Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

IS wil miljoenen Europeanen vermoorden door verspreiden van de pest

Islamitische fatwa (religieus bevel) staat gebruik massavernietigingswapens om ‘ongelovigen’ compleet uit te roeien toe - ‘Granaten met virus in metro’s en stadions’


Als het aan IS ligt worden alle Europeanen met de builenpest (links) vermoord.

De Saudische koning Abdullah heeft gewaarschuwd dat leden van de islamitische terreurbeweging IS mogelijk al in Europa en Amerika zijn en aanslagen voorbereiden. Op een in Syrië buitgemaakte laptop, behorende tot een jihadist uit Tunesië, werden plannen gevonden voor het gebruik van biologische massavernietigingswapens tegen de Europese en Amerikaanse bevolking. Zo zou IS de kennis en technologie hebben om de builenpest te verspreiden. Desondanks ziet Europa, waaronder ook Nederland, nog altijd geen reden om militair in te grijpen. De pijlen van het Westen worden klaarblijkelijk liever op Rusland gericht.

‘Maak zelf je eigen massavernietigingswapen’

De laptop werd al in januari in de Syrische provincie Idlib, bij de Turkse grens, in beslag genomen. De computer bevatte ruim 35.000 bestanden over het produceren van bommen en ‘thuis te maken’ biologische massavernietigingswapens. (2)

Foreign Policy beschreef de inhoud als een ‘schatkist vol documenten met ideologische rechtvaardigingen voor jihadistische organisaties, en praktische trainingen hoe de dodelijke campagnes van de Islamitische Staat moeten worden uitgevoerd.’

Eén document bestond uit 19 in het Arabisch geschreven pagina’s met instructies hoe met behulp van geïnfecteerde dieren biologische wapens zoals de builenpest kunnen worden ontwikkeld en ingezet. Dit document was ondertekend door Muhammad S., een Tunesiër die aan een universiteit scheikunde en biologie had gestudeerd.

‘Granaten met virus in metro’s en stadions’

Muhammed beschreef hoe de ziekte op een veilige wijze kan worden getest voordat het gebruikt wordt voor een terreuraanslag. ‘Als de microbe in een kleine muis wordt geïnjecteerd, zouden de symptomen binnen 24 uur zichtbaar moeten worden.’

Vervolgens zouden de terroristen ‘kleine granaten met het virus moeten gebruiken, en deze in afgesloten ruimten zoals metro’s, voetbalstadions of uitgaansgelegenheden moeten gooien. Het beste is om dit vlakbij de airconditioning te doen. Ze kunnen ook gebruikt worden bij zelfmoordoperaties.’

Fatwa: Ongelovigen mogen worden uitgeroeid

Onder de bestanden bevond zich ook een 26 pagina’s tellende fatwa –religieus bevel- over het gebruik van massavernietigingswapens. ‘Als moslims de kafir (ongelovigen) niet op een andere manier kunnen verslaan, is het toegestaan massavernietigingswapens te gebruiken, zelfs al zou het hen allemaal vermoorden en hen en hun nakomelingen van de aarde wegvagen.’ De fatwa werd uitgevaardigd door de Saudische moslimgeestelijke Nasir al-Fahd, die op dit moment in zijn thuisland gevangen zit.

Vorige maand weigerde YouTube een aantal video’s (voorbeeld) te verwijderen waarin jihadisten uitleggen hoe ze met behulp van massavernietigingswapens zoveel mogelijk slachtoffers kunnen maken.


Xander

(1) Shoebat  
(2) Breitbart

Zie ook o.a.:

31-08: Saudische koning: Jihadisten gaan eerst naar Europa, dan Amerika
29-08: Duizenden christenen nemen de wapens op en gaan vechten tegen IS
23-08: Amerikaanse mariniers dagen IS uit: Kom naar VS als jullie durven (/ Jullie zijn aan zet, islam. Val ons aan, en wij kennen geen genade’ – Ex CIA officier: IS heeft sleeper cells in VS en Europa)
22-08: ‘Amerika gaat IS gebruiken als excuus voor aanval op Syrië’ (/ Republikeinse senator: IS zal proberen grote Amerikaanse stad op te blazen’)
21-08: Videobewijs van IS trainingskampen in Turkije
18-08: Overgrote deel van de wereld nu crisisgebied (1/3 IS strijders afkomstig uit Europa)
08-08: Succes ISIS dankzij Westerse ‘bondgenoten’ Turkije en Saudi Arabië
18-06: Onthutsend: ISIS-terroristen werden getraind door Amerika en Turkije

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.


Reacties

Carlosz op 02-09-2014 16:00

Mensen geen zorgen, Obama denkt nog over een strategie na.......

Hampie op 02-09-2014 16:08

Wat een "fijn" geloof.

René van Zalk op 02-09-2014 16:27

isis heeft niet voldoende know how voor de praktische uitvoering hiervan, het zijn een stelletje Dombo's.

 

 

 

 

PJ op 02-09-2014 16:27

Dat werkt zo niet. De zwarte rat is drager van de bacterie, die via vlooienbeten verspreid werd onder mensen. Gebeurt nog frequent in sommige landen. Als wapen nogal omslachtig en dan zal er toch eerst en voor antibiotica omniresistente bacterie moeten gevonden worden.

Wat de video betreft: Deze video is verwijderd wegens een schending van het beleid van YouTube wat betreft de weergave van gevaarlijke activiteiten.

Het spijt ons.
Ike op 02-09-2014 16:35

Domme onzin met builenpest. Dat soort dingen discrimineren niet. iedereen word het slachtoffer. Zullen de Islamieten dan een extra beloning krijgen in hun hemel? Het geeft aan hoe dom die gasten zijn om zoiets te bedenken. De enige landen die geschikt zijn voor een bedreiging hiervan zijn landen als China met een relatief klein aantal moslims die problemen hebben met de moslims als de Urguren. Het Westen is al zo multi culti dat er ook veel moslims het slachtoffer zouden worden en het zouden meenemen naar hun 2e vaderland.

Maar ja niemand heeft de IS strijders beschuldigd intelligent te wezen.

Bundy op 02-09-2014 17:04

Vinden mensen het vreemd dat de Haagsche burgemeester van Aartsen als een steeds grotere wereldvreemde en incompetente clown wordt gezien ?

Daniël op 02-09-2014 17:11

State-sponsored and manufactured terror bytes the US and it's allies:http://www.globalresearch.ca/isis-is-americas-new-terror-brand-endless-propaganda-fuels-war-on-terror/5398675

anora op 02-09-2014 18:01

Ze kunnen wel zoveel willen.

De sukkels.

Ergens heb ik toch het idee dat IS krachtig maar kort zal blijken te zijn geweest. Snelle opkomst, snelle teloorgang.

anora op 02-09-2014 18:04

Ik bedoel: ze worden gebruikt door een 'ander' ter vervulling van een doel, en zodra niet meer nodig = kapot, weg. Een wegwerpartikel (helaas met veel slachtoffers)

Berkeboom op 02-09-2014 19:02

René Van Zalk op 02-09-2014 : Dat maakt ze juist zo gevaarlijk die "stelletje Dombos" van IS. Wij dachten in belgie ook dat de immidels zelf(officieel maar niet werkelijke) opgedoekte sharia4begium een stelletje marginale clouwns waren die niets konden betekenen maar ondertussen zijn door hun toedoen en leugens een deel (moslims)landgenoten toch naar Syrie (en hoogswaarschijnlijk nu ook naar Irak) vertrokken juist omdat we ze niet serieus genoeg namen.maar ja... Het Westen vecht liever met een zelfverzonnen vijand(Rusland) die niet echt bestaat dan met de echte bedrijging die zich rond hun aan het vormen is.Ze zijn al lang en zwaar besmet met het Stalinsyndroom dus een builtje of zo erbij kan dan niet zo kwaad voor hun(USA en EU)

Hansje Brinker op 02-09-2014 19:16

Lees voor 'I.S.' 'V.S.', dan klopt de stelling idd.:

Ambassadeur Michael Oren, gaf bevestiging van de volledige en permanente relatie tussen Israël en Al Qaïda-Witte Huis werkgroep die de organisatie financiëel mogelijk maakte. http://www.stewwebb.com/tag/gordon-duff/page/2/

USA, NATO, Golfstaat doodseskaders (ISIS) achter slachtpartijen in het Midden Oosten;  New Eastern Outlook:http://journal-neo.org/2014/06/13/nato-s-terror-hordes-in-iraq-a-pretext-for-syria-invasion/

 in Maart 1985!!, President Ronald Reagan vaardigde National Security Decision Directive 166 (NSDD 166) uit, dat fiat gaf aan geheime militaire hulp an de Mujahedeen ”alsmede steun aan religieus fanatisme.

Invoering van de Sharia in Pakistan en promotie van "radicale Islam" was opzettelijk VS beleid, deel van de overheersingsagenda over Z-Azie, Centraal Azie en het M.O.; omverwerpen van gematigde regeringen.": http://www.veteranstoday.com/2011/05/05/the-american-awakening-can-it-happen-here/

USA, NATO, Golfstaat doodseskaders (ISIS) achter slachtpartijen in het Midden Oosten;  New Eastern Outlook:http://journal-neo.org/2014/06/13/nato-s-terror-hordes-in-iraq-a-pretext-for-syria-invasion/

http://politicalvelcraft.org/2014/06/15/obama-toyotas-nwo-black-flag-of-jihad-in-iraq/

http://www.sott.net/article/281128-US-State-Dept-document-confirms-regime-change-agenda-in-Middle-East-funding-of-radical-groups

'Bruikbare Idioten' blijven hun domheid botvieren in moslimhaat en ontkennen dat het Westen achter deze doodseskaders zit. Het is bekend dat het Westen heel veel van ons belastinggeld stopt in depopulatie - middels vaccins en gmo's. Ook ons land heeft zgn. topsectoren-beleid.

De VS heeft sinds 2007 het patent op Ebola gedeponeerd:  (CDC; Atlanta Georgia, USofA, nov. 26th, 2007 regestratie# 200706291."                                                                                                               Amerikaanse biowapen faciliteiten in Syrië: http://www.veteranstoday.com/2013/09/04/us-bio-chem-terror-factories-and-syria/  Amerikaanse biowapen faciliteiten in de Ukraïne: labs in Odessa, Dnepropetrovsk, Luhansk, Lviv, Vinnitsa, Ternopol, Uzhhorod, Kiev, Simferopol en Kherson. Een artikel door Joni Simonishvili "Bio wapens of Bio Health Reference Lab in Tbilisi Georgia?"

Nog een Biowapen hot spot: http://retro.nrc.nl/W2/Lab/Ziona/voorpagina.html

De nieuwe generatie Biowapens: ons dagelijks voedsel. Stealth Virussen, aka gmo's: http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_virus08.htm   http://drleonardcoldwell.com/2013/09/10/stealth-gmos-are-coming-approved-unlabeled-everywhere/

Dus ja, in die zin heeft ISIS de VS al verovert. De EU gaat ook voor de bijl. Monsanto heeft van de CIA-coup in de Ukraine geprofiteerd en greep op de zaadvoorziening t/m de voedselindustrie: http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8312:monsanto-toch-oekraine-binnen-dankzij-staatsgreep&catid=20:het-complot&Itemid=33

Een andere eigenaar van Bioport is de Carlyle Group, George H.W. Bush´s huidige werkgever. En, gaat u nu even zitten, een derde eigenaar van BioPort is de Saudi Binladin Group. http://www.xs4all.nl/```cuckoo/con/  

Het is 'booming business',  deze Westerse 'Industrie voor massa-slachting' aka 'Population Planning' (VN):

http://www.blacklistednews.com/The_US_Military_and_the_Ebola_Outbreak/37120/0/38/38/Y/M.html http://drleonardcoldwell.com/2012/09/24/engineered-viruses-created-in-government-labs-validate-mass-vaccinations/

Waarheid op 02-09-2014 19:43

Openbaring 6:8  Toen zag ik een vaalgeel(groen) paard. De ruiter heette Dood, en Dodenrijk vergezelde hem. Zij kregen toestemming om op een vierde deel van de aarde dood en verderf te zaaien, door middel van het zwaard, hongersnood, dodelijke ziekten en wilde dieren.

Mocht de islam dit groene paard zijn, wat zeer waarschijnlijk is.. Ze  doden al mensen met het zwaard en de hongersnood (mensen die vluchten voor o.a. ISIS die sterven in de woestijn). Het lijkt er dan op dat ze nu bezig zijn met de dodelijke ziekten.

@Rene,

Ik hoop het inderdaad een stelletje dombo's zijn, maar ik verwacht het tegenovergestelde. Als het klopt dat de eerste 5 bazuinen al hebben geklonken en we nu bij de 6e bazuin zijn waarin de 4 geesten/natiën rond de Eufraat (Turkije, Syrië, Irak, Iran) 1/3 van de mensen vermoord, dan zijn het zeker geen dombo's. Ze weten wel aardig waar ze mee bezig zijn. Misschien heb je de laatste maanden wel is gehoord van Erdogan. Als Turkije zich bij de tereurgroepen aansluit heeft deze het op 8 na sterkste leger van de wereld (2 na sterkste in de navo). Ook hebben ze  dan het bezit over kernwapens en ze krijgen dan heel veel kennis die ze ook tegen ons zouden kunnen gebruiken.

Tabris op 02-09-2014 20:12

In revelations 16:2

'The first angel went and poured out his bowl on the land, and ugly, festering sores broke out on the people who had the mark of the beast and worshiped its image.

Islamieten en daarvoor ISIS aanbidden het beest.

Volgens bovenstaande vers zou het kunnen dat hun experimenten met biologische oorlogvoering een beetje fout gaan en dat ze zichzelf besmetten. Het kan ook zijn dat ebola zich razendsnel door de islamitische landen verspreid omdat daar het hygienisch nivo laag is.

Vlokje op 02-09-2014 20:13

K' heb de pest in, stelletje ziek maakers

Alexander Lebed op 02-09-2014 20:38

de builenpest wordt verspreid door knaagdieren waaronder ratten.

meestal zijn de ratten de vector en in de middeleeuwen waren het ook deze dieren die dood en verderf zaaien.

de ziekte is wel besmettelijk, zodra de buil barst is de patient besmettelijk en kan de Yersinia Pestis , het microbe wat deze ziekte veroorzaakt verder om zich heen grijpen/

Naast de builenpest is er de longpest , die ernstige longontsteking veroorzaakt en dus via druppels overdraagbaar is.

Echter de Y. Pestis is gevoelig voor antibiotica.

dus een epidemie?

dat zou wel kunnen met andere microorganismen zoals de MRSA.

Ike op 02-09-2014 20:42

@Hansje Brinker op 02-09-2014 19:16

Alleen al mijn dank voor alle links. Ik zal het zeer zeker allemaal lezen en onderzoeken. Ook als het niet juist blijkt te zijn. Dit vind ik interresant worden.

Margaret7 op 02-09-2014 21:09

Al die opstanden in het midden oosten en in Oekraïne, Joegoslavië en Afrika  ect

zijn door Gene Sharp bedacht, hoe vies smerig dit bedacht is.

De geweldloze demonstratie die door hem bedacht is een constructie, die eindig in

een burger oorlog en een falliete land.

Studenten inuniversiteit werden benadig door de geheime van Amerika.

Zich werden getraind hoe zij te werk moet gaan en gaan groep of groepje

opstanden creëren.

Duidelijk voor beeld van de Gene Sharp methodes is die wij hebben mogen zien via de

media en you tube ect.

Voor de gene die zich, meer in wil verdiepen zoek op internet en you tubes

Dan weet je gelijkt dat al die opstanden een doel hadden.

 

SF op 02-09-2014 21:38

Volkomen lariekoek! Dit is nieuws dat bedoeld is om politici hier te bewegen martial law in te stellen.

Zondertoekomst op 02-09-2014 22:24

Het is niet IS wat dit wilt want IS is een hoax. Het zijn onze Wereldleiders en elite die dat willen zoals Ted Turner, Bill Gates, Rothchild etc. Alles is gemanipuleerd.

Anoniem op 02-09-2014 23:18

Mattheüs 24:7

Stopterror op 03-09-2014 00:26

Is er nog goed nieuws?

Helder Op Herhaling op 03-09-2014 04:03

Zo...nu is er genoeg gewaarschuwd...hef deze site nu maar op...we moeten ook nog een keer een normaal leven kunnen leiden, ja?

Redangdiver op 03-09-2014 06:36

De Xandernieuwslezers hoeft men niet ziek te maken.

Deze lachen zich wel dood bij het lezen van zulke onzin.

Wat toch weer een prachtige bangmakerij.

Tabris op 03-09-2014 06:37

Voor degenen hier die in de depopulatie mythe door de elite geloven.

De elite is belust op macht en geld.

Hoe meer mensen, des te meer macht.

Elk mens levert geld op voor de elite, en wel op oneindig veel manieren. Het geld van arm aan de basis van de pyramide tot een beetje rijk rolt automatisch op naar de top in de pyramide waar de elite zit. Zij hebben de spelregels zo gemaakt dat het geld automatisch naar boven rolt.

Het elimineren van een groot percentage van de bevolking zorgt er alleen maar voor dat de basis van de pyramide smaller wordt en er dus minder geld naar de top toe rolt.

Dit is niet in the belang van de elite en staat dus niet echt op hun agenda. Depopulatie van de mensheid is verzonnen door een paar oproerkraaiers die de mensen leugens voorhouden en ze in een bepaalde richting willen manipuleren (anarchy) door angst te zaaien. De bedoeling van deze figuren is om de mensen tegen hun eigen regeringen op te zetten met valse complot theorieen rond te strooien. 

Verdeel en heers is het motto. En wie heeft er het meeste baat bij deze strategy? Wie wil openlijk het West Europa en de US veroveren? Wie wil zijn vlag op het Witte Huis plaatsen?

Vergeet al die complot theorieen, want die strooien alleen zand in je ogen en brengen je op een dwaalspoor. Er is maar een echte mogendheid die er voor uit komt om iedereen die niet gelooft als zij te vernietigen. En dat zullen er echt miljarden zijn als ze de kans krijgen.

Hou je ogen op de bal...

Qromwel op 03-09-2014 07:35

Een week of zo terug heb ik elders  al voorgesteld wat ebola-kadavers in Irak te droppen ipv. bommen. Werd niet geplaatst. Uiteraard? Blijkens Zacharias 12:2 e.v. krijgen de Islamitische volkeren rondom Jeruzalem nog het eea. te verduren. Wat zich thans in het M.-O. afspeelt is slechts de opmaat daartoe. Maar geen mens kan zeggen hoelang die opmaat nog zal duren, laat staan wat zich "terloops" nog meer zal voordoen.

Zilvermeeuw op 03-09-2014 08:24
@Stopterror op 03-09-2014 00:26

Is er nog goed nieuws?"

Ja hoor, zeker wel. Het wordt vandaag een prachtige dag. Het is nu 8:22 u en de zon schijnt al volop. "This is the day that God has made, let us rejoice and be glad in it".

Job op 03-09-2014 13:33

Misschien moet Amerika Syrie van Chemische wapens gaan voorzien om IS te stoppen....

Qromwel op 03-09-2014 17:01

Builenpest is geen virus-maar een bacterieaandoening. Een virus kan niet lang bestaan buiten een gast-organisme. Ik adviseer ISIL ratten met bijbehorende vlooien uit India te halen en daarmee voorbij de douanes zien te komen.

Helder Op Herhaling op 03-09-2014 18:20

Jazeker, @Zilvermeeuw.......negeer me of negeer me niet, maar deze keer is dit een prachtige opmerking van jou c.q. u! Dan eis ik ook, dat bij deze, al het negatieve en zwaar neurotische ellendighedencircus  hier ophoudt...het moet positiever gaan worden...het 'moet'. Het leven is mooi...laat het leven zo mooi zijn als in de mooiste droom...potjandosie nog 's an toe zeg! Positief, positief, positief...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl