Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17


De Westerse media heeft het weer geflikt. Met schreeuwerige koppen werd ons wijsgemaakt dat de Duitse geheime dienst (BND) ‘overvloedig bewijs’ zou hebben dat vlucht MH-17 door de pro-Russische separatisten werd neergehaald. Een vluchtige blik op de feiten leert dat dit complete onzin is, en die bewijzen er helemaal niet zijn. Wellicht is dat wel de ware reden waarom de Nederlandse regering weigert een hoorzitting over dit ‘bewijs’, dat onder andere zou bestaan uit satellietbeelden, te houden (2).

Geen bewijzen, maar politiek gekleurde theorieën

De BND blijkt enkel enige ‘plausibiliteiten’ te hebben gepresenteerd aan de Duitse regering. Met andere woorden: theorieën. De werkelijke oorzaak van het neerstorten van de Maleisische Boeing uit Amsterdam is nog altijd niet bekend of wordt zorgvuldig achter slot en grendel bewaard.

De geheime diensten spelen dus hun bekende rol, namelijk het in opdracht van overheden via de media verspreiden van desinformatie. De waarheid wordt daarbij altijd ondergeschikt gemaakt aan politieke doelstellingen. In het geval van de crisis in Oekraïne is dat doel van meet af aan duidelijk geweest: Rusland van alles de schuld geven, en de Russische president Putin demoniseren.

Het ooit gerenommeerde Duitse Der Spiegel is één van de grootste propaganda organen van de Westerse gevestigde orde geworden. Het magazine schreeuwde rond dat de BND overvloedig veel bewijs heeft dat de pro-Russische separatisten verantwoordelijk zijn voor het neerhalen van vlucht MH-17.

In werkelijkheid beschikt de BND slechts over kleine aanwijzingen die op diverse manieren geïnterpreteerd kunnen worden, zodat de gewenste politieke uitkomst wordt bereikt. De Duitse en daarna Europese media spraken echter onmiddellijk van ‘bewijs’.

Aanwijzingen voor schuld Oekraïne

Eén van de vermoedelijke redenen is de aanklacht die een Duitse advocaat namens nabestaanden van de ramp heeft ingediend tegen de Oekraïense regering, omdat die nalatig is geweest en het onveilige luchtruim boven het oosten van het land had moeten sluiten voor passagiersvliegtuigen.

Tevens zijn de gesprekken van de luchtverkeersleiding in Oekraïne nog altijd niet vrijgegeven, een aanwijzing dat het Westen iets probeert te verbergen. Ook de beelden die de AWACS-radartoestellen van de NAVO registreerden duiden op schuld van Oekraïne, en niet de separatisten. Over de ware oorzaken hebben de betrokken landen –de VS, Oekraïne, Nederland, België en Australië- zelfs een zwijgplicht ingesteld (4).

Anti-Russische vuurtje wordt opgestookt

De BND vond het klaarblijkelijk tijd om met nieuwe nietszeggende speculaties het anti-Russische vuurtje in Europa weer op te stoken. Russische waarnemers vermoeden dat de BND probeert de Nederlandse regering, dat het internationale onderzoek naar de ramp leidt, te beïnvloeden.

Wat meespeelt is dat Moskou en Kiev zijn overeengekomen dat de EU de enorme gasrekening van Oekraïne aan Gazprom moet betalen. De regeringen in Europa zijn er daarom bij gebaat de aandacht van de burgers af te leiden van het feit dat er $ 4,5 miljard (3) van hun belastinggeld zal worden weggesluisd naar de Oekraïense regering.

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) NU
(3) Der Standard
(4) Unian

Zie ook o.a.:

11-10: MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn

09-09: Eerste conclusies onderzoek MH17 duiden op schuld Oekraïne, niet Rusland
07-08: Meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergehaald door luchtmacht Oekraïne (/ Canadese OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten in wrakstukken)
31-07: Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager


Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.

Reacties

René van Zalk op 20-10-2014 15:33

Er zijn scherven gevonden in de lichamen. Het is eenvoudig na te trekken of deze scherven uit een buk komen. Waarschijnlijk weten de onderzoekers dit al.

De waarheid komt 100% zeker boven water.

Eeelke op 20-10-2014 15:37

De Duitsers hebben "Mein Kampf" gelezen en goed onthouden. Het was Goebels die ooit gezegd heeft dat je de grootste leugen kunt vertellen. Maar je moet het vaak genoeg herhalen dan gaat iedereen het geloven.

joga op 20-10-2014 16:22

4,5 miljard maar. Mwah, daar weet Draghi wel een oplossing voor...........oh wacht

B Zobrist op 20-10-2014 16:46

Misschien was het wel een meteorietinslag en heeft niemand schuld...

Pieter A Meijer op 20-10-2014 16:53

Sjalom;

Voorlopig is de uitspraak van gen. maj. bd Kappen dus geldig.

Deze millitaire specialist sprak direct al duidelijke twijfel uit over de capabiliteit v/d separatisten om een dergelijke machine vakkundig te hanteren.

De bediening van een Buk-installatie, sprak hij, is voorbehouden aan mensen met een opleiding, die gelijkwaardig is aan bijv. TU-Delft.

Goede week.

Apocalypse op 20-10-2014 17:14

Ja Xander, de Amerikanen zitten met hun handen in het haar. Het wil maar niet vlotten, daar in de Donbass (in de ogen van de NeoCons in Washington uiteraard) en dat bombarderen van IS(IS) gaat ook al een langdurige kwestie worden. Jaja, hoe krijgen we de Russen "down", daarover breken de NeoCons hun hoofd over  momenteel. Het nieuwste is nu dat de Amerikanen de olie-prijs enorm naar beneden manipuleren, om zo de Russische economie een enorme klap te geven, dat Putin wel moet capituleren voor de westerse elite (de Rothschilds, de Rockefellers, Bush, kortom zij die biljoenen dollars op hun rekening hebben en de media, regeringen enz. manipuleren). MH17 is gewoon neergeschoten door een straaljager van de Oekrainse Luchtmacht, in de veronderstelling dat het het regeringstoestel van Putin betrof, op aanwijzing van de Amerikaanse CIA, echter coordinaten werden onjuist doorgegeven of niet goed geinterpreteerd door de Geheime dienst van Kiev.

En waarom lezen we in de Westerse media niets over deze Militair deskundige?:

http://www.zaplog.nl/zaplog/article/militair_deskundige_mh17_niet_geraakt_door_buk_raket

Terwijl Rusland uiterste inspanningen doet om de vredesbesprekingen tussen Kiev en de vrijheidsstrijders tot een goed einde te brengen, gaat het Westen maar weer eens dreigen met sancties, in plaats van in dialoog te gaan met Rusland.

Black Water op 20-10-2014 17:14

Ach Mijnheer Putin, draai die gaskraan toch eens eindelijk dicht, en liefst tot april 2015.........eens zien met welke grootmacht we het meest gebaat zijn , Rusland of het al decennia dominerende, arrogante en volgens henzelf exceptionalistsich U.S.A., dewelke onze EU als vazalstaten hanteert...M.A.W. wij dienen braafjes te gehoorzamen OF .....R.I.P.

chris2 op 20-10-2014 17:52

Wanneer dringt het nu eens door dat het woord media een meervoud is? We moeten dus niet  schrijven 'De Westerse media heeft het weer geflikt', maar: De Westerse media hebben het weer geflikt.  

rescue op 20-10-2014 18:55

Het is wel vreemd dat Poetin geen enkele verontwaardigde reactie geeft op het feit dat Rusland indirect de schuld krijgt. Komt hem deze moord soms ook wel gelegen?

Cathja op 20-10-2014 23:06

Putin wacht op het meest gunstigste moment om zijn kaarten op tafel te leggen. Dat moment is kennelijk nog niet aangebroken. Het is helaas ook een politiek spel geworden, nadat die bijna 300 onschuldige mensen het leven hebben verloren!

Dat Nederland zich nog niet openlijk uitspreekt over wie zij als dader beschouwt, komt door de belangen die wij hebben in het onderzoek. Als ons land Oekraïne als dader zou aanwijzen, kunnen we verder onderzoek op de rampplek wel vergeten. Pas als alles veilig gesteld is en het onderzoek is afgerond verwacht ik een reactie van onze overheid.

Ik ben zeer benieuwd wat er dan boven water komt...!

Kamphuis op 20-10-2014 23:55

@Chris2,

Namen schrijf je met een hoofdletter !

john op 21-10-2014 10:13

Oekraïne de dader en datzelfde Oekraïne in de EU ? Daar zou bochtenwerk bij te pas moeten komen. Dus...!

Apocalypse op 21-10-2014 10:16

Beste moderator, mijn reaktie van gisteren 20 oktober, ongeveer 17:00 uur is nog niet geplaatst. Kreeg wel melding van spam. Kunt u dit uitzoeken. Alvast bedankt voor Uw moetie.

 

U bent uit het spamfilter gehaald. Mod.

Apocalypse op 21-10-2014 10:36

Ondertussen in de Donbass:

http://www.nu.nl/buitenland/3908459/oekraine-gebruikte-clusterbommen-in-donetsk.html

Lodewijk op 21-10-2014 11:54

En we financieren genocide propaganda in Oekraïne: 'Ukrainian Journalist Openly Calls for Genocide on Hromadske TV, Financed by the US and the Netherlands"

http://tinyurl.com/qa5pvj6

henk op 21-10-2014 12:44

De totale gasrekening van de Ukraine tot april 2015 is 9 Miljard en geen 4,5Miljard....... dus die andere 4,5 Miljard Euro moet eerst betaald worden alvorens de kraan van Rusland open gaat..... want ja nu niets meer op de pof!! dat hebben de Russen al geleerd maar vooruit betalen......

En ja de EU gaat die 9 Miljard dus gewoon betalen.......

BND = CIA....... en DER Spiegel heeft 649  aan het werk om het allemaal wat leuker te maken voor de politiek......

Lodewijk op 21-10-2014 14:01

PS: 

Hier staat hetzelfde artikel maar op een andere website, en nu met financiële gegevens:

http://vineyardsaker.blogspot.nl/2014/08/its-perfectly-simple-you-need-to-kill.html

filosoof op 22-10-2014 17:06

het wordt tijd dat we allen gaan samenspannen tegen de mensen die niets goeds met ons voorhebben. Wij allen hebben meer gemeen dan onze heersers ons doen geloven, wij allen zijn het slachtoffer van deze nietsontziende criminelen! of je nu werknemer bent, student, ondernemer of niet werkzaam bent, wij allen worden dag in dag uit bestolen van ons geld, onze waarden en normen en onze menselijke trekken! Dag in, dag uit worden we bestookt met beelden en verhalen via tv en andere media die ons van elkaar doen afstaan ipv ons als mensen te binden! Hier ligt dan ook een taak voor ieder van ons, we moeten mensen met elkaar en met ons verbinden op basis van overeenkomsten, gelijkheid als mens en op basis van een beeld van een toekomst die goed is voor iedereen! Het grootste wapen dat wij als mensen kunnen inzetten tegen het systeem en de mensen hierachter is ons met elkaar te verbinden ipv ons dagelijks te laten verdelen!!

Disciplus Simplex (extern) op 24-10-2014 04:03

Ik zag dat RT een docu heeft gemaakt over het neerhalen van MH17 met veel info van de andere kant van het verhaal. Duurt ongeveer een half uurtje. Filmpje is van hun uitzending van 20 okt.

http://rt.com/shows/documentary/197540-mh-17-crash-ukraine/

direct download

http://cdn.rt.com/files/episode/30/3a/40/00/mh17_480p.mp4?event=download

Disciplus Simplex (extern) op 24-10-2014 05:23

info MH17 su-25 fighter 

Ik heb nog eens wat nagezocht op 1 van de getuigenverklaringen van de Duitse expert uit het filmpje over de Oekraiense SU25. Zij hebben ook 2 gemoderniseerde modellen, een fighter en een trainingstoestel genaamd SU-25M1. Deze heeft dezelfde capaciteiten als (cq is) de SU-39 met een plafond van 12km. Er idd diverse aanwijzingen over aanpassing op bepaalde bronnen (wikipedia) van aanpassing van het plafond naar beneden van 7km leeg /5km vol.  Ik vond namelijk ook nog sites waar nog wel een plafond van 10km stond voor de oude standaard SU-25. Model M1 heeft verbeterde motoren, een drukkabine, verbeterde aanvalsradar met mogelijkheid voor raketgeleiding. Hier staan specs van de SU-25M1: http://www.redstar.gr/Foto_red/Eng/Aircraft/Su_25M1.html

Wat mij voorall ook opviel en wat het Russische verhaal juist geloofwaardig maakt is dat ze bij hun eerste reactie via de persconferentie melding maken van juist dit type vliegtuig, de SU-25. Dat is namelijk een erg domme keuze voor een goede leugen. Het lijkt namelijk zeer onwaarschijnlijk dat een airliner met 900km/u op 10km is neergeschoten door een langzame verouderde tankkiller met een plafond van maar 7km en een max van 850km/u.  Als je uitgaat van een bewuste misleiding door Kiev (Ukr) dan is het juist briljant. De Russen komen heel dom over zelfs als ze bewijs ervoor hebben. Juist als je er bewijs voor hebt zul je dit noemen, anders houd je je mond wel uit gevaar om ongeloofwaardig over te komen.

Er is voor een aanslag immers maar 1 vliegtuig nodig met een goede piloot. Een buitenbeentje met net de juiste capaciteiten om het aan te kunnen. Met voorbedachte rade is 1 zo'n vliegtuig ook nog eens aan te passen om net iets meer snelheid te halen, denk maar aan de Japanse Zero's en Pearl Harbour die totaal zonder bepantsering vlogen om het toestel lichter te maken. Demonteer een paar launchpads (clean) en je vermindert drag> meer snelheid. Net genoeg brandstof mee etc. De AAM heeft een bereik van 10km, 5km trefzeker, opwachten op de juiste route (door de Oekraiense LVL aangestuurd) en bullseye.

Hier nog wat extra objectieve info waar over is nagedacht (met nog wat zinnige commentaren) op japan today: http://www.japantoday.com/smartphone/view/opinions/flight-mh17-will-the-world-ever-know-the-truth

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl