HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad

Autoriteiten straften niet de daders, maar de ouders van slachtoffers en een klokkenluider

De vijf leiders van de moslimbende. Eén van hen geniet inmiddels in zijn thuisland Pakistan van het vele geld dat hij verdiende met het laten verkrachten van talloze jonge Britse meisjes, en pocht daar zelfs mee op Facebook.

In de Engelse stad Rotherham (nabij Sheffield) kon een Pakistaans-islamitische misbruik- en verkrachtingsbende 16 jaar ongestoord zijn gang gaan, omdat de politiek en toezichthoudende instanties –waaronder jeugdzorg en de politie- weigerden het probleem te erkennen uit angst voor ‘racisme’. Dankzij deze linksgroene politieke correctheid werden er zo’n 1400 autochtone minderjarige kinderen, waarvan sommige niet ouder dan 11, misbruikt, verkracht en gedwongen zich te prostitueren.

Autoriteiten straffen niet daders, maar ouders en klokkenluider

De autoriteiten in Rotherham hadden al jaren sterke aanwijzingen dat minderjarige blanke meisjes en jongens door moslimimmigranten uit Pakistan op grote schaal werden misbruikt. Talrijke meisjes, sommigen niet ouder dan 11, werden tot ‘seksslavinnen’ gemaakt.

Nieuwe slachtoffers werden dagenlang vastgehouden en volgegoten met alcohol en drugs. Ondertussen werden ze door grote aantallen mannen –soms meerdere tegelijk- verkracht. Na die ‘inwijdings’periode waren veel meisjes dermate getraumatiseerd en zo afhankelijk geworden van de drugs, dat ze zich willoos lieten prostitueren.

Een plaatselijke sociale werker die zich het lot van de vele slachtoffers aantrok en naar de politie en jeugdzorg stapte, werd door zijn superieuren berispt en zelfs gedegradeerd omdat hij het gewaagd had allochtonen te beschuldigen. Ouders die naar de instanties stapten werden minachtend behandeld en weggestuurd. ‘Hardnekkige’ klagers werden zelfs gearresteerd. Een slachtoffer had zijn kleren met daarop de sporen van het misbruik bewaard en aan de politie gegeven, maar die raakte dat bewijs ineens ‘kwijt’.

Politici, politie en jeugdzorg wisten alles maar deden niets

Denis McShane, jarenlang de links-liberale afgevaardigde van de regio in het Britse Lagerhuis, erkende dat de vreselijke misstanden dankzij politieke correctheid in stand werden gehouden, en dat er in alle instanties een cultuur heerst van ‘laat ons niet al te zeer de boot van het multiculturele samenleven aan het schommelen brengen’. Om dezelfde reden deed hij eveneens niets aan de onderdrukking van vrouwen in delen van de islamitische gemeenschap zelf.

Jeugdzorg in Rotherham deed al die tijd vrolijk mee door vooral positieve berichten over allochtonen te verspreiden. Daarbij kreeg de instantie alle steun van het linksgroene politieke establishment. Die zorgde er ook voor dat de buitenlandse pleegkinderen van als betrouwbaar bekend staande pleegouders werden afgepakt, omdat ze lid waren geworden van de Britse Onafhankelijkheidspartij (UKIP) van Nigel Farage, de enige politicus die de schrijnende misstanden bij name durfde te noemen.

Javed Khan, het dik betaalde (€ 190.000 per jaar) hoofd van Barnardo’s, de grootste gesubsidieerde jeugdzorg-achtige instelling in Engeland, wordt ervan beschuldigd al meer dan 10 jaar geweten te hebben van de moslimbende, maar niets te hebben gedaan. Op Sky News haalde hij zich de woede van veel kijkers op de hals door enkel uitvluchten te verzinnen voor zijn gedrag.

In 2011 gaf de toenmalige uitvoerende directeur Martin Narey tegenover de BBC toe dat de misbruikers van blanke Britse meisjes vooral afkomstig zijn uit etnische groepen uit Afghanistan, Pakistan en Arabische landen. Al in 2004 maakte Channel-4 hier een documentaire over, maar die werd op last van de politie niet uitgezonden. (3)

Leider pocht in Pakistan over zijn daden

Dankzij dit soort figuren op belangrijke posities kreeg de Pakistaanse moslimbende vrij spel om 16 jaar lang minstens 1400 jonge meisjes en jongens –vrijwel uitsluitend blanken- te misbruiken, verkrachten en uit te buiten. Pas in 2010 werden enige leden van deze vijfkoppige bende wegens kindermisbruik veroordeeld.

Eén van hun leiders, die een van zijn slachtoffers op extreme wijze mishandelde, bevindt zich echter alweer op vrije voeten. Onmiddellijk zocht hij dat slachtoffer weer op om zijn misbruik weer voort te zetten. Ondertussen is hij naar zijn thuisland gereisd en praalt hij op Facebook trots met het vele geld dat hij met zijn barbaarse misdaden verdiende.

Europa in de greep van linksgroen/liberaal

Het drama in Rotherham staat bepaald niet op zichzelf. Het linksgroen-liberale politiek correcte denken heeft een groot deel van Europa stevig in de greep gekregen. De weinige commentatoren en politici die de vinger op de zere plek durven te leggen, namelijk dat het met name islamitische immigranten en allochtonen zijn die bovenmate zijn vertegenwoordigt in de meeste misdaadstatistieken, worden onmiddellijk voor racisten of ‘rechtse populisten’ uitgemaakt.

Onze grotendeels door ‘links’ gecontroleerde media werken hier nog altijd volop aan mee door in bijna alle berichten over dit soort misdaden de etnische en/of islamitische afkomst van de dader(s) te verzwijgen. En let u maar eens op: als de daders autochtonen zijn, dan worden hun namen niet zelden wèl genoemd. (1)

Als de islam het (deels) voor het zeggen krijgt

In Irak, Syrië, Pakistan, Libanon, de Palestijnse gebieden, Egypte, Soedan, Iran, Nigeria, Algerije en inmiddels ook Turkije kunt u zien wat er van een samenleving wordt als bepaalde islamitische krachten de ruimte en het voor het zeggen krijgen. Rotherham, maar ook Birmingham, Londen, Parijs, Marseille, Toulouse, Lille, Brussel, Antwerpen, Berlijn, Duisburg, Stockholm, Malmö, Oslo en Den Haag (Schilderswijk) zijn de eerste tekenen van een sluipende machtsovername door dezelfde chaotische, misdadige, misbruikende en racistische politiek-religieuze ideologie.

U vindt het nog altijd overdreven, ondanks de 1400 minderjarige slachtoffers in Rotherham? Wat denkt u dan van de bekende en invloedrijke Londense imam Anjem Choudary, die afgelopen woensdag op Fox News de gruwelijke daden van de islamitische terreurbeweging IS verdedigde of ontkende, en bezwoer dat de Sharia ook in de VS zal worden ingevoerd, zodat bijvoorbeeld homo’s kunnen worden gestraft. (3)

Dezelfde Sharia is de facto reeds deels van kracht in bovengenoemde en een snel groeiend aantal andere Europese steden en wijken, waar vaak geen autochtoon en zelfs geen politieagent meer durft te komen. De enige manier voor ons om dat proces tot staan te brengen en om te keren, is te stoppen met het stemmen op partijen en politici die ten koste van letterlijk alles en iedereen deze ‘multiculturele’ nachtmerrie in stand willen houden.

 

Xander

(1) KOPP
(2) Breitbart
(3) Breitbart

Zie ook o.a.:

15-07: Parijs: Moslims veroorzaken bijna nieuwe Kristallnacht
10-06: International Institute Counter-Terrorism: Europa wacht moslim-intifada (/ Moslims nemen Britse scholen over en leren dat blanke vrouwen hoeren zijn)
01-06: Tsjechische president: Niet extremisten, maar islam als geheel is gewelddadig (/ ‘Xenofobie, racisme en antisemitisme deel van ware aard van anti-beschavingsbeweging islam’)
11-05: Britse moslimleider: Verneder christenen en joden tot ze zich bekeren tot islam
02-05: Moslims Duitsland eisen landelijke invoer dagelijkse 5 gebedsoproepen
28-04: Leider Britse Vrijheidspartij gearresteerd om citeren Churchill over islam
16-04: Ook Duitse steden lijden onder terreur criminele Marokkanen (/ Politie zegt geschokt te zijn over wetsverachting immigranten)
12-04: Turkse auteur baart opzien: Islam en immigratie verwoesten Europa (‘Samenleving wordt stap voor stap overgenomen – Mooie toekomst omgeruild voor wrede islam en geweld door migranten’)
06-04: Sharia Zweden: Krant hackt en publiceert adressen anti-islam reageerders (/ Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen naar op 1 na hoogste ter wereld)
17-02: Harde cijfers tonen aan dat massa-immigratie zware last is (/ Essen: 90% criminaliteit gepleegd door buitenlanders)
06-02: Britse UKIP-woordvoerder wil Europees verbod op bouw nieuwe moskeeën (/ ‘Islam onverenigbaar met Westerse cultuur’)
11-01: Driekwart Britten wil halt aan immigratie; Duitsers in 2035 in minderheid

2013:

17-07: Migrantenbendes overvallen Europese treinreizigers en plunderen ongeluklocaties
24-05: Stratfor: Zweedse migrantenrellen zullen op heel Europa overslaan
22-05: Zweedse immigratie- en integratiebeleid gaat in vlammen op
06-02: Zweedse stad Malmö zinkt weg in anarchie door moslimimmigranten

2012:
21-11: Franse jongerenbeweging verklaart de oorlog aan het multiculturalisme
07-09: Duitse politie heeft opdracht criminaliteit Arabische immigranten te verzwijgen
21-08: Franse auteur richt partij op omdat land 'in oorlog is met immigranten'
04-08: Roergebied in verval; Criminaliteitsexplosie door zigeuners en immigranten
23-07: Moslim verkrachtingsbendes teisteren Europese steden
10-07: Massale immigratie zet gemiddelde intelligentie Nederland onder druk
20-05: Dankzij Europa en immigratie binnen 10 jaar geen geld meer voor sociale voorzieningen
29-02: VN: Delen grote Britse steden levensgevaarlijk door migrantenbendes

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
Reacties

René van Zalk op 30-08-2014 16:03

Links is gevaar nr. 1 voor de samenleving.

René van Zalk op 30-08-2014 16:06

Rooie Rakkers zijn goed in 1 ding:  Geld over de balk smijten.

Bundy op 30-08-2014 16:13

Weer hulde voor Xandernieuws . Ik hoop dat deze site nog lang door kan gaan met het brengen van de E.U-staat onwelvallige waarheid .

PS op 30-08-2014 16:15

Links? Nee, de hele globalistische schijndemocraten hun samenzwering tegen de echte meerderheid die er nooit op gestemd hadden!

Tabris op 30-08-2014 16:26

Waarom doen moslims zoiets?

Omdat het geoorloofd is / aangemoedigd wordt in hun koran!

Als je de waarheid betreffende islam wilt weten en waarom moslims zulke afgrijselijke wandaden begaan, hier is wat informatief en verlichtend materiaal:

http://thereligionofpeace.com/

Gerard op 30-08-2014 17:09

De linkse politiek (begonnen onder den uijl) heeft de nederlandse belastingbetaler tot nu toe meer dan 200 miljard aan geld gekost. Door fake verdragen met voornamelijk islamitische en zwarte landen over behoud van rechten die nooit zijn opgebouwd of het moet zijn door drugs, diefstal, prostitutie en zaken die het daglicht absoluut niet kunnen verdragen worden er maandelijks tientallen miljoenen euro,s overgemaakt naar opvreters die geen enkel recht hebben. Maar heel veel erger nog is het, dat gewone nederlanders op die partijen blijven stemmen, ze achterna lopen, alles voor ze doen en zo letterlijk de afgrond worden ingedreven. Al bedacht wie jullie gaat helpen?

freek op 30-08-2014 17:27

 en in nederland in de kerk onder 10 jaar.

Edx op 30-08-2014 17:51

Onvoorstelbaar!!! Ik word er misselijk van

PS op 30-08-2014 19:00

René, al van een rode liberaal gehoord dan? Het gaat niet om links of rechts, het gaat om de hele globalistische bende politiekers samen, of ze zich nu links of rechts noemen!

anora op 30-08-2014 19:33

Dit is al jaren een groot probleem ja, in Zweden ook.

Het is vreselijk dat politie en e.d. ervan weet, maar wegkijkt.

Die houding gaat ons hoogstwaarschijnlijk de kop kosten, in heel Europa.

Dat wegkijken, die lafheid, dat is nog eens een staaltje van je land willens en wetens helemaal laten verpesten.

Het is toch onwaarschijnlijk dit soort dingen.

Waar gaat dit op uitlopen ? Dat normale mensen zelf rare dingen gaan doen, die ze normaal nooit zouden doen, wapens op gaan pakken ? Dat er georganiseerde verbanden gaan komen, om dit soort wantoestanden dan maar op eigen houtje aan te pakken ? Indien zo: dan geldt er voor burgers die recht in eigen hand willen nemen natuurlijk geen enkele bescherming en geen enkel begrip.

jansen33 op 30-08-2014 19:59

Anti Racist = anti blank

Benesha op 30-08-2014 20:54

Ik snap niet waarom de Engelsen niet massaal op straat komen om te protesteren tegen deze misselijkmakende jarenlange doofpotoperatie? In België na de zaak Dutroux kwamen ruim 1 miljoen mensen op straat om de politiek te tonen dat het genoeg moest zijn met dat kinderverkrachten en de daarbijhorende doofpotten. Vreemd. Zijn de Engelsen dan zo in slaap gewiegd?

ary op 30-08-2014 21:15

Wat ik niet begrijp is; was er dan niet 1 ouder of familielid van 1 van deze 1400 slachtoffers die zelf actie ondernam? als zoiets je kind aangedaan wordt heb je toch geen laffe, lakse politiekcorrecte politieman nodig? ik vind het toch wel een vreemdsoortig verhaal...

5318537 op 30-08-2014 22:19

Benesha het is een verboden luxe van de macht,zoals in het Haarlems Dagblad een tijd geleden stond dat in Amerika 400.000 kinderen worden geprostitueerd.

En dat kan alleen onder een gedoogbeleid.

Rudolf op 31-08-2014 10:39

Dit zijn een van de meest waardevolle artikelen en dit soort misstanden (liever spreek ik van misdaden tegen de menselijkheid) kunnen niet vaak genoeg gemeld worden. De islam is de grootste bedreiging voor de hele wereld en moet met alle middelen bestreden worden. Goed artikel Xander!

Rudolf op 31-08-2014 10:44

Wie kan zich nog de filmserie "Death Wish" met Charles Bronson als burgerwacht herinneren? Dit gaat vroeg of laat gebeuren wanneer iedereen het excessieve geweld van moslims spuugzat is.

Femke op 31-08-2014 11:51

Lekker blijven stemmen op Groenlinks en de PVDA!!!!

leveNWO op 31-08-2014 23:01

Ik vind al jaren dat een verkrachter de zelfde straf moet krijgen als een moordenaar... en ik bedoel niet het aaistrafje in Nederland.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl