HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Council Foreign Relations: Crisis met Rusland is schuld van Westen


Ook volgens de CFR heeft president Putin het gelijk aan zijn kant, en heeft het Westen de crisis in Oekraïne veroorzaakt.

De bekende Amerikaanse NWO-denktank Council on Foreign Relations (CFR) komt met de voor de gevestigde orde ongetwijfeld verrassende conclusie dat niet Rusland, maar het Westen schuldig is aan de crisis in en rond Oekraïne. De omsingeling van Rusland door NAVO-bases, de uitbreidingsdrang van de EU naar het oosten en de door het Westen gefinancierde staatsgreep in Kiev hebben deze crisis veroorzaakt. President Vladimir Putin valt derhalve niets te verwijten.

De CFR heeft al geruime tijd grote invloed op het Amerikaanse buitenlandse beleid. Toenmalig minister Hillary Clinton zei in 2009 dat het goed is dat de raad een dependance heeft in de buurt van het ministerie. ‘Wij krijgen veel advies van de Raad, wat ook betekent dat ik niet zo ver hoef te lopen om te horen krijgen wat we moeten doen en hoe we over de toekomst moeten denken.’

Naast topmannen uit het bank-, media- en bedrijfsleven zitten ook politici in de Raad. Actuele leden zijn de nieuwe Federal Reserve chef Janet Yellen, minister van Financiën Jacob Lew en minister van BuZa John Kerry. Ook belangrijke NAVO-generaals zijn in de CFR te vinden.

VS en EU hoofdverantwoordelijk voor crisis

In Foreign Affairs, het magazine van de CFR, schrijft John Mearsheimer dat de Westerse voorstelling van zaken over hoe de crisis in Oekraïne is ontstaan, niet klopt. De zogenaamde wens van Putin om de Sovjet Unie te herstellen door de Krim te annexeren is een verzinsel, net zoals een aanstaande Russische invasie van Oekraïne en mogelijk ook andere Oost Europese landen. ‘De VS en zijn Europese bondgenoten zijn de hoofdverantwoordelijken voor de crisis.’

Juist de NAVO en de EU zijn het brein achter de ellende in Oekraïne en de verziekte verhoudingen met Moskou. De NAVO en de EU proberen het land al jaren uit de Russische invloedssfeer los te weken en bij het Westen te trekken.

De Krim vrijwillig bij Rusland

‘Voor Putin was de illegale omverwerping van de democratisch gekozen pro-Russische president –die hij terecht een staatsgreep noemde- de druppel die de emmer deed overlopen. Hij reageerde met het inpikken van de Krim, omdat hij bang was dat de NAVO op het schiereiland een marinebasis wilde opzetten. Hij wil de Oekraïne net zo lang destabiliseren totdat het streven naar aansluiting bij het Westen wordt opgegeven.’

Mearsheimer geeft hier echter zelf ook een verkeerde voorstelling van zaken. De Krim werd namelijk niet ‘ingepikt’ door Putin, maar sloot zich vrijwillig aan bij Rusland. Dat gebeurde na een referendum waarin 98% van de bevolking zich uitsprak voor die aansluiting. De OVSE bevestigde dat dit referendum rechtmatig was verlopen. Desondanks verwierpen de VS en de EU de uitkomst van dit legale referendum, omdat de uitkomst hen niet aanstond.

Rusland voelt zich bedreigd door de uitbreiding van de NAVO en EU naar het oosten, pal tegen de Russische grenzen aan. Na de val van de muur en de Sovjet Unie had het Westen het Kremlin uitdrukkelijk beloofd de voormalige Oostbloklanden niet op te nemen in de NAVO. Deze belofte werd echter al snel verbroken.

Westerse marionetten aan de macht na staatsgreep

De Verenigde Staten investeerden rond $ 5 miljard in organisaties die de ‘democratisering’ van de ex-Sovjet staten moesten bevorderen. Victoria ‘fuck the EU’ Nuland verklaarde dat Oekraïne ‘de toekomst moet krijgen die het verdient’. In werkelijkheid werd er volgens Mearsheimer doelbewust een kruitvat gecreëerd, waarna er in februari 2014 slechts een vonkje nodig was om het land in vlam te zetten.

De wettig gekozen president Yanukovych werd afgezet en vervangen door Arseni Yatsenyuk, wiens stichting ‘Open Ukraine’ openlijk door de NAVO en de Westerse denktank Chatham House wordt gefinancierd. Vitali Klitshko, gesponsord door de Duitse Konrad-Adenauer Stichting, werd burgemeester van Kiev. Sindsdien schreeuwt Yatsenyuk moord en brand over Russische invasies, en dringt hij aan op een snelle aansluiting van zijn land bij de NAVO.

Mearsheimer: ‘Stelt u zich eens de Amerikaanse verontwaardiging voor als China een militair bondgenootschap vormt en daarin Canada en Mexico wil opnemen.’

Als voormalig topbankier is Yatsenyuk tevens de perfecte kandidaat voor het IMF, dat enorme druk op het land uitoefent. Oekraïne is namelijk zo goed als bankroet en is –nadat het is losgemaakt van Rusland- aangewezen op de financiële hulp van het door het Westen gecontroleerde IMF. Dat eiste in ruil daarvoor succesvolle militaire actie tegen de pro-Russische separatisten en het verwerpen van onderhandelingen en een wapenstilstand.

Westen moet kiezen tussen confrontatie of vriendschap met Rusland

De NAVO bereidt ondertussen stap voor stap een eventuele directe militaire confrontatie met Rusland voor. Er moet een nieuw hoofdkwartier in Oost Europa komen, en vooral in Polen, Estland, Letland en Litouwen zal de militaire aanwezigheid fors worden opgevoerd, zogenaamd om snel op Russische ‘agressie’ te kunnen reageren.

Juist deze houding van het Westen zal een escalatie veroorzaken, voorspelt Mearsheimer. ‘De VS en zijn Europese bondgenoten moeten nu een besluit maken over Oekraïne. Ze kunnen hun huidige beleid voortzetten, wat de vijandschap tegen Rusland verscherpt en daarbij Oekraïne verwoest – een scenario, waarin iedereen verliest. Of ze kunnen de loop van zaken veranderen en werken aan een bloeiend maar neutraal Oekraïne, een land dat geen bedreiging vormt voor Rusland en het Westen toestaat de betrekkingen met Rusland te repareren. Bij deze aanzet zullen alle partijen winnen.’

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

30-08: NAVO-lid Noorwegen stuurt tanks naar grens Letland-Rusland

29-08: Duitse media spreken over oorlog en Russische gevechtstanks in Oekraïne
28-08: Minister BuZa NAVO-lid Letland: Het is oorlog met Rusland
27-08: Oekraïne meldt weer binnendringen groot aantal Russische tanks
24-08: Topadviseur Putin herhaalt dat er oorlog komt met het Westen
18-08: NAVO waarschuwt Rusland: Herhaling acties in de Krim betekent oorlog
15-08: ..../ VS stuurt troepen en tanks naar Polen (/ Rusland zal bij aanval terugslaan met kernwapens)
07-08: ‘Alleen Putin kan door VS gewilde wereldoorlog nog voorkomen’
02-08: Denktank Open Europe: Sancties tegen Rusland lopen op oorlog uit
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
17-05: Oud-kanselier Schmidt hekelt grootheidswaanzin EU en waarschuwt voor WO-3
07-04: Adviseur Putin waarschuwt EU voor € 1 biljoen verlies en wereldoorlog
29-03: Obama drijft mensheid naar laatste wereldoorlog

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.


Reacties

René van Zalk op 31-08-2014 14:28

Buma zou wel eens gelijk kunnen hebben met zijn uitspraak: NL moet zelfvoorzienend worden qua voedsel,, ( als het zo doorgaat met Rusland)

Daan op 31-08-2014 14:42

Eindelijk de gang van zaken zoals het in ieder geval sinds november 2013 gegaan is., en Nederlandse politici zoals van Baalen en Timmermans hebben een enorm groot aandeel gehad in het destabiliseren van de Oekraïne en dus ook in al die mensenlevens die er al in deze burgeroorlog gevallen zijn.Het CFR heeft hier precies de vinger op de zere plek gelegd, maar natuurlijk zal dit niet de Nederlandse dagbladen halen.

Nu nog de waarheid over MH 17...

gijs op 31-08-2014 14:44

het lijkt wel of die oorlog er moet en zal komen

Fred op 31-08-2014 15:24

Verstandig stuk.

Te hopen valt dat ze het in Brussel ook lezen.

Gerard op 31-08-2014 15:41

Nou dat weer, de cfr, zo ongeveer de duivel zelf als het aankomt op moorden, verkrachtingen, binnenvallen van andere landen, omverwerping van regimes, en noem maar op. "ze" zijn toch niet getroffen door een bliksemschicht uit de Hemel, waardoor "ze" nu opeens (en geheel onverwacht) wijze uitspraken gaan doen. En wat gaan al die -- doen die en met hun kop op tv en internet komen en ook in deze cfr zitten. Lachen toch, want er zijn ook youtube filmpjes met hoe de Russen met de nazi,s afrekenden ---

serra op 31-08-2014 16:41

Als men oorlog wil ,dan is het even zo.

Burgers zijn toch gewillige koeien.

rhauptag op 31-08-2014 16:57
het was nochtans de fascistoïde kliek van de globalisten die mee achter de destabilisatie van de ex-sovietstaten zat nu het niet blijkt uit te pakken zoals zij het gehoopt hadden keren ze plots hun kar en doen ze zich voor als de grote verzoeners stelletje hypocriete machtswellustelingen
Arjen op 31-08-2014 17:12

Nu dit nog bekend maken aan al de Nederlanders en rusten kan geen kant op. Wie durft

Apocalypse op 31-08-2014 17:18

Nou dat laatste zou mooi zijn, zie ook onderstaande link met het landkaartje:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/23025967/__Poetin_eist_overleg__.html

Dan zijn alle partijen, betrokken bij dit conflict (EU, Oekraine, Rusland, Niew Rusland), tevreden en kan Berlijn naar alle tevredenheid de economische samenwerking met Moskou weer voortzetten. Dus een win-win situatie voor allen.

Er zal nog een heleboel water door de rivier De Dnjepr stromen voor het zover is, maar het is een optie.

Ik denk dat Washington uiteindelijk de afweging zal maken, dat het een mondiaal conflict niet waard is, al weet je het met de NeoCons nooit.

Voorlopig zie ik het zo, allerlei kleine irritaties her en der op de wereld en nu stropen wereldmacht nummer 1 en 2 (militair gezien) de mouwen op en laten de spierballen zien, maar aan het eind van het liedje komt er toch een compromis uit de bus als hier bovenstaand.

Er is wel 1 zorgenpuntje: Mocht het toch tot een militaire confrontatie komen tussen de twee grote jongens, dan zal Putin conventioneel snel uitgeput raken en moeten overgaan tot de nucleaire optie ((want de NAVO (lees USA) is conventioneel veruit de meerdere over Rusland)).

Bekend spreekwoord luidt: een kat in het nauw.............................................

En heeft Putin nog zo'n 5.100 nucleaire rakkers ergens opgeslagen liggen, om een stevige klap uit te delen.

Maar voor het zover komt staat onze redder des Vaderlands Frans Timmermans op om USA en Rusland tot de orde te roepen.

john wichers op 31-08-2014 17:45

Eindelijk iemand die ook "wakker" is en de realiteit onder ogen zien, die man zal wel niet lang meer leven denk ik zo maar..

robfer op 31-08-2014 17:45

Daan, de waarheid over MH17 vind je in onderstaand artikel.

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8302:mh17-overheid-betrapt-op-grove-misleiding-bevolking&catid=9:binnenland&Itemid=22

René van Zalk op 31-08-2014 18:10

Gaat deze "beschaving" binnen enkele jaren eindigen ?

Apocalypse op 31-08-2014 18:50

Nou john wichers op 31-08-2014 17:45; dat was ook mijn eerste gedachte, toen ik het las. Ik vrees dat hij binnenkort op een tragische wijze "dodelijk verongelukt".

Apocalypse op 31-08-2014 19:49

Beste Xander en alle genodigden op dit forum, onderstaande foto kwam ik vanavond tegen, het illustreert veel.

https://twitter.com/vioricapatea/status/443424850829668352

(selecteren, kopiëren en plakken in adresbalk)

Brulaap op 31-08-2014 20:42

Crisis met Rusland is schuld van Westen...

Volkomen mee eens...

Emile op 31-08-2014 21:39

Volgens mij is het duidelijk waarom de VS zich via de CFR terugtrekt, ze willen de Oekraïne en diens rotzooi en bestuurders niet meer. Waarschijnlijk is de return on investment erg negatief. Geen nood, de ECB drukt wel bij.

Pieter op 31-08-2014 22:06

mensen, mensen...doe es heeel rustig aub!!!

Onlangs is tijdens intervieuws met Obama en ook anderen geleerden en politici duidelijk gezegd dat wat er ook gebeurd, er zou "geen" militaire inzet komen, enkel en alleen zal het bij sancties blijven!!!

http://www.ouderenjournaal.nl/geen-categorie/2014/08/31/europo-zint-op-nieuwe-scanties-tegen-rusland/

"militaire actie is uitgesloten!!".....

mies op 31-08-2014 22:08

Weet je..... We kunnen discussies blijven voeren op internet via dit soort forums..... Maar het heeft geen zin...ten eerste word er toch niet geluisterd naar de burgers...ten tweede.... Die grote oorlog komt er toch wel....hoe je het ook weet of keert...hoeveel discussies je ook voert.... Misschien is het wel eens beter om een discussie te voeren over hoe we die oorlog kunnen gaan overleven.........  Einde bericht.

stevan op 31-08-2014 22:26

Of ze kunnen de loop van zaken veranderen en werken aan een bloeiend maar neutraal Oekraïne, 

dat zou  het beste oplossing zijn voor  beide partije maar ja........wat doen  NeoCons als ze slim zijn ? als je op universiteit hebt gezeten wil niet zeggen dat je inteligent bent 

robfer over MH17  ik denk dat inpakt van MH17 iets te maken heeft want als pro-Russen hebben gedaan dan was toestel in Rusland beland  en dat heeft puur met berekenig te maken 

kijk maar op kaart  zit aardig groot verschil 

Rudolf op 31-08-2014 23:30

@ René:

Nederland moet geheel onafhankelijk worden van Rusland. Ze kunnen zomaar eens de gaspijplijn dichtdraaien of wellicht wordt deze een keer opgeblazen door Russen separatisten of Oekraïeners. We rekenen veel te veel op dit gas terwijl we ons eigen gas uit Slochteren voor een appel en een ei verpatst hebben.

Zondertoekomst op 01-09-2014 03:09

De Council on Foreign Relations zijn een stel criminelen en dat Putin speelt het spel mee. Agenda 21 in werking,

De wereldbevolking vermideren onder het mom van oorlog. Eerst alles en iedereen overal in het westen tegen elkaar opzetten.

Daniël op 01-09-2014 08:08

Leugenaars in optima forma.  De CFR is een van de grote veroorzakers van elk conflict in de wereld. We noemen dit double speak. Laat je niet in de luren leggen. Check deze club maar eens...

john op 01-09-2014 08:43

Wat bij Xander in een tekst wordt uitgelegd staat in beeld uitgedrukt bij http://blog.seniorennet.be/rechts/  als reactie op de politiek correcte tekst van een vlaamse krant.

Cromwel op 01-09-2014 09:22

Nou wordt het pas link! De CFR lijkt het grotendeels eens te zijn met een belangrijk deel van dit reaguurdersplatform. Moet ik nu alles terugnemen en het tegendeel beweren?

JM op 01-09-2014 11:35

Voor alle duidelijkheid in het 'downen' van MH17, inclusief het twitter gesprek van de Spaanse luchtverkeerleider in Kiev. Kort na zijn opmerkingen werd het luchtverkeer op het vliegveld overgenomen en werd hij overgeplaatst:

http://www.4thmedia.org/2014/09/the-us-is-the-one-that-downs-passenger-planes-not-russia/

Het westen kan toch niet ongestraft blijven liegen?

Sarah Toestra op 01-09-2014 16:44

Goed om weten: op 19 april jl. onthulde de NYTimes, het orgaan van het Am. establishment, de echte reden van de onlusten in de Oekraine: 'isolating President Vladimir V. Putin’s Russia by cutting off its economic and political ties to the outside world, limiting its expansionist ambitions in its own neighborhood and effectively making it a pariah state.'. Zoals N-Korea dus. Verder: 'Mr. Obama has concluded that even if there is a resolution to the current standoff over Crimea and eastern Ukraine, he will never have a constructive relationship with Mr. Putin, aides said.' Je moet maar durven. Lezenswaard artikel !  Vertaal ook in Nederlands.  Dit is een Nederlands forum. Mod.

http://www.nytimes.com/2014/04/20/world/europe/in-cold-war-echo-obama-strategy-writes-off-putin.html?hp&_r=2

josef op 02-09-2014 13:44

De waarhied is de crisis tussen russland en  oekaraiene komt door de westen die net als altijd een zedig denken en vooral voor zijn eigen belangen de navo baas al 3 keer gezegt dat oekraiene moet lid worden bij nato en dan weer niet en waarom niet / omdat russen willen geen nato als buur land...kijken naar mide oosten,Irak per dag 100 doden,Afghanistan, palastina afrika,libya... toen ik in Afghanistan woonde we hebben gezien wat cia gedaan ze hebben miljarden uit gegeven om de russen er uit te krijgen ten kosten van miljoen onschuldigen afghanen uiteindelijk mojahedin door de steun van usa kwam aan de macht ze zijn net isis .in Afghanistan hebben ze de steun van usa en de isis in Iraq en syria word  afgemaakt .ik zelf gevlucht van dat islamiten.maar ik zie dat groot machten doen alsof dit is de laatste dropel en ik moet hem hebben ze willen alle landen onder zijn macht hebben.

rusland is geen afghanistan,maar een wereld power als iets  mis gaat dan gaat ook heel erg mis ze hebben tijd nodig en de westen moet hun nog de tijd geven  ik denk mens kan meer breiken met woorden dan met wapens van dag of morgen gaat alles weer veranderen en dat geldt voor de russen als amarika of china.

sorry voor mijn nederlans

Bamah op 03-09-2014 03:29

Nu nog even de IMF leningen bij oekraine door de strot drukken en zij zijn ook in de val van de elite getrapt en moeten dan net zo slaafs zijn als de rest van de wereld, Rusland echter heeft zijn miljardenschuld in no-time afgelost en is daarom uit de klauwen van die heersende elite ontsnapt en kan daarom gerust een nieuwe muntunie opstarten, alle andere voormalige oostblok-landen zijn al slaaf van de satanische elite kliek, die dan ook echt geen ene fluit om mensenlevens geeft maar enkelt aan geld en aan wereldmacht belang hechten, en alles zal dan ook voor hun regels moeten wijken of buigen, zie nu zelf maar in de oekraine dat van het IMF gewoon door moet vechten tegen de eigen bevolking, dit kan alleen maar met de juiste mensen in het zadel bereikt worden, die je vervolgens lekker hun gang laat gaan en het vuile werk op laat knappen zoals een passagiersvliegtuig vol met kinderen aan board, te slacht-offeren voor de elite-God Mammon, dus... nu snap je ook meteen waarom er een illegale staatsgreep moest plaatsvinden onder, jawel weer een fals flag, en er is hier maar een natie (VS) dat zich hier in heeft gespecialiseerd, die ook de main stream media over de hele wereld kan gebruiken, om dat ze deze main stream media in hun bezit hebben, en op deze wijze de tot pap gereduceerde verzorgingsstaatbreinen van zovelen, met gemak kunnen misleiden, door de leugens er van meet af aan in te blijven hameren met nieuws waarvan de meeste mensen zich niet eens afvragen of dit nu allemaal wel op waarheid berust, maar gewoon klakkeloos tot zich nemen als de enige waarheid, van die o zo buitengewoon aardige nieuwslezers, wel zo gemakkelijk, echter, wat de echte waarheid betreft, die zullen ze niet meer verdragen, ook Rutte met zijn vlotte babbel, is niets meer dan de zoveelste trekpop van de wereld-elite, die kort na zijn verkiezingsoverwinning de ramskopschedel van balkenende kreeg overgedragen (zoek maar op youtube), deze schedel is echter de belichaming van de elite god, baphomet, ofwel satan, verders zie je het ook heel sterk terug in de benoemingen van de EU-kliek, allen zijn meesterlijke leugenaars en oorloghitsers, en iedereen, nouja bijna iedereen, tuint er met open ogen (de afgrond) in, en zien niet dat ze misleid worden en hun regeringen onder invloed staan van een duivels systeem, gecreeerd door de 1% elite van deze wereld, welnu, de Europese Unie is dus ook direkt een machtsonderdeel van de wereld-elite, middels de volgende financiele werktuigen zoals o.a. het IMF, Federal Reserve Bank, World Bank, en de Europese Centrale Bank die zelf geen geld mocht bijdrukken, toen liet de wereld-elite zich geen kans onbenut om de geldpersen (lees computer keyboard) van hun Federal Reserve Bank op volle toeren te laten draaien, om zo de Eeropese Centrale Bank dat kapitaal vervolgens uit te lenen, echter de Federal Reserve Bank is geen staatsbank van Amerika maar een Prive Bank van die moordlustige 1% wereld-elite die doodleuk geld de wereldmarkt opompt, waar niets anders tegenoverstaat dan alleen maar lucht, maar de genen die dit uit lucht gebakken geld willen lenen, die moeten over dat geleende kapitaal wel rente betalen maar dan wel graag met echt geld, en wat natuurlijk met geen mogelijkheid meer is terug te betalen, omdat de verschuldigde rente nooit is gedrukt, laat staan uitgegeven, dus is er op de hele wereld net genoeg geld om alleen het geleende kapiteel terug te betalen en niet de rente, zo bijven we dus tot in eeuwigheid rente betalen en schuldig, en dus zijn we onderdanig aan die geldschieter, de 1% wereld-elite.

Wilt u weten wat het IMF te maken heeft met MH-017, kijk dan maar eens op,

http://www.youtube.com/watch?v=QYmViPTndxw

Wilt u weten wat de 10 geboden van de Wereld Elite is, kijk dan eens op,

http://www.youtube.com/watch?v=yIfU41BICf4

Shalom

Wees waakzaam en blijf waakzaam, want niets is wat het lijkt, en als het al wat lijkt, dan is het vaak niets!

anora op 05-09-2014 17:44

Ik dacht dat s.a. de ontwrichtende natie was. Apart dat deze kerel een soorte van waarschuwt.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl