Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Ebolatest volkomen onbetrouwbaar’

‘Paniekzaaierij lijkt op Mexicaanse grieppandemie in 2009, die enkel bedoeld was om miljoenen vaccins te verkopen’ - Deputy-sheriff ziek na contact met inmiddels overleden Amerikaanse ebola patiënt


Hoe weten de instanties eigenlijk of iemand inderdaad ebola heeft opgelopen? Die vraag wordt door niemand in de politiek of massamedia gesteld – alsof het vanzelfsprekend is dat medici dit zonder twijfel kunnen vaststellen. De waarheid is echter heel anders; de gebruikte test kan hooguit bepalen of iemand eventueel met een virus is besmet, dat echter niet per se ebola hoeft te zijn. Als u denkt: dat kan niet kloppen, dan wijzen we u op de jaren ’90, toen miljoenen mensen valselijk de diagnose ‘seropositief’ kregen.

Kankeronderzoeker Robert Gallo ontwikkelde in de jaren ’80 een test waarmee antilichamen tegen HIV, de veroorzaker van AIDS, in het bloed konden worden opgespoord. Althans, dat beweerde hij. Enkele wetenschappers, waaronder Kary Mullis –in 1993 Nobelprijswinnaar voor de Chemie- vertrouwden het niet, en onderwierpen Gallo’s gepatenteerde test aan een nauwkeurig onderzoek.

Gallo bleek zijn test doelbewust te hebben gemanipuleerd om te verbergen dat deze bij 10% van de gezonde bloeddonoren onterecht HIV vaststelde, waarmee zijn methode totaal onbetrouwbaar bleek. Ook iedereen die poppers (alkylnitriet) slikte –sinds 2003 in Nederland verboden party- of seksdrugs, maar oorspronkelijk een medicijn- kwam bij Gallo’s test als seropositief uit de bus.

‘Onvergelijkelijk grote fout’

Mullis ontnuchterende conclusie: ‘De HIV/AIDS hypothese is een onvergelijkelijk grote fout,’ een constatering die door zowel de media als de medische wereld werd genegeerd, hoogstwaarschijnlijk omdat de farmaceutische industrie inmiddels miljarden verdiende aan dure medicijnen om mensen die zogenaamd seropositief waren te behandelen. Ziektes zoals het Kaposi-sarcoom (vorm van huidkanker) en pneumocistis carinii (soort longontsteking) werden zo in geniepige killers veranderd.

‘PCR test zeer onbetrouwbaar om ebola vast te stellen’

Anno 2014 worden we bang gemaakt met de massale uitbraak van ebola in Afrika en de mogelijke verspreiding naar Amerika en Europa. De gebruikte PCR-test om ebola vast te stellen is echter zeer onbetrouwbaar, omdat onmogelijk met zekerheid kan worden bepaald of het inderdaad om het virus gaat, of om slechts een deel of zelfs een irrelevante rest ervan.

De bovengenoemde Kary Mullis vond in 1983 de PCR-test uit, kreeg daar de Nobelprijs voor, maar waarschuwde expliciet voor misbruik. Zo gebruiken wetenschappers de PCR-test nu om de hoeveelheid van het virus in het bloed vast te stellen, maar ‘deze testen kunnen vrije, infecterende virussen überhaupt niet herkennen – enkel proteïnen, waarvan men in ettelijke gevallen valselijk aanneemt dat ze uitsluitend op HIV wijzen. De testen kunnen genetische sequenties van virussen herkennen, maar niet de virussen zelf.’

Paniek lijkt op Mexicaanse griep 2009

Het Amerikaanse CDC beweerde onlangs dat de PCR-test precies kan vaststellen hoeveel ebola virussen iemand in zijn bloed heeft, wat volgens de uitvinder van de test echter onmogelijk is. De Amerikaans-Duitse auteur William Engdahl vraagt zich daarom af of de paniek die door het CDC en de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) worden veroorzaakt, niet op fictie berust, en net als bij de H1N1/Mexicaanse grieppandemie in 2009 bedoeld is om miljoenen vaccins te verkopen.

Die ‘pandemie’ bleek uiteindelijk slechts een milde epidemie te zijn, die minder slachtoffers eiste als de jaarlijks terugkerende gewone griep. Ondertussen hadden talloze landen –waaronder ook Nederland- miljoenen vaccins ingekocht die moesten worden vernietigd, of in de Derde Wereld werden gedumpt.

Symptomen horen ook bij andere ziektes

In september 2014 gaf de WHO officieel toe dat het ‘moeilijk kan zijn om EVD (Ebola Virus Disease) van andere infectieziekten zoals malaria, tyfus en meningitis te onderscheiden’. De genoemde symptomen van ebola, ‘plotselinge koortsachtige uitputting, spierpijn, hoofdpijn, keelpijn, uitslag, braken, diarree, verminderde nier- en leverwerking en soms ook in- en uitwendige bloedingen’ kunnen zeker in Afrika, waar de gezondheidszorg en hygiëne slecht zijn, op tal van andere aandoeningen van toepassing zijn.

‘Waak voor verplichte vaccinatie of quarantaine’

De ‘zeer nauwkeurige PCR-bloedtest’ waar het CDC en andere medische autoriteiten gebruik van maken, is in werkelijkheid helemaal niet nauwkeurig genoeg om de concentratie van ebola virussen te meten. Engdahl: ‘We moeten de recente horrorverhalen over ebola in een rationeel en nuchter perspectief plaatsen, inclusief de gebruikte testen, voordat we ons aan verplichte vaccinatie of quarantaine maatregelen onderwerpen, of ons door angst laten overmannen.’ (1)

Deputy-sheriff ziek na contact met ebola patiënt

Thomas Eric Duncan, de eerste in de VS opgenomen ebola patiënt, is inmiddels overleden. De deputy-sheriff die het bevel kreeg zijn appartement binnen te gaan voordat Duncan naar het ziekenhuis werd gebracht, is inmiddels ook ziek geworden (2). In Los Angeles blijkt ook iemand die in Liberia is geweest met ebola-symptomen in een ziekenhuis te zijn opgenomen (4).

Afgelopen zondag telde de WHO 8033 geïnfecteerden en 3879 doden. Naast Liberia, Sierra Leone en Guinea is ebola nu ook in Nigeria, Senegal, de VS en Spanje vastgesteld. (3)

Noch Europa, noch Amerika overwegen een vliegverbod op West Afrika in te stellen. Vijf Amerikaanse luchthavens gaan passagiers uit het getroffen gebied scannen op koorts. Critici wijzer erop dat die test eenvoudig te omzeilen is met ibuprofen. (5)

 

Xander

(1) KOPP
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Breitbart
(5) Infowars

Zie ook o.a.:

07-10:Wetenschapper die in 1976 ebola ontdekte vreest ‘onvoorstelbare tragedie’

04-10: Amerikaanse microbioloog: CDC liegt, ebola verspreidt zich over hele wereld
03-10:Werking tegen ebola bevestigd, maar WHO blokkeert colloïdaal zilver
02-10: Ebolapatiënt VS reisde via Brussel, had contact met scholieren
01-10: CDC waarschuwt begraafplaatsen voor Amerikaanse ebola slachtoffers
23-09: CDC verhoogt aantal verwachte ebola gevallen van 0,5 naar 1,4 miljoen
20-09: WHO: Aantal ebola patiënten verdubbelt iedere 3 weken
12-09: Duitse topviroloog: Ebola zal minstens 5 miljoen slachtoffers eisen
02-09: Researchers: In december mogelijk 100.000 ebola patiënten
22-08: Westerse hetze tegen Putin: Rusland zou ebola als biowapen hebben
15-08: WHO: Uitbraak ebola veel ernstiger, mogelijk eerste patiënt in Ierland
11-08: Amerikaanse CDC: Uitbraak ebola in VS onafwendbaar
06-08: Ebola: Tientallen Amerikanen ziek na terugkomst uit Afrika; WHO overweegt wereldwijd alarm
04-08: Amerikaanse FDA houdt getest medicijn tegen ebola tegen (/ Artsen zonder Grenzen: Uitbraak totaal oncontroleerbaar)
02-08: Paniek: wereldwijd mogelijk al 30.000 mensen met ebola besmet

2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens Duitse regering over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
05-11: Poolse minister van Gezondheid weigert Mexicaanse griepvaccin aan bevolking te geven
28-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal
23-10: Honderden zieken en enkele doden na begin vaccinaties Zweden
18-10: Duitse politici krijgen ander ('veilig') griepvaccin dan de bevolking

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 


Reacties

Tabris op 09-10-2014 17:04

Met deze nieuwe cijfers hebben we op 1 nov 2016 een miljoen geinfecteerden en 369.000 doden.

kanjer op 09-10-2014 18:00

Keihard, dit artikel, maar denk es na over de Mexicaanse griep. Mensen hebben zich massal laten vaccineren, maar weten niet wat voor rommel ze hebben binnen gekregen. Vergif! Om ziek van te worden...

Tijgertje op 09-10-2014 18:04

Ik weet het niet hoor Xander, hoofdkenmerk van Ebola - infectie is toch de meestal dodelijke afloop ervan. Het feit dat hier zo nonchalant mee wordt omgegaan in het Westen vind ik vreemd, voer voor complotdenkers??

econoom op 09-10-2014 19:16

Daar hebben we xander weer. Ebola is een hoax van de NWO. En colloidaal zilver geneest alles. 

mb op 09-10-2014 20:33

Zeker weten dat hij ziek is ? Of de Westerse regeringen zijn gek, of het ebola-virus is niet zo gevaarlijk als we denken. Het laatste heb ik al op diverse plaatsen gelezen.

B Zobrist op 09-10-2014 21:43

Als ISIS nu eens een aantal zelfmoordterroristen naar Liberia of Sierra Leone stuurt met als doel besmet te raken met Ebola en vervolgens, nog voordat de symptomen zich uiten, deze mensen naar Amerika stuurt, New York, Los Angeles, Chicago. Vervolgens wachten tot ze ziek worden en dan zoveel mogelijk mensen besmetten en voorwerpen aanraken zoals knopjes op stoplichten, roltrap- en andere leuningen. Mensen handen schudden, hoesten enz. Binnen enkele maanden is half Amerika besmet...  Het is gewoon wachten tot het gebeurt. Mark my words, dit wordt de methode om Amerika kei- en keihard te raken. En uiteraard wort ook Europa automatisch meebesmet.

Vladimir op 09-10-2014 21:45

Eén van de laatst verschenen artikelen op de website www.niburu.co heeft de titel 'CIA bepaalt wat je bij ons in de krant leest (video)'. Een Duitse ex-journalist vertelt in de video hoe zeer vele politici en journalisten in West-Europa onder directe controle staan van de CIA. Wat je in de kranten leest en op de tv ziet en hoort, is dus niet de waarheid, maar slechts Amerikaanse propaganda.

Zou Frans Timmermans ook een agent zijn van de CIA? Hij houdt ervan Rusland in het algemeen en Poetin in het bijzonder als een monster af te schilderen. Gisteren versprak Herr Franz Zimmermanz zich bij Pauw, zei dat één van de passagiers in de MH17 een zuurstofmasker had gedragen. Dat klopt niet met de stelling van de CIA. Volgens de CIA zou immers het vliegtuig in een fractie van een seconde zijn geëxplodeerd als gevolg van een BUK-raket. Was dat het geval geweest, dan hadden de passagiers nog geen seconde de tijd gehad om een zuurstofmasker te pakken. Vandaag probeerde Timmermans z'n verspreking goed te praten, en voegde er vervolgens aan toe dat de mensen die verspreking van hem maar zo snel mogelijk moesten vergeten. Ja, dat willen de leiders van de CIA en hun Nederlandse agenten natuurlijk maar wat graag, en wel omdat de betreffende verspreking van Timmermans de stelling van hen - van het Westerse 'complot' - volkomen weerspreekt.

Op de website www.niburu.co staat onder het onderwerp 'het Complot' als vierde artikel een tekst onder de naam: 'Vlucht MH-17 definitief niet neergeschoten door BUK raket (video)'. De video heeft de naam: 'Mordfall MH17 - Hinweise auf die Täter - Peter Haisenko bei SteinZeit'. In de video betoogt Peter Haisenko dat MH17 door een straaljager moet zijn neergeschoten. De cockpit is aan flarden geschoten en van de romp afgeslagen, waardoor de romp nog een 20 kilometer is verdergevlogen zònder cockpit. In dit geval zouden de passagiers meer dan genoeg tijd hebben gehad om een zuurstofmasker op te zetten. Frans Timmermans kwam gisteravond dus per ongeluk met een argument aanzetten welke de stelling van Peter Haisenko ondersteunt, en de stelling van de CIA weerspreekt. Daarom vraagt hij ons om zijn verspreking maar zo snel mogelijk weer te vergeten. Dat lijkt mij echter geen goed idee. De top-politici spreken soms de waarheid, namelijk wanneer ze zich per ongeluk verspreken.....

Vladimir op 09-10-2014 21:54

zie website www.boinnk.nl artikel: 'Dutch intellectuals apologize to Putin for lies on MH17, Syria, Ukraine...'. Interessant.

atina op 09-10-2014 22:38

Ik heb in 2009 een artikel geschreven over Mexicaanse griep en Vaccinatie. Dit deed ik na aanleiding van vaccin voor mijn kinderen. Die hadden bij hun vader een babybroertje en ok daar moest het gezin daarom dan gevaccineerd worden. Mijn nekharen gingen overeind staan en heb toen mezelf verzet tegen het inspuiten van de gezonde lichamen van mijn kids. IK kreeg het voor elkaar om maar 1 injectie te laten doen in plaats van 2 maar het deed ongelofelijk veel pijn omdat mijn hele ziel en zaligheid mij zei dat het niet klopte. Dat was de reden dat ik het wilde onderbouwen met feiten.

Dat artikel heb ik toen op een blog geplaats die nu niet meer bestaat . Onlangs ben ik een nieuw blog begonnen en gelukkig had ik het artikel bewaard op mijn computer. Dat staat nu hier na aanleding van ebola :   http://brieven.webnode.nl/news/virussen-en-vaccinatie-/

Kristal op 09-10-2014 22:56

Beste Xander, ik vind het zeer moedig van je, dat je dit zo publiceert. We worden besodemietert tot het uiterste enkel en alleen ter meerdere eer en glorie van de mensen, die de pharmaceutische en de voedselindustrie in handen hebben. Inmiddels wordt mensen in Afrika niet meer op hiv getest: symptomen als buikloop, gewichtsverlies (horend bij ziektes, veroorzaakt door slechte hygiëne en vervuild drinkwater) zijn voldoende om mensen te bestempelen als hiv positief. Reden, waarom velen de ziekenhuizen en huisartsenposten mijden als de pest. Nog erger is het, dat deze Gallo zijn test heeft gepatenteerd en multi miljonair is geworden hiermee. Saillant detail: de USA regering wilde zijn onderzoek naar kanker niet langer financieren en op dat moment kwam hij met zijn "ontdekking." Hoe diep gezonken kan een mens zijn

Hetzelfde geldt voor Ebola: elk virus grijpt als een epidemie om zich heen. Behalve Ebola: we hebben er eentje in Madrid, eentje in London, noem maar op. En we zullen weer massaal geld verkwisten aan zogenaamde onderzoeken, die nergens voor nodig zijn. Omdat ze al lang weten, wat ze tegen moeten doen.

Het wordt tijd, dat de wereld ontdoen wordt van deze schurken. Eén ding staat vast: ook zij gaan een keer dood.

good morning op 10-10-2014 01:27

Het is inderdaad een vies spelletje,....je wil het niet geloven, maar het word steeds duidelijker dat wij mensen allemaal voor de gek worden gehouden,...

Waarom laten wij ons zo misleiden en nemen wij nieuwsberichten aan die gemanipuleerd zijn,...zoals het Journaal op tv,....niet alles is waarheid en dat weet de journalistiek ook,...wie heeft de macht hierover van wat wel en niet uitgezonden mag worden...

Kan je hier iets tegen ondernemen,....denk het niet,....is niet tegen aan te boksen,....en moet geschieden..!

henk op 10-10-2014 06:39

Ebola is gepatenteerd!!!! in de USA... zegt dus al genoeg over deze "ziekte".

Verder zou het lezen van "Project Mockingbird" een verheldering zijn over wat de CIA en reporters zijn.

Ludwig op 10-10-2014 08:53

dat vaccin voor ebola verplicht voor iedereen laat nog voorlopig op zich wachten

met de mexicaanse griep die vaccin die had ik geweigerd toen

zoooot ! die rommel laat of liet ik toen niet inspuiten

toen met de mexicaanse griep kwamen er verplicht in de fabrieken zeepbakjes om je handen constant te ontsmetten

ook werden er tijdens de mexicaanse griep verplichte pamfletten uitgedeeld met richtlijnen voor mexicaanse griep

en toen was de paniek voelbaar op de werkvloer

als toen iemand hoeste in de lift op het werk had iedereen schrik om besmet te geraken met mexicaanse griep

nu met ebolapandemie hoest ik er maar op los op het werk en in de lift en niemand is in paniek

ook zijn er geen zeepbakjes verplicht op het werk vanwege ebola

ook zijn er geen pamfletten op het werk uitgedeeld vanwege ebola

toch is ebola dodelijker en gevaarlijker dan de varkensgriep

daarom vermoed ik dat de varkens griep een oefening was een test van verschillende regeringen voor de latere echte pandemie ebola

johan ter Velden op 10-10-2014 09:56

Ja hoor, daar gaan we weer! "Ook iedereen die poppers (alkylnitriet) slikte " Plemp maar iets neer, artikel staat weer vol onwaarheden! Neem maar klakkeloos aan wat Xander allemaal schrijft! Poppers worden niet geslikt! Poppers worden geinhaleerd! Nou ja, de rest zal ook wel kloppen! Als zoiets simpels al niet klopt, dan zal de rest ook wel verzonnen zijn!

Ludwig op 10-10-2014 10:46

waar we ook rekening mee moeten houden is de ebolaterrorist

amerika zet zich schrap voor mogelijke aanval ebolaterrorist

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2081896/2014/10/10/VS-zetten-zich-schrap-voor-worst-case-scenario-de-ebola-terrorist.dhtml 

ook bouwt de grootste luchthaven van rome en ebola bunker

 http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2080772/2014/10/09/Grootste-luchthaven-van-Rome-bouwt-ebolabunker.dhtml 

en als je de details leest zal het 6 maanden duren dat de ebolabunker af is in rome

dat is rond 20 maart en 4 april 2015 en dan is er ook een zonsverduistering en een bloedmaand en is het een nieuw religieuz jaar de 1 nissan en pesach

in belgie spelen ze pingpong wie gaat die ebolavleugel in neder-over-heembeek betalen

het leger of de volksgezondheid - magie de block of pieter de crem

ik vermoed dat men in belgie ook 6 maanden heeft gekregen om die ebolavleugel om te bouwen tot quaranteine isolatie cellen

dus we hebben nog 6 maanden vooraleer het erger word

volgens bankimoon is er 20 keer zoveel geld nodig om binnen (vermoedelijk)( 6 maanden gelijk de rome ebolabunker )ebola quaranteine femacampen te bouwen in europa en buiten europa

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2081116/2014/10/09/Ban-Ki-Moon-Twintig-keer-zoveel-geld-nodig-voor-bestrijding-ebola.dhtml 

het veloopt in een stappenplan

zolang er op de werkvloer geen zeepbakjes komen en pamfletten worden uitgedeeld tegen ebola zijn we gerust

ale toch nog voor 6 maanden vermoed ik

Ludwig op 10-10-2014 11:30

even nog wat filosoferen in "777" complottheorieeen :-)

14 mei 2014 'nog 500 dagen voor klimaat chaos'

wat zei obama het beest weer op 9-11 2014 ?

sinds 9-11 2001 is het 6 jaar geleden dat we geconfronteerd werden met de bankencrisis en de huizenmarkt dat instorte '

whaaaaaat !!

dus 9-11 2001 + 7 jaar = 9-11 2008 de bankencrisis en de huizenmarkt storte in

+ 7 jaar = 9-11 2015 500 dagen voorbij citaat klimaatchaos

4 oktober 2015 laatste bloedmaan van tetri

whaaaaat !!

ebola ebola ebola

it has begun

ale volgend jaar dan he

good morning op 10-10-2014 11:59

Gelukkig worden mensen een beetje wakker en de enige hoop op wat duidelijkheid in de False Flag Politiek..is en kan uitgesproken worden door Vladimir Putin....!

De Elite wil vaccinatie, ...de wereldbevolking moet uitgedund worden...!..take your shot People, ..and maybe you're Gonna Die...!

De Elite wil chaos, ...daar hebben zij baad bij,....onrust en angst geven verkeerde keuze. 

De Elite kan ontmaskerd worden,...niet door ons,...maar alleen door de wereldleiders die nu tegenover elkaar staan,...Als Vladimir Putin, ....zijn troef kaart op tafel gooit over de werkelijke False Flag...9/11...dan schut Amerika op zijn grond vesten...!

Dit laatste is heel goed mogelijk,..want Putin heeft zijn buik vol van MacDonalds....

Of de Economie en de toestand in de wereld hierdoor verbeterd, denk het niet,...maar het onthuld geheimen en geeft een duidelijk beeld van hoe de wereldpolitiek in elkaar zit,...

Het mag van mij gebeuren....Laat dat stukje waarheid op tafel komen,...daarna worsteld de journalistiek verder met de huidige False Flag's,....sneeuwbal effect in waarheden kan het gevolg zijn...

Martijn op 10-10-2014 12:15

@Kristal

ze gaan zeker een keer en dan zullen ze onophoudelijke spijt hebben van de enorme schade die ze hier hebben aangericht.

gelukkig zijn er ook nog mensen die wel betrouwbaar zijn, maar de verhouding is ernstig Mdoorgeslagen naar de verkeerde kant.

de bijbel zegt dat één dwaas véél goeds verpest, en helaas lopen er nogal wat dwazen rond.

Chrissy op 10-10-2014 12:26

Is die foto, bovenaan dit item, van het vliegtuig nu echt of nep? Ik, kan het nl nergens terugvinden.

Blijf waakzaam

Semper paratus op 10-10-2014 15:43

Waarom zou men zich dan moeten laten injecteren met een middel dat ebola zou bestrijden en tegelijkertijd de mensen ziek zou maken van een  ander goedje wat toegevoegd is aan de spuit om ze preventief te ruimen?

Aan beiden ga je het waarschijnlijk toch niet overleven, dus waarom zou men miljoenen investeren in een moordwapen terwijl de natuur hier zelf voor zorgt!

René van Zalk op 10-10-2014 17:28

@Chrissy 12:26, Gephotoshopt.

mb op 10-10-2014 19:45

Angst ! Niet in meegaan.

Kristal op 10-10-2014 22:52

@Johan: ga zelf eens op onderzoek i.p.v. maar weer wat te roepen. Het gaat om de strekking, niet om een detail.

renevers op 11-10-2014 00:41

Dit over stuk ebola en de parallel met HIV  rammelt aan alle kanten. Het is gewoonweg tendentieus. Johan ter  Velden heeft gelijk met zijn reactie. Het stuk zit vol met verzinsels en wetenschappelijke onzin. Dat Gallo een bewust slechte test zou gaan verkopen om er geld aan te verdienen?  Wat een lulkoek.

"Gallo bleek zijn test doelbewust te hebben gemanipuleerd om te verbergen dat deze bij 10% van de gezonde bloeddonoren onterecht HIV vaststelde, waarmee zijn methode totaal onbetrouwbaar bleek"

Bijna elke medische test kent spreiding en 10% is eigenlijk best goed voor een medische test, vooral als het een van de eerste tests is. En test worden aan de veilige kant geijkt als er risico aan vast zit bij false negative.. Anders zou je namelijk blijven rondlopen met een verschrikkelijke ziekte terwijl het sein op veilig werd gegeven ,met licentie om weer met sex andere mensen te besmetten. Zo worden die test gemaakt, dan wel de biochemische randvoorwaarden opgesteld. Om daarna aan "name dropping" met een Nobelprijswinnaar te doen , is om het stukkie wat meer "autoriteit" te geven. Het stuk rammelt qua logica  en het is duidelijk dat een en ander niet de consequentie is van een uitgangspunt in het verhaal. Wat heeft test problematiek er nou mee te maken .. Helamaal niks. Dat is een teken dat de schrijver de materie onvoldoende begrijpt.Dat bepaalde chemische substanties in bloed  soms vals positieve reacties kunnen geven, of nog gevaarlijker vals negatief? Al lang bekend -heel normaal voor tests! Vaak door praktijk ervaring worden dergelijke zaken die vals positieve of negatieve uitslagen geven, gevonden, omdat ze van te voren bij het ontwikkelen van een test  niet te voorspellen zijn. De normale mens loopt gewoonlijk niet rond met stof uit poppers in zijn bloed. Je weet van te voren niet wat iemand kan eten of slikken. Je mag blij zijn dat er uberhaupt een test is. Dat een stel homo's zo vals positief getest waren tot er betere tests kwamen .. o gut wat erg. Bijna net zo erg als Aids zeker? Ze zoeken zo een figuur waar ze hun ellende aan kunnen wijten..

Dat de naam van Gallo hier negatief door het slijk gehaald wordt , is gewoon stuitend.

Dergelijke "stukkies" zijn er voor medische complot denkers. Die denken echt dat de moderne pharmawereld hen om zeep wil brengen en er tegelijk geld aan wil verdienen, net als MGO zaden en electriciteits maatschappijen met kerncentrales. Dergelijke figuren begrijpen echt geen lor van medische wetenschap maar zuigen zich vol met kletsverhalen. Die mensen denken waarschijnlijk dat de wereld net zo slecht is als ze zelf zijn..En dat schrijven ze dan op. Een leuke inkijk in hun karakter is dat.

Xander schrijft af en toe heel goeie stukken, en weet prima bepaalde zaken in het licht te houden, waar andere pers het niet doet.. maar dit is artikel is dom. Waarschijnljk vertaald van een flauwe bron site .Het stuk heeft helaas geen enkele relevantie voor de ebola problematiek.

Dat er zomaar voor niks spullen aangeschaft werden bij een andere epidemie om de pharma wereld vet te mesten? .. Je kunt altijd de koe in de kont kijken na een epidemie, wat betreft maatregelen. Alleen kritiek van vakmensen op het gebied is welkom , wie geen specifieke kennis bezit , zit alleen maar interessant te doen.. Elke epidemie is anders en volgt zijn eigen karakteristieke pad. in dit geval met een super dodelijke afloop (50-90%)  en soms levenslange handicap voor wie het overkomt.. Niet de hooguit 1-2% van Sars of andere soorten griep (varkensgriep) .

En relevante beschrijving is nodig , geen parallel met een schandaal wat ooit ergens is gebeurd. En hier tlegt men een verband met zelfs een "on" schandaal . En volkomen onterecht.

Het gebeurde in het ziekenhuis in Madrid geeft aan dat het met  dit serotype ebola geen kattepis zal zijn. Het virus is inderdaad besmettelijker dan de normale ebola die tot nu toe rondging in Afrika. In de VS is nu een hulp-sheriff besmet die contact had met een ebola patient. Het wordt dus tijd om gedragscodes te gaan invoeren voor sociaalgedrag in de maatschappij voor de komende tijd dat het virus rondgaat. Het zou goed zijn om dat nu al te doen en weten al hoeft het nog niet ingevoerd te worden. Als het virus niet uitsterft in Europa en met blijvende besmetting vanuit virus reservoirs Afrika zullen we dan een tijd lang anders moeten leven dan we gewend waren.

Zo kun je nu al afspreken geen handen te schudden, geen franse zoenen zolang er ebola  dreiging is..Van elkaar af staan bij gesprekken. Mondlapjes.

De staat moet klaarstaan met het op een bepaald punt  platleggen van overbodige activiteiten zoals dansfeesten, cafe bezoek, straatfeesten, bioskoop bezoek: Alleen noodzakelijk persoonlijk contakt moet in zo'n periode toegestaan worden om de economie te kunnen laten draaien.

Openbaar vervoer moet aangepast worden. Wellicht moet de afstand tussen mensen vergroot worden bij reizen,extra schoonmaken van treinen en taxi's. Vochtigheidgraad moet gemeten worden in gemeenschappelijke ruimtes..Ontsmettingsgassen. Schoonmaak protokollen. Thuiswerken stimuleren. Bezorging van boodschappen aan de deur in plaats van daar gaan kopen.

Natuurlijk moeten luchthavens onder ander regime komen.. Er zou een speciale luchthaven moeten komen zoals voor vluchten vanuit risico gebieden en te overwegen is quarantaine gebieden of hotels.

Politie zou verdovingsdarts moeten hebben om ontsnapte ebola patienten te kunnen neerschieten die in paniek hun huis of ziekenguis uit gegaan zijn en anderen dreigen te infecteren.

We zitten overigens niet meer in 1983 toen de eerste PCR test zou zijn ontwikkeld we zijn al 30 jaar later en het type test  .. De test is qualitatief.. Niet quantitatief .. Het gaat om het vaststellen van het serotype. Nu zal men de ebola zelfs sequencen voor zijn RNA volgorde  en zo analyseren. http://en.wikipedia.org/wiki/Sequencing

 PCR  http://nl.wikipedia.org/wiki/Polymerasekettingreactie

De volgende tests zijn in gebruik bij ebola

http://www.cdc.gov/vhf/ebola/diagnosis/

Voor beter inzicht in de betrouwbaarheid zijn er ruwe , goedkope test om voorselectie te doen ( wel of niet filovirus, of wat anders)  en specifieke tests om serotype te achterhalen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Gallo

Overigens was Luc Montagnier de eigenlijke ontdekker van HIV.. Robert Gallo was wel degelijk zeer nuttig in de HIV kennis die hij meebracht maar foefelde wat met de bron van zijn materiaal wat van het Pasteur Lab kwam. Dat is meer een strijd tussen accademici voor de eer van de ontdekking. Gallo wordt door elke celbioloog erkend als grote autoriteit. Idioten maken van wat controverses  een complot . Van de wetenschapper een misdadiger.

renevers op 11-10-2014 04:31

nog een enge link:

Ebola in combinatie met IS

http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/10/10/National-Security-Expert-ISIS-Jihadists-Could-Infect-Themselves-with-Ebola-to-Become-Bioweapons

Kristal op 11-10-2014 22:55

@Renevers: zo hebben "ze" de mensen het liefst: niet nadenkende volgers, die alles slikken, wat ze voorgeschoteld krijgen. Jij snapt helemaal niets van het winstbejag van hele verrotte mensen, die letterlijk over lijken gaan.

Meneer Montagnier heeft zelf later toegegeven, dat hiv niets zegt. Gallo had miljarden subidie van de regering, die ingetrokken zouden worden wegens gebrek aan resultaten in zijn kankeronderzoek. En net op dat moment kwam zijn ontdekking. Ja. Meneer Gallo is the devil in disguise. Om het maar in christelijk termijn uit te drukken.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl