Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Grote man achter Putin beschouwt VS als rijk van de Antichrist

‘Amerikaans Imperium moet op zeker moment worden vernietigd’


Door Obama’s steun voor Al-Qaeda in Libië, Al-Nusra/Al-Qaeda in Syrië -dat hij in Irak gebruikt voor een ‘herinvasie’-, de Turkse AKP en de verschillende takken van de Moslim Broederschap, werkt de huidige Amerikaanse president volop mee met de verspreiding van de ideologie van de Antichrist.

De Russische president Vladimir Putin kan het zich niet veroorloven om Oekraïne aan het Westen kwijt te raken, aangezien zijn plannen voor een Euraziatische Unie dan in duigen vallen. Die in opbouw zijnde concurrent van de EU is het geesteskind van Aleksandr Dugin, die bekend staat als ‘Putins Brein’. Dugin had zeer specifieke ideeën en opvattingen, waaronder een toekomstige totale oorlog met de Verenigde Staten, die hij letterlijk ‘het rijk van de Antichrist’ noemde.

 

De Euraziatische Economische Unie zou volgend jaar definitief van start gaan met landen zoals Kazachstan en Wit-Rusland, maar de door het Westen veroorzaakte crisis in Oekraïne is een forse kink in de kabel. De nieuwe Unie kan namelijk niet functioneren zonder de hoogovens, kolencentrales en rijke landbouwgebieden van het land.

Aleksandr Dugins ‘Foundations of Geopolitics’ vormde in de jaren ’90 de basis van de koers van de huidige Russische politieke en militaire elite. Vervolgens werd in april 2001 de Evraziia (Euraziatische Beweging) opgericht. Onder de aanhangers bevonden zich niet alleen Putin, maar ook Gennady Zhuganov, leider van de Communistische Partij, en Vladimir Zhironovsky, de beruchte leider van de zeer anti-Amerikaanse Liberaal Democratische Partij.

‘Amerika moet op zeker moment worden vernietigd’

Het ‘Euraziatisme’ houdt veel van de territoriale aspiraties van de voormalige Sovjet Unie in tact. De oude, voor het volk nauwelijks nog aansprekende Marxistische-Leninistische ideologie van de ‘klassenstrijd’ is echter ingeruild voor een moderne variant waarin het grondgebied van de Russen ‘heilig’ wordt verklaard, en er aangestuurd wordt op een ‘onvermijdelijk’ totaal militair conflict tussen Eurazië en het Westerse blok met de VS en Groot Brittannië.

In Dugins ideologie zijn de Verenigde Staten het ‘centrum van de uitbreiding’ van ‘het rijk van de Antichrist’. Rusland kan in zijn ogen dan ook maar één ding doen: ‘Het Amerikaanse Imperium moet worden vernietigd. En op zeker moment zal dat ook gebeuren.’ (1)

Obama steunt verspreiding ideologie van de Antichrist

Een terecht standpunt of niet, de Verenigde Staten onder president Barack Hussein Obama zijn in ieder geval volop gaan meewerken met de verspreiding van de Bijbelse Antichrist: de islam. Irak werd overgelaten aan ISIS, de islamitische terreurbeweging die verbonden is aan Al-Qaeda, dat in Syrië (Al Nusra) rechtstreeks gesteund wordt met zware Amerikaanse wapens en militaire trainingen in Turkije (2)(3)(4). Dat dezelfde moslimmilitanten een ware uitroeiingsoorlog tegen de Syrische christenen voeren, lijkt het Witte Huis zelfs als een ‘bijkomend voordeel’ te beschouwen.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Geblockte posters: Rootman, hans1 ,Elia=Elijah=lldbhngr , Kwowtoomuch, DJX, Johannes- Cornelis ,Zionnoiz, Trol Koekwous, Zegveld, pheming lentsGT, Keessie, Johannes.
 15. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 16. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.

Reacties

Kay op 15-06-2014 14:04

Islam is in mijn mening de (geest van) antichrist. De onrust en chaos verspreidt zich in rap tempo over het gehele midden-oosten, en is van plan uit te reiken naar de gehele wereld.

Wij (ik) heb geen idee hoe diep de islam is geworteld in de westerse politeke en economische posities.

Obama hoeft zich niet meeer te bewijzen, dat is ali-obmaatje die achter de schermen  vieze  dubbelpolitiek speelt.

kay

Hubo op 15-06-2014 14:37

Reagan kwam in de publiciteit door te spreken van een as van het kwaad.Ik vond het daarna een meer realistische analyse om in chronologische volgorde Nederland,Engeland en de VS als as van het kwaad te betitelen.En in de huidige fase representeren de VS het rijk van het kwaad.Ik spreek daar liever zo van,dan in termen van de antichrist.Dat wil nog niet zeggen,dat daar vanzelfsprekend iets goeds tegenover staat of dat Obama de antichrist belichaamt.Daar geloof ik niet zo in.Er tekent zich een tendens af waarin het kwaad niet langer wordt vertegenwoorigd door een bepaald natie die de wereldeconomie beheerst,maar door een meer anonieme economische wereldorde als de dictatuur van de mammon van het kapitaal.Het zou ook kunnen dat de wereldhegemonie overgaat op de euraziatische unie en China,maar dat zal in beide gevallen waarschijnlijk niet zonder conflicten gaan.Ik vind het zelf pas interessant worden als er een echt nieuwe meer rechtvaardige internationale wereldorde tot stand zou komen,maar vooralsnog zie ik geen initiatieven in een dergelijke richting.

vlokje op 15-06-2014 14:46

en nu maar afwachten wie de eerste slag slaat

Igor op 15-06-2014 15:35

De enige anti christ is de ideologie des doods, de Islam. Zolang onze Westerse regeringen zich blijven gedragen als dhimmi's en de moordenaars bendes van o.a. ISIS, Al Qaida, Al Nusra, Hamas etc., financieel blijven steunen en tegelijkertijd de grenzen wagenwijd openzetten (lampedusa) voor dezelfde soort kameelpiloten blijft het voor de 20 ste eeuwse westerling een gevecht zonder einde, ofwel dweilen met de kraan open.

Wij zullen in de toekomst welhaast zeker de Russen nodig hebben om ons te verzetten tegen de identiteits rovers van de Islam. Waarom? Wel omdat wij hier geen leger van enige importantie meer hebben om ons tegen cultuur barbaren te verdedigen. Daarom dus.

Femke op 15-06-2014 15:44

Ik heb meer vertrouwen in Poetin dan in Obama

Ludwig op 15-06-2014 16:02

america ten onder ?

waarschijnlijk wel

om de nieuwe wereld orde te vormen voor zeven jaar moet er eerst een catostrophe en chaos plaatsvinden zoals "america zaliger"

word america getroffen door pandemieen ?

door een aardbeving ?

door een tsunami?

door een economische ineenstorting?

en zal het beest obama europees president worden of nieuwe wereld orde president ?

we zien het assyrisch rijk uit zijn as herijzen met "isis" dat betekent het zelfde als maria van vaticaan het betekent gewoon lelijke konigin der hemelen waarvan de bijbel spreekt of de hoer "scharlaken rood"

1 wereld religie wat we op 8 juni op het vaticaan zagen met bartholomeus,peres,abbas,franciscus en andere bezetene addergebroed

1 wereld banksysteem

1 wereld economie

enz....

Hannah op 15-06-2014 17:25

Het schijnt dat AlQaida terroristen gematigd zijn vergeleken met ISIS terrortisten. Die opmerking hoorde ik vanochtend in de kerk. Ik vrees dat het helemaal waar is. Wij geloven dat Isis misschien wel eens de bedreiging kan worden waarover de profeet Zacharia schrijft:

in het gehele land zal tweederde de geest geven. Het begint er snel op te lijken dat het een kwestie van tijd is voordat de ISIS satanisten zo machtig zijn dat de mars op Al Quds ( Jeruzalem) kan beginnen samen met allerlei hele of halve clubjes geestverwanten zoals Hamas en Moslimbroeders die vast een Moslimbroeders 2.0 zullen vormen.

Tja, de Joodse Staat is nog de komende decennia nog niet gevrijwaard van agressie van omringende landen. Misschien gaat Zacharia in onze dagen wel gelijk krijgen? 

Igor op 15-06-2014 18:39

Ik kan me voorstellen Hannah dat je je zorgen maakt. Ik heb op een andere site en nu trouwens ook op Elsevier foto's van het handelen van deze barbaren gezien en ik zeg je daar werd ik niet vrolijk van.

Het meest ergelijke is nog, dat deze uit 12.000 man bestaande barbaren groepering 4000 buitenlandse uit Europa afkomstige jihadisten binnen de gelederen heeft. Kan je je voorstellen wat er gebeurd als dat moordenaarstuig hier weer terugkomt bij ons. Ze hebben niets te vrezen, ze worden weer gewoon via Turkije binnengelaten, Want dit land heeft ze ook getraind.

Heb je vanuit de islamitische gemeenschap ook maar 1 geluidje van protest gehoord? Dit betekent dus dat er geen gematigde islamieten rondlopen hier in de EU, dat kan ook niet want in de Islam kan je niet gematigd zijn. Je bent moslim of niet, een tussenweg is er niet. En onze politici ? Die slapen nog steeds. Bewust of onbewust.

Moi op 15-06-2014 19:49

De antichrist zal volgens mij uit de E.U. komen, het Romeinse Rijk dat er was, er niet is en weer opkomt en vaart ten verderve. Verder zal hij zich voordoen alsof hij de messias is die wereldvrede zou brengen en met Israël een verbond zal sluiten die hij na 3,5 jaar za; verbreken. Wanneer men zegt alles is vrede en rust, zal het verderf plotseling toeslaan. Omdat de Islam geassocieerd wordt met geweld en bloedvergieten, zie ik dat niet als de godsdienst van de antichrist, ik zie dat veel meer in de New Age. New Age is namelijk een samenraapsel van allerlei godsdiensten.

Op http://www.eindtijdactueel.nl/ kun je een nieuw artiekel lezen over dat Gasprom overgaat van de Dolar op de Euro, de huidige situatie in Irak en dat er een nieuwe E.U.-leider gekozen zal worden die de antichrist moet zijn.

gijs op 15-06-2014 19:52

hannah dat is toch gewoon propaganda joh. groetjes van gijs

Chris op 15-06-2014 20:09

Al die hoogdravende ideologien...Rusland viel oekraine binnen 2 jaar nadat er was vast gesteld dat de international wateren voor de Krim voor triljoenen aan olie bevatten. Oliedollars is de enige ideologie die Rusland (en het westen) echt interessant vinden

Daniël op 15-06-2014 20:24

De Antichrist? Er zijn vele antichristen verschenen al in Johannes' tijd zoals deze profeet schreef. Een antichrist is iemand die de Vader en de Zoon loochent. Dit geldt ook voor veel religies die zich christelijk noemen. De drieëenheid in zo'n leerstelling en antichristelijk. Onbijbels en gnostisch. 

Dugin voorvoet zonder het zelf te beseffen de komende tijdelijke val van de VS waarna het zich zonder eigen kracht zal herstellen. Lees Openbaring 13 en 17.

Daniël op 15-06-2014 20:27

De islam wordt gebruikt als een verdeel en angstwerktijg.  Hoewel het antichristelijk is (maar wat niet) is het slechts een tijdelijk middel. Na gebruik wordt het vernietigd.

Gerard op 15-06-2014 22:04

"We" hoeven alleen maar af te wachten, het vernietigen van het rijk van het kwaad!!! kan alleen maar voordeel opleveren, dan zullen de liefhebbers van porno/pedo filie, playboy, en andere vuiligheid nog hulp van de geestelijke gezondheidszorg nodig hebben, vooral als ze weten wie deze smeerlapperij al meer dan 100 jaar propagandeerd. En inderdaad er zijn "vele" antichristen, niet geheel toevallig hebben ze welluidende namen waar emotie bij wordt opgeroepen, terwijl "ze" ook hun smerige werk in het verborgene doen. Wat dat betreft izijn de youtube afleveringen van Juri Lina zeker het bekijken waard. En iedereen nog geld inzamelen, lachen met hun. Maar goed, vele naivelingen zullen hun einde vinden en dat zijn ook niet geheel toevallig diegenen die overal achteraan gelopen zijn.

Marcel vL op 15-06-2014 22:21

Oké het is bevestigd dan van dat Al Nusra eerder via Turkije door de V.S. is bewapend bron http://www.presstv.ir/detail/2013/03/25/295176/confirmed-us-shipping-weapons-to-syria/

maar al nusra is dan geen isis hé? al nusra werd bewapend om het bewind van dictator Assad omver te werpen dat had dus een reden i.v.m. de Arabische lente.  Die is in Syrië niet echt gelukt en wat in Iraq nu gebeurt is geestesziek. Alzo ook zijn degene geestesziek die zich door de waanzin van Alex Jones laten beïnvloeden en moorden op onschuldige politieagenten in Las Vegas plegen met de paranoïde gedachte dat deze een police state dienen.

Dat is wat ik typte wilde.

komt dit wél de moderatie door of wat?

Kristal op 15-06-2014 23:25

Afschaffen die religies. Ze kunnen inmiddels toch herinneringen wissen ? Dat zou een zegen voor de mensheid zijn.

Kristal op 15-06-2014 23:27

@Hannah: wordt dat in een kerk besproken ? Vertellen ze er ook bij, dat deze groeperingen door ons worden gefinancierd ?

getuige op 15-06-2014 23:42

Ik hoor op nieuwsuur dat vele Europese moslims zich associëren met een club als Isis..  Waarom was mijn vraag. Dit gaat verder als politiek denk ik maar zo. ik zocht op de zwarte vlag van isis, en wat trof ik islamitische hadiths (overleveringen?):

Betekenis zwarte vlag..:

Imam Mahdi zal in Arabië geboren worden..

• Strijders met zwarte vlaggen zullen uit Khurassan komen (Afghanistan). Niemand zal ze kunnen stoppen tot ze in Baitul Maqdis zijn (bagdad)

• Zwarte vlag dragers zullen uit de nakomelingen van Abbas opstaan. Dan zal er een ander leger in Khurassan (Afghanistan) opstaan, hun tulbanden en kleren zullen wit zijn (Taliban?). Hun leider zal Shuayb bin Saalig zijn, uit Tameem. Hij en zijn leger zullen het leger van Sufyaani neerhalen. (Overgeleverd door Abu Dawud).

• Als je hoort van de zwarte vlaggen uit Khurassan, dan haast je naar ze toe en voeg je toe bij hun.

• Een man genaamd Sufyaani zal in Damascus (Syrië) verschijnen. (Muslim).

• Wanneer mensen dit horen zullen er groepen uit Syrië en Iraq naar Mahdi toe komen om hem trouw te zweren. (Dat staat in een Hadith dat is overgeleverd door Abu Dawud).

Wat een geweldadigheden. Isil. boko haram. hamas. al qaida. al nusra.Iran. Hezbollah. assad.  Libië.  Egypte.  saudi arabia.  Bahrein.  afganistan.  Myanmar.   yemen. pakistan. oeigoeren. chechnya. Libanon etc... 

Kristal op 15-06-2014 23:49

Ik heb zwarte petunia's. Is dat ook erg getuige ?

Kristal op 16-06-2014 00:09

@getuige: de geschiedenis al eens geraadpleegd over de gruweldaden, die in de naam van wat jullie god noemen, hebben plaatsgevonden ? En nog ? Geestelijk en of fysiek.

getuige op 16-06-2014 00:35

Kristal..

Jij hebt het voordeel van de mod. de regels in het rood geven de atheïst het voordeel..

zou mijn betekenis onder geloofsforum horen? 

In deze als atheist sta jij altijd 1 nul voor gefeliciteerd.  gezien de regels.  vandaar dat jij het won  in het andere topic aangaande rebecca. je staat zelfstandig zonder geestelujk in zienswijze. daar trap ik niet in.. mvg

Indy op 16-06-2014 01:03

http://nl.wikipedia.org/wiki/Isis_(godin)

Isis Godin , hoezo doen Moslims niet aan afgoderij?

Zilvermeeuw op 16-06-2014 08:34
@Igor op 15-06-2014 15:35

De enige anti christ is de ideologie des doods, de Islam."

Tja Igor, helaas heeft de grote massa dat nog steeds niet door. Het is gewoon een gotspe - wat ik hier op het forum lees - om te proberen deze horror-ideologie onder het kleed te vegen door misdaden uit het verleden aan te halen.

We leven nu en nu worden er uit naam van die afgod allah gruwelen over de mensheid uitgestort waarbij alle misdaden uit het verleden totaal ver-ble-ken! Púúr satanisch, regelrecht uit de hel!

Klik op onderstaande link en zie hoe meisjes uit Noord-Nigeria gestenigd worden door de duivels van Boko Haram. Gruwelijk om naar te kijken? Zéker weten! Ik heb er slapeloze nachten van gehad. Maar de wereld moet weten: dit is de islam! Dit komt regelrecht uit het islam-handboek de koran en er is niet één islamiet die zijn stem hiertegen verheft. Niet één!!

Moi op 16-06-2014 08:41

@getuige op 15-06-2014 23:42Ik hoor op nieuwsuur dat vele Europese moslims zich associëren met een club als Isis..  Waarom was mijn vraag. Dit gaat verder als politiek denk ik maar zo. ik zocht op de zwarte vlag van isis, en wat trof ik islamitische hadiths (overleveringen?):

Kunnen we nu verwachten dat Europese Moslims nu ook Isis-achtige milities gaan oprichten die hier in Europa dood en verderf zullen zaaien? Reken er maar op dat de veiligheiddiensten in Europa dat wel zullen opmerken en met harde maatregelen zullen komen.

Zilvermeeuw op 16-06-2014 11:31
Moi op 16-06-2014 08:41

 Reken er maar op dat de veiligheiddiensten in Europa dat wel zullen opmerken en met harde maatregelen zullen komen."

Droom jij maar rustig verder onder je steen! De inlichtingendiensten hebben nu al toegegeven dat ze niet eens de terugkerende moordenaars uit Syrië in de gaten kunnen houden! Die worden gewoon op de bevolking losgelaten.

Er zijn 2 à 3 miljoen moslims in Nederland die allemaal - zodra die komt, en die komt!! - de oproep tot de jihad zullen volgen.

Een geluk bij een ongeluk; óók de autochtone linkse landverraders van allerlei pluimage, óók de linkse "christenen" die de grenzen voor de islam wagenwijd open hebben gezet, zullen afgeslacht worden door het tuig dat ze zelf binnen hebben gehaald!  

Igor op 16-06-2014 11:34

@Zilvermeeuw op 16-06-2014 08:34

Wat wij doen Zilvermeeuw, dus deze walgelijke misdaden verkondigen, is als een roepende in de woestijn, zeker op dit moment. Ook in den Haag en Brussel kunnen ze op dit moment uitvreten wat ze willen omdat een groot aantal Nederlanders met een heel hoog Dombo gehalte op dit moment 24/7 uitgezakt op de bank thuis zit voor het scherm om naar de strapatsen van 22 voetbal miljonairs te kijken. Brood en spelen, de Romeinen wisten het al, en in Brussel weten ze het nog veel beter.

Totdat het te laat is, en er op een dag op hun deur geklopt wordt door zwaar gewapende zwart geklede ISIS aanhangers, ze uit hun huis worden gehaald en hun  kop wordt afgesneden, want dat is de toekomst die ons niet moslims te wachten staat. Bij die 12.000 man van ISIS zitten zomaar 4000 West Europese moslims, zeg maar ironisch de "geïntegreerde" moslims en volgens linkse Gutmensch de gematigde. En die komen binnenkort met het bloed aan hun handen weer terug in  de Westerse samenleving. Hoe dat kan? Nou, onze super flapdrol Rutte wenst hier niets tegen te doen. Wat is er nu simpeler dan al die 2 paspoortige Jihadgasten bij de EU grenzen het stempel Persona non Grata te geven en terug te sturen naar waar ze vandaan gekomen zijn.

Simpel toch?? Als ze dit niet  doen, gaan die gasten dus hier verder met hetzelfde te doen, dus koppensnellen van niet moslims, want dat is het enige wat ze geleerd hebben in die open inrichting die Midden Oosten heet. Dit alles onder de dekmantel van een zogenaamde religie, wat beslist geen religie is, maar een ideologie des doods.  aanbeden door veelal uit inteelt afkomstige barbaren. En als er goedwillende moslims zijn, laat ze dat dan eens een keer kenbaar maken, door grootschalige protesten, maar forget it, het zal wel weer oorverdovend stil blijven, ook bij onze met de Islam en politici meeheulende Massa Media.

U.G. Kempenaer op 16-06-2014 11:50

Het Amerikaanse pro-islamitische buitenlandse beleid wordt mede bepaald door de Saoedies. Het jaagt steeds meer moslims naar Europa en daar is het ze om te doen, de verovering van de vruchtbare Europese delta. Poetin weigert hier aan mee te werken en wordt daarom door Obama's troepen aangevallen in de eigen achtertuin.

De gemiddelde Europeaan is inmiddels te zwak en te zeer gehersenspoeld om zich dit te beseffen, laat staan hier weerstand tegen te bieden. Het antwoord zal moeten komen van een harde, sterke, niet-aangetaste kern van oorspronkelijke Europeanen.

U.G. Kempenaer op 16-06-2014 13:42

@ zilvermeeuw

Beelden, typerend voor de islam. Dit is de islam. Het sadisme, de onverdraagzaamheid, de bloeddorstigheid. Generaties inteelt heeft psychopaten gekweekt. Het sadisme zie je ook terug in de manier waarop ze dieren afmaken. Het doorsnijden van de keel en ze langzaam laten kreperen. Inmiddels ook toegestaan in onze landen. De appeasers van linkse en slapgristelijke snit die het allemaal oogluikend toestaan en zeggen dat we hier tolerant voor moeten zijn hebben bloed aan hun handen. Het bloed van onschuldigen. Het bloed en het lijden van de meest kwetsbaren. Meisjes, vrouwen, homoseksuelen en dieren.

Democratie gaat dit niet meer oplossen. Het stemrecht moet terug naar een zeer beperkte groep van verstandige,voorzichtige, oorspronkelijke Europeanen.

De islam, de linkse kerk en het multiculturalisme verzwakken onze landen en moeten verdreven worden uit Europa. Hiervoor zullen we een alliantie moeten aangaan met de Russen. De negatieve Amerikaanse invloed op ons continent moet verbroken worden. 

Zij die zeggen dat de islam niet zo erg is en vooral vredelievend is, moeten met verraderlijke inborst richting de islamitische zandbak worden verdreven. Het zijn ---, deze appeasers.

 

Josefientje op 16-06-2014 14:19

@Ik schenk onomwonden mijn bijval aan Igor en Zilvermeeuw,   o n b e g r ij p e l ij k    dat de lui die in    v r e e m d e     krijgsdienst gediend hebben ons land zómaar weer kunnen binnen komen, uitkeringen krijgen, huizen,........         had u anders nog iets gehad willen hebben?????? Fijn dat u terug bent!!!!!!!!

getuige op 16-06-2014 14:24

Moi op 16-06-2014 08:41

Helaas waren de veiligheidsdiensten te laat voor de slachtoffers van het joodse museum in Brussel.

Laten we stellen dat dit het begin is van terugkerende jihadisten in Europa.

Een ander bericht:

Taliban heeft de vingers afgehakt van stemmende afghanen..

rebas op 16-06-2014 14:47

Zilvermeeuw op 16-06-2014 11:31

Er zijn 2 à 3 miljoen moslims in Nederland die allemaal - zodra die komt, en die komt!!

Nederland telt naar schatting 825.000 moslims, grotendeels migranten en hun kinderen. Het SCP verricht onderzoek naar de geloofsbeleving van moslims in Nederland.

http://www.scp.nl/Publicaties/Alle_publicaties/Publicaties_2012/Moslim_in_Nederland_2012

Ik kan het begrijpen dat je er gans verkeerde cijfers bijhaalt,het is maandag en nog niet uitgeslapen......

Zilvermeeuw op 16-06-2014 18:40
@rebas op 16-06-2014 14:47

Ik kan het begrijpen dat je er gans verkeerde cijfers bijhaalt,het is maandag en nog niet uitgeslapen......"

Jij gelooft de gekleurde leugens van het SCP, ik kijk om mij heen! Daarnaast wordt de 3e generatie moslims niet eens genoemd! Dus het SCP kan op het dak gaan zitten.

Zilvermeeuw op 16-06-2014 18:55

Wellicht dat het julllie is ontgaan dus daarom herplaats ik een reactie - onder een van de andere artikelen hier op XN - nog maar eens hier. 

"pvda-stemmer op 16-06-2014 16:04

Wil even reagieren op jullie haat tege moslims wacht maar sharia gaat hier ook komen in deze land. jullie hebben grens open gezet voor islam. wij gaan islam hier overal in steden brengen ook kleine dorpen. jullie frouwen met kort rokjes en strak truitjes zullen van straatbeeld verdweinen want sharia komt hier. Wij bepalen wat gaat gebeuren in deze land. jullie hebben zelf op jullie geweten jullie hebben zelf grenzen open gezet voor moslims. jullie dom kaaskoppen bouwen zelfs mee aan moskee. jullie zijn nog maar paar maanden verwijderd van islam systeem. niemand in jullie land doet wat eraan, groene licht voor islam. allah akhbar allah is groter!"

Voor mij persoonlijk is het bovenstaande olie op het voor mij toch al flink brandende vuur. Zó denken die 2-paspoorthouders. Je weet wel, die "gematigden".

Margaret7 op 16-06-2014 19:46

Het is een verlate reachtie van mijn. 

De terroristische strijders I.S.I.S werden door het westen gefinaneerd.
ISIS is in de Egyptische mythologie een godin,de oudste dochter van Saturnus.
"ik ben Isis, Koningin van dit land. (BABYLON?) ik ben de oudste dochter van
Saturnus, de oudste van alle Goden." (Saturn/satan)
Werd er vaak niet gezegt en schreven dat alle geloofd de zelfde oorsprong hebben
o.a Joodsche,Christelijk en het Islam?
En dat is het vereerend van Saturn/satan zij zijn degenen die de wereldheerschappij
aan het opeisen zijn.
En dat weet het Vaticaan ook en de Rotschild famille,s en de 13 bloedlijnen ook ect.
Vroeger werden toch kinderen en maagden geofferd, dat wilde mensen niet meer
dus de priesters waren genood zaak ondergronds te gaan.
En offeren van kinderen gaan nog steeds door, daarom verdwijnen er wereldwijd
héél veel kinderen.
Er weterschapelijk bewezen dat foetussen, de beschadigen aan sommige hersen   
delen herstellen en ook de aan maakt van de veroudering processen stoppen.
Over een aantellende jaren kunnen de top elite 500 honderd jaar oud werden
ook wel langer.
Dat is nou de rede dat kinderen geofferd worden en seksueel misbruikt.
En het seksueel misbruikt is om hun energie af te tappen.
 
Marcel vL op 16-06-2014 21:29

Ik zat nog 'ns dieper na te denken over het midden oosten, mijn hart ligt natuurlijk nog steeds bij het Westen, wij zijn het westen en natuurlijk kun je je van alles afsluiten, maar ik begin nu Kerry & Obama en vooral Obama minder te begrijpen, dat ze Assad ten val wilde brengen kan ik enigszins nog begrijpen gezien ze achter de hele Arabische lente zitten en van alle dictators afwillen die tegen een NWO zijn, maar ik kan niet begrijpen hoe ze nu de handen inéén gaan slaan met Iran. Tien á twintig jaar geleden hekelde Iran openlijk de VS die toen nog conservatiever was qua regering en zag Israël en USA als twee satans. Nu er een meer gematigder  regering zit kan er ineens wel met Iran worden samengewerkt? Ik denk dat bijna geen enkele Amerikaan achter die beslissing staat net als de beslissing die werd genomen om Al Nusra te steunen in Syrië. Wanneer worden ze wakker???

Voor de mensen die niet wisten over welke schietpartij ik had: het ging over Jerad en Amanda Miller die 2 onschuldigde politiemensen doden in Las Vegas die aan het lunchen waren en daarna een willekeurig iemand in de Walmart doodschoten.  Zij waren beïnvloed door Alex Jones Infowars en postten daar ook en zagen de staat als vorm van police state, martial law, terwijl hem een vergunning werd geweigerd verder voor meer aanschaffing wapens vanwege drugsdelicten. Deze man speelde ook de Joker zoals in Batman, hetzelfde als de Colorado shooter die ook dacht de Joker te zijn. Iedereen die getriggerd wordt door predictive programming kan een nieuwe Joker worden. Het zijn al mensen die al gespleten persoonlijkheden hebben opgebouwd met een enorme haat tegen deze maatschappij en uiteindelijk geen andere uitweg zien dan een daad te stellen. Een onomkeerbare daad. En dan valt er nergens op geen één forum meer wat te typen. Wie niet gelooft wat ik zeg google op Jerad en Amanda Miller. (RIP)

getuige op 16-06-2014 21:50

Een prachtige fotogalerij van Irakese christenen die zich verzameld hebben in een kerk in Bartala vlakbij Mosul.. Onschuldige lieve gezichjes van knappe jongens en meisjes.

Met in het achterhoofd de monsters van Isis die hun naderen en welke gruwelijkheden deze christenen te wachten staat, neig ik naar een alles vernietigende haat jegens deze moslims..

Iraqi Christian children gather inside the Church of the Virgin Mary for prayers in the town of Bartala, on June 15, 2012, east of the northern city of Mosul,

http://english.alarabiya.net/en/perspective/photo-gallery/2014/06/16/Christians-pray-amid-Iraq-crisis.html#slide=6

Zou dit het lot zijn wat deze kinderen te wachten staat? 

The  Isis group came to prominence after the Syrian uprising, attracting foreign fighters and capturing strategic areas in the war-torn country, and became notorious for executing opponents – often through beheadings and crucifixions.

De Isis groep werd bekend na de Syrische opstand, het aantrekken van buitenlandse strijders en het vastleggen van strategische gebieden in het door oorlog verscheurde land, en werd berucht voor het uitvoeren van tegenstanders – vaak door onthoofdingen en kruisigingen.

Laten we een gebed verrichten voor deze mooie sterke zieltjes.

Filemon op 16-06-2014 21:59

http://www.barenakedislam.com/category/beheadings-graphic/

dit is de werkelijkheid als je een soeniet of sjiiet bent

getuige op 16-06-2014 22:18

Mochten deze kindertjes iets aangedaan worden door Isis. Dan stel ik voor dat we onze regeringen in europa hier verantwoordelijk voor stellen. Aangezien deze terugkerende jihadisten hier weer vrij rond kunnen lopen en zich onder de samenleving bevinden met christelijk bloed aan de handen.. Iedere Nederlander in Nederland roep ik op om terugkerende jihadisten waarvan bekend is dat ze oorlogsmisdaden hebben begaan tegen de menselijkheid.  Hier aan de schandpaal worden genageld en aan de media worden bekendgemaakt met foto en al in de kranten en op tv. Als bescherming van de Nederlandse bevolking.. Waar deze jihadisten dan ook naar toe zullen gaan is het recht van de Nederlanders om deze te herkennen.  al is het bij de supermarkt.  Veiligheid boven alles voor onze kinderen en onze ouders en familieleden.  Hierbij stel ik de Nederlandse Overheid verantwoordelijk voor het opzettelijk in gevaar brengen van de eigen onderdanen. .

getuige op 16-06-2014 22:47

Nog zo iets verschrikkelijks..

Christenen worden weer vervolgd. Eerst Syrië nu Irak. 

In leaving, the Christians are emptying out communities that date back to the first centuries of the religion, including Chaldean, Assyrian and Armenian churches. The past week, some 160 Christian families - mostly from Mosul - have fled to Alqosh, mayor Sabri Boutani told The Associated Press, consulting first on the number with his wife by speaking in Chaldean, the ancient language spoken by many residents.

Verlaten hebben christenen Mosul , uit gemeenschappen die uit de eerste eeuw van de religie dateren, met inbegrip van de Chaldeeuwse, Assyrische en Armeense kerken. De afgelopen week, zijn sommige 160 christelijke families - voornamelijk uit Mosoel - naar Alqosh gevlucht, burgemeester Sabri Boutani vertelde dit aan Associated Press, eerste na overleg met zijn vrouw door te spreken in Chaldeeuwse, de oude taal die word gesproken door veel christelijke inwoners nu te zijn gevlucht.

http://english.alarabiya.net/en/perspective/2014/06/16/Iraqi-Christians-flee-homes-amid-militant-push.html

getuige op 16-06-2014 23:12

zie nieuwsuur nu over isis. anders uitzending gemist en datum nu en tijd..

Anoniem op 16-06-2014 23:28

De islam is de antichrist, en geen enkel ander systeem of religie heeft ooit aan alle kenmerken van de antichrist voldaan. Zelfs een van de vijf pijlers van de islam - 'Zakat' - staat beschreven in het boek van Daniël. Die god van oorlog zal geëerd worden met goud en kostbaar gesteente... Tjonge ik kan letterlijk honderden verzen uit de Bijbel citeren die allemaal wijzen in de richting van de islam en nergens anders. De VS of Rome kan de antichrist niet zijn want zij hebben nooit ontkend dat Jezus de Christus is (antichristelijke geest). Dat ze Israël al dan niet zullen verraden in de laatste zeven jaren valt wel over te speculeren maar in het Bijbels plaatje maakt dit niet veel uit.

U.G. Kempenaer op 16-06-2014 23:39

Bidden gaat jullie niet helpen. Vechten wel. Wegkijken en wegduiken is voor de lafhartigen.

arifi op 09-01-2015 05:00

De Moslims zijn de enigen die echte onvervalste liefde hebben voor Isa (Jesus), vrede zij met hem.

Wanneer hij terugkomt, waarin de meeste christenen niet in geloven, zal hij alleen terugkomen om te bewijzen dat hij een profeet was en niet de ''zoon van god''. De echte Anti-Christ aanhangers zijn degenen die vandaag de dag over ter wereld terrreur zaaien en in de NAVO wereld leven. Jullie regeringen zijn schoothondjes van de Anti-Christ.

En jullie steunen jullie regeringen in hun terreur tegen de echte aanbidder van de Schepper de Werelden.

De messiah Isa (Jesus) vrede zij met hem, zal met zijn terugkeer ook de anti-Christ en zijn aanhangers (het westen en israhel) vernietigen.

Dus hoe kan De Islam de anti-Christ zijn domme in wilders kont kruipende tokkies?

Moslims zeggen iedere keer na het noemen van Isa (jesus) ''vrede zij met hem''.

Dus Moslims zijn de anti-Christ terwijl echte onvervalste liefde voor de messiah tonen?

Jullie broeders in terreur, de zionistische joden, lijken voorgoed jullie hoofden goed onder handen te hebben genomen. Nee domm tokkietjes, Moslims zijn niet de ant--Christ. Moslimsn aanbidden de scheppen op precies dezelfde manier als Isa (jesus) deed. Lees jullie corrupte bijbels die voor het grootste gedeelte door de jood Saul zijn geschreven om jullie te hersenspoelen en daarmee de joden een voordeel te geven om makkelijk over jullie te kunnen heersen, en jullie zullen daarin zien dat Isa (jesus) de Schepper aanbidde door met zijn hoofd op de grond te knielen. Hij legde zijn hoofd op de grond precies zoals de Moslims dat doen. Musa (moses) deed precies hetzelfde. De Moslims hebben precies dezelfde levenswijze als Isa (jesus) had. En als Musa (moses) had. En als alle profeten hadden. Maar ondanks dat en ondanks dat jullie alles doen wat Isa (jesus) predikte, zijn de Moslims de anti-christ en niet degenen die tegen de leer van de messiah ingaan?

Nog iets, kijk om jullie heen. Islam is de snelst groeinde levenswijze in de wereld. En 7 van de mensen die Moslim worden zijn vrouwen. Maar volgens de ant- christ (zielen van de NAVO-terreur aanhangers en hun burgers) onderdrukt de Islam vrouwen. Dat terwijl 7 van de 10 mensen die Moslim worden, vrouwen zijn.

Elke 48 uur worden er 60.000 mensen Moslim.

Tot slot tokkietjes, Islam is de enige ticket tot verlossing.

frigo op 09-01-2015 06:25

Wat  sommige van jullie  hier allemaal schrijven op dit forum over andere gelovigen en anders zijnde gedachtengoed is niet bepaald geloven in de Goede God .Zijn sommigen vergeten dat de wereld corrupt is tot en met ?

Gaan jullie zo om met de geboden van God ?Mekaar verwijten en uitpluizen wie of wat de slechtste is ?Wat als  morgen : het eindoordeel opkomst is ? Wat baad dan al je geredeneer ? Is het zo dat je je denkt , de Here Jezus te ontmoeten ?Is je angst voor de terreur en onrechtvaardigheid zo groot dat je zondebokken zoekt en jezelf daardoor rechtvaardig vind . Zie toch het hele plaatje ! Wat er gebeurd is is verschrikkelijk . En het komt allemaal dichterbij : hier in ons weelderige westen .Maar is dit het enige op de wereld dat misdadig is ?

Bloedvergieten en geestelijk doden : daar worden we op berecht . Zo ook de Heer God Zijn  Geboden en een nieuw Gebod van de Here Jezus negeren .

Wij mogen onze woorden niet gebruiken als zwaard en ook niet onze handen .

Punt aan de lijn .

 Wij moeten schapen worden  van de Goede Herder : onze Here Jezus  .  Daarvoor moeten we strijden !!!

Drossaard op 09-01-2015 08:31

Arifi, met miljoenen vluchten islamieten uit Afrika en het Midden-Oosten naar het Navo-territorium omdat het leven hier veel beter is dan tussen de islam-tokkies in hun vaderland. Ze stemmen massaal op PvdA, die uit volle overtuiging meebombardeert in Iraq om het gevaar van volledig doorgedraaide molslimterroristen de kop in te drukken en die homoseksualiteit promoot. In alle landen slaan ook gewone moslims elkaar de kop in en vertrouwt niemand elkaar meer. Van het gebod van de Heer Jezus om je naaste lief te hebben als jezelf hebben moslims totaal niets begrepen. Waar jij je statistieken vandaan haalt is mij een raadsel.

De euraziatische unie van Dugin sta ik niet achter.

Esther op 09-01-2015 10:20

arifi op 09-01-2015 05:00

Teneerste gebruik je een naam van een haat-imam, dan zal jij ons wel even zeggen dat islam het ware geloof is je zou bedoelen het duivelsgeloof.

En even voor alle duidelijkheid waarom worden er zoveel Christenen die in Jezus Christus geloven vermoord en vervolgd in Arabische landen, Zeker omdat jullie de Here Jezus lief hebben.

De woorden die je hier allemaal neerzet straalt de arrogantie van af, net alsof de Islam suprieur is.

En het bloed vergieten word merendeel door de Moslims gedaan, maar jij draait de woorden gewoon om. 

Wat is er met jullie dat jullie haat tegen Joden zo groot is, omdat jullie het niet kunnen hebben dat de zoon van God de Here Jezus een Jood is en dat de God van Abraham, Isaac en Jacob tegen Jacob heeft gezegd vanaf nu het jij Israel en jou twalf zonen zijn de twaalf stammen van Israel.

En God zal Israel nooit vernietigen hij zal de vijanden van Israel vernietigen niet alles omdraaien want daar zijn jullie Moslims heel goed in.

En dan durf je onze Bijbel Corrupt te noemen gek die je bent dringt het nog niet tot je door dat die zogenaamde profeet van jullie gewoon citaten uit het oude testament heeft gebruikt in de zogenaamde heilige koran van jullie.

Eerst krijg je het Joodse geloof en dan het Christendom en dan bijna zeshonderd jaar later pas de Islam.

En het is gewoon een belediging als je zegt dat Moslims dezelfde levenswijze hebben al onze Here Jezus.

 Onze Here Jezus is één en al liefde dat kun je van mohammed niet zeggen.

Je komt hier op deze site je betoog doen maar ik hoor geen woord van afschuw van jou over de moorden en aanslagen die  jouw geloofsbroeders plegen.

Ik zie ook nergens Moslims die naar die jihadisten gaan om te zeggen dat onmenselijk is wat ze allemaal uitvreten.

Ik zou zeggen gaar daar je betoog maar houden.

En nog iets anders als wij Wilders willen aanhangen is dat onze keus, wat zou de reden daarvan zijn denk je zelf.

Dat is niet aan jou om te bepalen wat of wie wij willen aanhangen.

En ons tokkies noemen nou ik denk dat de meeste tokkies onder de Moslims voorkomen.

En 60.000 mensen per dag die zich bekeren tot de Islam in je dromen zeker dat zouden jullie wel willen.

Christenen dwingen de Islam aan te nemen als geloof of kop er af dat is jullie taal,

volgens mij ben jij rijp voor het pieter baancentrum.   

     

   

Esther op 09-01-2015 10:41

arifi op 09-01-2015 05:00

Arrogante Tokkie

Nog even een aanvulling op wat jij zegt dat Islam de weg is naar de verlossing.

Je zal bedoelen de enige weg naar de verdoemenis rechtstreeks naar de hel.

getuige op 09-01-2015 10:48

Arifi,

Zoals jij de Here Jezus Christus noemt Isa word in eerste plaats in de koran aageduid als Messias.  Maar omdat dit teveel eer is in vergelijking met profeetje mohammed worden in de verzen daarop volgend Jezus Christus met profeet aangeduid.  Zoek de eerste soera's over Jezus op in de koran. Hierin is Hij de Messias en naargelang profeetje mohammed te weinig eer krijgt hierdoor word dit veranderd in profeet Jezus. Over verdraaiingen gesproken. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl