare.com/ebola-beschermingspakket

Hier kan je ook zilverwater bestellen en jaren terug gebruikte men zilver in de lab op zilverschalltjes omdat virussen er niet op kunnne leven. Ook kan je tee trie olie ( kan verkeerd gespeld zijn ivm dat ik woordeblind ben) in het dweilwater doen en een paar druppels in het water doen in schaaltjes/bakken op de verwarmingen zetten of eucaliptisch in het water doen en in bakken op de verwarmingen zetten. Ik zou voorbijde gaan. Ook zou ik ruimtes plaats van dweilen gaan stomen. Zelf vloerkleden die niet van wol zijn kan je vaak stomen en ook planken vloeren.

Raad je personeel aan zilverwater in te nemen en drie teentjes knoflook per dag en tree olie te slikken en dat vor ene volwasne van 80 kilo maximaal 10 druppels per dag ivm dat je met meer in coma kan raken zelfs of verlamd en vergeet dat zeker niet te vermelden. Men moet het verspeid inemen en langszaam opbouwen dus eerst max 3 druppels per dag en dat opvoeren. Baby's mogen het niet innemen want dat is dodelijk en peurs max twee druppels per dag en ook die moeten het langszaam opvoeren en verspreid over de dag dat geven. Dus met een halve drupel beginen te geven op 1 dag en dat verspreid over de dag. (overtreed hier niks van want dit spul is linke boel) maar het werkt wel. Dan MMS en daar moet je eens naar googles en is ook nog wat te vinden ervan op de link hierboven aan. dat spul kan je daar ook kopen en is een aanrader volgens vele en ik heb me nog niet er echt in verdiept. raad ook aan je personeel twee keer warm te eten ivm dat men op deze manier meer groente binnen krijgt en je lichaam dus sterker maakt. Raad ze ook aan om drie keer per dag honing met kaneel te eten. Per keer 2 eetlepels honing met twee eetlepels kaneel erin en dat op je nuchtere maag en om 4 uur en pal voor je naar bed gaat.

Ik zelf zou met deze kennis en dit soort pakken enz gerust durven te werken en tereinen schoonmaken die besmet zijn. Als ik dit alles zou krijgen en goed betaald werd. Want dit werk houd ook in dat je je familie lang niet meer kan zien. Ik zou dan zeker drie weken in een ruimte gaan leven als ik klaar was met dit werk om besmettingen te voorkomen. Die weken van afzondering zouden dan ook dik betaald moeten worden.

Kijk uit voor nep tee trie olie.

Voor 1 ziekenzaal wil ik voor 7000 euro wel schoonmaken, netto wel te verstaan. Plus dat ik gratis bio eten krijg en een huur huisje met alles erop en eraan en reisgeld, plus wat hier boven vermeld staat. Misschien komen er nog wel kleine eisjes erbij maar die zijn goed te overzien en redelijk.

Bij xandernieuws hebben ze mijn mailadres.

ster op 12-10-2014 09:19

Als zo'n kist plastieke kist naar jaren en jaren weer opengemaakt word dan komen opnieuw besmetingen en dit is dus echt satanisch. Dus gewone begraven worden is het beste.

stevan op 12-10-2014 10:08

http://wieserconcrete.com/product-guide/commercial-products/saltsand/project_commercial/project_commercial138/ 

veel te netjes maar ik zou jou willen zien als ze straks in New Yark bij de bosjes neer vallen hoe snel ga je dan graven delven ?

ik denk dat je dan met 2 a 3 personen in zo kist gaat  en niet zo mooie crematie of begravenist hebt  puur om zo snel mogelijk bergen van slachtoffers en dus voorkomen van verdere verspreiding van Ebola en ja Elite heeft al  medicijnen voor zich zelf anders haden ze vluchten uit Africa stop gezet 

ster op 12-10-2014 12:59

@stevan Ik denk dat je hierin gelijk hebt en dit is al lang voorbereid en doordat er te weinig wakkere zijn kunnen ze dit nog gewoon doorzetten.

stevan op 12-10-2014 13:07

vreemd advies @ Remco eerst zeg je dat  Mondkapjes beschermen niet goed,en vervolgens bestel je 1000 mondkapjes  of lees ik dat niet goed 

dus met andere worden jij speelt Russische Roullete met je zelf 

het beste oplossing is bouw een onderghrondse bunker met genoeg eten drinken enz enz liefst met diesel generator  en genoeg brandstof voor een jaar dan is al Ebola uitgewerkt en denk dat rond 500.000 of minder nog over zijn in Nederland 

ieznogoedh op 12-10-2014 13:08

Vanaf het begin kon je hulpverleners zien rondlopen in witte pakken met maskers.

Heeft iemand dat gezien bij mensen die lijden aan HIV gezien?

Toen was allang duidelijk dat het hier om een virus gaat dat ook via de lucht wordt verspreid.

Maar ja, als je alleen de MSM wil geloven, dan wordt je nu dus pas wakker.

ster op 12-10-2014 13:32

Zorg voor een sterk lichaam als je de ebola wilt overleven.

Eet veel groente en die heb je in de diepvries vak vrij goedkoop.

Eet daarom twee keer warm en tuurlijk hoefd hierbij geen vlees te zitten.

Ook op brood kan je veel gebakken of rauwe groente op doen en dat is ook heerlijk.

Dit mineraal kan als de ebola uitbreekt misschien je leven redden

Magnesium  http://www.happynews.nl/tag/magnesium/  wordt het wondermineraal of de vonk van het leven genoemd en is een zeer belangrijk element dat onze onverdeelde aandacht verdient.  Het Chinese teken “Mei” is samengesteld uit de symbolen voor “mineraal” en “mooi”. In de top drie van de meest essentiële levensbehoeftes van een mens staat magnesium op drie; voorafgegaan door zuurstof en water. http://www.happynews.nl/tag/water/   Een goed magnesiumgehalte in het lichaam is de basis voor een goede gezondheid. Veel mensen hebben onwetend een ernstig chronisch tekort met alle daaruit voortkomende gevolgen van depressie tot hart- en vaatziekten, van autisme tot diabetes en van migraine tot MS.  

Deel verwijderd. Zie auteursrechten. Mod.

 

 

 

ster op 12-10-2014 14:11

Remco op 12-10-2014 02:02

Neem ontslag ??? Voor vele is dit een finaciele strop om hun nek en is niet te doen.

Wat men wel kan doen is met een paar mensen een staanplaats huren en een sleurhut neerzetten op een camping en die een paar jaar vooruit betalen en dan is je ontslagnemen een opsie.

Let wel op een paar jaar!!!! ( pak weg 5 jaar ? )

Zorg voor een goede vooraad eten en kleding en kaarsen,,,,, zilverwater en tee trie olie knoflook enz.

In de winter kan de water afgesloten zijn informeer je daar over en zeg dat het is omdat je ook s'winters in en de weekends en op je vrije dagen er ook wilt zijn. Vraag ook of je mag aanbouwen aan je sleurhut. Of een schuurtje mag plaatsen enz.

Onder je sleurhut kan je een mooie voorraad leggen of evt nog een slaapplaats maken door de diepte in te graven stut alles wel goed en smeer het af met beton. Wel visvijverzeil eronder leggen en cement gebruiken die voor zwembaden bedoelt zijn. Op die manier kan je nog een stukje naar benede toe voor extra ruimte en zorg wel ervoor dat dat niet onder water loopt bij grote stort buien. Zorg er voor dat je je regenwater op kan vangen van je staancaravan ect met ect zeil kan je nog meer opvangen.

Als je je wast via een thee pot uit een emmer heb je maar 10 a 20 liter water nodig om je te wassen/douchen

10 Liter water koken en 10 liter koud water mengen met elkaar is goed voor een warme douche.

Zet een mooi teras neer waar je groente in kan telen en dat ook in de winter en zorg ook voor een flessen vooraad gas en een grote fles gas daar doe je ongeveer 3 maanden mee en kost ongeveer zonder statie geld 25 euro en dat voor vijf jaar reken maar uit.

Staangeld is ongeveer 2000 euro per jaar,,,,,,,

Schoenen voor 5 jaar, kleding voor 5 jaar, eten voor 5 jaar,,,,,,, staan geld gaat dan in de richting 10.000 kleding,,,,,, voor 4 man 500 schoenen 200 euro het eten richting de 5000 euro, dan zilverwater het zelf maken dan 500 euro en tee trie olie 500 euro voor vijf jaar/ honing kost pak weg 700 euro en kaneel wat je heel goed kan gebruiken in die tijd. Kijk op het net waar honing met kaneel goed voor is. Plus zaad voor groentes die je evt ook op de dak van je staan caravan kan planten als je die goed versterkt die dak wat ik zeker dan iedereen aanraad die dat gaat doen. Zet je terein goed af en meld duidelijk dat je terein is afgesloten voor onbevoegde.

PS denk dat het verstandig is dan je electra dan vooraf te betalen en je water als je niet in contact wilt komen met mensen. Ga dan evt voor zonnepanelen ect en neem een snoerloze radio die je kan opwinden die zijn er ook. Kosten daarvan zijn ongeveer tussen die 50 a 100 euro ook zijn er die op zonnenergie gaan en zelfs beide.

PS in Belgie zijn de staanplaatsen op een camping stukken goedkoper. Plus min 2000 euro de staanplaats.

vlokje op 12-10-2014 14:52

ik ben "bang"......

vandaag zondag 12-10-2014 wordt  in onze stad groningen de 4 mijl gelopen

en tot mijn verbazing lopen er gewoon topatleten uit afrika mee

ik moet er niet aandenken met al dat plubliek langs de looproute

renevers op 12-10-2014 16:51

Vannacht 12 okt 2014 is weer een transmissie geval bekend in de VS  geworden.. Ook gerelateerd aan de Amerikaan Duncan die terugkwam uit liberia. Een van de gezondheidswerkers die hem opgevangen hebben, is nu bevestigd Ebola te hebben. Transmissie in ziekenhuizen is dus al zeer gevaarlijk geworden, zoals we in Spanje zagen. Hebben die Amerikanen van het  Texas Presbyterian Hospital, het probleem en de infectie onderschat? Of heeft Thomas Eric Duncan veel te laat verteld dat hij uit W Afrika was gekomen?

http://edition.cnn.com/2014/10/12/health/ebola/index.html

De Familie van Duncan maakt er trouwens een racisme zaak van en Jesse Jackson die overal goed voor is , liep aan het handje van de Moeder van Duncan. Maar het is vrijwel zeker dat als de patient direct tegen de verpleger had gezegd dat hij mogelijk Ebola had..( Het gaat daar al maanden rond en is daar dagelijk op TV , dat is het eerste wat je behoort te vertellen, Je kunt je niet doofstom houden, hij had dat geweten moeten hebben en wist het waarschijnlijk ook) . Dat zou men even moeten onderzoeken of Duncan specifiek bij zijn eerste bezoek gemeld heeft, dat hij uit W Afrika was gekomen. Dan was er waarschijnlijk een groot onderzoek op gang gekomen. Duncan werd in eerste instantie weggestuurd omdat hij onverzekerd was. Maar als hij had gemeld waard het om ging was hij zeker meteen onderzocht EN IN QUARANTAINE gesteld. Maar dan had hij zijn voorgenomen huwelijk moeten afblazen (volgens zijn familie, als dat waar is) ..dus hield hij zijn mond om die reden?  

Duidelijk is dat het mogelijk ook om onverantwoordelijk gedrag van Duncan gaat, dat nu toegedekt wordt.

http://edition.cnn.com/2014/10/12/health/ebola/index.html

hier een Juffrouw die politiek wil maken uit de tragische gebeurtenissen. Men kent daar maar een methode : aan de boom van racisme schudden in de hoop dat er weer wat uitvalt.

http://www.breitbart.com/Breitbart-TV/2014/10/10/Spokeswoman-For-Ebola-Victim-Family-Community-Feels-Duncan-Wasnt-Treated-Fairly-Because-of-Race

NN op 13-10-2014 00:02
Nou ik weet het nog niet zo met die hola ebolah. Heb de indruk dat dit gepatenteerde bio wapen van de VS vooral handig is om de massahysterie ten dienste te zijn: http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/08/02/de-dreigende-ebola-pandemie-samsom-moet-gates-bellen/ Neen, dan zo een stevige griepje aan het begin van de vorige eeuw. Dat zet zoden aan de dijk euh bodybags en meteen fikken dus bedoel ik voor het tijdsgewricht. 4000 doden waarvan je ook nog eens mag afvragen of het geen ordi malaria was want dat is nog steeds de grote bedreiging voor West Afrika en niet alleen daar natuurlijk. In 2010 schat de WHO dat 665.000 mensen aan malaria zijn overleden. Dat is andere kokek als 4000. Wie gaat er flink verdienen aan de hype? Soros en Bill Gates soms die in Liberia een labor hebben met hun menslievende Bill Gates Foundation? Is er nog iets ECHTS op deze planeet?????? Oh ja de bron van de malariasterfte:http://nl.wikipedia.org/wiki/Malaria
ster op 13-10-2014 14:40

www.niburu.co en www.martinvrijland.nl heben vandaag een stuk aan gewijd die de moeite waard zijn om te lezen. Dan vraag je je af tot in hoeverre en deze ziekte gevaarlijk en liegen ze ons nog meer voor om ons alle in te enten.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl