Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht

Opnames van ‘Russisch’ afweersysteem werden gemaakt in door Kiev gecontroleerd gebied – Geluidsopname van ‘bekentenis’ van separatist blijkt vals te zijn

 

De gaten die in diverse wrakstukken werden aangetroffen, waren waarschijnlijk niet afkomstig van kogels, maar van metaaldeeltjes van een geëxplodeerde BUK-raket.

De Maleisische Boeing 777 werd neergeschoten, zoveel is wel duidelijk. Maar gebeurde dat door een jachtvliegtuig of misschien wel twee, of toch door een SAM/BUK luchtafweerraket? Er komt steeds meer bewijs dat het laatste het geval was. Door het Westen geleverd videobewijs dat de Russen hierbij betrokken zouden zijn, kan nu echter afdoende worden ontkracht.

 

Het ‘debunken’ van dit bewijs is afkomstig van een respectabele financiële blogger genaamd Mish, die al diverse awards –van onder andere de NY Times, Time Magazine, Bloomberg en CNBC- heeft gekregen. In de loop der jaren heeft Mish aangetoond over een aantal zeer goed ingelichte bronnen te beschikken.

Mish heeft één van de belangrijkste door Westerse media aangehaalde video’s ontkracht. Het zou hier gaan om een BUK-luchtafweersysteem dat door de rebellen over de grens terug naar Rusland zou worden gesmokkeld, en dat diverse afweerraketten zou ‘missen’. Die zouden volgens Oekraïense officials, waaronder de minister van Binnenlandse Zaken, zijn gebruikt om de Maleisische Boeing neer te halen.

Door Kiev gecontroleerd gebied

Russische bloggers en nieuwsbronnen konden aan de beelden zien dat de weg waar deze opnames werden gemaakt in de buurt van Krasnoarmiysk ligt, dat al sinds mei onder controle van het regime in Kiev staat. Zo laat een reclamebord duidelijk een advertentie van een autodealer in die plaats zien. Eén van de gebouwen op de achtergrond is een bouwmaterialenzaak in Gorkii straat in Krasnoarmiysk.

Dit stadje bevindt zich op ongeveer 120 kilometer van de Russische grens en 80 kilometer van de plek waar het passagiersvliegtuig uit Amsterdam neerstortte.

‘VS heeft bewijs dat fatale raket van Oekraïne was’

Uit een andere opname van de zogenaamde ‘Russische’ BUK-systemen valt op te maken dat het hier om materiaal van het Oekraïense leger gaat. Dat moet weliswaar nog definitief worden vastgesteld (1), maar het bevestigt wat voormalige Associated Press journalist Robert Parry, gelauwerd vanwege zijn rol in het ontmaskeren van het Iran-Contra schandaal, gisteren zei, namelijk dat de VS satellietopnames heeft waarop is te zien dat het Oekraïense leger verantwoordelijk is voor het afvuren van de fatale BUK-luchtafweerraket. (2)

Volgens Parry denken sommige analisten bij de CIA dat de soldaten mogelijk verklede rebellen waren, of dat de soldaten dronken waren toen ze de raket op de Maleisische Boeing richtten.

Oekraïnse official: Rebellen hebben geen BUK raketten

Autoriteiten en media in het Westen en Oekraïne blijven volhouden dat de pro-Russische rebellen verantwoordelijk zijn, maar dit wordt tegengesproken door de Oekraïense procureur-generaal Vitaliy Yarema, die zei dat ‘na het passagiersvliegtuig werd neergeschoten het leger de president heeft verteld dat de terroristen niet de beschikking hebben over onze BUK-raketten’.

Geluidsopname met bekentis blijkt vals

Bovendien blijkt de geluidsopname van een telefoongesprek waarop is te horen hoe een separatist toegeeft dat zij het vliegtuig hadden neergeschoten, vals. Experts constateerden dat de opname uit diverse aan elkaar geplakte fragmenten bestaat (2).

Russisch bewijs van jachtvliegtuig én raket

Inmiddels hebben de Russen hun satellietfoto’s en radarinformatie van 17 juli vrijgegeven. Uit deze gegevens blijkt dat er in ieder geval een tweede vliegtuig, volgens luchtmachtchef Igor Makushev een militaire jager, in de buurt van de Maleisische Boeing 777 vloog toen deze werd geraakt door een raket. Bovendien laten de satellietopnames zien dat Oekraïne kort voor de ramp een aantal luchtafweersystemen in het gebied heeft verplaatst. (3)

Rusland heeft hiermee het leeuwendeel van de Westerse beschuldigingen ontkracht. Nu wordt het tijd dat ook het Westen met zijn satellietopnames en radarinformatie voor de dag komt.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars

Zie ook o.a.:

20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager
18-07: Neergeschoten Maleisisch toestel: Sarajevo 1914 op herhaling?

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Geblockte posters: Rootman, hans1 ,Elia=Elijah=lldbhngr , Kwowtoomuch, DJX, Johannes- Cornelis ,Zionnoiz, Trol Koekwous, Zegveld, pheming lentsGT, Keessie, Johannes.
 15. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 16. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Pieter op 23-07-2014 00:48

Beste Xander,

Misschien kunt u een topic maken over het onderstaande dat ik gevonden heb via Grenswetenschappen.nl

http://topinfopost.com/2014/06/03/putin-expose-911-inside-job

Sjabak op 23-07-2014 00:55

Mijn collega vertelde mij gisteren dat  een jongen van 11 in een ander vliegtuig zat en die jongen  zag  een straaljager in de buurt van het vliegtuig vliegen waar hij inzat, de letters op het vliegtuig  waren zeker niet russish , kort daarna zag hij vanuit  het vleigtuig waar hij in zat een grote oranje vuurbal, hij heeft dit op foto vastgelegd, was op dezelfde dag en tijd dat het vliegtuig uit Amsterdam neerstorte , misschien heeft die jongen hele belangrijke informatie, weet even niet  welke vliegtuigmaatschapij dit was en ook de bestemming weet ik niet, die kongen kwam in ieder geval uit Iran

Heel vreemd allemaal

Marc op 23-07-2014 01:02

De USA begint zich terug te trekken……De viezerikken onder leiding van een Oppermoslim..

Neerschieten MH17 volgens VS gedaan zonder hulp Rusland !!!

Vlucht MH17 is neergeschoten door separatisten en is gedaan zonder de hulp van Rusland. Dat lijkt op te maken uit gegevens van de Amerikaanse inlichtingendiensten, aldus bronnen bij de Amerikaanse overheid.

De VS weet niet precies wie verantwoordelijk is geweest voor het afvuren van de luchtdoelraket. Zij vermoeden niet dat Rusland er iets mee te maken heeft.

Dinsdag was aangekondigd dat de VS informatie zouden vrijgeven over de toedracht van de ramp. Maar de diensten hebben geen ”technische bewijs” vrijgegeven dat het vliegtuig is getroffen door een zogeheten SA-11-raket, zoals eerder is gezegd, of dat de raket is afgevuurd door pro-Russische separatisten.

Ik heb trouwens net ff een filmpje zitten kijk hoe dat gaat het afvuren zo,n raket, Mensen laat uzelf niet zo in de maling nemen want dit maakt zo,n verschrikkelijk kabaal en geeft een condensspoor van 0 tot 10 km en geloof mij dit hadden velen daar en in de omgeving gehoord en gezien !!!!!

Kijk zelf het filmpje en verdere info, denk logisch na en oordeel dan zelf !!

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8165:meer-onverklaarbare-zaken-rond-vlucht-mh17&catid=20:het-complot&Itemid=33

Zo klaar als een klontje !!!!Nu moet iedereen toch echt eens wakker worden uit het het linkse mediasprookje !!!!!

Ik word gewoon een beetje kotsmisselijk als ik net de propaganda tv in NL zit te kijken !!!!

Bundy op 23-07-2014 02:01

In de tijd voór kranten technisch in staat waren om foto's af te drukken werden er tekeningen afgebeeld met er bij verzonnen verhalen .   Later werden er foto's afgebeeld aangevuld met totaal verzonnen verhalen door staatspropagandisten die journalisten werden genoemd.    B.v: " een soldaat aan het front zegt dat etc etc. "     Overbodig om te vermelden dat het de bedoeling was om het volk een ( vijands) beeld te geven .              Later kregen we in oorlogen aan beide zijden volledig gemanipuleerd beeld in de vorm van een filmpje met acteurs ,maar de betekenis werd gevormd door het commentaar .         B.v. in  Die wochenschau een zingende Luftwaffe bemanning laten zien ,met een keihard afgespeeld zelfgeschreven lied "Wir sind die Stuka-piloten ".

Hetzelfde deed de andere zijde ,maar dan veel geraffineerder . De Russen hadden beeldmateriaal ( in de bioscoop ) dat ook geënsceneerd was ( dus op andere locatie en met acteurs gefilmde opnames ) dat voorzien was van muziek , politiek commentaar , en dus een mening aan het doekstarende volk beval.  

De Amerikanen en Engelsen zetten in die tijd uitsluitend mensen uit de reclame-industrie in  bij de propaganda afdelingen  van het leger .  Denk b.v. aan de legendarische opnames van de "toevallig " aanwezige filmcrew tijdens de al anderhalf jaar vooraf bekende aanval op Pearl-Harbor.           

Later werden in Hollywood de Hitchcock-effecten en Riefenstahl filmmanier geperfectioneerd tot een luguber nivo van opdringen van jouw mening aan een doekstarend volk.     Complotdenkers zeggen dat vrijwel iedere t.v. uitzending gebruik maakt van geheime wetenschappelijk vastgelegde methoden om de hersenen van t.v starend volk te beïnvloeden naar de wil van de machthebbers achter de schermen .  Waar of niet , een feit is dat er zat programma's zijn die eén beeldwisseling per seconde laten zien . Dit zijn er 60 per minuut of 3600 beeldwisselingen na eén uur t.v kijken.

Wat mij verbijsterd is dat terwijl iedereen dit had kunnen weten in 2014 de papieren media oorlog willen met Rusland én dit gedaan hebben op de manier waarop in 1914 de Eerste wereldoorlog werd aangekondigd  !!

Midden in het internettijdperk heeft schaamteloze ultrasimpel in elkaar geflanste propaganda Blijkbaar succes .

Hubo op 23-07-2014 03:18

Ik heb ook de indruk dat de VS en hun slaafse dienaar Timmermans het incident met de neergeschoten Boeing alleen maar op schaamteloze,weerzinwekkende en ziekmakende wijze exploiteren om hun politieke spel te spelen.

Het lijkt me dat het neerschieten van het vliegtuig op zijn minst vanuit Kiev uitgelokt is.Interessant is de suggestie dat Bukinstallaties van de Ukraïne in handen gevallen zouden kunnen zijn van separatisten.Dan had men van het begin af aan kunnen weten,dat die gebruikt zouden kunnen worden en had meteen het luchtruim preventief afgesloten moeten worden.

Ik sluit ook zeker niet uit dat het projectiel door de Ukraïners zelf is afgeschoten,eventueel met hulp van gespecialiseerde eenheden.

Onder de seperatisten zitten verder natuurlijk ook allerlei hele en halve idioten en avonturiers die a titre personnel tot van alles te verleiden zijn.Het is niet zo'n gecentraliseerde geoliede militaire en propagandamachine die vanuit een commandocentrale wordt geleid.En zeker niet vanuit Moskou en al helemaal niet door Putin persoonlijk.

Het valt nog mee dat ze zich zo coöperatief opstellen en zo netjes de slachtoffers zoveel mogelijk verzameld hebben.Ik vind het ook niet zo gek dat ze er dan in eerste instantie liever geen pottenkijkers bij hebben,want als het euro's en internationale paspoorten uit de lucht regent,begrijpt zelfs de grootste domkop wel,dat zoiets alleen maar tegen je gebruikt zal worden.

En de meeste mensen weten gewoon niet wat er gebeurt,dus in eerste instantie zullen ze hoe dan ook wel ontzettend blij geweest zijn dat ze een verondersteld vijandig toestel uit de lucht hadden gehaald.

Er moet in ieder geval maar eens een eind komen aan de suggestieve wijze waarop van een aanslag wordt gesproken.Daar is geen enkele aanwijzing voor.Het is een heel gewone oorlogshandeling en voorlopig is het als zodanig gewoon een 'bedrijfsongeval'.

Aan de andere kant zijn er gerede verdenkingen in de richting van de Ukraïense 'autoriteiten' en hun westerse bondgenoten.

Voor de direct betrokkenen is het natuurlijk een afschuwelijk drama,maar zo gebeuren er wel meer van die dingen,zoals die meisjes die in Panama verdwenen en in het oerwoud omgekomen zijn of het slachtoffer geworden zijn van gewetenloze orgaanhandelaren.

Dat laatste lijkt nu minder waarschijnlijk,maar misschien hebben ze alleen maar een tas en een been gedropt als dwaalspoor om verdere zoektochten af te leiden.We wachten nog altijd op de analyse van de informatie op de telefoons en camera's.

We leven nu eenmaal in een wereld waarin dit soort praktijken allang niet alleen maar in horrorfilms gebeuren.Een wereld waarin dagelijks meer dan 1000 kinderen omkomen.Een wereld waarin ik in dit land ook niet lang meer leven kan.Een wereld die in de ban is van de satan van het kapitaal die handerwrijvend met welgevallen gadeslaat hoe het westen de emoties hoog opvoert en aanstuurt op een conflict met Rusland.

Frank de Blijzer op 23-07-2014 07:42

Intussen is de VS ineens een andere mening toegedaan. Eerst roepetoeterd zo'n Kerry en Hillery Clinton dat het 100% zeker is dat de  Russen er achter zitten. En nu plots als Putin om bewijzen vraagt en dreigt zich te verdedigen tegen de NATO als deze oprukt is Rusland onschuldig en is het waarschijnlijk een " toevallig foutje" van de separatisten. Wat een gezichtsverlies van Amerika. Ze weten dat niet Rusland en de separatisten er achter zitten maar Oekraïne. Alle bewijslast gaat ook die richting uit. En bang dat er nog meer aan het licht komt ( wie de opdrachtgevers is bv ) gaan ze de boel nu sussen! Plaatje wordt wel heel duidelijk. Die staan echt voor --

Rudolf op 23-07-2014 08:14

@ Christine en Kristal:

Moet je Putin persoonlijk kennen om te weten wat voor iemand het is? Hou toch op! Jullie kennen zeker Obama en de rest van het zootje ongeregeld zelf dan ook persoonlijk?

Oh ja, ik zou liever in de USA vertoeven dan in Rusland. Denk dat het daar ook iets veiliger en vrijer wonen is. Maar ja, Rusland en Puting zijn natuurlijk goudeerlijk en zo onschuldig als een vogeltje en de USA en Obama is de grooooote slechte boeman. Huilen!

Angell op 23-07-2014 08:26

Allen die hun vertrouwen hebben gesteld in de leiders van deze wereld komen straks zeer bedrogen uit!

Bijbel is daar ook duidelijk over. Good luck Putin voorstanders, mensen die hun vertrouwen stellen in Putin of welke wereldleider(s) of wereldmachten dan ook. Er is hier niks onderbouwd vanuit de Bijbel alleen op roddel en achterklap, suggestie en complottheorieen. Ik lees liever artikelen waarvan de schrijvers goed onderbouwen vanuit de Bijbel en Bijbelteksten en profetieën aanhalen. Dan kan je tenminste nog staven of het klopt vanuit geloofsoogpunt wat er gaande is op de wereld.

Gods Woord of Yeshua wordt hier opvallend totaal niet genoemd. Is dit een Christelijke site?

De Beer Rusland speelt volgens de Bijbel ook een grote rol in de eindtijd en alles gaat die richting op. Meest anti-semitistische land van de wereld etc.

Ikzelf ben ook anti-Europa, maar vind het kortzichtig om dan te geloven dat Rusland de "goede" is in deze kwestie.

Ik vind ook dat Xandernieuws een dieptepunt heeft bereikt en ik heb nog nooit zulke onzin gelezen als dit alles hier nu. Jullie veroordelen Amerika voor suggestieve informatie maar ik heb hier meer suggestie en complotten gelezen als waar dan ook.

Meest waarschijnlijke is nog steeds dat de separatisen per abuis een passagiersvliegtuig neer hebben gehaald in oorlogsgebied. Niks geen complottheorieën.

Ik bid dat ogen open mogen gaan en waarheid aan het licht mag komen en ik bid voor alle slachtoffers en nabestaanden van deze ramp. En dat mensen tot Yeshua mogen komen en door Zijn ogen de wereld mogen aanschouwen. Stel je vertrouwen niet op mensen maar kijk rechtstreeks naar de Eeuwige.

In de Liefde van YHWH wens ik iedereen succes verder.

 

I

 

 

 

bel paese op 23-07-2014 08:50

de slachtoffers zijn geofferd op het altaar van putin... michiel de ruiter was geen lafaard als rutte en vandaag zou hij zich ingezet hebben voor oorlog tegen rusland...

ster op 23-07-2014 09:08

aan rudolf

Je zegt als je onschuldig bent dan laat je alles onderzoeken. Okee dat klopt maar dan toch niet aan je vijand.

Zie hoe de media hier gehakt van Rusland maakt voor er bewijzen zijn.

Walgelijk gewoon net of de elite uit zijn op oorlog en de domme mensen sjokken erachter aan plaats van aan waarheids vinding te doen.

Vraag gewoon aan je zelf wie heben baat bij dit alles.

Dat is niet de Russen om zo'n vliegtuig uit de lucht te halen.

De EU heeft baat als de pro Russen in het kwaad daglicht gezegt te worden, zodat ze van de burger min of meer een vrijbrief krijgen om het daar eventjes schoon te vegen.

Zijn wij blij met de EU? Is het goed voor de mensen daar om bij de EU te komen? Is het goed voor ons als ze erbij komen?

Voor wie wel? Juist ja voor de elite is het goed zodat ze dat land kunen leegroven zodat ze bijna geen grondprodukten meer hebben.

Hitler wilde 1 groot derde rijk en waren onze voorouders daar dol op? Nee die vochter tegen dat derde rijk en wat heben wij nu? De derde rijk genaamt de EU.

Vroeger waren onze verzets mensen helden en nu de verzet mensen in Oekraine namen wij tuig rebbelen pro Russen maar waar blijven de woorden zoals,,,,, helden? Waarom deze mensen toezien dat ze berooft worden door de elite?

Wij stonden daar in Kiev de boel op te jutten waren dat van Baalen niet en Verhofstad. Van kom op mensne de EU is geweldig ,,, maar als ene paar wakkere burgers zegen nee die derde rijk zien wij niet ziten en dat geroof dan zijn het slecht mensen?

Ga de alternative media maar enes volgen en dan zie je wie er schoot op die plein en dat waren zeker geen Pro Russen. Nee dat word gedaan met onze belasting centen.

Dat gifgas incident wie waren dat juist ja de rebbelen. Hoor je daar nog iets over? Nee dat gas hebebn jij en ikke betaald dus. Waarom Houd Rutte die rebbelen niet onder controle? Van Poetin word dat namelijk ook verwacht. Nu ik verwacht dat ook van Rutte. dat Rutte die nabestanande van dat gifgas zijn excuus maar eens aanbied.

Wat zijn de sancies tegen ons westen van dat gifgas? Waat zijn onze ecusuus ervoor? Waarom heeft Rutte die rebbelen niet terverantwoord geroepen? Waarom houd hij ze niet onder controle? Wij het westen bewapenen die rebbelen dus,,,

Waar blijft een internationale onzoeks team. Niet een team die het westen aanwijst ,,,,,, maar een team waarvan alle landen deel van uitmaken.

Die de zaak MH17 goed onderzoekt.

Stefan op 23-07-2014 09:46

Xander je bent een ---, dank u om de waarheid te ontbloten, nog steeds heb je blinde mensen hier die Putin en de Russen in een slecht daglicht plaatsen ipv verder dan hunne neus te kijken, Rusland is bezig met de dollar uit te schakelen met de BRICS landen. Rusland heeft een gezonde economie met een BNP overschot van 35 miljard dollar of euro per jaar, de VS is volledig bankroet en flipt zich te pletter omdat men bezig is dat oorlogszuchtig land uit te schakelen door olie niet meer te verhandelen in dollars... Moet ik er een tekening bijmaken??? De VS zijn degenen die altijd de smerigste zaken via de CIA op aarden deden en doen, de Russen veroorzaken nergens miserie op aarde zoals de VS met zijn moordende CIA doen

Rusland heeft nooit landen binnengevallen zoals de VS doen, de VS veroorzaken overal onder leugens oorlog op aarde.

Dat premier Rutten nog steeds openlijk de Russen niet als daders heeft benoemd zegt ook alles..;

Waarom geven de amerikanen die saltllietbeelden dan niet vrij????

Het beste wat Rusland kan doen is zelf de VS en Oekraine ontmaskeren, het zijn NAZI'S zowel de VS als Oekrainers...

Voor degene die bashen op Rusland doe uw oogkleppen eens af!!!

 

 

Elegast op 23-07-2014 09:59

Het enge is dat de geesten worden rijp gemaakt voor een confrontatie met Rusland. Totaal onnodig want Rusland heeft het vliegtuig niet neergeschoten. Wat is hun belang? Wie wel? Degene die belang hebben dat Rusland en het Westen tegenover elkaar komen te staan. Dat kunnen zijn o.a. Oekraine, VS, wapenindustrie, olieindustrie en machtsgeile politici. 

Als er daadwerkelijk een oorlog dreigt hoop ik dat de mensen verstandig genoeg zijn om  de politici uit hun paleizen te rukken en te berechten anders ziet de nabije toekomst er voor de gwonen burger heel donker uit.

Guus op 23-07-2014 10:25

Verwijderd, zie auteursrechten en posten in zwart. Mod.

sas op 23-07-2014 10:32

Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden.

Vol verdriet,  ongeloof en woede volg ik de beelden op tv en het nieuws worldwide.

Het is niet te bevatten.

We zullen het onderzoek moeten afwachten. Maar de vraag blijft. Wie spreekt de waarheid? De mainstreammedia vind ik niet betrouwbaar. Er spelen grotere belangen bij dan wij denken. Ik hoop niet dat dit ontaard in een derde wereldoorlog. Het  is een gegeven dat het eerder is gebeurd tijdens of net na een crisis.

Wereldvrede is iets wat we nooit zullen meemaken.

Emanuel op 23-07-2014 11:19

Er is geen oorlog in Europa, noch in Ned. Downing mh17 hebben meerdere partijen uitgelokt. Het vliegtuig met passagiers laten vliegen over een oorlogsgebied waar dagelijks gevochten wordt, was op z'n minst onverstandig.

Meerdere partijen zijn voor verantwoordrlijk. 1.Nederland. 2.EU. 3. AiroControle Maastricht. 4. IATA. 5.Malaysion Airlines. 6.Kapitalisten,uit op winst.

Handelssancties tegen Rustland, watvoor nut zal dat hebben? De prijzen van vele producten zullen verder stijgen. De prijs hiervoor zal betaald worden door de burgers.

Welk nut heeft sancties tegen Iran gehad. Geen, het land heeft overleefd en als winnaar uit de bus gekomen. Het volk in Iran heeft de prijs moeten betalen. Dat geldt ook voor de burgers in EU.

Het verbreken van befrekkingen met Suriname is ook nutteloos geweest, Het land heeft Nrd en Zd Amerika tot vrienden gemaakt.

Boycot Rusland zal niets veranderen. China wil 60% gasproductie afnemen. Rustland heeft eigen monetairy unie. Ze zullen nieuwe handelsbetrekkingen ontwikkelen en NL en EU links laten liggen.

Eerste kwartaal zijn de tekorten in EU landen weer omhoog gegaan.Laten we niet te trots worden met onze failliete boedel. Want hoogmoed komt voor de val.Met oorlog valt niks goeds te bereiken, met vrede en intelect is alles mogelijk.

Indien men het intelect had laten prevaleren boven winstbejag, zou vandaag geen rouw zijn, noch tranen.Moge wijsheid en verstand ons de wegwijzers zijn.

Lodewijk op 23-07-2014 12:24

Mijn link naar de uitleg met beelden van radar en satelliet video van het Russische ministery van defensie is niet geplaats ziet het er naar uit. Daarop wordt o.a. getoond dat er een straaljager naar het passagiersvliegtuig vloog even voordat het toestel van de radar verdween. Mag deze wel alstublieft beste moderator?

Hier wordt getoont hoe onze minister Timmermans zich heeft laten misleiden door Kiev propaganda:

"MH17 Crash: Ukrainian media stories about looting of toy and wedding ring proven Fake!" https://www.youtube.com/watch?v=kZBSGorpLNc

 

Er is geen bezwaar tegen een link plaatsen . Wel als u tegen de siteregels ingaat. Mod.

Lucie op 23-07-2014 12:29

Als er daders aangewezen moeten worden,dan de vinger naar Oama,Brussel en Kiev.

Op de dag dat Poetin het Brics verdrag ondertekende,wordt deze walgelijke moordpartij gepleegd.

Obama wist dit en nam zijn besluit om Poetin de agressor te laten zijn.

Brics verdrag...een munt samen met de landen,Brazilie,Rusland,India,China en South Africa.

De moslim Obama weet nu dat de Dollar snel nog veel minder waard zal worden,het land is nu al zo goed als pleite.Hij heeft een oorlog nodig om weer veel geld te kunnen verdienen aan de wapenindustrie.

Lodewijk op 23-07-2014 12:31

Oeps... met excuses moderator, ik zie dat die link wel geplaatst is, maar op de draad over die Spaanse luchtverkeersleider.

Als het mag, hier nog een keer: 

Russische Ministerie van Defensie toont radar en satelliet beelden (met gesproken Engelse vertaling) http://www.youtube.com/watch?v=KSpeo5RcQQo#t=22

Mira op 23-07-2014 13:35

@ Ster

Bedankt voor je goede verwoording..zo denk ik er ook over

Araik op 23-07-2014 13:52

Dit kwestie is makelijk op te lossen als je jezelf twee logische vragen stelt. Waarom zouden de Russen het gedaan hebben en waarom zouden de Oekraïners het gedaan hebben. Ik denk dat Oekraïne vieze spelletje spelt. Ze blazen de vliegtuig op, draaien de zak om en krijgen veel steun en bondgenoten om tegen Rusland te vechten. Emoties en wraakgevoelens worden door media verhoogd. Volgens mij is de zaak totaal anders. Hierbij speelt het gas van Oekraïne ook een belangrijk rol, vergeet niet dat de gaskraan dicht is vanwege de schulden en dat winter steeds dichter bij komt. En aktie was verwacht maar niet zo een. 

Qvic op 23-07-2014 14:28

Wat mij duidelijk wordt, is dat wij burgers enkel maar pionnetjes zijn in het spel van de machten, Waar met hartelust door de machten achter de schermen mee gerommeld wordt. Zij bepalen wie mag blijven leven als slaaf en wie voor hun doelstellingen het leven moeten laten. Geld speelt hierin weer de hoofdrol. Het is valt mij wel op, dat het telkens weer de zelfde partij is, die dit soort toneelstukjes opvoert. Over welke macht heb ik het dan? De olie/gas boeren. Rusland is in hun opzicht, DE tegenstribelende partij, Poetin heeft het IMF en vele andere land en grondstoffen bandieten zijn land uit gegooid. Nu rusland steeds machtiger, rijker en onafhankelijker wordt, hoe meer ze dit land zijn gaan aanvallen op allerlei gebieden. Net zo met dit toneelstukje, willen ze Rusland isoleren van de rest van de wereld, enkel om hun economie in te laten storten en hun macht te breken, om het vervolgens zelf in te pikken. Het landdeel waar nu het vliegtuig neer is gekomen, schijnt een gasbel in de grond te zitten. Dat is eigenlijk de reden waarom kosten, wat het kost de plaatselijke bevolking, die zich niet onderwerpt aan hun uit de weg te ruimen. ze hadden zich verkeken op deze hardnekkige weerstand van deze mensen. Met dit gevalletje willen op deze slinkse manier toch dat stukje land inpikken. De waarheid over deze vliegtuig ramp zal nooit bekent gemaakt worden, enkel een gemanipuleerde versie zal gepubliseerd worden. Want de hele EU en Amerika hebben ze in hun macht, Hier op dit forum zie ik voor en tegenstaanders, die elkaar bijna op de vuist gaan, wie wel of niet gelijk zouden hebben. Dit is nou net wat deze schimmige macht achter de schermen wil, het bekende verdeel en heers spelletje laten spelen en het schijnt nog te werken ook. Laat je niet verleiden door deze tactiek, Hou de eer aan je zelf, Met samenwerking krijg je vele male meer resultaten, dan elkaar tegenwerken. Zoals nu in de wereld wordt gedaan.

PS op 23-07-2014 14:34

Volgens de onderzoekers moeten de passagiers vrijwel direct het bewustzijn verloren zijn, te weinig zuurstof & hoge temperaturen. Van lang lijden zal dan ook geen sprake geweest zijn, als dat een troost mag wezen? Veel sterkte aan de nabestaanden gewenst om het verlies te kunnen verwerken! Ik raad echter niemand aan één stap in een vliegtuig te zetten, er zijn voor niemand parachutes voorzien, de meeste kans om te overleven heb je in de staart van het vliegtuig of achteraan. Beter is om die risico's nooit te nemen. Misschien kan je een eigen parachute meenemen?

http://www.standaard.be/cnt/dmf20140723_01188794

Angell op 23-07-2014 14:56

Alle nieuws hier komt rechtstreeks van de Russische propaganda molen zelf en van de meest omstreden Alex Jones met zijn extreme complottheorieën. Prijs Rusland maar de hemel in. Rusland de grootste wapenleverancier aan Arabische landen. Nou ik weet genoeg. Het is maar wie je wilt geloven. Ik verlaat deze site met Putin vereerders nu echt.

Zilvermeeuw op 23-07-2014 15:14

Er wordt een uiterst smerig Politiek spel gespeeld over de ruggen van 300 doden en hun nabestaanden.

Een toneelspelende Timmermans (eerst in Kiev staan ophitsen), een niet optredende Mark Rutte die de ochtend na de ramp al meteen het vliegtuig had moeten nemen naar Moskou om met Poetin te overleggen en zich van zijn steun verzekeren i.p.v. in Nederland praatjes te houden.

Naar Moskou? Ja natuurlijk. Dat is, als het wáár is dat Poetin de zaken in Oost Oekraïne onder controle heeft. Of betekent de afwezigheid van Rutte in Moskou soms dat men heel goed weet hoe het zit? Dat Poetin wel wapens levert aan de separatisten - en wellicht ook een aantal manschappen - maar er verder heel erg weinig te vertellen heeft?

Obama heeft een dezer dagen weer 7 miljard naar de moordenaars in Syrië overgemaakt. Kunnen we hem dan ook meteen even verantwoordelijk houden voor de moordpartijen op christenen (en anderen) van de terroristen die vechten tegen president Assad?

Het zijn de VS en hun slaafje de EU (inclusief Nederland !) die deze ramp hebben veroorzaakt met hun walgelijke, smerige politiek en ik ga er niet eens aan beginnen om alle bewijzen (de Feiten) hier op te noemen. Ook KLM/Malaysian airways hebben bloed aan hun handen door bewust over een oorlogsgebied te vliegen. Nu Telaviv onder vuur ligt wijken ze plotseling wèl uit!.

En nu - huichelachtiger kan niet - een dag van "nationale rouw". Nou ik doe daar niet aan mee want ik wens niets van deze regering door mijn strot geramd te krijgen - als ik daar onderuit kan komen -. En ja, dat kan in dit geval.

Betekent dat dat ik "harteloos" ben? Zéker niet! Sinds de dag van de ramp is er geen dag voorbij gegaan dat ik niet aan de slachtoffers en al hun familieleden, vrienden, collega's en kennissen heb gedacht en voor hen allen heb gebeden. Ik vind het verschrikkelijk dat velen zelf de resten van hun omgekomen familieleden niet zullen kunnen begraven want het is lang niet zeker dat alle resten worden gevonden.

Maar nogmaals: een dag van nationale rouw voor een ramp die ver-oor-zaakt is door de vunzige politiek van Brussel en de VS, daar doe ik niet aan mee! Dat zal trouwens niemand opvallen want ik ben gewoon thuis, net zoals iedere andere dag. En de t.v. blijft uit, zoals óók zoals al jaren het geval is.

Ik hoop en bid dat héél veel nabestaanden de èchte troost, zoals geen enkel mens die bieden kan, zullen zoeken bij Hem "Die kan, en wil, en zal in nood, zelfs bij het nad'ren van de dood, volkomen uitkomst geven". Bij Hem, de Bron van Troost en Licht moet u zijn en nèrgens anders!

Mensen leven slechts een korte tijd mee en gaan daarna over tot "de orde van de dag want tja, het leven gaat door". Waarna de rouwende in een nog dieper gat valt want de kleine steun die hij/zij had van andere mensen, valt weg. Dàt is de werkelijkheid als men niet de toevlucht heeft gezocht tot Hem, die t al regeert. Die niet Jacob's God ter hulpe heeft. Daarom hoop en bid ik dat véle nabestaanden van de slachtoffers van deze ramp de toevlucht alléén bij Hem zoeken.

 

 

Bundy op 23-07-2014 16:00

Iedereen die wel eens een aflevering van "aircrash-investigation "heeft gezien weet dat het meestal drie maanden duurt eer de onderzoekers weten wat er gebeurd is .    Soms duurt het wel een half of eén jaar voordat met zekerheid gezegd kan worden wat er gebeurd is. .   Nog nooit was er een uitkomst na eén dag , zoals we die nu wél zien .

Hubo op 23-07-2014 16:16

Ik heb het al eerder gezegd.Belangrijker dan de vraag wie er geschoten heeft,is het om te ontrafelen hoe het spel eraan voorafgaand is gespeeld.Waarom was het luchtruim niet eerder afgesloten.Hoe zit het met instructies om een bepaalde route te vliegen.Is dat vooraf gebriefed of tijdens de vlucht.En hoe onbetwistbaar is de informatie die we krijgen.Het zit me helemaal niet lekker dat de engelsen die zwarte dozen gekregen hebben,maar echt onafhankelijke instanties zijn er natuurlijk nergens.Bij ieder detail dat bekend wordt,zouden eigenlijk al bij voorbaat ook kritische kanttekeningen gesteld moeten worden.Ik zou zelf het liefst zien dat Russische militairen als vredesmacht in Oost Ukraïne gestationeerd werden.Waarom toch al dat paranoïede wantrouwen?Het lijkt meer op kwaadwilligheid.Iedere andere inmenging zal bij de bewoners op geen enkele steun rekenen.Dat zou toch wel duidelijk moeten zijn.Waarom dan toch steeds weer die stiekeme plannetjes.Nu gaan ze weer een stap verder en willen ze er een internationale politiemacht droppen van nederlanders,australiers en indonesiers.Stop toch eens met die politieke spelletjes en loop niet zo achter de VS,Polen en Ukraïners aan.Die zijn alleen maar uit op oorlog. 

Pieter op 23-07-2014 16:41

@Sjabak

geef die foto eens dan...

joppo op 23-07-2014 17:32

Rutte wil nu (pas!)  beveiliging ron rampplek... nou daar kom je dan 6 dagen te laat mee!

Zo onderhand elke land heeft zijn experts ter plekke gehad behalve de Nederlandse.!

Bron.. BRT

Zilvermeeuw op 23-07-2014 20:52
Pieter op 23-07-2014 16:41

@Sjabak

geef die foto eens dan..."

 

Pieter, als je er de volgende keer ook het tijdstip bij vermeldt van het commentaar waar je op doelt, is het makkelijker voor de lezer om er een touw aan vast te kunnen knopen.

Ik las altijd (bijna) alle commentaren maar sinds er vooraf wordt gemodereerd is daar geen beginnen meer aan. Dat betreur ik zeer omdat een echt "gesprek": - actie en reactie - daardoor onmogelijk is geworden. Met dank aan de trollen!

 

Allen:

Tot onze grote spijt gaan wij voorlopig bij een aantal topics de reacties sluiten. Het niveau is regelmatig van dien aard  dat het beheer plaatsvervangende schaamte krijgt en het deze website ongeloofwaardig maakt. Mod.

Pagina12
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl