Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp

Oud AP/Newsweek journalist Rick Parry: VS knoeit weer met informatie om gewenste politieke uitkomst te krijgen

 

Gisteren gaven de Amerikanen deze satellietfoto vrij, met daarop de route van vlucht MH-17, de plek waar het toestel door een raket werd geraakt, en de daarop volgende crash.

De CIA zal mogelijk proberen het zich opeen stapelende bewijs dat de fatale raket die de Maleisische Boeing neerhaalde niet door de separatisten, maar door het Oekraïense leger werd afgevuurd, weg te verklaren door te beweren dat een ‘deserteur’ de dader is. Inmiddels hebben de Amerikanen moeten erkennen dat Rusland toch niet schuldig is aan de ramp met vlucht MH-17 (2). Tegelijkertijd wordt erbij gezegd dat de Russen het door hun steun voor de separatisten wel mede mogelijk hebben gemaakt.

 

Parry: Raket gelanceerd door Oekraïne

Zoals we deze week al schreven is de gevierde voormalige AP- en Newsweek journalist Robert Parry door een van zijn bronnen in de inlichtingendiensten verteld dat de CIA beelden heeft waarop is te zien hoe de BUK-luchtafweerraket wordt afgevuurd door Oekraïense soldaten.

Omdat dit geheel tegen het Westerse plan ingaat om de pro-Russische separatisten en Rusland de schuld te geven, mogelijk om toekomstig militair ingrijpen in Oekraïne te rechtvaardigen, is snel de alternatieve verklaring bedacht dat het om een Oekraïense deserteur zou gaan. Daarmee hoopt Washington het door het Westen aan de macht geholpen fascistische regime in Kiev vrij te pleiten.

Parry schrijft dat daarmee de meest voor de hand liggende verklaring, namelijk ‘dat de raket mogelijk werd gelanceerd door iemand die werkt voor het Oekraïense leger’, wordt genegeerd. ‘We krijgen daarom wellicht een nieuw geval te zien waarin de Amerikaanse regering knoeit met de informatie, om zo de gewenste politieke uitkomst te krijgen, net zoals gebeurde in de aanloop naar de oorlog met Irak.’

Westerse beschuldigingen gebaseerd op geruchten

De Westerse beschuldigingen aan het adres van de pro-Russische separatisten en Moskou zijn tot nu toe uitsluitend gebaseerd op geruchten, dubieuze berichten in de sociale media en YouTube video’s die werden geupload door de Oekraïense regering. Op vragen van AP-verslaggever Matt Lee hierover wist een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, Marie Harf, gisteren geen antwoord te geven. (1)

Tevens gaf de regering via CNN een eerste satellietfoto van de crash van vlucht MH-17 vrij. Daarop staat de vluchtroute van de Boeing 777 ingetekend, samen met de locatie waar het toestel is geraakt en vervolgens is neergestort. Volgens Oekraïne heeft ‘een in Rusland opgeleide officier op de knop gedrukt’. De zwarte doos wordt op dit moment in Groot Brittannië geanalyseerd. (3)

 

Xander

(1) Infowars
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

zie ook o.a.:

22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager
18-07: Neergeschoten Maleisisch toestel: Sarajevo 1914 op herhaling?

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Geblockte posters: Rootman, hans1 ,Elia=Elijah=lldbhngr , Kwowtoomuch, DJX, Johannes- Cornelis ,Zionnoiz, Trol Koekwous, Zegveld, pheming lentsGT, Keessie, Johannes.
 15. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 16. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.

Reacties

hendrie op 23-07-2014 17:07

Laat de Amerikanen naar zich zelf kijken en zien wat zij allemaal kapot maken ( hoeveel families) stelletje hypocrieten. 

Hammi op 23-07-2014 17:11

SStel nou dat de deskundigen met de zwarte doos voor de vraag komen te staan als ze ontdekken dat Putin er toch achter blijkt te zitten moeten we dit gaan zeggen of niet? Zeggen ze ja dan komt er een wereldbrand. Zeggen ze nee dan komt er ook een wereldbrand. Duivelse dilemmaatje

PS op 23-07-2014 17:45

Tja, in het maken van valse bewijzen zijn ze in Amerika heel goed in, zoals vroeger de smoking gun van Irak, is wel al een tijdje geleden, maar ik weet het nog heel goed!

René van Zalk op 23-07-2014 18:05

Hoe kan het dat ik wel wist (voordat de ramp plaatsvond) dat de rebellen in oost UA over gevaarlijke luchtdoelraketten beschikken maar de AIVD en een aantal luchtvaartmaatschappijen niet ?

Tigron op 23-07-2014 18:51

René van Zalk zegt: "Hoe kan het dat ik wel wist (voordat de ramp plaatsvond) dat de rebellen in oost UA over gevaarlijke luchtdoelraketten beschikken maar de AIVD en een aantal luchtvaartmaatschappijen niet ?"

Je wist/weet helemaal niets, je hebt slechts aannames gebaseerd op wat je leest.

Je bent niet persoonlijk in oostUA geweest om het te verifiëren.

De luchtvaartmaatschappijen delen hun kennis niet met jou en de AIVD al helemaal niet

Stop alsjeblieft met insinueren en de MSM achterna te lopen.

Groet,  Tigron

klaas op 23-07-2014 19:07

Er zijn wel harde bewijzen dat Kief het heeft gedaan. Het overbekende youtub filmpje dat een dag voor het neerschieten als was gemaakt door Kief en de dag van het neerschieten verder is af gemaakt. Een enorme blunder die nu over de hele wereld aankomt. Het zijn echt moordenaars die daar in Kief de leiding hebben toegespeeld gekregen van huurlingen betaald door de VS. Deze hebben op hun beurt weer neonazies ingehuurd en opgeld vanuit Polen om te moorden en opstand te creeren. Het bekende spel zoals ook in Irak, Libie en nu Sirie en in het verleden Cuba waarvan de rapporten nu zijn vrij gegeven en waarin  klink klaar is omschreven in Cuba terreurdaden te voltrekken onder valse vlag. 

Ike op 23-07-2014 19:31

@René van Zalk op 23-07-2014 18:05

Stond het in de Donald Duck?

De luchtdoelraketten die de seperatisten hebben en kunnen afschieten halen de hoogte niet van de burgerluchtvaart die over Oekraïne vliegt. Misschien alleen, bij een vliegveld waar ze niet dichtbij komen. Verschillende bronnen binnen de CIA bevestigen dat de VS, NATO en Kiev achter deze valse vlag operatie zitten.

Dit gaat hier om de expansie van het EU en TTIP rijk naar Oekraïne toe, tegen de wens in van Rusland. Het is een laatse poging om te overleven van de VS. Ze hebben geen goud meer in Fort Knox, ze zijn failliet en Europa zal meegesleurd worden. Daarom liegen de regeringen allemaal mee.

Amerika wil nieuwe wapenaankopen van veel landen zodat hun economie kan overleven. Net zoals ze ISIS controleerd in het Midden Oosten.

Ondertussen bespeelt men het grote publiek in de Nederlandse media dat we harde maatregelen moeten nemen tegenover Rusland. Diep en diep triest.

Eeelke op 23-07-2014 19:31

http://www.telegraaf.nl/binnenland/mh17/22888988/__Rebellenleider_erkent_bezit_raket__.html

julier op 23-07-2014 19:50

De Amerikanen vervalsen zelfs het geboortebewijs van Obama.

Is Obama een Amerikaan???

Zilvermeeuw op 23-07-2014 19:58
@René van Zalk op 23-07-2014 18:05

Hoe kan het dat ik wel wist (voordat de ramp plaatsvond) dat de rebellen in oost UA over gevaarlijke luchtdoelraketten beschikken maar de AIVD en een aantal luchtvaartmaatschappijen niet ?"

Wáár in je comments kan ik teruglezen dat jij dat "wist"? Heb je de "rebellen" bezocht? Was je daar zelf aanwezig en heb je het dus uit 1e hand?

Kom maar op met je "bewijzen".

En natúúrlijk wisten alle luchtvaartmaatschappijen van de gevaren boven Oekraïne. Zelf degenen met 5 klassen lagere school want het is uitgebreid in het nieuws geweest en nog. Maar het gaat de luchtvaartmaatschappijen er om dat ze zo goedkoop mogelijk de passagiers van a naar b brengen. Plotseling vliegt men niet meer over Oekraïne maar over Syrië.! Krankzinniger kan niet.

Anton op 23-07-2014 20:32

Een pro-Russische rebellencommandant in Oekraïne heeft erkend dat de separatisten de beschikking hadden over het BUK-raketsysteem. Dat is het systeem waarmee vermoedelijk het passagiersvliegtuig van Malaysia Airlines is neergeschoten.Chodakovski.© reuters.© anp.© ap.

Aleksandr Chodakovski liet weten dat hij pas op het moment van de ramp had gehoord dat de rebellen de beschikking hadden over de luchtdoelraketten. Hij zei ook dat de raketten mogelijk vanuit Rusland naar Oekraïne zijn gebracht. Het luchtafweersysteem is volgens hem mogelijk teruggestuurd naar Rusland om bewijs te weg te werken.

René van Zalk op 23-07-2014 20:43

U kijkt naar de voorbeschouwing (incl sancies) van de 3e wereldoorlog die alleen verliezers brengt.

René van Zalk op 23-07-2014 20:43

corr: Sancties

Emanuel op 23-07-2014 20:52

Uit de manoeuvre van de oekrainse pres. wordt de verdenking opgewekt dat Oekraiene de schuldige is. En de pres volkomen op de hogfe is van de gebeurtenis.

1. Hij beschuldigt constant de separisten bij elke officiele gelegenheid, alsof hij de wereld wil inprenten dat hij niet de schuldige is.2.Hij laat vandaag 2 gevechts vliegtuigen neerhalen door de separatisten, bij wijze van bewijs dat de separatisten wel in staat zijn vliegtuigen neet te halen. Alleen wordt niet verteld op welke hoogte ze vlogen en wie is zo gek om doelloos in dat gebied te gaan vliegen, waar op 17/7 Malaysian airliner neerklapte.Mh17 vloog op hoogte van 33000 voet, dus onbereikbaar voor schouder kanonnen.3. De toren van Oekraiene dirigeerde M.airline over dat vijandelijk gebied. Waarom?

Ik vermoed dat pres Porosjenko nauwkeurig weet wat er gebeurd is. Het onderzoek is daarom heel belangrijk voor uitsluitsel.

Henk op 23-07-2014 21:10

Ha Xander,

 

Goed bezig, je maakt de mensen tenminste wakker.

 

Blijf zo doorgaan!

 

 

Allen:

Tot onze grote spijt gaan wij voorlopig bij een aantal topics de reacties sluiten. Het niveau is regelmatig van dien aard  dat het beheer plaatsvervangende schaamte krijgt en het deze website ongeloofwaardig maakt. Mod.

Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl