Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag

Aanwijzingen dat we opnieuw massaal worden belazerd nemen toe


Nog voor de laatste brokstukken de grond bereikten, wist het Westen het al zeker: de Russische separatisten hebben vlucht MH-17, met 193 Nederlanders aan boord, uit de lucht geschoten, en Rusland is daar medeplichtig aan. Inmiddels zit de anti-Russische oorlogsstemming op diverse sites, forums en blogs er goed in, en zijn er zelfs wilde geruchten over een mogelijke Amerikaans-Nederlandse invasie van Oekraïne. De aanwijzingen dat we opnieuw massaal worden belazerd, worden echter steeds sterker.

 

Cruciale gesprekken in beslag genomen

Prangende vraag: waarom heeft de Oekraïense geheime dienst (SBU) de hoogstwaarschijnlijk cruciale laatste gesprekken van de luchtverkeersleiding met de piloten van de Maleisische Boeing in beslag genomen? Is het om te verbergen dat de piloten van de Oekraïense luchtleiding doelbewust de opdracht kregen om over oorlogsgebied te vliegen, en niemand dit nu te weten mag komen?

Dat vlucht MH-17 de opdracht kreeg om veel noordelijker over Oekraïne te vliegen, staat inmiddels vast. Het luchtruim boven het oorlogsgebied in het oosten van het land was echter al gesloten. Wat is de reden dat het toestel daarom toch van zijn geplande koers moest afwijken?

Terwijl Nederland zich woest maakt omdat er lijken van de rampplek werden weggehaald – wat gezien de stank en infecties bepaald niet ongebruikelijk is als deze in staat van ontbinding geraken – wordt er vrijwel geen enkel aandacht aan deze toch op zijn minst verdacht te noemen feiten gegeven.

Zwarte dozen gevonden – of toch niet

De twee zwarte dozen van de Boeing zouden inmiddels boven water gekomen zijn. Volgens het persbureau Interfax is een exemplaar naar Moskou gestuurd om te worden geanalyseerd. Separatistenleider Aleksandr Borodai ontkende echter dat zij de zwarte dozen hebben gevonden. (1)

Verwarring geeft ruimte aan propaganda

Kortom: verwarring alom, wat alleen maar meer ruimte geeft aan speculaties en vooral: aan propaganda, van alle betrokken partijen. Wat er werkelijk gebeurd is met vlucht MH-17, blijft vooralsnog onduidelijk. Althans, als de ooggetuigenverslagen van het dorpje Hrabove worden genegeerd. Daar zagen mensen namelijk kort voor de crash een straaljager raketten afvuren, waarna er grote explosies in de lucht waren te zien (zie hyperlink onderaan).

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager
18-07: Neergeschoten Maleisisch toestel: Sarajevo 1914 op herhaling?

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Geblockte posters: Rootman, hans1 ,Elia=Elijah=lldbhngr , Kwowtoomuch, DJX, Johannes- Cornelis ,Zionnoiz, Trol Koekwous, Zegveld, pheming lentsGT, Keessie, Johannes.
 15. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 16. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 

Reacties

Pagina12
rebas op 21-07-2014 13:55

Aaron op 20-07-2014 22:27

Je orakelt over iets waarvan je niets weet. :de boeing doelbewust boven oorlogsgebied leidden,

Internationale vluchtroutes worden niet bepaald door een land.

Er is een internationale vereniging die verantwoordelijk is voor alle vluchtroutes in de wereld.(naam ben voorlopig kwijt)

Deze instelling geeft duidelijke richtlijnen langswaar vliegtuigen moeten vliegen.

http://www.2travel2.nl/Kaarten/flightradar-geeft-alle-vluchten-boven-europa-weer-op-de-kaart.html

Hier kan je volgen langswaar de burgervliegtuigen hun normale vluchtroute nemen.

Zilvermeeuw op 21-07-2014 16:12

@rebas op 21-07-2014 13:55"

Jaja, normale vluchtroute maar het is oorlog daar, óók in het luchtruim van Oekraïne. Die "richtlijnen" stellen daar dus weinig voor. Het is altijd nog de verkeerstoren van een land waarboven een vliegtuig zich bevindt dat de aanwijzingen geeft. Uit diverse filmpjes blijkt dat de MH70 van de verkeerstoren in Kiev de opdracht heeft gekregen om van de koers af te wijken.

Volgens deze man zijn er bewijzen dat de zogenaamde bewijzen tegen de separatisten een dag voor de ramp gemaakt zijn......
 
Kiev trekt er zich dus helemaal niets van aan dat de lichamen geborgen moeten worden maar gaat gewoon verder met dáár bombarderen.
Een kleine greep uit de inhoud: van de link: Just days after the tragic crash of a Malaysian Airlines flight over eastern Ukraine, Western politicians and media joined together to gain the maximum propaganda value from the disaster. It had to be Russia; it had to be Putin, they said. President Obama held a press conference to claim – even before an investigation – that it was pro-Russian rebels in the region who were responsible. His ambassador to the UN, Samantha Power, did the same at the UN Security Council – just one day after the crash!......
Er zit een hele horde CIA "adviseurs" in Kiev. En zoals wij allen (kunnen) weten schrikt de CIA er geen seconde voor terug om onschuldigen te vermoorden om het doel van de VS te bereiken. En wat is het doel van de VS: Rusland isoleren. De redenen heeft Xander al meermaals hier in artikelen geplaatst.
Waarom werd de KH70 gedwongen om - in tegenstelling tot de 10 vorige vliegtuigen - over de oorlogszone te vliegen en niet dezelfde koers te vliegen als die andere 10?
De  msm in Nederland probeert de bevolking op te zwepen tot massa-hysterie en ik moet zeggen, een paar uitzonderingen daargelaten - dat het ze aardig lukt.
Zelfs (of wellicht is "juist" beter !) de Telegraaf schroomt niet om te vermelden dat op Oekraïense websites wordt opgeroepen om bij de woning van Putin's dochter in Voorschoten te gaan demonstreren. Hoe ziek in het hoofd moet de redactie van een krant zijn om zoiets op je website te vermelden! In de hoop dat er inderdaad idioten zijn die naar Voorschoten afreizen? Wat mij betreft mogen ze dan vervvolgens ook een bezoekje brengen aan Wassenaar. Ligt vlakbij dus kleine moeite, toch? Daar woont iemand die tegenwoordig  "koningin der Nederlanden" is en wiens vader - als minister ! - wist van de "tegenstanders van het regime" - waarvan hij deel uitmaakte ! die levend uit vliegtuigen in de oceaan werden gedonderd!
Zonder één wettig en overtuigend bewijs ((door onafhankelijke personen) is Putin de "schuldige" van dit enorme drama dat het leven heeft gekost aan 300 passagiers en duizenden in diepe rouw heeft gedompeld.
Alleen de oplettenden zullen kunnen constateren dat het al lange tijd de opzet van de VS en haar slaafjes van de EU is geweest om Rusland te isoleren, met alle mogelijke middelen, waarvan - tot nu toe - de crash met de MH 70 het allerlaagste dieptepunt is.
Ik ga er niet eens aan beginnen om de hele lijst op te noemen maar toch een paar voorbeelden: Pussy Riot, de wet om homo-reclame te verbieden in het bijzijn van minderjarigen - Green Peace - etc. etc.
Dat alles had niet het gewenste effect om de wereld opinie van gedachten te laten veranderen m.b.t. Putin's Rusland dus er moest (letterlijk) zwaarder geschut worden ingezet. En kijk eens aan: het is gelukt! Door 300 mensenlevens op te offeren spat de agressie en pure haat aan het adres van Rusland van mijn scherm.
Opeens is héél Nederland - op een zeer kleine minderheid  na dat zegt "eerst wettig en overtuigend bewijs boven tafel"- "slachtoffer" van de ramp met de KH 70. Zelfs Mark Rutte (zéker niet mijn vriend) moet het ontgelden.
En niemand, niemand van al die brallers (stuur het leger!) heeft het vliegtuig of de trein genomen richting Oekraïne.
Nee, afgeven op de separatisten die onder onmenselijke omstandigheden (37o) de lichamen van de slachtoffers hebben lopen zoeken in een gebied van 25 km2, hen in bodybags heeft vervoerd naar de koeltrein.  
I rest my case want tegen zoveel domme massa-hysterie is geen enkel kruid gewassen.
Pieter op 21-07-2014 17:04

https://www.youtube.com/watch?v=28MrASx-RiM

deze ook interessant.

alleen blijf je toch twijfelen omdat die tweet van separatisten over vergissing/toegeving neerhalen van een vliegtuig snel weggehaald werd.

Hansje Brinker op 21-07-2014 18:58

Boeiend gasten. De leugens zijn zichtbaar. Onmiskenbaar. Regering en Kabinet blijven de leugens hardnekkig herhalen. Propaganda Goebbels stijl. Het was meteen duidelijk. Alle kanalen de hele dag 'breaking news', de Murdoch 9/11 blauwdruk.

Terwijl veel engelstalige kanalen wél de oorlogsmisdaden door Israel in Gaza rapporteerden. NOS en RTL brachten pas 24 uur later de eerste (korte) berichtjes hierover. Geen enkele nederlande politicus nam de moeite daarop te reageren. Terwijl ze staan te dringen om het volk warm te maken voor de oorlog tegen Rusland!

Geheel negeren doen de media ondertussen het feit dat wellicht de 'security'op Schiphol zeker niet overdacht is. Schiphol heeft een lange geschiedenis van schandelen, roofovervalle, georganiseerde misdaad, en illegale wapentransporten.

 Bijlmerramp: The Mossad “state within a state” at the airport has taken full advantage of this loophole. “Schiphol has become a hub for secret weapons transfers because El Al has special status there. Dutch authorities have no jurisdiction over Israeli activities at the airport,” said Henk van der Belt, a member of an investigation team set up by Bijlmer residents.http://www.veteranstoday.com/2010/02/06/oen-crotch-bomber-tied-to-mossad-msm-cover-stories-debunked/

En dan is er nog iets, explosief. Dat de media blijven verzwijgen. Uiteraard in volle omvang wel bekend bij Regering, Kabinet, Clingendael, AIVD, meneer Hubert Smeets, meneer Baksteen, en dergelijken. Geen verschil met hoogverraad.

at least 108 Boeing airliners were in service that had been modified with QRS-11 GyroChips (electronic hijack) and "something more sinister".  http://freenorthcarolina.blogspot.com/2014/03/past-boeing-777-autopilot-problems.html

The German flag carrier Lufthansa discovered that its new Boeing 747-400 aircraft had been fitted with flight directors [auto-pilots] that were vulnerable to American remote-control,

http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_Honeywell_Uninterruptible_Autopilot

Whistleblower Reveals "Backdoor" 757 Remote Control And Flight Crew "Lockout" Technology Available Prior To 9/11

 (PilotsFor911Truth.org) - Wayne Anderson, an Avionics Technician : http://pilotsfor911truth.org/Remote_Control_Whistleblower.html

The Lost Terror Drills -11A - 9-11 training exercise wargames : http://911review.org/inn.globalfreepress/lost_terror_drills_11a.html At the time when MH17 was hit, NATO and its friends were carrying out a 'war games' exercise. "There were a number of 'critical radar anomalies' occurring over EUROCONTROL zones in Central Europe." READ FULL ARTICLE  http://aanirfan.blogspot.nl/2014/07/aids-researchers-killed-in-ukraine-air.html

"Het feit dat wereld onwetend en onverschillig is over deze enorme misdaden bewijst dat de media in de wereld in handen is van de misdadigers" (Aleksandr Solzhenitsyn, 'De Goelag Archipel').http://nosnowinmoscow.com/category/ant-christian/communism/

Pieter op 23-07-2014 23:42

@Zilvermeeuw

Pieter op 23-07-2014 16:41

@Sjabak

geef die foto eens dan..."

 

"Pieter, als je er de volgende keer ook het tijdstip bij vermeldt van het commentaar waar je op doelt, is het makkelijker voor de lezer om er een touw aan vast te kunnen knopen."

Daar heb je volkomen gelijk in beste Zilvermeeuw, maar aangezien er maar 1 enkele reactie onder deze zgn. "Sjabak" geplaatst was, leek mij dat toch niet echt nodig...

Pagina12
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl