Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

*Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing*

‘Wrakstukken bewijzen dat toestel niet door luchtdoelraket werd vernietigd’


Sporen van kogelgaten op een stuk van de vleugel zouden er op kunnen wijzen dat het toestel inderdaad is neergeschoten door een jachtvliegtuig.

Het begint er hoe langer hoe meer naar uit te zien dat het neerschieten van de Maleisische Boeing 777 een rasechte false-flag aanslag was, gepleegd door Oekraïne, mogelijk in opdracht van het Westen, of in ieder geval om het Westen tot ingrijpen tegen Rusland te dwingen. Foto’s van de wrakstukken van het toestel wijzen uit dat het vrijwel zeker niet getroffen kan zijn door een BUK-luchtdoelraket, zoals het Westen beweert. En waarom werden de tweets van een Spaanse luchtverkeersleider ter plekke, die bij de Boeing twee Oekraïense jachtvliegtuigen had waargenomen, haastig van het internet verwijderd, inclusief zijn complete Twitter-account?

‘El avión B 777 voló escoltado por 2 cazas de ukraine hasta minutos antes, de desaparecer de los radares’, twitterde Manu Abu Carlos, werkzaam als luchtverkeersleider in de buurt van de hoofdstad Kiev. Vertaald: ‘Tot enkele minuten voordat het van de radar verdween werd het B 777 vliegtuig door 2 Oekraïense jagers geëscorteerd.’

 

Carlos’ Twitteraccount, die sinds augustus 2010 in de lucht was en 10.400 tweets bevatte, werd snel verwijderd, maar niet voordat er screenshots van zijn tweets konden worden gemaakt. Ook op archive.org zijn de berichten nog te vinden. Natuurlijk wordt er her en der beweerd dat zijn account en/of zijn berichten vals waren. Jammer genoeg valt dat niet te controleren.

Wrakstukken komen niet overeen met raketexplosie

Er zijn hoe dan ook meer aanwijzingen dat de Westerse lezing (weer) niet klopt. De Maleisische Boeing zou door een Russische BUK-raket zijn getroffen, maar de wrakstukken laten zien dat dit niet het geval kan zijn. Een BUK raket zoekt namelijk geen hittebron zoals een motor, maar wordt per radar naar zijn doel geleid. Vlak bij het doel aangekomen ontploft de raket, waardoor er een grote zwerm metaaldeeltjes op het vliegtuig worden ‘afgevuurd’, waardoor dit wordt verpulverd.

Dat betekent dat de Boeing al hoog in de lucht uit elkaar moet zijn gevallen. Dat dit niet is gebeurd, is te zien aan de beide motoren, die dicht bij elkaar op de grond en zelfs nog in hun oorspronkelijke positie aan de voormalige vleugels liggen. De romp moet daarom tot aan de crash heel zijn gebleven. Daarom kan het toestel zo goed als zeker niet zijn geraakt door een BUK-raket.

Ander argument is het afvuren van zo’n raket enorm veel lawaai maakt en op grote afstand is te horen. Er zijn echter nergens ‘oor’getuigen te vinden die ook maar iets van een raket hebben gehoord of gezien.

Sporen van kogels op vleugel

Bovendien zijn op een foto van een deel van de linkervleugel sporen te zien die heel goed inslaggaten van kogels zouden kunnen zijn. Het lijkt er op dat een jachtvliegtuig van links achter de Boeing het vuur heeft geopend op de cockpit, waarbij de kogels de linkervleugel hebben geschampt.

 

De bewoners van het dorpje Hrabove zeiden echter dat ze een straaljager hadden gezien die raketten zou hebben afgevuurd. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze het kanon van een jachtvliegtuig hebben gehoord en gezien, en dat hebben verward met luchtdoelraketten. (1)

 

Xander

(1) Friedensblick.de

Zie ook o.a.:

20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager
18-07: Neergeschoten Maleisisch toestel: Sarajevo 1914 op herhaling?

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Geblockte posters: Rootman, hans1 ,Elia=Elijah=lldbhngr , Kwowtoomuch, DJX, Johannes- Cornelis ,Zionnoiz, Trol Koekwous, Zegveld, pheming lentsGT, Keessie, Johannes.
 15. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 16. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.Reacties

Pagina123
Ary op 21-07-2014 21:59

Kareltje, op 21-07 om 11.10 ik zou niet zo'n aanmatigende toon aanslaan als ik jou was, en misschien is het ook een idee om het bord voor je kop vandaan te halen.

ster op 21-07-2014 22:11
paul op 21-07-2014 22:30

Dat NU.nl erg eenzijdig bericht weet een ieder,, maar het artikel rechts dat de Russen uitleg vragen bij Kiev over de gevechtvliegtuig dat in de buurt vloog en dan de link daar naar toe verboden permission geeft  is helemaal vreemd. Je vraagt je af  een ander geluid op de ramp niet mag worden gehoort.

Kristal op 21-07-2014 22:47

@Pieter: toeval is dat wat de mens niet kan bevatten waarom. Dus toeval bestaat niet. Wij zijn alleen niet in staat het waarom te doorgronden.

Maar dit stinkt. Hele paspoorten bij een rakketaanval ? Tja, bij de Twintowers werd er ook een heel paspoort gevonden. Van Abdul el Ter Ror Ist. Dus wisten "ze" dat het een terreuraanval was.

Jaja. Een heel vliegtuig kan niet worden opgespoord. Maar de lanceerplaats hebben ze binnen een paar dagen.

Maar alles is zo toevallig. De lagere vlieghoogte, opgegeven door de luchtverkeersleiding. Een andere vliegroute, dan dat de andere toestellen namen. Toevallig hè.

Kristal op 21-07-2014 22:57

@Arjanneke: er zaten welgeteld 6 "wetenschappers" in, op weg naar Australië, om de farmaceutische industrie weer van veel geld te voorzien. Om het wat meer te laten lijken (sorry voor dit woord), spreekt men in Duitsland van ein halbes Dutzend (een half dozijn).

Interessant zou inderdaad zijn om aan de hand van de passagierslijst te controleren, wie echt bestaan heeft en wie verzonnen is. Waarom mogen we niets van de nabestaanden zien ? En alle passagiers liggen in een koeltrein (in mijn ogen ouderwetse houten wagons). Hoezo dat ? Weten ze nu al, dat ze van iedereen wat gevonden hebben ?

En mevrouw Clinton: waarom blèrde die de volgende dag al, dat in Europa de mensen de straat op moeten gaan om tegen Rusland te protesteren ? Wist ze toen al hoe en wat ?

Wie nu nog niet wakker is geworden: hij slape voor eeuwig verder.

LantR.fant op 21-07-2014 23:17

Wat een geluk zeg.... we hebben het zelf gedaan. Jammer dat die Spaanse luchtverkeersleiders, ruim 3.000 km en een paar hooggebergten verderop dit nou net moesten zien. Overigens werd eerder op de nieuwsberichten gemeld dat de separatisten een Oekraïns transportvliegtuig hadden neergehaald. 

ster op 21-07-2014 23:46

wat is dit allemaal

Spullen die 10.000 uit de hoogte zijn gevallen en alle ziet er keurig uit en dan op 2.43 minuten er is iemand door de dak gevallen en gene spatje bloed te zien?????? Wat is dit ,, ??? Zijn ze aan het kullen met ons of zo?

https://www.youtube.com/watch?v=mZiHTGkG0zw#t=217

kareltje op 21-07-2014 23:47

De FIFA gaat een onderzoek doen naar de WK 2018 in Rusland mogelijk zijn er leden omgekocht, laat ik daar nou niet van schrikken.

De arm van putin is lang maar spoedig zal hij worden gebonden.

ster op 21-07-2014 23:51

Kristal op 21-07-2014 22:47

Hele paspoorten die zaten erook bij ga eens naar www.martinvrijland.com Daar ze je dat vele van deze paspoorten ongelig is verklaart een filmpie is er van te zien. Als je een oude paspoort inlevert voor een nieuwe dan knippen ze bij die oude een ronde gat erin en in andere landen bv een hoek erin. Bekijk dat filmpie maar eens even. En als je toch daar bent kan je de reacties ook eens door lezen echt die zaak stinkt gruwelijk.

ster op 21-07-2014 23:55

Ga eens naar uitzending gemist van nieuwsuur 17 7 2014 en zet dat daar eens op 32 minuten en je hoort hen tussen neus en lippen zeggen dat ze inderdaad gevolgt werden door gevechtsvliegtuigen. Daarna hoppa zo snel mogelijk de Russen aanpakken ppff.

Men gaat er niet op in waarom die achter hen aanvloog of niks.

Vuurvliegje op 21-07-2014 23:56

Vuurvliegje,u kunt geen persoonlijke informatie geven over mede forumgasten hoe goed bedoeld ook.

Allen:

Vuurvliegje verzoekt allen om wat coulanter met elkaar om te gaan met name Benny.  Mvg. Mod.

ster op 21-07-2014 23:58

@kareltje dat ze die van 2022 die eens aanpakken daar zijn al met die bouw al meer als 1200 doden erbij gevallen Nee ik zit gene nulletje ernaast. Slavendrijvers zijn het daar.

4ogenopen op 22-07-2014 00:11

Draai het plaatje 180 graden en spiegel het horizontaal. Er staat "safety line, attach point" in het engels. Geen cyrilish dus :)

Zilvermeeuw op 22-07-2014 07:51

@benny op 21-07-2014 21:45"

Jij gaat er - net zoals iedereen die niet zelf wil nadenken - vanuit dat de separatisten het vliegtuig hebben neergehaald. Dat mag je doen, geen enkel probleem.

Maar mensen die  niet meteen de aantoonbaar leugenachtige mam geloven, uitmaken voor vriendjes van Hitler en Chamberlain is ver beneden peil. Trouwens, wat mij betreft zijn alle verwijzingen naar de 2e wereldoorlog belachelijk.

Ze worden misbruikt door lieden die alleen anderen napapegaaien en nooit 1 seconde zelf een oorlog - of de gevolgen daarvan - hebben meegemaakt. 

En gaan lopen klagen maakt het allemaal niet beter hoor Benny.

getuige op 22-07-2014 08:11

Benny..

misschien helpt het als je beseft dat er enorme verschillen in meningen zijn op dit forum waar je nooit tot een gezamenlijk conclusie zult komen. De 1 verdedigd zich met harde letters tegenover de ander. trek je er niets van aan.

Besef,

Je hebt hier reageerders die:

13 jaar zijn. 

je hebt mensen die vanuit een inrichting reageren.

Er zijn er die hun waarheid als waarheid zien.

Er zijn er die zwaar aan de antidepresiva zitten.

Er zijn er zware alcoholisten tussen.

Er zijn er die een moordkuil van hun hart hebben gemaakt.

En nog veel meer soorten reageerders!! helaas geen intelligente reageeders tussen :-)

Trek je er niets van aan.

Blijf je mening verkondigen dat is je recht net als dat het recht van anderen is

Drossaard op 22-07-2014 10:02

Nee, @ster (23:55), Menno Baksteen somt snel 4 mogelijke scenario's op.

Als derde noemt hij de mogelijkheid dat een gevechtsvliegtuig ze neerhaalt (ze gaan hierbij uit van een Russisch, niet een Oekraiensch vliegtuig), maar hij vindt dat onwaarschijnlijk omdat een straaljager meestal eerst het doel in het gezichtsveld wil hebben (en dan dus zou afhaken bij een burgervliegtuig). Zij bespreken niet de mogelijkheid dat Oekraiense straaljagers de Boeing neerhaalden omdat ze misschien dachten dat het het presidentiele vliegtuig van Putin was (de IL-96, identieke kleuren, vloog rond die tijd in de buurt, maar niet boven Oekraine) of omdat ze calculeerden dat de separatisten toch wel de schuld zouden krijgen. Een derde mogelijkheid, dat ze door een vliegtuig een militair escort te geven bij de separatisten de indruk wilden wekken dat dit een vijandig vliegtuig van grote waarde was om hen zo uit te lokken het neer te halen, kwam al helemaal niet bij hen op.

PS op 22-07-2014 10:37

Honderden vluchten van Malaysian Airlines gingen tot het neerhalen van de bewuste vlucht dagelijks over Oekraine! Het is niet normaal dat men met burgervliegtuigen over een oorlogsgebied gaat vliegen, dit is het leven van burgers onnodig in gevaar brengen, nu hebben ze weer een foute roete gekozen boven Syria! Ze gaan bankroet tegemoet!

Zie mijn vorige link hierover in oudere postings?

kareltje op 22-07-2014 10:46

@ster, dat gaan ze ook onderzoeken in Qatar ook zo'n land dat terrorisme steunt en niets om burgers geeft.

NWO EWO op 22-07-2014 11:03

Het was een gewoon vliegtuig ongeluk meer niet er vallen elke dag doden waarom hier om treuren

rebas op 22-07-2014 11:42

Kristal op 21-07-2014 22:57

 En alle passagiers liggen in een koeltrein (in mijn ogen ouderwetse houten wagons). Hoezo dat ? 

Als niets kent van spoorwegmateriaal moet je er niets over zeggen.

Koelwagens van de  spoorwegen werkten vroeger niet zoals nu,als er een vracht moest verzonden worden werden er grote ijsblokken in de wagons geplaatst.

Moderne koelwagens hebben een afzonderlijke koelgroep die onafhankelijk werkt van de locomotief

Remy op 22-07-2014 11:45

Ik word hier zo moe van, mensen die geen flauw idee hebben hoe een inslag van een zwaar kaliber type kogel eruit ziet of hoe een inslag van een raket eruit ziet maar toch roepen dat het kogels waren. 

rebas op 22-07-2014 11:47

Kristal op 21-07-2014 22:47

Maar alles is zo toevallig. De lagere vlieghoogte, opgegeven door de luchtverkeersleiding. Een andere vliegroute, dan dat de andere toestellen namen. Toevallig hè.

Eerder op die dag waren er reeds 140 burgervliegtuigen die dezelfde  route genomen hadden als het afgeschoten vliegtuig.

Informatie inwinnen is belangrijker dan gewoon maar iets neerpennen op een forum.

Jantjes op 22-07-2014 11:53

@Ster

Oude ongeldige paspoorten mag je houden als er een nog geldige visumstempel in staat....

arjaneke op 22-07-2014 12:10

tien vragen gevonden op RT, (het zijn wel goede vragen)

http://rt.com/news/174496-malaysia-crash-russia-questions/

dit is de Russische kant van het verhaal, het blijft een vreemde zaak, maar de zogenaamde bewijzen van de Oekraine, de VS en Rusland, ik neem ze allemaal met een korreltje zout.

Het enige punt wat ik wel blijf hanteren is: wie heeft voordeel bij een gebeurtenis? en vaak leidt dit naar de daders.

ook een goed middel bij het hanteren van het nieuws is, welke nieuwszender of krant houdt zich aan de feiten, beschouwt deze critisch en gooit het niet over de emotionele boeg, zodra er emotionele scenes worden vertoont gaat het meer om stemmingmakerij dan om harde feiten.

emotionele verslaggeving is zeer ongeloofwaardige verslaggeving. 

arjaneke op 22-07-2014 12:14

Beste Kristal op 21-07-2014 22:57

"@Arjanneke: er zaten welgeteld 6 "wetenschappers" in, op weg naar Australië, om de farmaceutische industrie weer van veel geld te voorzien. Om het wat meer te laten lijken (sorry voor dit woord), spreekt men in Duitsland van ein halbes Dutzend (een half dozijn)."

Goed dat je het nieuws ook scherp volgt, wel graag de bronvermelding erbij, dat heb ik ook gegeven in mijn commentaar, nu schrijf je iets zonder de bron erbij te vermelden, altijd bronvermelding svp.dat houdt het forum geloofwaardig.

arjaneke op 22-07-2014 12:21

uit een van de tien punten komt deze:

10. Why haven’t US officials revealed the evidence supporting claims that the MH17 was shot down by a missile launched by the militia?

“US officials claim they have satellite photographs proving the Malaysian airliner was shot down by a missile launched by the militia. But no one has seen these photographs so far. As far as we know, there was indeed a US satellite flying over southeastern Ukraine on July 17 from 17:06 to 17:21 Moscow time.

“This satellite is part of an experimental system designed to track and monitor the launches of missiles of various ranges. If our US colleagues have imagery from this satellite, they should release it for the international community to examine it in detail. This may be a coincidence, but the US satellite flew over Ukraine at exactly the same time when the Malaysian airliner crashed.”

satellieten draaien om de aarde, het is wel heel toevallig dat de satelliet precies op het juiste ogenblik boven de ramplek hing tijden het zogenaamde neerhalen.

er zijn bij het neerstorten van het vliegtuig heel erg veel toevalligheiden, ik ga een staatslot kopen met dergelijke kansberekening ga ik de jackpot winnen.

kareltje op 22-07-2014 14:16

In de telegraaf rijdt putin op een beer, de beer is los.

kareltje op 22-07-2014 14:19

Dat kogelgaatje hebben ze gemarkeerd met een rood cirkeltje, duidelijker bewijs kun je niet hebben.

Lodewijk op 22-07-2014 15:05

"Evidence to Frame Russia For MH17 Shoot Down Fabricated?" https://www.youtube.com/watch?v=RMgIpC-bCfQ 

"Whistleblower: Ukrainian Troops Shot Down MH17" http://www.youtube.com/watch?v=CR5HtzbMy-E  

Russische Ministerie van Defensie toont radar en satelliet beelden (met  gesproken Engelse vertaling) http://www.youtube.com/watch?v=KSpeo5RcQQo#t=22

 

Lemon op 22-07-2014 16:50
Wat een niveau van speculatie weer hier, pfff diep triest. Een nieuw dieptepunt voor de site. 1) Je ziet toch zelf ook dat dit geen kogel gaten zijn? En een gevechtsvlietuig zou een flying duck eerst met kogels beschieten om vervolgens nog een raket af te schieten. Zo triest dat uitgerekend DIT voor de propagandadoeleinden wordt gebruikt hier. Walgelijk.
Lemon op 22-07-2014 16:53
Arjanneke, "who benefits" gaat ervan uit dat er iemand bij gebaat is... Dit is gewoon een stomme menselijke fout geweest, maar zo te zien laat je alleen keus voor een complot.
arjaneke op 22-07-2014 18:32

beste Kristall,

"Eerder op die dag waren er reeds 140 burgervliegtuigen die dezelfde  route genomen hadden als het afgeschoten vliegtuig."

waar heb je deze informatie vandaan, gaarne de web-links, wat ik op internet tegenkwam zegt dat het vliegtuig wel afweek van gebruikelijke route, zie bijvoorbeeld nieuws RT, verder als je op de kaart / werelkdbol kijkt zie je dat afbuigen naar het noorden niet de snelste route is. zuidelijker vliegen is efficienter

gaarne jouw info tav de 140 vliegtuigen die die route vlogen.  (het kan aan mij liggen maar ik krijg bij jouw berichten een beetje het gevoel dat ik met een internettrol te maken heb, die tegenwoordig worden ingehuurd door de overheid zelf, stond een tijde terug een vacature van op internet, ik moet hem weer eens opzoeken en de inhoud hier plaatsen) ontkracht dit svp en geef aan waar je de 140 vluchten vandaan hebt. de vluchten die ook daadwerkelijk over het oorlogsgebied vlogen.

lente op 22-07-2014 18:57

@ Lemon:

de stoelendans om het EU-presidentschap en andere hoge posten is begonnen: http://www.europa-nu.nl/id/vjkzobrs8dzu/nieuws/rutte_ontkent_kandidatuur_eu_president?ctx=vi9odd03fxha&tab=0

Met de nasleep van deze ramp spelen bepaalde (Nederlandse) politici zich goed in de kijker.

Afschuwelijk om zo te moeten denken, maar 9/11 kwam Bush jr. met historisch lage peilingen voor een tweede termijn goed gelegen, iets als de olieramp met de Deepwater Horizon in de Golf van Mexico voor Obama als mannetjesputter "captain America"in 2011 onderweg naar zijn tweede termijn 

Marcel vL op 22-07-2014 19:49

@ Arjaneke, ik gaf eerder een link dat er 3 verschillende satellieten waren gericht op de plek des onheils namelijk SBIRS GEO 1, GEO 2 en USA 184. Dat staat in link http://www.astroblogs.nl/2014/07/19/neerschieten-mh17-vliegtuig-vermoedelijk-gezien-door-sbirs-satellieten/ Het is dus helemaal niet "toevallig" dat er één satelliet langs kwam want het is een heel netwerk en er waren er 3 die dit waargenomen hebben. Volgens Oekranische media hebben de Russische seperatisten bovendien gerommeld een de zwarte dozen. Het valt mij op dat er niet serieus naar mijn links gekeken word; in dit geval heeft het geen zin. Ik heb van Ruslanddeskundigen ook gehoord dat men daar minder hoge eisen stelt aan het omgaan met een BUK raket, in het leger komt gewoon alcohol (sterke drank) gebruik voor en het leger bestaat deels voor redelijk laag betaalde excriminelen die alleen nog een baantje in het leger kunnen krijgen en doorgeschoten figuren, het zijn nauwelijks de goed getrainde commando's die zulke acties ondernemen. Dit ontkracht dus ook het verhaal "wie heeft er voordeel" . Ik ken uit eigen omgeving mensen die door geestverruimende middelen echt gestoord kunnen gaan doen zonder enige voordeel. Rt.com betekent Russian Televsion .com ik was ook al eerder in sommige vallen van hun getrapt, maar weet nu hoe zij het verdraaien. Een journaliste van RT heeft zelf ontslag genomen omdat zij de verdraaïngen niet meer aan kon. Vanavond komt de VS hét bewijs openbaar maken, dit zal zwaar worden voor veel Rusland/Kremlin lovers.

arjaneke op 23-07-2014 11:02

beste Marcel vL op 22-07-2014 19:49,

Dat is een hele interessante link die je hebt gegeven, deze link doet mij iets anders beseffen, hoe kan ondanks dergelijke satellieten een andere vlucht onvindbaar zijn; MH370 van Malaysia Airlines 

als het spoor van een buk raket zichtbaar is dan is de uitstoot van MH370 van Malaysia Airlines  een peuleschil,

verder heb ik het van deze kant nog niet bekeken "Ik heb van Ruslanddeskundigen ook gehoord dat men daar minder hoge eisen stelt aan het omgaan met een BUK raket, in het leger komt gewoon alcohol (sterke drank) gebruik voor en het leger bestaat deels voor redelijk laag betaalde excriminelen die alleen nog een baantje in het leger kunnen krijgen en doorgeschoten figuren, het zijn nauwelijks de goed getrainde commando's die zulke acties ondernemen"

voor zover ik weet zit er heel weinig verschil tussen leger rusland en oekraine, precies dezelfde leest, ik ben zelf in de oekraine geweest en je ziet daar zelfs moeders achter de wandelwagen met een fles bier in de hand, tevens zijn de enige winkels die altijd open zijn; de drankwinkels,

dus die oekrainse soldaten met hun luchtafweer kunnen dus gewoon dronken zijn geweest, dan zitten wij met een tragisch ongeval, ik hoop dat betreffende militairen voor de krijgsraad komen.

dank voor je informatie, het verklaart heel veel

Pieter op 23-07-2014 16:52

@kristal

Ik zal je uit je idiote complotdroom halen....

Mijn neef is een collega van de 2 mensen uit Maastricht die zouden gaan fietsen.

dus het waren wel degelijk echte personen ipv poppen of wat jij denkt, respectloze...

Zal ik ff fotos vd begrafenis maken, dan ben je mss echt overtuigd, triest persoon met je zware idiote ideeen...

Denken dat dit in scene is gezet allemaal...bah!

Totaal geen respect voor slachtoofers dit...

joppo op 23-07-2014 17:57

Tijdens de stille minuut in Maastricht waren het onze cultuurpareltjes (je weet wel die van opsporing verzocht) die extra hard met hun scooters luidlachend bleven  rondscheuren!

Zilvermeeuw op 23-07-2014 18:40
@arjaneke op 23-07-2014 11:02

"Ik heb van Ruslanddeskundigen ook gehoord dat men daar minder hoge eisen stelt aan het omgaan met een BUK raket,"

O dus jij hebt contacten met "Ruslanddeskundigen"??? Laat mij niet lachen!

En daarbij ook nog zo'n super-idiote bewering. Het bemannen en afschieten van een BUK raket vereist een gedegen en specialistische opleiding! Een dronken persoon krijgt dat in geen 1000 jaar voor elkaar!

Hoe ik dat weet? Mijn man was 10 jaar lang gedetacheerd bij de 5e Groep Geleide Wapens (de Hawk-raketten) in Stolzenau en werkzaam op de lanceerinrichting Borstel. 

(Foto: René Ros, 2006)

Site Borstel

55- Squadron met Hawk raketten (vanaf 1975).

Zilvermeeuw op 23-07-2014 19:09
@Marcel vL op 22-07-2014 19:49

Volgens Oekranische media hebben de Russische seperatisten bovendien gerommeld een de zwarte dozen. 

De fascisten in Kiev zijn leugenaars! De 1e zwarte doos is namelijk in Engeland al uitgelezen en er is NIET mee gerotzooid!

http://www.telegraaf.nl/binnenland/22888754/___Geen_bewijs_voor_manipulatie___.html

 

Er is geen bewijs gevonden voor manipulatie van de zogeheten Cockpit Voice Recorder, een van de twee zwarte dozen, van het neergehaalde toestel van Malaysia Airlines. De recorder is „met succes uitgelezen” en bevatte „gegevens van de ongevalsvlucht”. Donderdag wordt de andere zwarte doos onderzocht. Daarop staan de vluchtgegevens.

Dus al je verdachtmakingen kunnen het vuilnisvat in. En dat is precies waar ze thuishoren.

Gabber op 23-07-2014 20:34

@Zilvermeeuw

Hawk-raketten zijn niet te vergelijken met BUK, dus je argumentatie voegt niets toe

Marcel vL op 23-07-2014 20:52

@zilvermeeuw 23-07-2014. "O dus jij hebt contact met Ruslanddeskundige, laat me niet lachen."

Van personen als zilvermeeuw word ik dus doodmoe, ik heb niet gezegd dat ik contact heb met een Ruslanddeskundige, maar dat vertelde een Ruslanddeskundige op Nederland 1 bij de actualiteiten nog op dezelfde donderdag als dit gebeurd was. Mijn tweede bewering is juist niet idioot, want men stelt in deze landen minder hoge veiligheidseisen aan het bedienen van BUK systeem. Het is wel door een dronken iemand gebeurd gezien het ook het verkeerde vliegtuig was. Nogmaals de instructies die in westerse landen worden gegeven zijn niet dezelfde als in die landen.

Ik zie verder geen foto maar geloof best dat je man daar geweest is, is dat zo bijzonder, ik ken ook mensen die in Irak hebben gediend dus...

arjaneke op 23-07-2014 21:00

beste Zilvermeeuw, je haalt mijn reactie uit zijn verband.

de tekst ""Ik heb van Ruslanddeskundigen ook gehoord dat men daar minder hoge eisen stelt aan het omgaan met een BUK raket," heb ik uit de reactie van de pos Marcel vL op 22-07-2014 19:49, geknipt, daarom heb ik de tekst ook tussen aanhalingstekens gezet.

zilvermeeuw, beter lezen aub, als ik reageer op het schrijven van een ander, lees dan ook de post van de ander door, voordat je weer op de reactie van een reactie reageert, wel goed lezen aub! aanhalingstekens plaats je niet zomaar in een tekst.

Pagina123
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl