Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten

Speculatie: Dacht Oekraïne het toestel van Putin, dat op 200 kilometer afstand vloog en dezelfde kleuren heeft, neer te schieten?

De enige gedetailleerde foto van een wrakstuk van de cockpit, waarop zowel in- als ‘uit’slaggaten zijn te zien, zou inmiddels van Google zijn verwijderd.

Oud-kapitein en luchtvaartexpert Peter Haisenko heeft de foto’s van de wrakstukken van de neergeschoten Maleisische Boeing geanalyseerd, en komt tot de conclusie dat de cockpit met een boordkanon van een jachtvliegtuig moet zijn beschoten. De gaten in de teruggevonden delen van de cockpit laten volgens hem zien dat er ‘een mix van pantser doorborende munitie is gebruikt’. Haisenko’s visie bevestigt diverse aanwijzingen, bewijzen en onafhankelijke verklaringen dat het passagiersvliegtuig werd begeleid door één of twee Oekraïense jachtvliegtuigen.

Aangevallen door Oekraïense jager

De piloot, die zijn eigen website (anderweltonline.com) heeft, schrijft dat hij ‘verbijsterd was dat er zo weinig foto’s van de wrakstukken zijn te vinden. Ze hebben allemaal een lage resolutie, op één na: het fragment van de cockpit onder het raam aan de kapiteinskant.’ Verdacht: deze foto werd inmiddels van Google verwijderd, evenals de andere detailopname van de vleugel die we eerder lieten zien.

Haisenko herkent duidelijke in- en uitgangsgaten van kogels. Het dubbele aluminium is door talloze schoten aan flarden geschoten. De gaten vertonen zowel naar binnen als naar buiten uitgescheurde randen, wat erop wijst dat er pantser- en explosieve kogels zijn gebruikt. Die ontploffen pas als ze door het omhulsel in hun doelwit zijn gekomen.

De oud piloot denkt dan ook dat vlucht MH-17 door een Oekraïens gevechtsvliegtuig (SU-25) werd aangevallen. Rusland gaf vorige week al radaropnames vrij waarop deze jager is te zien. De plotseling verdwenen Spaanse luchtverkeersleider Carlos, op het moment van de ramp werkzaam in Oekraïne, schreef op Twitter dat hij zelfs twee Oekraïense jachtvliegtuigen bij de Boeing had waargenomen.

Exploderende kogels, toestel spatte als ballon uit elkaar

Haisenko denkt dat de cockpit is beschoten met een GSch-302 kanon, dat speciaal is ontwikkeld om bepantserde voer- of vliegtuigen te vernietigen. De kogels moeten dan ook gedeeltelijk dwars door de cockpit zijn heen gegaan. Daarnaast zijn er ook kogels in de cockpit geëxplodeerd. De fragmenten van deze kogels vlogen vervolgens door het aluminium van binnen weer naar buiten, wat de vorm van de kogelgaten verklaart.

Na de aanval is de luchtdruk in het toestel in een onderdeel van een seconde weggevallen. Op een hoogte van 10 kilometer zorgde het enorme drukverschil ervoor dat de Boeing als een luchtballon uit elkaar barstte. De zwakste punten van het vliegtuig braken daardoor meteen af, wat een verklaring is voor het feit dat sommige ver van het wrak gevonden delen relatief ongeschonden zijn teruggevonden.

Vergissing met vliegtuig Vladimir Putin?

De luchtvaartexpert vraagt zich dan ook retorisch af van welke ‘vergissing’ er hier sprake is. ‘Ik speculeer nu, maar bedenk het volgende: de MH-17 heeft vergelijkbare kleuren als het toestel van de Russische president. Beiden dragen de kleuren rood, wit en blauw. De machine van Putin bevond zich op dat moment op slechts 200 tot 300 kilometer afstand, voor piloten is dat dichtbij. Neem daarbij de uitspraak van Julia Timoshenko, die Putin het liefste met een Kalasjnikov wilde neerschieten... Maar dit is pure speculatie. Het beschieten van de cockpit van MH-17 is dat niet.’

 

Xander

(1) Epoch Times

Zie ook o.a.:

28-07: Rusland: Amerikaanse satellietfoto’s raketbeschietingen zijn fake
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager
18-07: Neergeschoten Maleisisch toestel: Sarajevo 1914 op herhaling?

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Geblockte posters: Rootman, hans1 ,Elia=Elijah=lldbhngr , Kwowtoomuch, DJX, Johannes- Cornelis ,Zionnoiz, Trol Koekwous, Zegveld, pheming lentsGT, Keessie, Johannes.
 15. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 16. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.

Reacties

Pagina12
PS op 04-08-2014 13:24

De officiele media blijft bij de raket-theorie hangen, dit mede doordat er geen bijzondere gegevens uit de gesprekken zogezegd gevonden zijn!

http://www.vandaag.be/buitenland/153460_geen-bijzonderheden-besproken-in-cockpit-mh17.html

Drossaard op 04-08-2014 14:44

PS:Op zich is daar ook wat voor te zeggen aangezien je bij kogels meer tijd hebt om te reageren dan bij een raket, lijkt mij. Wat ik niet weet is of altijd iemand in de cockpit radiocontact moet houden. Is het mogelijk dat er soms even niemand in de cockpit is, samen even een bakkie doen in de pantry? Tijdens zo'n periode van de vlucht op de automatische piloot, op grote hoogte, kun je best ff wat anders doen, toch? Maar de cockpit-voicerecorder zou een kogelregen of een raketexplosie moeten registreren.

PS op 04-08-2014 16:20
Drossaard op 04-08-2014 14:44, inderdaad, maar is er ondertussen niets van de rode dozen gewist? In zo'n oorlogsgebied kan men zich aan van alles verwachten? Heeft Oekraine niet met de dozen geknoeid? Er was toch een strijd om de dozen?
renevers op 04-08-2014 19:37

The Russian Dog Is Still Not Barking: Washington’s Bloody Hands Behind Kiev’s Assault On The Donbas

by Robert Parry

Contrary to the Obama administration’s public claims blaming eastern Ukrainian rebels and Russia for the shoot-down of Malaysia Airlines Flight 17, some U.S. intelligence analysts have concluded that the rebels and Russia were likely not at fault and that it appears Ukrainian government forces were to blame, according to a source briefed on these findings.

etc

http://davidstockmanscontracorner.com/the-russian-dog-is-still-not-barking-washingtons-bloody-hands-behind-kievs-assault-on-the-donbas/?utm_source=wysija&utm_medium=email&utm_campaign=Mailing+List+PM+Monday

 

Vertaal naar Nederlands, zie siteregels. Mod.

PS op 04-08-2014 21:53

De Russische Hond is nog steeds niet aan het blaffen: Washingtons bloedige handen Achter Kiev? door Robert Parry In tegenstelling tot de publieke beweringen van de regering-Obama de schuld te geven oostelijke Oekraïense opstandelingen en Rusland voor het neerschieten van Malaysia Airlines Flight 17, hebben sommige Amerikaanse inlichtingendiensten analisten tot de conclusie dat de rebellen en Rusland waren waarschijnlijk geen schuld treft en dat het erop lijkt Oekraïense regering krachten waren te verwijten volgens een bron geïnformeerd over deze bevindingen.

Ja, wij krijgen de goedkope vertaalmachines, maar die van de top krijgen de beste vertaalmachines zonder fouten! Fouten volledig ten laste van Google vertaler!

Het komt er eigenlijk op neer dat "de Amerikanen" goed genoeg weten dat de zogenaamde separatisten niets met het neerhalen van MH17 te maken hadden!

renevers op 05-08-2014 12:44

Betere foto's van de cockpit wrakdelen

https://secure.flickr.com/photos/jeroenakkermans/14747434684/in/photostream/

https://secure.flickr.com/photos/jeroenakkermans/14741678942/in/photostream/

Iemand die op 05-08-2014 13:35

Nog een complottheorie: Schuld amerika financieel is op recordhoogte, lijkt me aannemelijk dat het regime in amerika de aandacht daar van af wil houden door haar vrienden de illusie te creeren dat Rusland de zwarte piet is, het was opvallend hoe snel het wijzend vingertje werd opgeheven naar Rusland. Rusland heeft er totaal geen belang bij zo'n vliegramp, maar het lijkt erop dat europa voor iemands karretje wordt gespannen. En het zou maar kunnen dat het karretje wordt gespannen voor nep-amerikaan obama die Nederland eigelijk haat, en Sinterklaas haat, we zouden het niet mogen vieren omdat er zogenaamd verklede zwarte pieten zich onderdanig zouden gedragen ten opzichte van Sinterklaas en Rusland haat ie waarschijnlijk ook grondig omdat Rusland hem niet accepteert met zijn homopopaganda, volgens velen Amerikanen die de waarheid weten is obama niet normaal en een boef en ook vinden dat ie zich onamerikaans gedraagd en Amerika naar de gallemiezen helpt. Dat er honger en droogte in Amerika is dat de financieen nagenoeg op zijn en dat er talloze Christenen in midden -oosten en Afrika worden vermoord, laat ook zien dat het amerikaanse regime corrupt lijkt te zijn en terroristen van isis ongestoord laat. democratie is ook al een illusie, de meeste poppetjes worden aan het lijntje gehouden met virtuele beloften. En neo 'minister' timmermans is een huichelachtige vertoning, als ie Nederland liefheeft zou ie uberhaupt geen vliegtuig over zo'n conflict heen hadden moeten laten vliegen...waarschijnlijk enkel en alleen om zijn haat jegens Rusland, het lijkt op een rituele offering.  zijn tranen zijn geheel niet oprecht, een acteur tweede klas. gniffelend achter zijn brilletje, geen diplomatiek iemand eerder iemand die graag olie op een vuur gooit, met duivels genoegen de waarheid verdraaid. kenmerkend voor regimes is iemand of een land de schuld geven: de zondebok.

PS op 05-08-2014 14:10

De zwarte dozen story is ook een heel raar verhaal, éérst  waren die in handen van de rebellen of tegenstanders van de Oekraiense politiek (neo-nazi's) zogezegd, maar men wist niet of dat wel de zwarte dozen waren. Dan zouden ze door de rebellen zijn overhandigd aan Malaysia. Dan zat de EU maar te zeuren dat ze de zwarte dozen wilden hebben, ze hebben ze nu, maar uiteindelijk staat er niets speciaal op, ra ra ra ra, en wij moeten dat geloven! Ik geloof niets meer van de officiele media!

http://www.bing.com/search?q=DE+ZWARTE+DOZEN+VAN+MH17&form=ASUTDF&pc=MAAU&src=IE-SearchBox

Dick op 05-08-2014 16:17

Afin,,,BRICS is de voet dwars gezet.

Het was een oranje klomp deze keer.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl