Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Blanken uit Zuid Afrika krijgen asiel in Canada vanwege risico op genocide


Volgens de BBC verandert het ANC van wijlen Mandela Zuid Afrika in een ‘communistische tirannie’.
Genocide Watch waarschuwde vorig jaar zelfs dat de blanken in het land op het punt staan te worden uitgeroeid door de zwarten.

In de jaren ’80 stonden de Westerse media bol van de berichten over de Apartheid in Zuid Afrika, en werden er tal van acties georganiseerd om het racistische blanke regime in Johannesburg ten val te brengen. Nu de laatste jaren in Zuid Afrika precies het omgekeerde het geval is, namelijk dat blanken worden gediscrimineerd en zelfs letterlijk met uitroeiing door de zwarten worden bedreigd, blijft de ‘politiek correcte’ gevestigde orde in Europa muisstil.

Een Canadese rechter heeft besloten dat Charl en Naira Nel, een blank echtpaar met kinderen uit Zuid Afrika, vanwege discriminatie asiel mag aanvragen. De rechter erkende dat er in Zuid Afrika een hetze tegen de blanke minderheid wordt gevoerd, wier voortbestaan dagelijks wordt bedreigd door massale verkrachtingen door zwarten en zelfs genocide.

De rechter nam in ogenschouw dat president Jacob Zuma bij een conferentie van het ANC van wijlen Nelson Mandela het beruchte anti-Apartheidslied ‘Schiet de Boer’, oftewel ‘Vermoord de Blanke’ had ingezet. Kort daarna had Julius Malema, de toenmalige leider van de jeugdliga van het ANC, het lied opnieuw gezongen, en werd hij door een rechtbank veroordeeld vanwege een ‘haattoespraak’ tegen de blanken.

Blanken worden onteigend, economie stort in

Ondertussen richtte Malema de extreemlinkse Economic Freedom Fighters (EFF) partij op, die in mei van dit jaar de op twee na grootste partij in het parlement werd. De EFF wil de bezittingen van alle blanken, inclusief land en bedrijven, in beslag nemen.

In buurland Zimbabwe is de droom van de EFF realiteit geworden. Dictator Robert Mugabe heeft daar veel blanke bedrijven en boerderijen onteigend en aan zwarten gegeven. Het gevolg: hyperinflatie en een totaal ingestortte economie, waardoor één van de welvarendste landen van Afrika in bittere armoede terecht is gekomen. Van de 270.000 blanke boeren in 1980 –die daar al 8 generaties woonden- zijn er nog maar 30.000 overgebleven.

Volgens de Times is de familie Nel beslist niet het eerste blanke gezin dat asiel aanvraagt in het buitenland. Zes jaar geleden vroeg de Zuidafrikaan Brandon Huntley al eens asiel aan in Canada, maar dat werd toen afgewezen. Van de 151 aanvragen in Canada sinds 2006 zijn er vooralsnog maar 23 ingewilligd.

Genocide Watch: Dreigende etnische uitroeiing blanken

Vorig jaar waarschuwde 's werelds meest prominente genocide-expert, president dr. Gregory Stanton van Genocide Watch, dat de blanke bevolking in Zuid Afrika op het punt staat slachtoffer te worden van een door de regering gesteunde uitroeiingscampagne. Daarom verhoogde de organisatie de alarmstatus van het land van niveau 6 naar 8, wat staat voor ‘etnische uitroeiing in voorbereiding’.

De Apartheid in Zuid Afrika -waar ieder uur zo'n 73 vrouwen worden verkracht- is volgens Genocide Watch volledig omgedraaid door de regering van het ANC en de SACP (Communistische Partij), die het land stap voor stap veranderen in een Marxistische dictatuur.

Doordat de overheid met het Black Econonic Empowerment (BEE) programma zwarten bevoordeelt, is er een ware 'brain drain' op gang gekomen van hoog opgeleide blanken die massaal het land verlaten, waardoor het zakenleven grote klappen heeft gekregen en de armoede onder blanken fors is toegenomen. Honderdduizenden blanke Afrikaner  werden inmiddels gedwongen in smerige kampen te leven en beschikken veelal niet eens over water en elektriciteit.

BBC: ANC verandert Zuid Afrika in communistische tirannie

Volgens de BBC weigert de zwarte regering iets te doen aan de slachtpartijen op blanke boeren en doet het er zelfs alles aan om ze uit het wereldnieuws en de statistieken te houden. Genocide Watch en andere buitenlandse experts concluderen dan ook dat de ANC-SACP regering de blanken wil uitroeien en Zuid Afrika in een communistische tirannie willen veranderen.

De ‘politiek correcte’ media in het Westen berichten hier echter vrijwel nooit over, omdat dan duidelijk zou worden dat een multiculturele samenleving in veel gevallen op een bloederig drama uitloopt. Sommige zwarten geven inmiddels ruiterlijk toe dat het leven onder Apartheid weliswaar slecht was, maar dat ze er nu nóg slechter aan toe zijn.

Hoewel Nelson Mandela ondanks zijn radicale communistische ideeën nog altijd de held van zowel veel blanken als zwarten is, klinkt er de laatste jaren ook kritiek, omdat hij van de goed draaiende Zuid Afrikaanse economie een socialistisch paradijs wilde maken, iets dat grandioos is mislukt. Onder Mandela en het ANC verdubbelde het aantal zwarten dat van slechts $ 1 per dag moet rondkomen van 2 naar 4 miljoen. De werkloosheid bedraagt maar liefst 25,2%, en piekte onder zwarten zelfs op 50%.

 

Xander

Zie ook o.a.:

01-03: Zwarte racistische geweldsgolf slaat van VS over op Londen

2013:
07-12: (/ Racisme tegen Zuid Afrikaanse blanken dreigt te ontaarden in genocide)
22-11: Zwarte leider bekritiseer Oprah Winfreys 'verwoestende en racistische boodschap'
17-11: Oprah Winfrey: racisten zijn blank en moeten allemaal sterven
24-08: Media zwijgen over begin Amerikaanse rassenoorlog tegen blanken
17-07: Migrantenbendes overvallen Europese treinreizigers en plunderen ongeluklocaties (/ In een overtolerante maatschappij krijgt gewelddadig tuig vrij spel)
16-06: Genocide Watch: Blanke bevolking Zuid Afrika op rand van uitroeiing
11-06: 'Zal Amerika Obama's tweede termijn overleven?' (/ Racisme houdt Obama in het zadel)

2011:
12-08: Britse rellen: Linkse kruistocht tegen traditionele waarden verwoest de samenleving
10-08: Verslaggever bevestigt dat Engelse rellen racistische aanvallen op blanken zijn (/ Politieke correctheid schuld van geweldsexplosie - 80% vuurwapenmisdrijven Londen gepleegd door zwarten)
09-08: Immigrantengeweld Groot Brittannië: Wanneer springt de vonk over naar Europa?

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
Reacties

René van Zalk op 27-09-2014 16:24

Ik dacht dat Afrikanen niet racistisch zijn. Heb ik mij dan zo vergist ?

Joppo op 27-09-2014 16:25

Gaat goed met de wereld.

5318537 op 27-09-2014 16:47

Mandela is ook een massamoordenaar  Bron ? .Mod.,en zijn vrouw Winnie Mandela had als,,hobby,,brandende autobanden om mensen hun nek hangen.

Ook had deze lieve schat een jongen van veertien op straat dood gemarteld.(minstens een)

aangifte.net zit in de weg en wordt liever aangeduidt als onzin ondanks dat in goed gebruik de misdaad is te stoppen.....(Vorm van medeplichtigheid).....De Rolling Stones zongen het al...Sympathy for the devil

anoniem op 27-09-2014 16:54

Dit artikel spreekt de volle waarheid.  Als geëmigreerde (blanke) belg ervaar ik geregeld de onderdruktheid en de vernedering die blanke burgers moeten doormaken.  Mijn mening is dat eerder de opstanden zullen uitgelokt worden van zwarten naar zwarten.  Binnen de zwarte partijen is er de laatste tijd iets gaande dat iets doet voorkomen als een competitie wie de grootste wil zijn.   Vooral de blanke man word kansloos gemaakt.  Een voorbeeld :  enkele jaren terug was mijn zoon afgestudeert in de middelbare school.  Hij koos de richting naar universiteit.  Nu probeerden we een aanvraag in te dienen voor studie-beurs.  Bovenaan elk fomulier dat we toegestuurd kregen werd er vermeld dat we helemaal geen moeite moesten doen dit in te vullen als wij niet de zwarte huidskleur hadden.  Op de duur betalen wij uit onze eigen zak alle studie en verblijf kosten.  Bestaat het woord "discriminatie" dan niet in een blanke woordenboek ?

Cognoir op 27-09-2014 17:01

Bron?

Bundy op 27-09-2014 17:17

Ik herinner mij nog goed dat de berichtgeving in Nederland aangaande de sitiuatie in Z.Afrika ten tijde van het apartheidsregime bijna op psychotisch niveau stond .

Toen ik eens Shell tankte werd ik aangevallen door een groepje linkse activisten , ze waren blank en laf ,na eén schop hielden ze op .   Het lukte de wereldgemeenschap ( de U.N ) e.v.a om de Volkswagenfabriek uit Z.Afrika weg te jagen.     Dat was het begin van het uitschakelen van een totale en zeer grote economie.

Onze links-gestoorde Minister Pronk gilde dat Nederland géén ruimte had om mensen uit Z.Afrika ( die voor hun leven wilden vluchten) op te nemen .  Het meest schokkende feit was dat die mensen ook een geldig Nederlands paspoort hebben /hadden , en dus eigenlijk wél het land inmochten.  Dit is socialistische hypocritie ten top .

Daarna ging hij gewoon door met het binnenhalen van de zelfkant van de derde wereld .  Blijkbaar Liever kwantiteit dan kwaliteit .

Ook in Z.Afrika zullen de enorm talrijke negroïde mensen de boerderijen van de gevluchte of vermoorde boeren overnemen en nog eén maal oogsten . Aan de situatie in de buurlanden kun je zien dat het zaaien voor een tweede oogst niet in de volksaard zit.   Het gevolg zal hongersnood , een ingestorte economie , chaos , en genocide voor de blanken zijn .

De Westerse "media" berichten nergens over , behalve Xander gelukkig.

Esther op 27-09-2014 17:55

Het is niet goed te keuren wat er nu gebeurd, maar het is wel een gevolg van jarenlange stelselmatige onderdrukkingen, vernederingen en verkrachtingen van de zwarte oorspronkelijke bevolking.

Wie wind zaait zal storm oogsten, en dat is wat nu gebeurd.

Peps op 27-09-2014 18:46

Mijn vrouw komt uit Zuid-Afrika en wij komen er geregeld. De laatste paar keer kon ik soms moeilijk slapen toen ik blanken bij stoplichten zag bedelen. In grote lijnen ben ik het met Sander's artikel eens. Van een welvarend rijk land is Zuid-Afrika aan 't veranderen in een chaos. Interessant om de profetiieën van Ziener Niklaas van Rensburg uit het begin van de 20e eeuw hierop na te lezen. Wij als Nederlandse samenleving moeten ons schamen, want door de Eeuwen heen hebben wij geweigerd om hen te ondersteunen. Zelfs wilden we geen Nederlandse taalleraren sturen, waardoor het Afrikaans kon ontstaan. Als wij één groep zouden moeten opnemen in Nederland, zouden het onze volksgenoten in nood, de blanke Afrikaners moeten zijn, maar dat is blijkbaar politiek niet correct. Here, vergeef ons onze zelfingenoemenheid en kom Zuid-Afrika te hulp!

Emile op 27-09-2014 18:48

Eerst de blanken, dan de kleurlingen, dan de Indiërs en dan onderling, De regering in zuid Afrika begrijpt niet dat dit obamaisme niet stopt en zwarten inderdaad elkaar onderling afmaken als de laatste blanke / kleurling het loodje legt

5318537 op 27-09-2014 18:52

De moderator vroeg (begrijpelijk) om bron(nen) i.v.m mijn melding dat zowel Nelson Mandela en zijn vrouw Winnie Mandela moordenaars zijn die ook martelingen op hun geweten hebben.

Nelson Mandela:

thebackbencher.co.uk/3-things-you-didnt-want-to-know-about-nelson- mandela/

victoriajackson.com/.../nelson-mandela-communist-terrorist-murderer

fellowshipoftheminds.com/.../nelson-mandela-black-racist-who-wanted-to- kill-all-whites/

libertyalliance.com/.../nelson-mandela-communist-terrorist-murderer/

mynameisjoecortina.wordpress.com/.../nelson-mandela-a-real-life-monster- dedicated-marxist-terrorist-murderer-liar-fraud-racist-and-sociopat..

Winnie Mandela:

www.independent.co.uk/.../bodies-exhumed-in-anc-murder-case-linked-to-winnie-mandela-8531758.html

freestudents.blogspot.com/.../winnie-mandela-kidnapper-torturer-child.html

www.huffingtonpost.com/.../winnie-mandela-shocked-at-possible- prosecution-in-murder-investigation_n_2895229.html

www.heraldscotland.com/.../after-24-years-winnie-mandela-back-in-the- frame-for-mysterious-murder-of-missing-youths.19687633

www.sahistory.org.za/dated-event/winnie-mandela-found-guilty

pelly op 27-09-2014 19:07

Het is te verwachten , de Bantoes moorden de oorspronkelijke bevolking van Zuid-Afrika uit (met hulp van de Engelsen) in de negentiende eeuw. De Boeren die de orginele bevolking hielpen verloren deze oorlog.

joy op 27-09-2014 19:13

iemand gehoord van "siener van rensburg"? 

Hansje Brinker op 27-09-2014 19:28

BBC is niet meer het goede voorbeeld van journalitiek. Het deed volop mee aan de propaganda om Irak te verwoesten. Ook de ware toedracht van MH17 bericht BBC niet.

Dus, wat zijn hier de bronnen, feiten, gebeurtenissen.?

Human Rights Watch is bekend van wegkijken bij oorlogsmisdaden, schending mensenrechten en genocide wanneer wij die begaan.  Dat doet HRW o.a. in de VS (Quantanamo, Fema-kampen, etc.), Mongolië, Sudan, W-Afrika en Sahel, Congo, Somalië. Gelijksoortige collaboratie met de roofkapitalisten door zgn. NGO's  - welke veelal drijven op vette sponsoring door dergelijke roofkapitalisten - zijn ook gedocumenteerd van Save the Children, Rode Kruis, Care International (Lockheed Martin), etc.     

Hier heeft de BBC het over 'Genocide Watch'. Wat is dat nu weer voor vage club? Geldstromen, commissarissen, PR, etc.                                                                  http://www.kritischestudenten.nl/blog/opinie/the-ngo-sector-the-trojan-horse-of-capitalism/            zie boek:  'Rebels, Mercenaries and Dividends' door Hempstone:                                 http://www.business-mongolia.com/mongolia/2011/03/10/goldman-prizewinner-shoots-up-foreign-mining-firms-in-mongolia/

The Corporation  The Pathological Pursuit of Profit and Power: https://www.youtube.com/watch?v=s6zQO7JytzQ 

In deze video is ook veel samengevat over het geld-infuus dat het woud van ngo's voedt, echte oogopener:

NGO's, m.n. HRW, AI, MSF dienen als vehikel voor de CIA-terreur -                          https://www.youtube.com/watch?v=SEcZFgSnVP0

5318537 op 27-09-2014 19:42

Extra links Winnie Mandela

www.volkskrant.nl/.../Nelson-Mandela/.../De-tragedie-van-Winnie-hoort-bij-Mandela-s-heldenleven.dhtml

www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/.../WINNIE-MANDELA.dhtml

 

evelyne op 27-09-2014 20:27

Whahahaha blanke afrikaners die in kampen moeten wonen en smerig water moeten drinken en geen elektra hebben? Zoals 99% van de oorspronkelijke bewoners al eeuwenlang gedwongen wordt om te doen? Ach arme afrikaner boertjes, eerst de boel uitbuiten en leegroven, oa door slavenhandel en nu janken.. Maar goed het gros van wat hier commentaar geeft heeft wel een enge voorkeur voor bezetting.. Nee geen medelijden mee met die afrikaners, en idd de landen die de macht terugpakken storten idd in omdat de generatie die het moet dragen nooit de gelegenheid heeft gehad om zich te ontwikkelen.. Met dank aan de blanke afrikaners..

Junayd op 27-09-2014 20:44

gelukkig zijn er toch wel blanken op de wereld die weten hoe de moslims zich voelen in het midden oosten. koekje van eigen deeg noemen ze dat in nederland hahaha

Zilvermeeuw op 27-09-2014 21:02

In een Duitse t.v.-documentaire heb ik in de jaren 80 de monsters van het ANC tekeer zien gaan.

Een jonge zwarte vrouw, ik schatte haar tussen de 25 en 30 jaar, werd ervan beschuldigd "gespioneerd" te hebben voor de regering. Een waanzinnige menigte zwarten bond haar de handen op de rug, liet haar knielen en gooide een brandende autoband om haar nek. Ze kreeg ook nog een trap in haar rug zodat ze op haar gezicht viel. Ze droeg een jurk met een bloemetjes motief. Je zag zo de vlammen de jurk op haar rug wegsmelten.....Toen hebben we de t.v. uitgezet. Mijn zoon heeft het destijds ook gezien - we wisten van tevoren immers niet wat we te zien zouden krijgen - en heeft het er af en toe nog over als Afrika ter sprake komt. Hij is nu 37.....

Ook de misdaden van de regeriing Mugabe gezien op de Duitse t.v.. Zwarten die boerderijen van blanken aanvielen. De bewoners van de boerderij werden afgeslacht, zelfs hun kettinghond (de stakker kon geen kant op) overleefde de moordpartij niet.

Dat zijn beelden die nooit maar dan ook nooit meer van mijn netvlies af gaan.

Wij hebben van 1977 t/m 1985 in Duitsland gewoond (voor koningin en vaderland zoals dat zo fraai heet) en konden alleen de Duitse t.v.zenders ontvangen. Want schotels bestonden niet. Mij heeft de vraag van de moderator om een bron dan ook erg verbaasd. Maar wellicht werden zulke documentaires  niet op de Ned. t.v. uitgezonden. Dat zou helemaal niet vreemd zijn want ze laten hier alleen maar bepaalde zaken zien, de rest wordt verzwegen (zoals we allemaal - kunnen - weten). We worden al sinds decennia voorgelogen door de msm.

Lies op 27-09-2014 21:09

Mooi Evelyne Nu mogen de zwarte het zelf gaan  proberen.De tijd zal leren waar dat op uitdraaid. voor als nog op moord en doodslag en  niks te knagen hebben ondanks dat die verreket afrikaners er niet meer zijn.Het laatste kan wel eens erger zijn dan het eerste daar zijn de voorteken nu al zichtbaar van .

Rein op 27-09-2014 21:44

sorry Evelyne blanke boeren hebben het dus al jaren voorgedaan hoe het wel moet . dus aan ontwikkeling heeft het niet gelegen , als nu alles instort . Ook hebben we nu een nieuwe generatie donkere afrikaners asielzoekers  die zeer goed functioneren in nederland . soms nog beter dan de nederlanders zelf . zelf ben ik daarom voorstander voor intervensie in landen in afrika . dan kunnen we deze groep goed opgeleide zeer gemotiveerde afrikanse asielzoekers een land laten leiden / opnieuw opzetten . met fincieel steun van europa . 

Emile op 27-09-2014 22:20

@Hansje Brinker: mee eens, feit: Zbigniew Brzinski is ook verbonden aan Amnesty International, dat zegt al genoeg

dimitri op 27-09-2014 22:33

Van  mij mogen die blanken het allemaal terug hebben en houden  maar dat ze samen met de Zuid Afrikanen het land weer opbouwen en hun alles goed leren,je kan niet terug blijven kijken,maak gebruik van elkaars talenten,the blacks hebben ook talenten ,ontplooi het en ga samen Zuidafrika weer opbouwen zodat elke zwarte en witte een normaal huis heeft en woont zoals in ons land,want Zuid Afrika is Beautifull!!!

Passant op 28-09-2014 01:39

Was donkere bevolking geen betere woordkeuze geweest? Ipv de zwarten :s  

NN op 28-09-2014 01:48

Wat te denken van deze wreedheden? 

"Ik heb er een vrouw gezien die, met een kind van ongeveer 1/2 jaar op den linkerarm, en een lange lans in de rechterhand op ons aanstormde. Een kogel van ons doodde moeder en kind. We mochten toen geen genade meer geven. Ik heb 9 vrouwen en 3 kinderen, die genade vroegen, op een hoop moeten zetten, en zo dood laten schieten. Het was onaangenaam werk, maar 't kon niet anders. De soldaten regen ze met genot aan hun bajonetten. 't Was een verschrikkelijk werk. Ik zal er maar over eindigen."[1]

En weet u over wie dit gaat? Over Colijn, ja die brave Gereformeerde Colijn!

Colijn nam in 1894 deel aan de Expeditie naar Lombok waarbij veel burgerslachtoffers vielen. Zelf was hij als officier ook bij de over en weer gepleegde wreedheden betrokken, zoals blijkt uit een lang na zijn dood gepubliceerde brief:

Nou dat hebt u dus net gelezen.

Bron:http://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrikus_Colijn

Chrissy op 28-09-2014 04:37

Info over de ziener Van Rijnsburg: http://www.sienervanrensburg.co.za/boek1_uittreksels.php

blijf waakzaam

ieznogoedh op 28-09-2014 08:41

Zwarte olie en blank water laten zich niet mengen. Je kan er als politiek correcte chemicus natuurlijk allerlei chemische troep doorheen mengen zodat het min of meer één massa wordt (daar zijn de West-Europese politici erg goed in) , maar uiteindelijk schift die massa toch weer en heb je weer twee verschillende vloeistoffen. 

Dan zeg ik nog maar niets over het hoge gehalte aan gif van alle chemische troep die gebruikt is om te mengen.

Als je dan toch meent dat dit soort alchemie een succes kan worden, dan sluit je je ogen voor de realiteit èn benadeel je iedereen die niet om dit soort gifmengerij heeft gevraagd.

Kort en goed: noem één 'zwart' land (of één islamitisch land, want daar is het van hetzelfde laken een pak) waar de bevolking er in is geslaagd om een welvarende, vrije natie op te bouwen, dan toon ik u een bankbiljet van $ 1.000.000,=. En nee, geen gezeur over koloniale tijdperken of wat dan ook. Immers, er zhijn miljarden in zwart afrika gepompt en dat geld was ruimschoots (zeer ruimschoots zelfs) om daarmee iets geweldigs op te bouwen, dus een eventuele schuld (zo die al bestond) is daarmee meer dan ruimhartig gecompenseerd. Overigens, de islamieten hebben hun olie (ok ok, enige landen niet, maar dat had ook niets uitgemaakt) en hadden daarmee wonderen kunnen doen. Deden ze niet en we weten allemaal wel waarom nou toch niet.

I rest my case.

Rein op 28-09-2014 10:53

Eigelijk wat nog erger is voor zuid afrika is dat Mandela de boel al verkocht heeft aan china . En als chineese bedrijven worden onteigend door de zuid afrikaanse overheid , net zoals ze dat nu met de blanke boeren doen . Breekt echt een oorlog los . Deze bedrijven stuuren gewoon een leger.  En gaan pas weg als alles leeg is . succes zuid afrika, wat een visie.

http://www.chinasquare.be/actueel-nieuws/chinese-investeringen-in-zuid-afrika/

5318537 op 28-09-2014 12:18

evelyne op 27-09-2014 20:27....Droom jij ook van hetzelfde doen,maar dan hier (vrije westen),omdat wij jullie olie hebben gestolen ?..........En het wel lekker smaakt in het gedroomde kalifaat de hier de macht te hebben tot in iemands onderbroek en huishouden zoals de immam in Engeland uit een eerder artikel hier zo goed wist te verwoorden.

Maar omdat jij en aantallen daar er zo er over denken ben ik voor evacueren van alle blanken en de boel de boel te laten zodat zij de landbouw en handel zelf moeten doen.(Niets wordt stuk gemaakt,en alleen kleine persoonlijke spulletjes worden meegenomen)

Dan stort het in zoals onder Mugabe (Zimbabwe) 

Femke op 28-09-2014 18:36

Overal waar zwarte aan het bewindt staan, gaat de economie berg afwaarts en corruptie neemt hand over hand toe. Het hele land wordt door de zwarte leeg geroofd en laten een spoor aan ellende achter, Tot dat ze niet meer te -- hebben mogen wij blanken weer op komen draven. Ik geef nooit wat voor Afrika, ze krijgen al genoeg van de PVDA!!!!!

Rein op 28-09-2014 22:22

net de vpro gekeken wat Mugabe gedaan heeft in Zimbabwe , Nu de zwarte boeren een stuk land moeten beheren en ze er voornamelijk tabak moeten verbouwen . is de tabak prijs ver gedaald . dit omdat er steeds minder mensen roken . zal mij benieuwen of er een overgang komt dat ze voedsel gaan verbouwen .  

Henk op 28-09-2014 23:09

Ik heb met verschillende donkere mensen gewerkt, en ik vind de meeste van hun lui, ze zijn wel aardig. Dit is gewoon mijn mening.

Berkeboom op 29-09-2014 14:53

@Esther op 27-09-2014 : wie er begonnen is maakt niet uit,racisme is altijd verkeert vanwelke kant het ook komt en blijkbaar zijn zwarte eveneens racistische gelijk de blanke, gewoon een ziekelijk pruduct van de evolutieleer en ons verdorven menselijke zondige,op macht beluste natuur!God, genees ons.

wouter op 29-09-2014 17:30

Als je even op de website van genocide watch kijkt, dan zie je dat nog steeds niveau 6 gegeven wordt voor Zuid-Afrika en dat als er al sprake zou zijn van voorbereiding op genocide gaat het om niveau 7, niet 8. Wel bij de feitjes blijven.

Interessant is trouwens wel dat genocide watch het risico op genocide door (op deze site actief verdedigd) Rusland (genocide op Tatars) en Israel (genocide op Palestijnen) hoger inschat dan het risico op genocide in Zuid-Afrika. Selectief bronnen gebruiken noemen we dat. Riooljournalistiek!

leveNWO op 29-09-2014 20:30

Eigenlijk denk ik dat ANC zowel de blanke als de zwarte benadeeld. Er is eigenlijk een enorme toestroom van zwarte gastarbeiders naar Zuid Afrika op gang gekomen. Op dit moment zijn overigens nog steeds de blanken de rijksten en die zijn goed bewapend zeg ik je. Dus dit verhaal lijkt me een beetje overdreven. Niettemin is het waar dat blanken benadeeld worden en zwarten bevoordeeld. Dus rashatende PvdA en andere allochtoonpartijen, jullie hebben gewonnen in Zuid Afrika en nu Nederland nog.

alie B. op 01-10-2014 08:57

Verwijderd. Zie punt 1. Mod.

tribute op 03-10-2014 14:36

Sorry, maar ik blijf mij toch verbazen over dit stuk. Er wordt gesproken over blanken en zwarten, dat maakt voor mij meteen duidelijk welke informatie ik te lezen krijg, die van de zogenaamde zielige 'witte' boeren. Dezelfde boeren die willens en wetens aan landje pik, moorden, slavenhandel en roofbouw deden en met welk recht?? Kortom wie de bal kaatst kan deze terug verwachten. Het is nooit het land van de blanken geweest en het is gewoon ingenomen, er wordt recht gedaan aan het feit dat het de geboortegrond is van de nu rechtmatige eigenaren, de oorspronkelijke afrikanen (donker als we zo graag stempeltjes plakken). Een huidskleur overigens die nodig is om te overleven in de zon en hadden wij dezelfde zon dan waren alle nederlanders ook donker.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl