Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Succes ISIS dankzij Westerse ‘bondgenoten’ Turkije en Saudi Arabië

ISIS: ‘Wij zullen de vlag van Allah boven het Witte Huis hijsen’ - Grijpt Obama situatie Irak aan om alsnog Syrië aan te vallen?


ISIS heeft zelfs beslag weten te leggen op ballistische raketten.

President Obama liet vandaag om ‘humanitaire redenen’ enkele beperkte luchtaanvallen op doelen van het Islamitische Kalifaat (ISIS) in Irak uitvoeren. Wat hij echter nog steeds nalaat is openlijk de grootste ondersteuners van IS(IS) ter verantwoording te roepen: Turkije, Saudi Arabië, Koeweit en Qatar. Vooral de Turkse steun is even beschamend als verontrustend, omdat dit land lid is van de NAVO en bondgenoot van het Westen zou moeten zijn. Overigens hebben de Amerikanen zelf ook veel boter op hun hoofd, want ISIS-terroristen werden door de CIA in Jordanië en Turkije getraind, en in Syrië van Amerikaanse wapens voorzien.

Eveneens opvallend is dat Obama pas in actie kwam nadat de Yazidi, een islamitische minderheidsgroep, door ISIS-strijders werd bedreigd en verjaagd. De Iraakse christenen worden al maanden ernstig vervolgd en massaal afgeslacht, maar de president vond het tot nu toe niet eens de moeite waard om daar ook maar één woord aan te wijden.

Gefinancierd door Golfstaten, getraind en bewapend door CIA en Turkije

De Islamitische Staat kon groot en machtig worden dankzij de massale financiële steun van rijke olielanden zoals Saudi Arabië, Koeweit en Qatar. ISIS-terroristen werden echter in Jordanië door de CIA en in Turkije door het Turkse leger getraind, nota bene vlakbij de NAVO-luchtmachtbasis Incirlik. Tevens kregen ze Amerikaanse wapens om in Syrië tegen de regering van president Assad te vechten.

Witte Huis mede verantwoordelijk voor succes ISIS

Het Witte Huis is met de steun voor deze islamitische terreurgroepen in Syrië direct verantwoordelijk voor het succes van ISIS. Veel van deze rebellengroeperingen sloten zich later aan bij de Islamitische Staat.

‘Iedereen weet dat het geld via Koeweit uit de Arabische Golfstaten komt,’ zei Andrew Tabler, senior official van het Washington Institute for Near East Policy. ‘Het bankensysteem en de geldwisselaars van Koeweit zijn al lang een enorm probleem, omdat ze een belangrijk financieel kanaal zijn voor de extremistische groepen in Syrië en nu ook in Irak.’

ISIS kon daardoor de rijkste terreurbeweging ter wereld worden. De Iraakse premier Nouri al-Maliki gaf tijdens een Tv-interview met France24 rechstreeks Saudi Arabië en Qatar de schuld van het ‘steunen van het terrorisme, zowel financieel, politiek als in de media en met de aankoop van wapens.’

Iraakse premier: Obama medeplichtig

Volgens een Shi’itische vertrouweling van premier al-Maliki sluit de regering Obama bewust de ogen voor de Turkse betrokkenheid bij de opbouw, training en bewapening van ISIS. De bron noemde het Witte Huis zelfs ‘medeplichtig’ aan de machtsovername van grote delen van Irak door de terroristen van de Islamitische Staat.

Alsnog aanval op Syrië?

Het is dus afwachten in hoeverre Obama met de luchtaanvallen echt een einde wil maken aan de opmars van ISIS, of dat hij dit slechts voor de show doet. Een andere mogelijkheid is dat hij de situatie juist aangrijpt om alsnog een militaire aanval op Syrië uit te voeren. Dat zou de VS een direct conflict met Rusland opleveren, maar daar zijn de Amerikanen in Oekraïne toch al op uit.

‘Vlag van Allah zal boven Witte Huis wapperen’

Vice Media haalde gisteren een nieuwe video van ISIS aan, waarin Amerika rechtstreeks wordt uitgedaagd. ‘Wees geen lafaards door ons met drones aan te vallen. Stuur in plaats daarvan soldaten, degenen die wij in Irak vernederden. Wij zullen hen overal vernederen, en als Allah het wil zullen wij de vlag van Allah boven het Witte Huis hijsen.’ (2)


Xander

(1) Infowars
(2) Infowars

Zie ook o.a.:

01-08: Gruwelvideo: IS(IS) creëert letterlijke rivier van bloed
19-07: Islam Kalifaat Irak stelt christenen ultimatum: Bekeer, betaal, of sterf
09-07: Na massaverkrachtingen door ISIS pakken Iraakse christenen de wapens op
04-07: Iraakse christenen zien Westen als verraders en Rusland als redder (/ ‘Het Westen heeft het christendom vernietigd door steun voor islamisten’)
02-07: Is Kalief en ISIS-leider Baghdadi de mahdi, de antichrist?
01-07: ‘ISIS-leider zweert Ka’ba in Mekka te zullen vernietigen’
20-06: Iraakse bisschop waarschuwt voor uitroeiing christenen
17-06: Bijbels Rijk van het Beest in wording: Toenadering Iran en Turkije
02-05: Christelijke kinderen in Syrië gekruisigd door moslims
17-04: Israëls VN-ambassadeur waarschuwt Westen voor uitroeiing christendom door moslims (/ 9 jarig gevlucht christelijk meisje uit Irak 19 dagen lang verkracht – Anglicaanse voorganger Baghdad: De moslims vermoorden iedereen)

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Geblockte posters: Rootman, hans1 ,Elia=Elijah=lldbhngr , Kwowtoomuch, DJX, Johannes- Cornelis ,Zionnoiz, Trol Koekwous, Zegveld, pheming lentsGT, Keessie, Johannes.
 15. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 16. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.


Reacties

NN op 08-08-2014 23:11

Obama werd hier tijden als de AC afgeshcilderd maar ik geloof dat we nu blij mogen zijn dat hij een begin gemaakt heeft met de IS , samen met Maliki, te bestrijden. 200.000 mensen op de vlucht, verstoken van de meest elementaire dagelijkse behoeften.

U.G. Kempenaer op 08-08-2014 23:36

Sterk artikel dat een hoop ellende bloot legt. De Amerikaanse speldenprikken tegen ISIS    

zijn niets meer dan windowdressing. Pure misleiding. We weten onderhand allemaal waar Barack Hoessein en zijn Saoedische meesters op uit zijn. Islamitische wereldhegemonie en daarvoor is de vernietiging van het Westen, Rusland en China nodig. En aan dat plan werkt de regering Barack Hoessein in opdracht van de haatislamisten uit Saoedie Arabië en de golfstaten al lang en zijn Brusselse marionetten voeren braaf uit wat hen wordt opgedragen. Je moet wel ziende blind zijn als je dit patroon niet weet te herkennen...

grrrr001 op 08-08-2014 23:41

De meerderheid van de bevolking uit Ned, Duitsland, Frankrijk,....enz  willen dat alle militairen uit onze landen terug keren inclusiefalle materieel, wat via treinen weggesluist is geweest(zogezegd op militaire oefening)inventaris gemaakt van belastinggeld aangekocht materieel?nieuwe aankoop op kosten van.... na deze gulle gift uit de belasting pot aan een gecreeerde zogezegde vijand.Dat alles om ons mensen in een wereld oorlog waar we geen van allen achter staan te trekken, trap er niet in mensen,waanzinnige schijnvertoningenworden gepresenteerd om de oorlogsmachine bij het publiek aanvaardbaar te krijgen.alles met medeweten van reguliere media en incompetente ( onbekwame) politiekers die, debelangen van hun volk te grabbel gooien voor een zak geldBid opdat diegene die in machtsposities verkeren tot inkeer mogen komen en niet langer volharden in het kwade,aan allen ijver voor een rechtvaardige wereld waar ieder mens zich goed kan voelen ongeacht rang of stand.

Hiert op 09-08-2014 00:03

Er schijnen ook nog 'Nederlanders' mee te vechten met ISIS.Dan kunnen na deze laatste aanvallen in ieder geval weer een aantaluikteringsdossiers worden gesloten.

Arno op 09-08-2014 00:18

Deel 2 van Vice Media is ook reeds beschikbaar....

https://www.youtube.com/watch?v=jzCAPJDAnQA

Ike op 09-08-2014 00:19

Klopt volledig, maar het is niet alleen dat. Dianne Feinstein die het hoofd is van de Amerikaanse Senaats Veiligheidsdienst Commitee heeft verklaard dat ISIS ook de strijders opleid om acties te maken in het MO en de Europese En Amerikaanse steden.

Dit is dus het hoofd van de senaatscommisie die juist toezicht moet houden op de acties van de CIA die bewust deze baardmannen heeft getraint, die zegt dat deze Boomerang ook weer terug komt;

http://www.infowars.com/feinstein-says-isis-will-attack-in-our-backyard/

Vanavond was er overigens een Nederlandse 'expert' bij Nieuwsuur die beweerde dat de VS ISIS wel moesten bombarderen omdat de Iraakse luchtmacht niet veel voorstelde met hun Russische jets.

Deze zogenaamde 'expert' gaat hierbij even voorbij dat Irak nog steeds niet de door hun bestelde F16's heeft gekregen en dat dit nog lang kan duren voordat die geleverd worden. Verder heeft Irak recent geprobeerd A10's geleverd te krijgen om tegen ISIS te gebruiken. Die wilde de VS niet leveren. Daarna is Irak naar Rusland gegaan en die heeft toen een beperkt aantal SU25's in vrachtvliegtuigen ingevlogen. Het duurde toen nog weken voordat deze weer in elkaar zouden zitten en gebruikt konden worden door piloten die daar niet speciaal voor waren opgeleid.

Dit soort 'experts' kan ik niet serieus nemen als ze veel feiten achterwege laten. De NPO lijkt gereduceerd tot een propogandastische staatszender.

Bundy op 09-08-2014 02:28

@Ike 09-08-2014

Misschien betekent NPO :  Nederlandse Politieke Omroep ?

En over de steun van Erdogan aan de psychotische moordenaars van ISIS ; Erdogan heeft gezegd dat voor hem democratie een trein is die nuttig is tot je hem niet meer nodig hebt ( Navo-materieel ) , dan stapt hij uit.         Deze man wil het Ottomaanse rijk weer herstellen , wie weet wat voor deal hij met Isis heeft gesloten ?     Zijn Trojaanse paarden zijn in ieder geval al in grote getalen in Europa aanwezig.

Lente op 09-08-2014 09:21

morgen presidentsverkiezingen in Turkije, Erdogan zijn ambities met het herstel van het Ottomaanse Rijk lijken geen grenzen te kennen. De ingestorte kolenmijn afgelopen voorjaar in West Turkije nabij het bijbelse Pergamum (Openbaring 2) lijken de onderaardse put te duiden

NN op 09-08-2014 09:56

Er is veel verwarring over de spelling van Yazidi!

http://www.nrc.nl/youp/2014/08/09/raketje/

robbertje op 09-08-2014 09:58

Ik vraag me af hoeveel mensen door hebben dat wij in de politiek te maken hebben met wolfven in schaapskleren. Naar buiten toe, via TV en Krant, staan zij daar met ontroering en intens medeleven, terwijl zij achter de schermen regelrecht aansturen op een wereldoorlog. De schuldige is natuurlijk altijd de tegenstander . . .

Hubo op 09-08-2014 10:50

Er wordt al in diverse kringen gesuggereerd dat de luchtaanvallen alleen bedoeld zijn om Arbil uit dewind te houden,omdat daar grote westerse en amerikaanse belangen zijn en dat ISIS verder geen duimbreed in de weg gelegd wordt.

rescue op 09-08-2014 10:56

Het is toch niet zo moeilijk te begrijpen. Om de invloed van Iran en Rusland in Syrie om zeep te helpen heeft men een pro-soenitische strijdmacht gecreeerd. En zij doen wat gevraagd werd, de sjiitische dominantie in Irak om zeep helpen en Assad zal het ook steeds moeilijker krijgen. Maar men heeft met deze nieuwe strijdgroep wellicht de islamitische doos van pandora geopend, want alles wat niet met hun Sharia-wetten strookt wordt om zeep geholpen. Dus de christenen zijn zeker de klos, wat Obama een worst zal wezen, want hij is een stiekeme moslim en sympatisant van het Sa-oedische koningshuis. Maar het kalifaat wil natuurlijk ook Israel van de kaart vegen en nu hebben we een probleem. Zowel Iran, Hamas, Hezbollah, en nu ook het kalifaat worden machtig. Tel uit je winst. Maar wellicht is dit de vervulling van de profetie in Daniel 8, de koning van het Noorden.

vlokje op 09-08-2014 11:13

Als Obama het lukt I.S. te vernietigen, dat paaid hij weer een werelddeel, met hij, Obama als redder (messias) ,

dat is toch de natte droom van ieder die de politiek in gaat.

vlokje op 09-08-2014 11:20

....ik zie het nog wel gebeuren dat Obama naar zijn verrotte ambts termijn in de USA, een baantje in een kalifaat scoort.

Op zijn CV: beheerst de leugen goed

Ludwig op 09-08-2014 11:35

ook de schutter van het joods museum in brussel was of is lid van "isis" zo zou hou in 2012 in syrie opgetrokken hebben met de "isis" groep"

het wapen waarmee hij mensen in brussel doodschoot in het joods museum was gewikkeld in een vlag van "isis"

sommigen beweren dat america olie op het vuur gooit met "isis" te bombarderen...

misschien is dat wel de bedoeling van het beest obama de  zwarte man met grote oren

maar uiteindelijk heeft God de controle , God beveelt en lulcifer moet gehoorzamen

nou ja lulcifer is ook maar een gevallen engel he

babylon moet vallen

God stelt koningen aan en af

vlokje op 09-08-2014 12:36

Ik zie hier enkele overeenkomsten met het nazi regiem,

Nadat het doel bereikt is met terror, om de leider goed uit de verf te laten komen, moet de terroriseren de faktor tot de order geroepen/--- worden, om het verdere plan niet te schaden.

Dat lukt hun  niet weer op de mensheid op dit manier te bedriegen, dus lijkt het  voor de wereld nu dat de terroriseren de faktor nu niet uit eigen gelederen komt, maar wij weten wel beter.

PS op 09-08-2014 13:03

Zogenaamd Belgisch jongetje is jihadist bij ISIS omdat volgens hem ongelovigen moslims doden! De boel omdraaien is inderdaad één van hun specialiteiten!

http://www.standaard.be/cnt/dmf20140809_01210825

T.D. op 09-08-2014 13:11

En zo komt boontje om zijn loontje. Amerika trainde jihadisten die zich nu tegen Amerika keren. Dat gebeurde ook in Afghanistan. Amerika voorzag de Taliban van wapens om die tegen de Russen te gebruiken. En wat gebeurde nadat de Russen Afghanistan hadden verlaten? Juist ja, dezelfde wapens werden en worden nu tegen de Westerse troepen gebruikt. Thanks but no thanks USA! Some friends!!!!

vlokje op 09-08-2014 14:58

En zo hebben ze ook W.O II aangeslingerd , USA heb de zware industrie in nazi Duitsland aan kapitaal geholpen, 10 jaar later moeten ze het bestrijden.

Exacte kopie wat nu met i.s.gebeurt, en wat eigenlijk wereldwijd dagelijks gebeurt, en wat ons in de 200 jaar geschiedenis bekent is.

Zelfde werkwijze + zelfde motief = zelfde dader 

vos verliest niet zijn streken

frums op 09-08-2014 19:50

Gewoon voor de vorm, net alsof Amerika wat doet voor het oog van de wereld, huichelaars zijn het.De VS heeft ISIS getraind, ze worden gefinancierd door Saoedi Arabië etc. Ze gaan gewoon door met onthoofden.kijk eens wat ze met kinderen en vrouwen doen:http://www.barenakedislam.com/2014/08/07/isis-jihadists-are-systematically-beheading-christian-children-in-iraq/

En als je pedo bent, mag je ook met een meisje van 7 jaar "trouwen" om je uit te leven, uiteindelijk is een Kafir (ongelovige) een untermensch, minder dan een beest: http://themuslimissue.wordpress.com/2014/08/03/isis-militant-announces-his-marriage-to-terrified-7-year-old-in-occupied-city-syria/

Als dit tegen de vredelievende leer van islam is, moeten we een luid protest van andere moslims horen. Ik heb nog niets gehoord, jullie?

Ike op 09-08-2014 20:07

@vlokje op 09-08-2014 14:58

De Amerikaanse fascisten als Ford steunden Fritz Thijssen, die op zijn beurt weer Adolf H. steunde. Preston Bush de opa van George bush werkte samen met de gebroeders Dulles van de OSS die aan het einde van de oorlog de nodige Duitse nazi's naar de VS lieten ontsnappen zoals Klause Barbie etc.

Preston Bush behartigde ook de belangen van Duitse bedrijven in de VS.

Zie je de rode draad door de geschiedenis lopen? Ford was ook één van de mensen die de couppoging van 1933 in de VS steunden. Ford produceerde voor het Amerikaanse leger en in Duitsland. Ik geloof dat het bedrijf ook zowel aan de Chinezen als de Amerikanen leverden tijdens de Koreaanse oorlog.

Als je verder ook de rol bekijkt van prins Bernhard bij de operatie Market Garden in WWII en de rol van de jonge Lord Carrington die later secretaris generaal van de NATO werd, moet je heel waakzaam worden bij het huidige nieuws.

George Walker Bush was een CIA agent ten tijde van de Varkensbaai invasie en men denkt dat een deel van de CIA betrokken was bij de moord op JFK.

Pieter op 09-08-2014 20:45

zoveel geld maar geen enkele straaljager bezitten...

T.D. op 10-08-2014 11:46

Behalve een zwak protest van een kleine minderheid, hoor je inderdaad geen luid protest uit de Islamwereld. Geldt hier ook niet het gezegde: "Wie zwijgt, stemt toe?" Vraag: Zou Den Haag nog steeds willen beweren, dat de Islam een religie is als ieder andere, maar geen ideologie?" Misschien moet het bloedvergieten dichter bij huis komen, eer ze het gaan begrijpen.

Hansje Brinker op 11-08-2014 11:44

@Ike. Interessante link. Je doorziet de propaganda van mw. Feinstein net niet? Een vb. hoe dat tegenwoordig gaat in de politiek, en gebruik van media.

Wat zij eigenlijk communiceert is dat ISIS een plaag is die van buiten komt.

Meteen koppelen de globalisten eraan dat DUS de privacy, democratie en burgerrechten - in-u-eigen-belang - aan de kant gezet moeten worden.                                                                                                             Meer van u belastinggeld naar het veranderen van onze eigen wereld in een grote openlucht gevangenis.

Laten de globalisten nu net al die 'bewakings'-technologieen (drones, noem maar op) ontwikkelen en woekerwinsten mee maken.

Hier interessante geheimen over de werkelijke vorming, doelstellingen en rekrutering van ISIS:

The Gardian: U.S. rol in activiteiten van "the Wolf Brigade"

"Martelen en dood zijn de handtekening  van "de Wolf Brigade", die heel vaak werd gezien in de nabijheid van de troepen van de VS".

Deze eenheid werd opgericht door ambassadeur John D. Negroponte, en ex ambassadeur in Syrië Robert Stephen Ford om te herhalen wat de eerste in zijn tijd in El Salvador bestierde: de berichte doodseskaders in El Salvador in de '80's. De zgn. 'El Salvador Optie' wordt nu simpelweg gekopieerd in Syrië en Irak.

The Gardian weer:

"De Wolf Brigade is opgezet eind 2004, rekruteerde velen in de Shia sloppenwijken van Sadr City." (toevallig? wordt ook veel gerekruteerd onder losers in Den Haag, Delft, Gouda, Lyon, Marseille, etc., uiteraard mmwv. de inlichtingendiensten) .                                                                                                                                                      meer: http://www.commdiginews.com/politics-2/the-crisis-of-isis-in-iraq-was-america-the-midwife-19968/#EWLUXeBkVX4FHZmt.99

Zo werkt het oorlogsbedrijf. Een mooi voorbeeld hoe gerafineerd NATO rekruteert onder kinderen en beoogde te vernietigen bevolkingsgroepen zijn de scholen die de VN runt in Gaza:

UNRWA runt 96 scholen in de West Bank, en 245 in Gaza. Hier worden de scholieren gehersenspoeld (naar voorbeeld van het schoolsysteem in de VS) en klaargestoomd voor een strijd, opdat Israël voorwendsel blijft krijgen om te blijven schieten op burgers.– meer: http://sultanknish.blogspot.nl/2014/08/the-unrwa-is-hamas.html#sthash.0XrFHwpk.dpuf

Het is volstrekt ongeloofwaardig dat de NATO nu Christen te hulp zou schieten, nadat diezelfde NATO juist die mensen heeft laten afslachten door hun eigen doodseskaders.

Alles wijst erop dat dit ook weer propaganda is, om de burgers te sussen met een gevoel van morele superioriteit - en tegelijk een voorwendsel om als gebruikelijk 'er in te gaan'.

Bommengooien doet de NATO erg graag. De goedkoopste manier om van tonnen verarmd uranium af te komen. Halliburton en Arcadis liggen aan het voorspeen van het varken van het oorlogsbedrijf. Hoe meer er wordt verwoest, hoe hoger de woekerwinsten - uiteraard via belastingparadijzen.

Hier bombarderen we met ons eigen geld het laatste beetje beschaving, vrijheid, democratie en mensenrechten. Werelddictatuur die uzelf kiest:

Noam Chomsky (2014) How to Ruin an Economy;                                               https://www.youtube.com/watch?v=6mhj-j0z-fk

Hansje Brinker op 11-08-2014 16:00

In aanvulling nog op bovenstaande. Zo'n slogan van ISIS gaat prompt de mediakanalen in. Nieuws, denk u? Net als de videobanden van Osama bin Laden aka. Colonel Tim Osman voor CIA-collega's. En de Kony-hollywood-viral.

Zo werkt propaganda, anno nu. Islam bashen. Zal de lobby hysterisch reageren - juist Jodenhaat! Pavlov-reacties. Via de media krijgt u die brokken, die de gewenste Pavlov reactie oproepen.

Moet u geloven dat de Islam een complot is tegen het 'Westen'; simpel valse vlag terreur en schuif dat in de schoenen van 'de' Islam.

Nog iets anders is - waar ook geen 'deskundige' over rept, of media berichten is dat de schaduwregering van de VS sinds medio '90 bezig is aan het zgn. PNAC-project.

Oftewel Amerikaanse hegemonie over de wereld. Dat voorziet in nieuwe grenzen trekken in het M.O..              Zo wordt momenteel een nieuw Koerdistan gesticht.

Laat nu ISIS toevallig Erbil de hoofdstad van de nieuwe oliestaat Koerdisten bedreigen - weer een voorwendsel voor de VS om dat Koerdistan van wapentuig te voorzien.

Al eeuwen de manier waarop de bankiers de economie afromen.                                                                    Beide partijen van leningen voorzien om wapentuig te kopen.

Onder mom van Christenvervolging door dat Islam-complot, hier in de vermomming van ISIS, te stoppen  wordt de aandacht afgeleid van de volgende stap in PNAC, de vorming van Koerdistan - compleet met een groot nieuw leger.

Iig. goed voor het verder verarmen van de Amerikaanse middenklasse - en dmv. Probleem-Reactie-Oplossing - de geesten rijp te maken voor de Werelddictatuur.

De Agenda voorziet zeker ook nog op de finale aanval op Iran. (dat het Westen zelf destijds van alle wapentuig heeft voorzien - om nu als voorwendsel te gebruiken af te schilderen als een failed state, een terreurdreiging).

'Iran scam' was het schandaal dat losbarste toen uitkwam dat Amerikaanse wapens naar Iran werden geexporteerd op gezag van de Israël lobby - die als stroman woekerwinsten opstreek.

De VS hebben zodoende 2 ijzers in het vuur - om Syrie nog een keer 'in de rug aan te vallen'. Het doodseskader ISIS hebben ze net teruggetrokken na het echec in Syrië. In Irak doet dit doodskader meer van het zelfde. Is dat 'spelletje' uitgeraasd, kan 'dood'leuk teruggegaan worden om het werk in Syrië 'af' te maken.

Een valse vlag aanval op Iran is zo in scene gezet.                                                                             De economische sancties van de VN tegen Iran zijn het internationale recht feitelijk oorlogsdaden, daden van agressie.  De zelfbeheersing van Iran is - eerlijk gezegd - voorbeeldig.                                                                                                                                                Zou de NAVO de helft van die zelfbeheersing uitoefenen - waren er geen oorlogen in de wereld!

Maar nee, de NAVO eigent zichzelf het recht van 'preemtive strike' toe. En een houdbare reden, daar wordt mee gelachen. Getuige 'de Niger documents'. Besluit een die oorlog te beginnen was gestoeld op van A tot Z vervalst 'bewijs'materiaal.

Ergo, zolang de NATO bestaat zullen er oorlogen ontketend blijven worden.

De Golfstaten bewapenen zich sinds begin deze eeuw tot de tanden. De VS heeft er haar CENTCOM. Niet minder dan 40% van de belastingopbrengsten in de VS gaat naar dit oorlogsbedrijf.

http://globalresearch.ca/plans-for-redrawing-the-middle-east-the-project-for-a-new-middle-east/3882

http://oilprice.com/Geopolitics/Middle-East/The-Making-of-Kurdistan-Oil-Investment-and-a-Turkish-Gamble.html

http://www.activistpost.com/2014/06/americas-covert-re-invasion-of-iraq.html

dimitri op 09-08-2017 11:10

De VS hebben de mogelijkheden om bondgenoten te helpen,of landen die in vette problemen zijn gekomen door haat dragende geloofs fanaten,of om andere redenen.Ze helpen die landen door ze de beste wapens te geven.Als men nu al die wapens van een technologie voorziet,zodanig,dat men die wapens voorziet met een ingebouwde chip,zodat dat men die wapens op afstand onschadelijk kan maken,moet mogelijk zijn in deze schitterende technisch tijd waarin wij wonen.Dus van uit de state of een andere plek op de wereld kan je die wapens die jij hebt geleverd,uitschakelen.Want men kan ze niet meer vertrouwen, dat heeft de wereld wel de afgelopen 40 jaar wel gemerkt!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl