Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada

Recente onderzoeken bewijzen dat gezondheid door vaccins fors en permanent wordt beschadigd – ‘Stoffen in vaccins bedreigen voortbestaan mensheid’


In 11 Amerikaanse en 3 Canadese staten is het even mysterieuze als gevaarlijke EV-D68 virus uitgebroken, dat zeer ernstige ademhalingsproblemen kan veroorzaken. Opmerkelijk is dat het virus, waartegen geen medicijnen bestaan, tot nu toe enkel gevaccineerde kinderen treft. Eergisteren berichtten we nog dat Amerikaanse wetenschappers een verband hebben vastgesteld tussen de toename van autisme en het gebruik van cellen van geaborteerde baby’s in vaccins.

De symptomen van besmetting met EV-D68 lijken op die van griep, maar kunnen veel ernstiger worden. Dr. Mary Anne Jackson, hoofd van een ziekenhuis voor infectieziekten, verklaarde tegenover CNN dat dit virus ‘ernstiger is, omdat meer kinderen in kritieke toestand op de intensive care behandeld moeten worden. Dit is uitzonderlijk. Ik ben al 30 jaar kinderarts en heb zoiets nog nooit meegemaakt.’

Enkel ingeënte kinderen ziek

Het enterovirus D68, dat door hoesten, niesen of aanraken van besmette oppervlakten zoals deurknoppen kan worden overgedragen, heeft in de VS al meer dan 150 kinderen getroffen en is nu ook de grens met Canada overgestoken, waar 18 kinderen zijn besmet. Tot nu toe is er niemand overleden, maar tientallen kinderen moesten wel op de intensive care worden opgenomen.

Omdat er geen vaccinatie bestaat tegen EV-D68 is niet te voorspellen hoe ernstig de uitbraak zal worden. Eén ding hebben de jonge patiënten gemeen: ze waren allemaal ingeënt met de BMR-, griep- en/of polio vaccins. Het klopt weliswaar dat de meeste kinderen in Amerika en Canada zijn ingeënt, maar gezien het groeiende aantal geïnfecteerden wordt het steeds opvallender dat tot nu toe niet één niet-gevaccineerd kind ziek is geworden.

Niet gevaccineerde kinderen veel gezonder

In 2011 publiceerde het Journal of Virology een wetenschappelijk onderzoek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waaruit bleek dat de ingrediënten van gewone griepvaccins een belangrijk deel van het immuunsysteem van kinderen aantasten en ‘potentiële nadelen hebben die tot nu toe werden onderschat’. Het onderzoek werd uitgevoerd door voorstanders van vaccinaties, wetenschappers die hun hele leven al proberen om beter werkende stoffen te ontwikkelen.

De researchers onderzochten 27 gezonde, niet gevaccineerde kinderen en 14 wel gevaccineerde kinderen van rond de 6 jaar oud. Conclusie: de niet ingeënte kinderen hadden een beter werkend immuunsysteem en waren niet alleen beter beschermd tegen de griep, maar ook tegen andere virussen. Bovendien bleken niet gevaccineerde kinderen veel minder vaak ernstige ziekten te krijgen.

Uit een omvangrijk Duits onderzoek (KIGGS) onder ruim 17.400 kinderen kwam onder andere naar voren dat 12,8% van de gevaccineerde kinderen aan herpes leed, tegen minder dan 0,5% bij de niet-gevaccineerden.  Van de ingeënte kinderen tussen de 16 en 18 jaar oud heeft 15% tot 20% last van wratten; bij niet-ingeënte kinderen is dit percentage slechts 3%. Tevens hebben gevaccineerde kinderen een 5 x zo hoge kans op astma, een 2 ½ x zo hoge kans op huidziekten en een 8 x zo hoge kans op hyperactiviteit.

Alle vaccins besmet, veroorzaken permanente schade

Donald W. Scott, heruitgever van The Journal of Degenerative Diseases en medeoprichter van de Common Cause Medical Research Foundation, brengt vaccins in verband met AIDS en het Amerikaanse onderzoek naar biowapens. Volgens hem zijn vaccins besmet met mycoplasma’s en nanobacteriën die de wanden van gezonde cellen vernietigen. Dit blijkt al sinds 1997 bekend te zijn, maar de autoriteiten hebben niets met deze informatie gedaan.

Garth Nicolson, celbioloog en heruitgever van het Journal of Clinical and Experimental Metastasis enhet Journal of Cellular Biochemistry en lid van 28 redacties van wetenschappelijke vaktijdschriften, is wellicht de gezaghebbendste wetenschapper die dit heeft bevestigd. Nicolson stelt zelfs dat alle gevaccineerde mensen hierdoor zijn beschadigd en degeneratieve ziekten ontwikkelen, waar de farmaceutische industrie vervolgens hun hele leven lang dik aan kan verdienen.

Dr. Larry Palevsky is een New Yorkse kinderarts die 10 jaar lang zijn patiënten routinematig vaccineerde, totdat hij merkte dat hij het oogcontact met hen verloor. Dat was de reden dat hij de vaccins nauwkeurig begon te onderzoeken, waarop hij constateerde dat ze allemaal met virussen zijn besmet die zo klein zijn, dat ze niet kunnen worden verwijderd. Inmiddels gebruikt hij geen vaccins meer en behandelt hij kinderen die door vaccinaties autisme en andere neurologische beschadigingen hebben gekregen.

Voortbestaan mensheid in gevaar

De stoffen in vaccins veroorzaken een groot aantal mutaties in het menselijk lichaam, waardoor superkiemen, gevaarlijke virussen en (resistentie voor) bacteriën kunnen ontstaan, die niet alleen toekomstige generaties, maar het voortbestaan van de hele mensheid bedreigen. Steeds meer gevestigde wetenschappers erkennen inmiddels het gevaar van vaccins, en dringen aan op een radicale koerswijziging. (1)


Xander

(1) KOPP

Zie ook o.a.:

26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: '98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus' (/ 'Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins')

2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt
28-09: Onderzoek: Door inenting juist meer kans op de Mexicaanse griep
13-03: Pepsi Cola mag met geaborteerde baby's geteste smaakversterkers gebruiken

2010:

24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens Duitse regering over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
05-11: Poolse minister van Gezondheid weigert Mexicaanse griepvaccin aan bevolking te geven
28-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal
23-10: Honderden zieken en enkele doden na begin vaccinaties Zweden
18-10: Duitse politici krijgen ander ('veilig') griepvaccin dan de bevolking

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.Reacties

NN op 28-09-2014 19:03

Tja en wat moet iok nou met een griepvaccin oproep? 

Zolang ik al betrokken ben bij high tech medische zaken heb ik niets als fel tegenover elkaar staande medische opvattingen waargenomen die echt onverenigbaar zijn. Beide kampen hebben hun pleiters en hun onderzoekmethoden en de meeste huisartsen, zich hiervan bewust, druven tegnover de steeds mondiger wordende patient ook nog nauwelijks een standpunt in te nemen. Zou daarom de zorg ook bijna 90 miljard kosten? Het is echt van de gekke! Waar blijven de Einsteines in de zorg? Allemaal omgekocht?

Margaret7 op 28-09-2014 19:25

 

Een meer dan schokkend artikel over de gepensioneerde paus; Herr Ratzinge

Plm. 40 Pagina’s   Schokkende beelden!!!Klik op de link hier onder om de pdf te bekijken/downloaden

https://www.dropbox.com/s/nrdjb7uphg78sf9/Chiesa%20viva%20475%20O%20en%20Final.pdf?dl=0

 
Jo op 28-09-2014 20:38
Dit wordt doelbewust gedaan in het kader van de 'ontmensing' van de aarde, door de Nieuw Wereld Orde !!!
k. post op 28-09-2014 21:55

Ja hoor de godgereformeerde biblebelt gemeente slaat alarm als een stel gekke koeien op een warme herfstdag.Goeoeoeoeoed artikel Xander!!!! Wetenschappelijk onderbouwd ook. Ja hoor cellen van geaborteerde baby's in vaccins. Weet je wel wat er in je weekelijks geconsumeerde frikandel zit?? Nee daar denk je niet over na. Ik maak me zorgen over nederlanders die etenswaren bij de Action kopen. Als het niks mag kosten kan het ook niks zijn. En maar klagen over kanker etc. Gebruik gewoon je verstand in plaats van je gek te laten maken door je soortgenoten.

Nico Spaak op 28-09-2014 22:18

Het voortbestaan van het grootste deel der mensheid in gevaar moet het zijn. Mensen zijn net ratten. Ze planten zich ongebreideld voort en maken elkaar onderling af. Deze situatie is buitengewoon affreus. Vandaar dat de Elite hierop blijkbaar iets heeft bedacht.   http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Kristal op 28-09-2014 22:39

@NN: de pharmaceutische industrie test zelf haar vaccinaties en op door hen betaalde congressen wordt de artsen verteld, hoe fantastisch die vaccins (en andere medicijnen) werken. En in ruil voor de bonussen, subsidies voor onderzoek en andere emolumenten, worden deze vaccins dan aangeprezen en aanbevolen. Er zijn nog maar weinig echte artsen, de rest kun je scharen onder pharmaceutische publieke dames, die zich laten exploiteren. Maar wie wil het weten ?

andre op 28-09-2014 22:46

Dat het alleen gevaccineerde kinderen betreft is toch niet zo opmerkelijk!?Tegenwoordig zijn bijna alle kinderen gevaccineerd.

l op 28-09-2014 23:29

NN, inderdaad !! : Waar blijven de Einsteins in de zorg  ??  Of zitten er daar geen ???? Of zijn ze omgekocht ??????

Ik vind het een heel goed artikel, echter het is heel moeilijk om hier een corrigerende  inhoudelijke reaktie op te geven zonder de boodschap, die toch wel voor meer dan 90 % juist is, ( maar zo is het meestal )  die boodschap zijn kracht te ontnemen.  Deze boodschap is voor meer dan 90 % juist.  Technisch is het niet 100 %.  Maar ik kan u enkel adviseren om deze 90 % voor waar te nemen als winnaaar op termijn.

Sorry voor de cryptische omschrijving, maar ik kan u alleen adviseren om deze tekst 5 keer te lezen.

NN op 29-09-2014 00:41

@ Kristal Tja Kristal zo is het helaas! En dan kon je afgelopen zaterdag ( of vrijdag?) in de Telegraaf lezen de prijsstelling voor de meest onnozele medische handelingen. Honderden euroos voor de minst tijdrovende klusjes. Heb even de kranr t niet meer bij de hand maar voor iets van 2 minuten herinner ik me werd het absurde bedrag van 600 euro gedeclareerd. Zal morgen proberen nog even een klein overzicht te plaatsen hier.

Het is echt verschrikkelijk wat er steeds meer boven water komt. Overal fraude en de NzA is bijvoorbeeld in opspraak na de zelfmoord van een medewerker:

http://www.nrc.nl/nieuws/2014/04/09/onderzoek-naar-functioneren-nza-na-zelfmoord-medewerker/

En nu staat weer in het Finacieel Dagblad dat iedereen in de bankwereld heeft gefraudeerd bij het eerbiedwaardige Goldman Sachs:

http://www.fd.nl/beurs/896003/goldman-legt-aandelenhandel-medewerkers-aan-banden

En overal worden integere mensen in de zorg op de werkvloeren wegbezuinigd

En de directeur van Bayern heeft verklaard dat een bepaald medicijn alleen voor de rijken is:

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20140909_01258181

Eindeloos is de lijst aan zelfverrijkers en dan zegt een biezonder hoogleraar aan Nijenstede ook nog op een congres waar ook Mw. Edith Schippers aanwezig was:

dat om het medsich consumentisme tegen te gaan de premies verhoogd moeten worden en diezelfde hoogleraar heeft eerder gezegd op een congres voor specialisten:

'de marges zijn ruim, we kunnen allemaal heel geld verdienen'.

Op een congres voor specialisten dus, waarvan sommigen eind jaren 90 bijna een miljoen verdiende op jaarbasis.

Uitspraken kan je lezen op de site van Prof.Dr.Drs Loek Winter, biezonder hoogleraar Entreprneur Healthcare, zorgondernemer dus en multimiljonair die het Slotervaart ziekenhuis in zijn bezit kreeg mede dankzij een vriendje bij de bank ( de ING, die met ons belastinggeld overeind moest worden gehouden door destijds Dhr Bos !) en de welwillende medewerking van Achmea. Met geleend geld werd gelijk de zo ontstane schuld voor een groot gedeelte afgelost.

Bron: www.ftm.nl ( ftm staat voor follow the money)

Onbegrijpelijk dat onze volksvertegenwoordiging niet meer bestand is tegen het gelieg en gedraai op het hoogste niveau. Inderdaad, de specialisten kunnen allemaal heel veel geld verdienen!

Emanuel op 29-09-2014 01:18

Het gevaar bedreigt de mensheid van alle kanten. De slapende mens moet wakker worden en overwegen: wat u?

Bundy op 29-09-2014 03:11

@Margaret7 28-09-2014 19:25

Nou ,nou  , wat een luguber artikel !!  En waarschijnlijk met een grote kern van waarheid . 

Ludwig op 29-09-2014 07:17

kalfje geboren met een 7 op zijn kop

is dit toeval ?

http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/2069786/2014/09/29/Kalfje-geboren-met-een-7-op-zijn-kop.dhtml 

doet mij denken aan zeven jarig verbond

brian op 29-09-2014 10:55

Nico, jij valt er dus met open ogen in! Lekker denken dat de mens een rat is en niet de elite die al meer dan 200 jaar huishouden. Ze hebben je wijsgemaakt dat de mensheid slecht is, want dat is wat ze willen. Als eenmaal de nwo voltooid  is  willen ze een slaafbevolking die het eens is  met hun verknipte zienswijze. Het is nooit de schuld van het volk geweest. Door de hele geschiedenis zie je dat er een elite ontstaat die alleen maar in eigenbelang handelen. Sociopaten zijn het, want die schromen geen middel om aan de macht te komen.

Emile op 29-09-2014 12:09

Ben zelf begin jaren tachtig in NL gevaccineerd en ben nu 41 met (nog) geen klachten. Mijn dochter is onlangs gevaccineerd. Zou het hopelijk zo kunnen zijn dat de NL-se vaccins minder giftig zijn dan de Amerikaanse of Canadese? Gelukkig was de griepprik in Nederland een flop (in die zin dat de opkomst vanuit de bevolking laag was). Achteraf gebleken was die griepprik waarschijnlijk onnodig, geen Mexikaanse grieptoestanden in NL.

Black Water op 29-09-2014 13:14

Agenda 21 , opgesteld in Rio de Janeiro door het (elite) kruim der aarde ; werken aan " a sustainable world " in kader van N.W.O. ; één van de natste dromen van het Brits Koningshuis (annexe Rothschilds) om de wereldpopulatie d.m.v. oorlogen, pandemiën, conflicten, chemtrails ...samengevat alle mogelijke (barbaarse) middelen drastisch te doen dalen totongeveer 500 mljn tot max. 1 Mljd mensen .....wie herinnert er zich de Georgia Guide Stones (grote granieten zuilen op een heuvel in Elbert County, Georgia )  nog en de tekst die er in gegraveerd staat, geen kat die weet heeft over het ontstaan van het monument dat baadt in een waas van geheimzinnigheid: het is niet duidelijk wie ertoe opdracht heeft gegeven en waarom of hoe ze daar gekomen zijn .......De elite (1%) heeft volgens de hoogste loger (33ste bloedlijn) een erecode door telkens hun plannen op één of andere manier kenbaar te maken.........U mag de oefening eens maken in hoeveel (future) science "fiction" films er nu nog onbereikbare items in voorkomen, die een inleiding zijn voor de toekomst en op psycho-analytisch vlak een vorm van "gewenning - herkenning - aanvaarding" in de hersenen veroorzaken ; d.w.z. mocht je het in de nabije toekomst dan ooit  in real life tegenkomen/ervaren, dan zullen diezelfde hersenen dat als vertrouwd gaan analyseren/doen  overkomen.......een vorm van preliminair (doctrine) remote brainwashsysteem.........R.I.P.

Margaret7 op 29-09-2014 14:02
Bundy op 29-09-2014 03:11
Het is inderdaad gruwelijk ook omdat wij mensen en vooral voor gene die een christelijk, Joods en een moslims geloofd hebben schokkend is. Dat wij al eeuwen lang in de maling genomen en misleid zijn. Het is voor ook voor staat en elite de gewoonste zaak van de wereld om kinderen te offeren en te misbruiken! Angst en bloed daar leven en teren zij op. En betreft het pededofielenrij is dan ook heel duidelijk hoe dat komt dat het in de mens zit.
Mensen gaan wakker werden Bundy, en dat willen zij voor komen. Dat is een van de rede waarom er wereldwijd steeds meer oorlog gecreėrd werden door hun en waarom zij een nieuwe wereld orde willen, zich kunnnen dan weer op oude voet verdergaan en weer de geschiedenis vervalsen.
Daarom heb ik een pesonelijke inelijke band met de schepper van ALL het leven.Het is niet bij mijn,ik geloof. Nee,het is dat ik het weet het van uit mijn ziel.
FinalCountDown op 29-09-2014 14:16

Past allemaal in het plan van de NWO.

stradi op 29-09-2014 15:41
atina op 29-09-2014 16:51

@black water : MIjn oma , 100 jaar oud geworden , ( gereformeerd ) zei altijd vroeger over tv : " TV , daar zit de duivel in ! "  Toen vond ik het echt triets en ouderwets van haar maar heden ten dage denk ik er vaak aan terug. 

Bundy op 29-09-2014 16:52

@Margaret7 29-09-2014 14:02

Je hebt volkomen gelijk , het is voor de staat en elite de gewoonste zaak . Bij "gelovige" mensen verwachtte ik dit niet omdat ze moeten weten dat ze na hun dood gestraft zullen worden .  ( Bizar dat iemand sowieso  de behoefte heeft )     Ze aanbidden wel de boze  ,en spreken in het openbaar over God .

Je zegt : "mensen gaan wakker worden ", dit klopt ; wat ze eeuwen in het geheim deden wordt langzaam bekend .  In de Bijbel staat dat aan het einde alles aan het licht zal komen .

Kristal op 29-09-2014 20:41

@NN, ja, consumenten slikken medicijnen voor de grap. Wat ze vergeten te vertellen, is dat elke keer opnieuw de grenswaarden voor wel of geen medicatie naar beneden worden bijgesteld door de "heren en dames" deskundigen. Om zo de afzetgroep te vergroten. Want je denkt toch niet, dat er een arts is (de goede enkeling uitgezonderd), die eens zelfstandig nadenkt, dat het steeds weer verlagen misschien wel veel gevaarlijker is dan geen medicijnen te geven. De pijp moet roken (behalve van de gemiddelde consument).

Nico Spaak op 30-09-2014 19:20

@brian

We zijn het eens, want dat bedoelde ik te zeggen.

Lisaa op 02-10-2014 19:30

@Emanue  Ja!wanneer gaan we met zijn allen opstaan of zijn al onze hersenen 'makke schapen' geworden? Dat vind ik zo raar er zijn genieg mensen die alles 'door heeft', maar we doen --- zie punt 1 hoofdletters. Mod.  :(((((

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl