Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins


Een van de beruchte uitspraken van Barack Hussein Obama klinkt in het licht van de gepresenteerde feiten extra wrang.

Een wetenschappelijk team van het Sound Choice Pharmaceutical Institute in Seattle (VS) zegt een sterk verband te hebben geconstateerd tussen vaccins en het ontstaan van autisme. De boosdoeners zouden echter niet zware metalen zoals kwik zijn, maar het gebruik van cellen van speciaal voor dat doel geaborteerde baby’s, een feit waar we al in april 2010 over schreven.

Het Amerikaanse CDC berichtte onlangs dat het aantal gevallen van autisme sinds 2000 is verdrievoudigd van 1 op de 150 naar 1 op de 50 kinderen. Theresa Deisher, oprichter van het SCPI in Seattle, vindt dat het daarom de hoogste tijd wordt dat het CDC alle gegevens die wijzen op het verband met vaccins tegen met name de waterpokken en Hepatitis A onder de loep neemt.

Leukemie en autisme door cellen opzettelijk geaborteerde baby

De veelgebruikte vaccins tegen de waterpokken en Hepatitis-A zijn volgens een groot aantal onderzoeken en publicaties ‘gefabriceerd met foetale cellijn WI-38’, die zijn ‘besmet met het HERV retrovirus dat bij kinderen kanker in de lymfecellen veroorzaakt,’ aldus Deisher, die er tevens op wees dat deze cellijn afkomstig is van een opzettelijk geaborteerde 3 maanden oude vrouwelijke foetus. (2)

‘Over heel de wereld worden vaccins die besmet zijn met menselijke foetale cellen niet enkel in verband gebracht met autisme, maar ook met epidemische leukemie en lymfekanker bij kinderen.’

Het team van Deisher onderzocht wetenschappelijke gegevens uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Australië, en constateerde dat de grote toename in het aantal autisme gevallen begon aan het begin van de jaren ’90 van de vorige eeuw, toen diverse vaccins werden geïntroduceerd die menselijke foetaal DNA en retrovirussen bevatten. Toen het gebruik van deze vaccins deze eeuw werd uitgebreid, vond een nieuwe toename van autisme plaats.

‘Al het foetale DNA dat in kinderen wordt geïnjecteerd is besmet’

Hoofdonderzoeker Katie Doan legde uit dat menselijk foetaal weefsel wordt gebruikt om vaccins te kweken, omdat er dan minder auto-immune reacties optreden dan bij het gebruik van dierlijk weefsel. Volgens haar is het echter onmogelijk om onbesmet foetaal DNA te gebruiken, ondanks pogingen om het te zuiveren. Zodra dit in een kind wordt geïnjecteerd, kan het in combinatie met de genen van het kind autisme veroorzaken.

Het CDC erkende weliswaar de forse groei van het aantal autisme diagnoses, maar wijt dit niet aan de stoffen in vaccins, maar aan het feit dat er zowel maatschappelijk als medisch meer aandacht voor autisme is gekomen. Sound Choice heeft deze ontwikkelingen echter uit de onderzoeksresultaten gefilterd, en kwam desondanks tot de conclusie dat de forse toename sinds het gebruik van foetaal DNA wel degelijk een feit is. (1)

CDC-wetenschapper erkende fraude

Op 6 september berichtten we dat CDC-wetenschapper dr. William Thompson toegaf fraude te hebben gepleegd met een onderzoek naar het BMR-vaccin. Het geconstateerde verband tussen de kwik bevattende hulpstof thimerosal en autisme-achtige verschijnselen werd doelbewust uit de onderzoeksresultaten verwijderd.

In 2009 schreven we tijdens de Mexicaanse grieppandemie –die uiteindelijk slecht een milde epidemie bleek te zijn- voor het eerst over de gevaarlijke ingrediënten van sommige vaccins, en tevens over het door diverse wetenschappelijke teams vastgestelde feit dat niet één griepvaccin ook maar enige bescherming biedt tegen de griep (zie hyperlinks onderaan).

Smaakversterkers Pepsi Cola

Cellen van geaborteerde baby’s worden in meer industrietakken gebruikt. In maart 2012 meldden we dat de Amerikaanse autoriteiten Pepsi Cola toestemming gaven om gebruik te blijven maken van het bedrijf Senomyx, dat cellen van geaborteerde baby’s gebruikt bij het onderzoek naar en de productie van smaakversterkers.

Medicijnen

Tevens worden cellen van geaborteerde baby’s al jaren in de VS gebruikt bij stamcelonderzoek voor onder andere de ontwikkeling van medicijnen. In 2010 injecteerde het bedrijf Neuralstem cellen van een geaborteerde foetus direct in het ruggenmerg van een man die leed aan amyotrofische laterale sclerose (ALS), ook wel bekend als de ziekte van Lou Gehrig. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf met deze foetale stamcellen nieuwe vormen van anti-depressiva.

'Doodscultuur'

Rebecca Taylor, een klinisch laboratorium specialist in moleculaire biologie, gaf destijds op haar blog het commentaar dat 'het gebruik van geaborteerde foetuscellen om producten op de markt te brengen... zal toenemen. We leven in een doodscultuur - een realiteit die inhoudt dat we consumenten moeten waarschuwen met labels waarop geschreven staat: 'Dit product werd mogelijk gemaakt door het doden van onschuldig menselijk leven.'

Xander

(1) Life Site News
(2) GGZ Nieuws

Zie ook o.a.:


2013:

23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: '98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus' (/ 'Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins')

2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt
28-09: Onderzoek: Door inenting juist meer kans op de Mexicaanse griep
13-03: Pepsi Cola mag met geaborteerde baby's geteste smaakversterkers gebruiken

2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens Duitse regering over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
05-11: Poolse minister van Gezondheid weigert Mexicaanse griepvaccin aan bevolking te geven
28-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal
23-10: Honderden zieken en enkele doden na begin vaccinaties Zweden
18-10: Duitse politici krijgen ander ('veilig') griepvaccin dan de bevolking

(Voor veel meer artikelen over de Mexicaanse griep (maart-oktober 2009): zie rubriek NWO)

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.


Reacties

Danielle op 26-09-2014 15:11

Dit is voor mij geen nieuws lees het boek van Tinus Smits maar die heeft het boek de wanhoop voorbij geschreven,

het gaat over het genezend vermogen van ontstorings terapie bij autische kinderen .

Daarin worden ook de schadelijke gevolgen van inentingen teniet gedaan

mijn zoon zat bijna aan de ritalin dat is nu niet meer nodig dankzij homeopatische cease terapie

Disciplus Simplex op 26-09-2014 16:03

'Dit product werd mogelijk gemaakt door het doden van onschuldig menselijk leven.'

Toch wel apart dat de linkse rakker dierenvriendjes zoveel ophef maken over het gebruik van dierproeven hier nooit iets over zeggen. Zij willen natuurlijk vooral baas in eigen buik blijven.

Berend op 26-09-2014 17:30

Vreselijk, wat een bizar verhaal... Laat het einde maar komen... Dat zal nl het begin zijn die nieuwe Hemele en die nieuwe aaarde waarop gerechtigheid wonen zal. Op deze planeet woont slechts nog ongerechtigheid!!!

ieznogoedh op 26-09-2014 17:32

Fijn om dan te moeten lezen dat in Nederland (uiteraard zou ik bijna zeggen) bij de elite stemmen opgaan om mensen die hun kinderen om wat voor reden an ook niet willen laten inenten, daartoe te dwingen.

Dat dwingen zal dan wellicht neerkomen op het (tijdelijk?) afnemen van het betreffende kind en het na de toedoening van de entstoffen (al dan niet giftig) weer terug te geven aan de ouders.

Het gaat echt goed met Nederland. Niemand is meer veilig (kinderen, Joden, ouden van dagen, autochtonen die werken) behalve dan de aanhangers van de religie van vrijheid en verrijking natuurlijk. Die kunnen namelijk gewoon precies doen waar ze zin in hebben en krijgen daarvoor vaak ook nog eens subsidie!

Joppo op 26-09-2014 19:02

Zou mij niet verbazen, en al die andere gestoorden??

Misschien door drugsgebruik ouders???!!!

Oh sorry, alweer een taboe aangehaald.

Jan op 26-09-2014 23:26

En de teller staat nu op,30.949.720  abortussen dit jaar(tot nu toe)Amen....

Www.worldometers.info/nl

Tsippor op 27-09-2014 10:03

Tjonge zeg, ik wist wel dat de wereld steeds gekker wordt, maar dat ik en met mij miljoenen/miljarden mensen onbewust stoffen eten en drinken waar (kinder)embryo's in verwerkt zit, maakt dat ik me nu toch echt afvraag, waarom de politiek en de instanties die ons behoren te beschermen hier niets tegen doen. Ik moest gelijk denken aan dat in de bijbel staat dat er kinderoffers gebracht werden aan de 'moloch' en dat men die ook opaten.... Kennelijk eten wij, onbewust en indirect, van deze stoffen in ons voedsel En drinken. 

Ron op 27-09-2014 10:14

Wat een bizar verhaal, Xander! En belangrijk om kennis van te nemen! Celmateriaal van foetussen dat gebruikt wordt in vaccins en smaakversterkers. Onwillekeurig denk ik aan de geschiedenis van het gouden kalf uit Exodus 32. Mozes verbrandde het gouden kalf, dat de Israëlieten gemaakt hadden, met vuur, vermaalde dat en gaf het hen vervolgens te drinken. Kunnen wij dan nog genieten van een glaasje Pepsi (met smaakversterker) op een terrasje? We komen wel erg dicht in de buurt van de plagen, die over deze aarde zullen komen! Openbaring 16 spreekt over een boos en kwaadaardig gezwel aan mensen, die het merkteken van het beest hadden. Vervolgens wordt de zee als bloed, “en alle levende wezens, die in de zee waren, stierven”. En dan zegt de engel der wateren: “U bent rechtvaardig, Heere, Die is en Die was en Die zal zijn, dat U dit oordeel geveld hebt. Aangezien zij het bloed van de heiligen en van de profeten” (of van foetussen) “vergoten hebben, hebt U hun ook bloed te drinken gegeven, want zij verdienen het”. (HSV) Dus als we ons door onze brave huisarts laten vaccineren moeten we voor de zekerheid toch maar even op het juiste keurmerk letten! Ron Ezerman.

Noorderlicht op 27-09-2014 10:41

@Joppo

Juist bij drugsgebruikers is er vaak sprake van een neurologische afwijking, dit om hun gevoel af te vlakken. En zo is de cirkel weer rond;)

Lynx op 27-09-2014 13:12

Jan amerikaanse christenen wilden in Afrika de homohaat weer aanwakkeren,wat tot slachtpartijen zou leiden.Een christen ter plekke zei,ga naar je eigen land,en doe wat aan abortus.

Lynx op 27-09-2014 17:01

Ron de duitse nazi´s konden hun experimenten voortzetten in amerika,proeven met kinderen,google even op bertrand russel.

Hubo op 27-09-2014 17:29

Ik zou het eens verder moeten uitzoeken.Zoals hier beschreven komt het niet helemaal duidelijk op me over.Is die besmetting met dat HERV virus iets dat van buitenaf komt of inherent aan het verwerken van menselijk celmateriaal?Indertijd was er de gekke  koeien ziekte en die werd veroorzaakt door eiwitten,prionen,die een ziekteproces in werking zetten,doordat koeien en schapen tot kannibalisme werden aangezet met veevoeder waarin beendermeel van de eigen soort verwerkt was.Vindt er zoiets ook plaats bij het verwerken van menselijk celmateriaal?Het is voor mij niet helemaal duidelijk wat hier nu aan de hand is,maar ik vind het sowieso weinig kies natuurlijk embryonaal menselijk materiaal zo te gebruiken voor het ontwikelen van smaakversterkers.Dat is ronduit verwerpelijk.Voor medische toepassingen,zou eerst eens heel goed bekeken moeten worden of er geen alternatiieven zijn.

atina op 27-09-2014 23:41

De site van her RIVM beschrijft het gewoon in ' veelgestelde vragen 'dat ze geaborteerde weefsel van baby's en dieren gebruiken. . Maar alleen al dat te weten zou voldoende moeten zijn dat het walgelijk is ! Helaas hebben mijn 4 kinderen de vaccins gehad . MIjn zoons hebben ASS / ADD / ADHD. MIjn dochters hebben de laatste 9- jaars vaccin niet meer gehad. Wegens mijn wakker worden. Mijn dochter heeft helaas wel dyslectie. Nu heb ik ook gelezen dat het ook een verwante stoornis aan Vaccin kan zijn. Verder moeten ze binnenkort bij de schoolarts komen en moeten de ouders een vragenlijst invullen. 1 vraag is of ze wel alle vaccins hebben gehad. Ik bekijk dat zo in ander licht nu . 

Thea op 29-09-2014 09:59

In een woord afschuwelijk dat dit mogelijk is en dat daar niets tegen wordt gedaan. Bid God om vergeving voor wat er gebeurt met het mooiste wonder wat er is. Het ontstaan van een nieuw leven in de schoot van een moeder.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl