Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog

NAVO en Westen gevangen in Saudische / pan-islamitische agenda voor een ‘Nieuwe Wereld Orde’ op het noordelijk halfrond’

 

‘Het neerschieten van de Maleisische Boeing boven Oekraïne kan de vonk zijn waarmee de globalisten de Derde Wereldoorlog in gang zetten.’

Langzaam maar zeker wordt het steeds meer mensen duidelijk dat de bevolking in het Westen vanaf het allereerste begin is voorgelogen over de ‘Arabische Lente’, de ‘opstand’ in Libië en de burgeroorlog in Syrië. De mainstream media stonden bol van enthousiaste berichten over de komst van ‘vrijheid’ en ‘democratie’ in het Midden Oosten, maar inmiddels is pijnlijk duidelijk geworden dat er juist grote chaos en bruut geweld is ontstaan.

Nu maken de Westerse politiek en media zij wat de crisis in Oekraïne betreft exact dezelfde fouten door veel feiten rond bijvoorbeeld het neerschieten van de Maleisische Boeing te verzwijgen. Hoewel, fouten? In werkelijkheid werken ze bewust of onbewust mee aan een backup-plan van de globalistische elite om uiteindelijk de Derde Wereldoorlog te veroorzaken.

‘Omweg naar WO-3 via Oekraïne’

Aanvankelijk was het de bedoeling om door een Westerse militaire interventie de doelbewust veroorzaakte burgeroorlog in Syrië aan te grijpen als het startschot voor de volgende wereldbrand. Vooral dankzij briljant –gehaaid, zo u wilt- optreden van de Russische president Vladimir Putin kon dit vorig jaar september op het laatste nippertje worden voorkomen.

De Amerikaanse inlichtingeninsider die we in de loop der tijd regelmatig aan het woord hebben gelaten, en die wat Libië, Syrië en de Arabische Lente betreft van meet af aan gelijk bleek te hebben, waarschuwde onmiddellijk dat de Westerse globalisten een backup-plan hadden om alsnog oorlog met Rusland (en China) te veroorzaken. Die alternatieve route bleek Oekraïne te zijn.

‘W.O.-III moet er hoe dan ook komen, en de situatie is al zo dat de kleinste misstap, fout of veroorzaakte gebeurtenis een wereldwijd conflict kan doen ontbranden dat de wereld voorgoed zal veranderen. Zo simpel ligt het,’ aldus de insider tegen Douglas Hagmann van het onafhankelijk van de Amerikaanse overheid opererende Northeast Intelligence Network.

Reguliere media schetsen verdraaid beeld

Mensen die hun mening baseren op de nieuwsuitzendingen van bijvoorbeeld CNN, de BBC en de NOS krijgen een dermate eenzijdig, verdraaid en propagandistisch verhaal voorgeschoteld, dat het niet anders kan dan dat ze het grotere plaatje missen. ‘De supermachten zijn actief betrokken in asymmetrische oorlogsvoering ‘by proxy’ (via derde partijen). Dit kan echter van het ene op het andere moment veranderen. We zien nu al dat landen partij kiezen in het komende wereldwijde conflict,’ aldus de insider.

Daarbij is het belangrijk te onderkennen dat vrijwel niets bij toeval gebeurt, en dat bijna alle conflicthaarden, hoe ver ze ook van elkaar liggen, met elkaar verbonden zijn.

Grootste illegale wapensmokkel ooit

Zo zette het afzetten en vermoorden van de Libische leider Gadaffi de grootste internationale illegale wapensmokkel ooit in gang. De Amerikanen, Britten, Fransen, Qatari’s en anderen voerden de Saudische agenda uit door honderden tonnen wapens naar strategische plaatsen langs de grenzen met Syrië over te brengen, inclusief plaatsen in Turkije.

‘Doelwit is en blijft Syrië’

‘Het doelwit was en blijft Syrië,’ legt de insider uit. ‘Waarschuwingen van Rusland konden de agenda om Assad uit te schakelen en Syrië in het steeds groter wordende Islamitisch Kalifaat te brengen niet vertragen of stoppen... De door Saudi Arabië gesteunde Westerse plannen gebruikten Turkije om de anders onmachtige anti-Assad rebellen te voorzien van beter materiaal en mankracht.’

Het is goed mogelijk dat Putin achter de schermen heeft gedreigd dat Rusland de destabilisering van Syrië door het Westerse-Turkse-Arabische blok niet langer zou tolereren. Na vier mislukte pogingen om de geplande interventie te starten, die even zo vaak tijdig werden ontmaskerd, moest de NAVO tijdelijk een stap terug doen, maar begon de organisatie alsnog de rebellen te helpen onder het mom van het ‘beschermen van vluchtelingen en slachtoffers’ van de ‘spontane’ burgeroorlog in Syrië.

Obama achter het oprukkende Kalifaat

In 2014 zijn we getuige hoe de door de VS en Turkije getrainde, en met Amerikaanse wapens uitgeruste islamitische terreurbeweging IS(IS), de wreedste oorlogsmachine in onze moderne tijd, een nieuw front tegen Syrië heeft geopend. Ook dit is beslist gepland; het Amerikaanse leger overhandigde zelfs virtueel de sleutels van de wapendepots en militaire voertuigen die het had achter gelaten in Irak aan IS(IS).

Door middel van ‘proxy’ IS(IS) wordt Irak stad voor stad ‘heroverd’. Syrië is het tweede land op de agenda van het oprukkende Kalifaat; anderen landen zullen volgen. ’En dit alles vindt plaats met de toestemming van Barack Hussein Obama, die in heel zijn optreden een buitenlandse pion van het Saudische koningshuis lijkt te zijn.’

‘Met het Midden Oosten in vlammen en op de rand van een wereldwijd conflict is het de hoogste tijd dat we weten waar de loyaliteit van de Afvallige (lett. Renegade = de codenaam die Obama van de Amerikaanse geheime diensten kreeg) ligt, want het is zeker niet het Amerikaanse volk. Noch het Syrische, waar de Westerse steun voor de rebellen meer dan een kwart miljoen doden en miljoenen vluchtelingen heeft veroorzaakt.’

Proxy-oorlog tegen Rusland

Na een nadere blik op de feiten zou het voor iedereen duidelijk moeten zijn dat het Westen in Oekraïne net als in Syrië een proxy-oorlog tegen Rusland is begonnen, betoogt de insider. ‘We krijgen een voortdurende stroom misinformatie over Oekraïne en Rusland gevoerd.’ Zo zou Rusland door al zijn uitgebreide radar- en satellietsystemen sterke aanwijzingen kunnen hebben dat de twee Oekraïense jagers die werden neergehaald werden bestuurd door NAVO-piloten en waren opgestegen van NAVO-bases in bijvoorbeeld Azerbeidzjan.

‘Hoe zou zo’n onthulling de blik op de wereldgebeurtenissen veranderen, als blijkt dat de NAVO en andere Westerse belangen achter de recente escalatie zitten?’

De achterliggende reden is dat de NAVO en het Westen feitelijk gevangenen zijn van ‘de Saudische en pan-islamitische agenda die vastbesloten is om de machtsbalans in het Midden Oosten te veranderen, en in het hele noordelijke halfrond een ‘Nieuwe Wereld Orde’ te creëren.’

‘Neerhalen Maleisische Boeing kan vonk voor WO-3 zijn’

Het neerhalen van de Maleisische Boeing, met onder andere 194 Nederlanders aan boord, past eveneens in dit plaatje, en zou wel eens de vonk kunnen zijn die het door de globalisten gewilde wereldwijde conflict in gang zal zetten. ‘Jammer genoeg trappen de meeste Westerlingen in de nauwelijks verhulde propaganda die wordt verspreid door de grote nieuwszenders, en die bewust is bedoeld om het publiek achter een specifieke agenda te krijgen, namelijk: oorlog. We worden misleid, en als we niet begrijpen hoe dit incident in het grotere plaatje valt, zal dat niet alleen ons, maar ook onze kinderen en latere generaties in gevaar brengen ’ (2).

Waarom hebben de Westerse globalisten Oekraïne gekozen? Omdat met het losweken van Oekraïne uit de Russische invloedssfeer de in de maak zijnde Euraziatische Unie, en tevens de nieuwe ‘zijderoute’ tussen China en Europa, kan worden gedwarsboomd.

‘Complete slachting aanstaande’

Hij benadrukt dat mensen daarom niet de fout moeten maken Libië, Syrië en Oekraïne los van elkaar te zien, want ‘de motieven en bloederige vingerafdrukken van de bekende globalistische verdachten staan overal op. Net als misantropische seriemoordenaars zullen zij niet stoppen voordat ze hun doelen hebben bereikt, namelijk een complete slachting van een misleide en kortzichtige bevolking.’

Wereldmunt na wereldbrand

Uiteindelijk willen de globalisten één wereldwijde valuta invoeren, besluit de insider. Dat kan alleen als de wereldeconomie, en vooral de Amerikaanse, samen met de dollar is ingestort als gevolg van een massale oorlog. In deze naar EU-model vormgegeven ‘Nieuwe Wereld Orde’ zal een klein politiek en financieel eliteclubje alle macht in handen hebben en alle welvaart controleren en herverdelen. De complete bevolking, ook in het Westen, zal tot verarmde en monddode slaven worden afgewaardeerd.

‘Ons hele bestaan staat op het spel’

De gefabriceerde crises in Oekraïne, Syrië en Irak zouden wel eens heel snel uit de hand kunnen gaan lopen, waarschuwt hij. ‘Het is tijd om de oogkleppen af te zetten, te stoppen met het accepteren van de officiële berichten en uitspraken, en te begrijpen dat ons hele bestaan op het spel staat.’ (1)

 

Xander

(1) Northeast Intelligence Network
(2) Northeast Intelligence Network

Zie ook o.a.:

24-07; Financieel analist: Duitsland ruilt VS-NAVO in voor BRICS landen (/ ‘Duitsers willen Russen helpen om dollar te laten vallen – VS wil EU betrekken in oorlog tegen Rusland’)
20-07: BRICS-landen vormen politieke alliantie, willen nieuw financieel systeem (/ Dollar imperium loopt op zijn einde, en wat heeft Oekraïne hiermee te maken?)
18-07: Neergeschoten Maleisisch toestel: Sarajevo 1914 op herhaling?
15-07: Wereldcrisis ergste in 40 jaar, maar Obama gaat weer golfen
19-06: Kremlin wil wereldwijde anti-dollar alliantie om agressie VS te stoppen (/ ‘Gigantische verliezen voor Europa als EU kant van Amerika blijft kiezen’)
15-06: Grote man achter Putin beschouwt VS als rijk van de Antichrist
07-04: Adviseur Putin waarschuwt EU voor € 1 biljoen verlies en wereldoorlog
29-03: Obama drijft mensheid naar laatste wereldoorlog
24-03: VS en Oekraïne bereiden oorlog met Rusland voor
06-03: ... Is Obama zwak en naïef, of de critici die hem zo noemen?
14-02: 'Als Obama niet wordt gestopt, stort Amerika binnen 18 maanden in' (/ Zelfs Wall Street Journal noemt Obama 'wetteloos')
30-01: Obama zegt Congres te negeren; Eerste dictatuur VS een feit
26-01: Obama begonnen met uitschakelen politieke vijanden
20-01: Bevestigd: Regering Obama gaf leden Moslim Broederschap VIP-status
10-01: Generaal en oud-vicestafchef: Moslim Broederschap in regering Obama

2013:
15-11: Oud studiegenoot: Obama wil VS en christelijk Amerika van binnenuit vernietigen
25-06: Ex-leider spionagedienst Oostblok: Obama meester in verspreiden desinformatie
11-06: DHS-insider: Obama start totalitaire internetcensuur en wereldoorlog
11-06: Zal Amerika Obama's tweede termijn overleven?

2012:
24-08: Bios-docu '2016: Obama's America' schetst duistere toekomst VS 

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Geblockte posters: Rootman, hans1 ,Elia=Elijah=lldbhngr , Kwowtoomuch, DJX, Johannes- Cornelis ,Zionnoiz, Trol Koekwous, Zegveld, pheming lentsGT, Keessie, Johannes.
 15. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 16. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.Reacties

Pagina12
Hubo op 27-07-2014 11:37

De link naar het artikel van 21stcenturywire.com die Pro Israel in het tweede commentaar geeft,biedt inderdaad een indrukwekkend overzicht.Het eindigt met de wens dat de waarheid uiteindelijk sterker moge zijn.al hoop ik wel dat die waarheid dan ook uiteindelijk in de richting gaat van wat ik wil horen.Voorlopig is dat,dat het westen en vooral de amerikanen een gevaarlijk spel spelen rond de Ukraïne.Die Timmermans verweet de russen zo emotioneel spelletjes te spelen,maar ze lijken in alle opzichten redelijk coöperatief.Het komt op mij over als onnodig en goedkoop bespelen van emoties,zoals in een slechte amerikaanse B-film.Er  lijkt zowaar een stemming te heersen van 'We gaan die russen wel even pakken' en vermoedelijk wordt er op gespeculeerd dat zoals altijd de russen wel weer bakzeil zullen halen,maar in deze situatie zou Rusland inderdaad wel eens defensief agressief kunnen reageren.En hoeveel militaire interventies zijn er door de VS wel niet ondernomen als er amerikaanse staatsburgers in het geding waren.En Israël werpt zich ook op als beschermer van alle joden op de wereld.Mag Rusland dat nu dan ineens niet?Is er wat veranderd in de 21ste eeuw?Er is nog altijd niets veranderd in de wereld.En het is vooral het westen dat politieke spelletjes blijft spelen en het belang van de wereld ondergeschikt maakt aan het eigen krampachtig streven de leidende rol van het westen in de wereld te handhaven.En de ervaring heeft geleerd dat het daarbij relatief eenvoudig is om over te schakelen op een oorlogseconomie en dan zien we daarna wel weer verder.Dat is volgens mij de kern van het amerikaanse blufpoker waar we hier slaafs aan meedoen.En de wijze waarop de media zich in dit vrije land de afgelopen week te buiten gegaan zijn aan hysterische hitserij en regelrechte oorlogspropaganda heeft me diep geschokt.Ik voel me daarover machteloos en woedend op een wijze die ik niet voldoende van me af kan laten vallen door op te merken dat dit spelen met vuur weer verdere grote schade heeft toegebracht aan het Karma van de wereld.

econoom op 27-07-2014 12:00

Weer zo,n onzinverhaal. Als er zoiets bestaat als een globalistische elite, dan heeft deze met name behoefte aan internationale politieke rust. Alleen daarbij floreren internationale handel en internationaal kapitaalverkeer. Om eens een voorbeeld te noemen. Bij het uitbreken vd eerste wereldoorlog stortten internationale handel en internationaal kapitaalverkeer in, om pas meer dan 70 jaar later, in de jaren 90 vd 20e eeuw relatiefgezien weer op hetzelfde niveau te komenals aan de vooravond van wereldoorlog I.

Helder In De Herhaling op 27-07-2014 12:01

@freddie en @Kristal

@Kristal...een beetje algemeen blijven hier: kan geen kwaad hoor...okay?

Op de hoogte? Ja... Waarvan dan eigenlijk? Van iets wat ik niet 'wil' geloven en iets wat ik niet 'mag' geloven, omdat het te 'ongelooflijk' is voor woorden en ja hoor, ik loop al wat jaartjes mee op deze site...no worries.

Het gaat puur om het feit, dat er een mens bestaat, die blijkbaar alle slechtheid gebundeld heeft en er alleen geldelijk gewin mee beoogt...dat is het toch? En dat over de hoofden van allen, die zullen vallen voor hun hoger doel...en dat alles 'onder' God?

Mag ik dit alstublieft 'ongelooflijk' vinden...of moet ik ook al zwijgen onder een verborgen elite-clubje...waar blijkbaar dus ook een Rutte, een Pechtold, een Cameron zouden vallen...als ik mijn X-pagina's in het verleden even terughaal.

Gelatenheid en berusting...het tolereren van de op handen zijnde NWO...daar ben ik bang voor. Alles dat op onnatuurlijke wijze wordt verkregen, is dubieus en gemanipuleerd...nu zijn er al velen hier, die 'over' zijn en dit gebeuren in het licht stellen van een 'nooit meer te vermijden en door God bepaalde' Eindtijd. Kortom, volgens hen, 'moet' dit alles zo gebeuren...en is er niets meer aan te doen. Onomkeerbaar.

Laten we nu maar gezond sceptisch blijven en alle zgn. zekerheden, die al jaren worden verkondigd, rondom dit zware thema, 'blijven' bevechten en mocht er toch gebeuren, wat er gebeuren gaat, dan zullen er ooit 'iemanden' gelijk gehad hebben...so what???

Blijf in de goede mens geloven, want er zijn er zo veel en met z'n allen hebben we het grootste wapen op aarde in handen: liefde.

Ga angst en misleiding intuïtief uit de weg...ze zullen er altijd zijn en proberen 'jou' de andere kant op te trekken...totale beïnvloeding.

Dat een (op hande zijnde-) oorlog met financiering te maken heeft...ge dach dak da nie wist??? Maar bedankt voor de overbodige uitleg. Mensen die van dood en verderf leven, hebben hun lot al laten bepalen...maak je daar geen zorgen om...'jij' kunt nu nog het allermooiste eruit halen en de mens zoveel mogelijk helpen.

Da's al!

koloth op 27-07-2014 12:42

Het is overduidelijk dat het huidige regeringsbeleid een aggresief en oorlogszuchtig beleid t.o. Rusland is.

Dat moet men in de regering zelf ook kunnen constateren, maar ze doen er bijna allemaal zelf aan mee.

Ik kan niet anders concluderen dan dat ze onder invloed staan van een kwade macht, een soort hypnose.

Dit zag je ook in de hoogtijdagen van de het nieuws over de economische crises:  Een reporter zei tegen Rutte: Ja maar met die extra bezuinigingen help U de economie toch helemaal naar de knoppen ?

Het enigste argument van Rutte was: Ja maar we moeten aan de 3% norm van Brussel voldoen, en dat bleef hij maar herhalen als een grammofoonplaat.

Die man (Rutte) kan zelf niet meer denken en is gehypnotiseerd Door: Bilderberg/NWO bijeenkomsten.

---

Kristal op 27-07-2014 12:47

@econoom (van de koude grond): het weer bereiken van het oude niveau heeft de "elite" een vermogen opgeleverd ten koste van het gewone volk. Niet het doel, maar de weg er naar toe. Daar maken ze hun geld mee.

@Helder: dat is jouw visie.

de^mol op 27-07-2014 13:01

@econoom op 27-07-2014 12:00

Dus jij weet hoe de elite denkt. Tsss, knap natuurlijk, behalve als je een van hen bent. Laat ik dat nou niet geloven, anders had je het ook wel vermeld. Knap dat je dus in 3 zinnen zelf doet wat je Xander verwijt.

Pieter op 27-07-2014 13:08

Hallo het is de 27e....Waar blijven die Gates of Hades dan?????!!!

archie123 op 27-07-2014 13:33

http://www.thegeorgiaguidestones.com/Message.htm

René van Zalk op 27-07-2014 13:34

Update: Het Oekraiense leger staat op het punt het laatste bolwerk van de seperatisten in te nemen, dit bolwerk ligt dichtbij de rampplek. Op dit moment/de komende dagen is het dus levensgevaarlijk op en rondom de rampplek.

Hubo op 27-07-2014 14:12

Het probleem is toch vooral dat de westerse politiek onder voorwendsel van mooie woorden de afgelopen 30 jaar in het teken is blijven staan van de koude oorlogsideologie om de russen terug te dringen,waarbij in toenemende mate de verkeerde keuzes worden gemaakt in Libië,Syrië en nu in Ukraïne.Het is daarbij zo verstrikt geraakt in de  eigen leugens,dat er geen uitweg meer mogelijk lijkt.Het is in zekere zin de logica van de macht.Dat gaat natuurlijk ook op voor de politiek van Rusland,maar daar valt in veel opzichten wel wat voor te zeggen en die is toch vooral defensief gericht op de belangen in de eigen regio en daarbij kan je gewoon redelijkerwijs niet verwachten,datzesteeds maar weer die stap terug doen.Het lijkt me dat het aan het westen of een bemiddelende derde partij is om dit patroon te doorbreken.Een derde partij lijkt niet aan wezig.De VN lopen met Ban Ki Moon alleen maar achter het westen aan.Als het westen zich moreel echt zo superieur voelt,zouden zij het initiatief moeten nemen,maar Obama lijkt niet de morele moed te hebben,die hem aanvankelijk werd toegeschreven.Het overweldigt me vooral met een gevoel van machteloze woede.Ik denk dan weleens bij mezelf:Putin,gooi de knuppel maar in het hoenderhok.

Dat is natuurlijk ook net waarze op zitten te wachten,maar ik zie niet in hoehet nog anders kan.

René van Zalk op 27-07-2014 15:04

Enkelen willen de dienstplicht terug in NL. Dus NL, de EU en de VS lokken eerst oorlog uit (provoceren met het raketschild + rellen in Kiev veroorzaken), daarna moet de de dienstplicht wederom ingevoerd worden.

U.G. Kempenaer op 27-07-2014 15:44

In deze tijden verwacht ik van politici rust en wijsheid om de explosieve sfeer te de-escaleren. Helaas zie ik in werkelijkheid hysterie, agressie, gerkrijs, ophitserigheid, domheid en brutaliteit hoogtij vieren. Een logisch gevolg van de dommocratie.

In de achtertuin van Rusland hoort de Russische regering meer invloed te hebben dan de Amerikaanse. Het niet erkennen door het Westen van dit logische standpunt is de werkelijke oorzaak van de vijandelijkheden.

NN op 27-07-2014 15:53

@Rene van Zalk. Al in 2000 werd geschreven dat het westen het broze evenwicht tussen oost en west zou verstoren door het willen plaatsen van het raketschild ( ruimteschild toen genoemd)  waarover de onderhandelingen in juli 2000 aan de orde waren. 

Uit de volheid der heidenen. Het zwijgen doorbroken pag.236. Van Dr. Abraham A.Leenhouts.

Dit is wat op die pagina 236 te vinden is:

Onder de verwerping van Gods exodus-werk lijdt niet alleen de mensheid, maar heel de omringende natuur. Ongelooflijk zwaar is het lijden voor de natuur, wat door de mens wordt aangericht.Dit geldt voor plant en dier, zowel flora als fauna wordt getroffen door de 'belangen' van de mens. Het behoeft geen bestek dat binnen het betoog van dit boek dit lijden niet breedvoerig geschets kan worden. Bovendien wordt in  kranten, tijdschriften en boeken hiervan veelvuldig verslag gedaan.

Ter iilustratie enkele voorbeelden:

De mens deinst er niet voor terug om:

-op grote schaal onnodig ontbossing toe te passen op eeuwenoude oerbossen, die de 'longen' van onze aarde vormen;

-ten tijde van oorlog een ontbladeringsmiddel , zoals 'agent orange' te gebruiken, om te verhinderen dat de vijand zich kon verschuilen in de jungle (Vietnam oorlog van 1961-1975), maar waardoor op grote schaal oerwouden volledig vernield werden en ook mens en dier crepeerden en mogelijk meer dan honderdduizend Vietnamese kinderen als gevolg daarvan ernstig misvormd of anderszins gehandicapt ter wereld kwamen (Step Vaessen 'Vlucht uit Saigon-Alleen Orange Agent bleef', ND, 29 april 2000 )

-gedreven door economische belangen achteloos om te gaan met levensnoodzakelijke elementen, zoals water en lucht;

-wreedheden toe te passen op dieren door dierproeven, die geen enkel verantwoord belang dienen, zoals bijvoorbeeld voor de cosmetica-industrie;

-de veiligheid in gevaar te brengen door nucleaire proeven, waarbij, afgezien van het menselijk leed, het ecosysteem van de betreffende gebieden totaal wordt verwoest;

-de totale vernietiging van de wereld te riskeren door een steeds verdergaande spiraal van nucleaire bewapening en het broze evenwicht van afschrikking te verstoren door de dreiging van het aanleggen van een ruimteschild, zoals op he moment van dit schrijven ( juli 200 ) aan de orde is, etc....

Is deze opsomming niet overdreven? Wij menen van niet.

De bijbel vat alle soortgelijke gruwelen samen met de woorden:'Want met reikhalzend verlangen wacht de schepping op het openbaar worden van de zonen Gods(...) Want wij weten dat tot nu toe de ganse schepping in al haar delen zucht en in barensnood is ( Rom 8:19,22)

Helder In De Herhaling op 27-07-2014 20:50

Beste @Kristal...ja, inderdaad, mijn visie, van wie anders? Mijn visie zal overkomen, voor sommigen, als een perceptieve blik op het wereldgebeuren...klopt misschien ook wel, in de ogen van die sommigen...daar mag ik geen moeite mee hebben.

Tolereer vooral de mening van de ander, zoals het jonge Joodse kind (van wat ik van dichtbij weet, in ieder geval bij de Liberaal Joden,..) al snel wordt geleerd, een gezonde discussie gade te slaan: hoor en wederhoor, luisteren naar argumenten en vervolgens op gepaste wijze, een 'wel' geformuleerd antwoord geven. Persoonlijk vind ik dit een prachtige traditie, die, wat mij betreft, ook zeer zeker in onze westerse cultuur geïntroduceerd zou mogen worden.

Affijn...feit blijft, dat volledige manipulatie van mens en maatschappij, geldstroom/economie, positie, macht, status, allang gaande is, het hoort bij de mens...en ik vind dat verschrikkelijk jammer, omdat, 'als' we naar God's voorbeeld zijn geschapen, wij deze goddelijke kracht blijkbaar in ons hebben. Het gevoel zegt: we gaan al te lang schreef, op aarde...maar, moeten we dat toelaten? Hebben we niet allemaal die goddelijke 'vonk' in ons?

Daar kunnen we wat mee...laat negativiteit nooit toe en waarschuw, waar nodig en grijp in, waar nodig. Ik 'probeer' het al jaren en zie toch mooie resultaten...er zijn er velen zo...dat is het vertrouwen in een liefhebbende God.

mark op 27-07-2014 22:34
domme econoom, oorlogen zijn er om bestaande machtstructuren welke verstorend zijn voor de economie weg te nemen. Dat dit in de tussentijd slecht is voor de economie wordt op de koop toe genomen. Daarbij oorlog is ideaal voor social engineering voor zaken welke je in vredestijd niet kunt bewerkstelligen.
Ike op 27-07-2014 23:56

Het ziet ernaar uit dat een groep die behoort tot Kiev heeft gevuurd op de MH17;

http://www.veteranstoday.com/2014/07/27/notes-on-mh17/

Sorry, dat ik het zeg, maar dit is in mijn ogen ook logisch. Nethanyanu laat nooit een crisis ongebruikt. Als er gedonder ergens is op de wereld, gaat een inval in Gaza naar het midden van de krant en niet meer op de voorpagina.

De NATO en Israël moeten hier van op de hoogten zijn.

evelyne op 28-07-2014 00:14
De globalisten zijn de eigenaren van ons geldsysteem, niet zo moeilijk om uit te zoeken wie dat zijn hé.. Tipje vd sluier: de Rothschilds, Rockefellers..
Helder In De Herhaling op 28-07-2014 01:58

@evelyne

Zijn die bekende lui ook daadwerkelijk puur slechte mensen, die oorlogen subsidiëren, indirekt...voor zover je dat zou 'kunnen' weten dan? Tenzij je een van die lui vanuit de eerste lijn zou kennen...dan neem ik het direkt van je aan.

De tactiek is dus: je vergaart en bewaart dus groot geld, vanwege een soms eeuwenlang 'zich expanderend' familie-kapitaal (tientallen miljarden 'minstens')...en je verrijkt je daarbij nog eens, een constant.

Je koopt meer en meer bedrijven en als het even kan, koop je wellicht mensen...mensen op de hoogste posities, wereldwijd.

En blijkbaar kun je, na geruime tijd gericht bezig te zijn, de volledige geldstroom beheren???

Schiet mij maar lek...is werkelijk 'iedereen op aarde' te koop???

Macht verkrijg je alleen door constante manipulatie uit te oefenen...zijn daar dan speciale mensen (eenheden) voor ingehuurd, die tegen hoge betalingen hun invloed, constant, uitoefenen???

Kijk...uitspraken doen is gemakkelijk (de Rothschids, Rockefellers en anderen), maar geef mij nu het direkte bewijs...het liefst uit de eerste lijn.

Mij staat me altijd de uitspraak bij: "If you wanna be rich...you gotta be a bitch"...maar er zullen er zich toch wel flinke aantallen mensen onder bevinden, die in God geloven en een zuiver Christelijk hart hebben?

ster op 28-07-2014 08:28

Als ruim meer als 24 uur (bijna al 48 uur) is kiev al binnen gevallen binne de afgesproken 40 kilometer zone van die rampplek en heeft Rutte kiev daarvoor al op het matje geroepen? Of de EU en USA Nee dus ,,,, mogen de bewijzen gewoon vernietigt worden door kiev? Heel bizar. Afspraak is afspraak en de media ? Hoor je hier weer gene vragen overstellen.

ster op 28-07-2014 08:49
Daniel op 28-07-2014 09:30

Vertrouw niet teveel op 'insiders'. Het merendeel fungeert als disinformatie agent die halve waarheden de wereld in slingeren. Het ware beeld mag niet naar buiten treden. Dat komt vanzelf als het zover is.

Lodewijk op 28-07-2014 11:42

Een duidelijke valse vlag operatie:

""Kiev Censors MH17 Air Traffic Control Recordings"http://www.youtube.com/watch?v=ND-4RgakhJw

"Militia Soldier - Elena, from Sloviansk English Subs"http://www.youtube.com/watch?v=aKKoKmUtQXE

""The Video Report Deleted by the BBC - ENG SUBS"https://www.youtube.com/watch?v=zUvK5m2vxro

En nu probeerd Kiev het rampgebied helemaal te bezetten:

"Kiev probeert rampplek MH17 te veroveren"                                                                              http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2/Home/index.dhtml

lente op 01-08-2014 09:50

Burisma Gas Ukraine roept veel vragen op:

http://thefederalist.com/2014/05/13/9-questions-to-ask-about-bidens-work-with-a-gas-company-in-ukraine/

Food for thought:

https://www.youtube.com/watch?v=DBIKtAGHC18

Crazy Amerikanen met hun olie op het vuur.

Hansje Brinker op 06-08-2014 02:29

on topic. Back up plan. Niet nodig toch, werk in uitvoering! Ondertussen zijn de globalisten aan het massamoorden in Zuid-Sudan, Irak, Libie, Gaza, Syrie, Nigeria en de VS. WOIII is al 69 jaar gaande. Begin vorige eeuw is het kapitalisme op de Permante Oorlogseconomie gestoeld. In New York it was known as “the Council on Foreign Relations”, een dekmantel voor J.P. Morgan and Company.... In fact, the original plans for the Royal Institute of International Affairs and the Council on Foreign Relations were drawn up at Paris." [Carroll Quigley, pp.951-952] 

"The powers of financial capitalism has another far reaching aim, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the "economy of the world as a whole".  

Deze kliek omvat bekende namen zoals  David Rockefeller, Zbigniew Brzezinski, Henry Kissinger, George Shultz, Bill Clinton, Brent Scowcroft.... Zij hebben de controle over het geldsysteem die nodig is om de economie te manipuleren en zo hun doelen te verwezenlijken

[Quigley, pp.324] http://www.crossroad.to/Quotes/globalism/cfr.htm

"Proofs Of A Conspiracy": "Een vereniging is gevormd voor het vooropgezette doel om alle religieuze stromingen uit te bannen en alle bestaande regeringen omver te werpen …        de leiders zullen de Wereld gaan leiden met oncontroleerbare macht, terwijl de rest zal worden gebruikt als middel voor de ambities van hun opperbazen die zich verscholen houden." http://bilderberg.org/skulbone.htm#6 hfdst. 9

"All Wars are Bankes Wars!":   de hele wereldliteratuur geschiedschrijving komt voorbij; bekroonde docu:

By Michael Rivero 30 apr 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WN0Y3HRiuxo

Brave belastingbetalers betalen al die narigheid, de bankierskliek verrijkt zich iedere (wereld-)oorlog meer. Iedere ronde worden de laatste massaslachtigstechnologien benut - 'social' media, ICT, biotechnologie, gmo's, gifgas, drones, robots, en combinaties.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl