Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Meer bewijs dat vlucht MH-17 werd neergehaald door luchtmacht Oekraïne

Canadese OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten in wrakstukken


Wel een explosie, maar geen rookspoor in de lucht te bekennen. Inzet: Russische SU-25 gevechtsvliegtuigen. Een of twee Oekraïense exemplaren vlogen kort voor de crash vlakbij de neergeschoten Boeing.

De aanwijzingen dat de Maleisische Boeing 777 niet door een raket van de separatisten, maar door de Oekraïense luchtmacht werd neergeschoten, stapelen zich op. Voor de neutrale toeschouwers –waar er in het Westen dankzij de propaganda in de media slechts weinig van te vinden zijn- wordt daarmee steeds duidelijker dat het neerhalen van vlucht MH-17 een ‘false flag’ aanval was, bedoeld om uiteindelijk een militaire confrontatie met Rusland uit te lokken.


Na bestudering van de foto’s van de wrakstukken en de spaarzame filmpjes van het net neergestorte toestel moeten grote vraagtekens worden gezet bij de Westerse bewering dat de Boeing met een BUK-luchtdoelraket werd neergeschoten door de pro-Russische separatisten.

Geen rooksporen in de lucht

Op deze –overigens nog altijd niet bevestigde- video van de fatale crash is weliswaar een grote explosie in de verte te zien, maar valt op dat er in de lucht geen enkel rookspoor te bekennen is. Hoe kan dat als het toestel in de lucht is geëxplodeerd en vervolgens brandend is neergestort? Gezien de grote hoeveelheid extreem brandbare kerosine die het toestel nog in zijn tanks had is het eenvoudigweg onmogelijk dat zo’n spoor geheel ontbreekt.

Hetzelfde geldt voor de zogenaamde luchtdoelraket; ook die laat normaal gesproken een duidelijk rookspoor achter dat tot 20 à 25 kilometer ver te zien is. Dat spoor is echter op geen enkele foto of video zichtbaar. Meer nog: er heeft zich niet één getuige gemeld die de BUK-raket heeft gezien of gehoord, wat buitengewoon onwaarschijnlijk is, aangezien zo’n projectiel enorm veel lawaai maakt.

‘Chaff’ en ongeschonden paspoorten

Tevens vallen er op de video nergens kleinere brandende brokstukken uit de hemel. Wat wel is te zien roept alleen maar meer vragen op. De langzaam naar de grond dalende zilverachtige draden duiden op aluminium- of tinfolie, dat door vliegtuigen wordt afgeworpen om een naderende luchtdoelraket te misleiden. Dit materiaal wordt ook wel ‘chaff’ genoemd.

Dus toch een raket? Nee, want de Boeing vloog op 10 kilometer hoogte toen het toestel werd getroffen. ALS dat door een luchtdoelraket was, en ALS het vliegtuig inderdaad ‘chaff’ heeft afgeworpen, dan zou dat nooit zo ‘netjes’ pal boven het rokende wrakstuk naar beneden dalen, maar door de sterke wind in alle richtingen zijn geblazen. (3)

We noemden al eerder de gevonden paspoorten en boarding passen van omgekomen passagiers, die geen spoortje van verbranding en zelfs geen krasjes vertonen. Hoe kan dat als bedacht wordt dat de 298 passagiers, die deze papieren bij zich moeten hebben gedragen, zelf allemaal (deels) zijn verbrand en/of aan stukken zijn gereten?

OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten

Ook haalden we piloot en luchtvaartexpert Peter Haisenko aan, die zei dat de brokstukken die bij de cockpit horen duidelijk sporen van kogelgaten vertonen. OVSE-waarnemer Michael Bociurkiw, een uit Oekraïne afkomstige Canadees die als één van de eerste Westerlingen het wrak onderzocht, bevestigde in een interview met het Canadese CBC News dat ‘twee of drie delen van de romp doorzeefd waren, alsof het om zeer sterk machinegeweergeschut gaat dat karakteristieke sporen nalaat.’ (1)

Bociurkiw maakte deel uit van het allereerste team dat de rampplek bereikte. Het wrak smeulde zelfs nog. Het zou nog dagen duren voordat de eerste andere, uit onder andere Nederland afkomstige experts zouden arriveren. Omdat hij zowel Oekraïens als Russisch spreekt wist hij snel toestemming te krijgen om naar de crashlocatie te gaan. Zijn getuigenis dient dus uitermate serieus te worden genomen. (2)

Ooggetuigen zagen militair toestel

Het Russische kanaal van de BBC liet aanvankelijk ooggetuigen aan het woord die hadden gezien hoe een gevechtsvliegtuig vlak bij de Maleisische Boeing vloog, kort voordat deze neerstortte. Deze video is inmiddels uit het BBC archief gehaald, vermoedelijk omdat deze ooggetuigenverslagen de Russische satellietgegevens bevestigen dat een Oekraïense jager pal voor de crash een scherpe bocht naar links had gemaakt, een aanwijzing dat het passagiersvliegtuig op dat moment inderdaad beschoten werd met een boordkanon:

Ooggetuige 1: ‘Er waren 2 explosies in de lucht, en zo is het toen uit elkaar gevallen. De brokstukken zijn naar alle kanten weggevlogen, en toen...’

Ooggetuige 2:  ‘... en er was nog een vliegtuig bij, een militaire. Iedereen heeft dat gezien.’

Ooggetuige 1: ‘Ja, ja, die vloog eronder, omdat ie anders gezien had kunnen worden. Het bewoog zich onder het passagiersvliegtuig.’

Ooggetuige 3: ‘Er waren explosies te horen, maar die waren in de lucht. Die kwamen uit de lucht. Toen maakte dat ene vliegtuig een scherpe bocht. Het veranderde zijn koers en vloog in deze richting.’

Talloze feiten en aanwijzingen spreken Westerse visie tegen

Aangevuld met enige andere, in eerdere artikelen ter sprake gekomen aanwijzingen, feiten en vragen, ontstaat er een behoorlijk compleet plaatje dat rechtstreeks in tegenspraak is met de Westerse zienswijze:

* Waarom werd de Maleisische Boeing door de Oekraïense luchtverkeersleiding naar reeds gesloten luchtruim gedirigeerd, veel noordelijker dan de geplande route, en totaal afwijkend van de 10 eerdere vluchten van MH-17 boven Oekraïne? Piloten van een Air India Dreamliner, die op slechts 90 seconden achter het ramptoestel vloog, hadden volgens de Times of India gehoord hoe de Oekraïense luchtverkeersleiding aan hun collega’s in de Maleisische Boeing de opdracht gaf om de geplande route te wijzigen.

* BBC News meldde dat de Oekraïense veiligheidsdienst SBU onmiddellijk de opnames van de cruciale laatste gesprekken tussen de verkeersleiding en de piloten in beslag had genomen. Waarom zijn deze gesprekken nog altijd niet vrijgegeven? Waarom dringt niemand in het Westen hier op aan?

* Diverse inwoners van het Oekraïense dorpje Hrabove verklaarden dat ze kort voor de crash een straaljager hadden gezien en explosies in de lucht hadden gehoord. Waarom besteedden de Westerse media geen enkele aandacht aan hun verhalen?

* De in Oekraïne werkzame Spaanse luchtverkeersleider Manu Abu Carlos twitterde dat hij ‘tot enkele minuten voordat het toestel van de radar verdween’ gezien had dat de Boeing 777 ‘werd geëscorteerd door 2 Oekraïense jagers’. Kort na zijn bericht werd plotseling zijn hele account, die sinds augustus 2010 in de lucht was en 10.400 tweets bevatte, verwijderd.

* De video waarmee Oekraïne en het Westen dachten te bewijzen dat er een BUK-luchtafweersysteem over de grens terug naar Rusland zou zijn gesmokkeld, werd door de gerespecteerde en prijswinnende Amerikaanse financiële blogger Mish ontkracht. Russische bloggers zagen aan de beelden dat de video was opgenomen in gebied dat al sinds mei door het regime in Kiev wordt gecontroleerd.

* De geluidsopname van een telefoongesprek waarin een separatist zou hebben toegegeven dat zij het vliegtuig hadden beschoten, bleek na onderzoek door experts vals te zijn. De opname bestond uit diverse aan elkaar geplakte fragmenten. Toen dit bekend werd, verdween dit ‘bewijs’ weer snel uit de Westerse media.

* De Oekraïense procureur-generaal Vitaliy Yarema erkende publiekelijk dat de separatisten de waarheid spraken toen ze zeiden nooit in het bezit te zijn geweest van Russische BUK-luchtafweersystemen.

Binnenkort oorlog?

De Financial Times haalde onlangs een vertrouweling van president Putin aan die zou hebben gezegd dat ‘er een oorlog komt in Europa.’ Gezien de ronduit krankzinnige reactie van de EU op de Russische tegenmaatregelen die Putin afkondigde als vergelding voor de Europese sancties –die feitelijk al een oorlogsverklaring waren- (4), begint het er steeds meer op te lijken dat hij wel eens gelijk zou kunnen krijgen.

 

Xander

(1) Epoch Times / CBC News
(2) Infowars
(3) KOPP
(4) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

31-07: Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager
18-07: Neergeschoten Maleisisch toestel: Sarajevo 1914 op herhaling?

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Geblockte posters: Rootman, hans1 ,Elia=Elijah=lldbhngr , Kwowtoomuch, DJX, Johannes- Cornelis ,Zionnoiz, Trol Koekwous, Zegveld, pheming lentsGT, Keessie, Johannes.
 15. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 16. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Ike op 08-08-2014 22:09

@kareltje op 08-08-2014 14:59

Het zou leuker zijn als jij de feiten even onderzoekt. Het vele Russische wapentuig is onder meer vanuit Libië en voormalige Oostblokstaten verscheept inclusief chemische wapens naar de rebellen in Syrië en betaald door Saudi en Qatar. Toen ze werden afgesloten van die wapenstromen over onder meer de Turkse grens zijn ze Irak binnengetrokken en hebben daar alles gerooft van het Iraakse leger inclusief Amerikaans materieel. Daarnaast hebben ze ook een paar banken beroofd. Qatar en Saudi zijn de grootste steunen van ISIS en de leider van ISIS is een CIA en Mossad asset.

Het is hetzelfde verhaal als toen Israël eerst Hamas oprichte als tegenwicht tegen de PLO en Al Qaida een database was van moslim extremisten die door de CIA werd gebruikt. En net als Bin Laden eerst gesteund werd tegen de Russen in Afghanistan en zich daarna echt of onheus keerde tegen Amerika keert ISIS zich nu openlijk tegen de VS. En in alle gevallen moet het westen zich bewapenen tegen dit gevaar en kunnen we de wapens kopen bij en basis ter bescherming toestaan van ..............

Welkom in de echte wereld. Gebruik Google eens met de Engelse termen en je zal al het materiaal vinden. Tenzij dit natuurlijk betaalde desinformatie van jou was.

david_1972 op 09-08-2014 02:15

ze beschikken inderdaad over een aantal moderne gevechtstoestellen zoals de su 27 en de mig 29. die kunnen inderdaad die hoogte van 33000 voet makkelijk bereiken. http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Air_Force

mijn eerdere aanname was dus fout en bij deze rechtgezet. gezien dit feit lijkt aannemelijk dat de cockpit is doorboord met 30mm munitie.

arm land of niet, onze luchtmacht zou het niet redden tegen de ukrainse luchtmacht.

PS op 10-08-2014 14:54

De communisten hebben het ook over de gaten & de geheimzinnige straalljagers in verband met MH17!

http://www.dewaarheid.nu/aug01/MH17_Zijn_er_redenen_om_te_twijfelen

_aan_de_NAVO_lezing.htm

PS op 11-08-2014 10:28

Hier zingt Frank Sinatra over vreemden op zijn vlucht met een Airline ergens weet ik waar, maar waarom sluiten ze niet gewoon alle luchthavens?

http://www.animatronics.org/strangers/strangers.htm

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl