Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse auteur baart opzien: Islam en immigratie verwoesten Europa

‘Samenleving wordt stap voor stap overgenomen’ – ‘Mooie toekomst omgeruild voor de wrede islam en geweld door migranten’


Iedere week worden er gemiddeld 7 Duitsers door voornamelijk islamitische migranten vermoord, en 3000 mishandeld. In totaal zijn al 3 miljoen Duitsers het slachtoffer van migrantengeweld geworden. Nog altijd weigeren de Duitse politiek en media er serieuze aandacht aan te besteden (2).

Zware kritiek op het Westerse politiek correcte denken, de islam en de massa-immigratiepolitiek van de EU –niet van een Europese, maar van een Turkse auteur. Akif Pirincci zorgde in Duitsland voor woedende reacties bij ‘links’, omdat hij in zijn nieuwe bestseller ‘Deutschland von Sinnen’ (‘Duitsland van het pad af’, of ‘Gestoord Duitsland’) de vloer aanveegt met het politiek correcte denken, dat in zijn ogen samen met de immigratie en de islam de complete Duitse –en daarmee Europese- samenleving verwoest.

 

Duitsland presteert al jarenlang steeds minder, en dat komt volgens Pirincci door het steeds groter wordende aantal Turkse immigranten. Als een blanke Europeaan dit had gezegd of geschreven, was hij zonder twijfel onmiddellijk aangeklaagd voor racisme en discriminatie.

‘Hoe perverser, hoe politiek-correcter’

Duitse politieagenten? Dat zijn slappelingetjes. Journalisten? Die denken alleen aan perverse seks, en hoe ze het leven nog makkelijker kunnen maken. Hoe perverser iemand denkt, hoe politiek correcter hij in het Westen is. Alle taboes moeten verdwijnen, wat er in Pirincci’s ogen toe zal leiden dat uiteindelijk ook zaken als incest ‘normaal’ gevonden zullen worden.

Het Westerse streven naar het gelijkschakelen van de seksen noemt de Turk ‘geestesziek’. Politici zijn niets anders dan ‘marionetten’, die zich naar eigen believen en zonder gewetensbezwaren in iedere richting laten draaien, zolang die maar hun eigen portemonnee en carrière dient.

Thuisland verwoest door islam en immigratie

En de islam? Die hoort bij Europa zoals de Hamburgse Reeperbahn (prostitutiezone) bij Mekka, vindt Pirincci. Maar de Duitsers zullen pas door krijgen dat ze hun thuisland verwoesten door steeds meer immigranten toe te laten, als ze zelf deze ‘ijzeren staaf’ tegen hun koppen zullen krijgen.

Vorig jaar baarde de Turkse schrijver al opzien toen hij schreef dat autochtonen langzamerhand min of meer ongestraft mogen worden vermoord door allochtonen. Oorzaak: het ‘geniepige linksgroene denken’ dat als een ‘dictatuur’ over de samenleving is gaan regeren, waardoor bijna niemand het meer waagt iets politiek incorrects te zeggen.

De Duitsers –en met andere Europeanen is het al niet anders- hebben hun leven en de totale verantwoordelijkheid daarvoor aan de staat toevertrouwd. ‘O, is de buurjongen door buitenlanders in elkaar geslagen? Jammer voor hem, maar daar moet de overheid maar voor zorgen. Wat heb ik daarmee te maken? Straks denkt men nog dat ik discrimineer.’

Bevolking accepteert geweld, samenleving wordt ‘overgenomen’

Het gevolg: Turken mogen en kunnen steeds vaker ongestraft Duitsers vermoorden. Dat wordt een ‘normaliteit’ die de autochtone bevolking nog gaat accepteren ook. Volgens Pirincci zullen straks alleen nog de allerergste gevallen de media halen. Nu al is het zo dat de bevolking het buitensporige geweld door buitenlanders gewoon begint te vinden, alsof dit er nu eenmaal bij hoort.

‘Men zal erin berusten dat men stap voor stap wordt ‘overgenomen’. Het zal vooral raadzaam zijn om geen zonen meer te hebben. Zoals gezegd zullen de dochters (van autochtonen) het tenminste overleven,’ schreef de Turk vorig jaar in zijn artikel, dat hij in zijn bestseller heeft verwerkt.

‘Alles van links en groen zijn smerige leugens’

Daarin moeten met name ‘links’ en ‘groen’ denkende mensen het ontgelden. ‘Jullie hebben hier genoeg onheil aangericht. Alles wat jullie ons hebben wijsgemaakt, waren smerige leugens.’

Natuurlijk reageerden linkse ‘goedmensen’ woedend en ontzet, vooral omdat het niet een Duitser is die hen de waarheid durft te zeggen, maar een Turk. ‘Smerige linkse fantasten’ hebben het ooit zo mooie Duitsland kapot gemaakt, stelt hij, en de toekomst van het Duitse volk verziekt. In de plaats daarvan krijgen ze nu ‘de wrede islam en de krachten van de Koran, en een pak slaag van migranten.’

De 54 jarige Pirincci emigreerde in 1969 met zijn ouders naar Duitsland, dat hij toen nog bewonderde, maar inmiddels niet meer. De Turk leerde in zeer korte tijd Duits, paste zich aan, integreerde als de beste en werkte keihard. Al in 1980, toen hij 21 was, publiceerde hij zijn eerste boek, dat in 17 talen werd vertaald en waar er miljoenen van werden verkocht.

‘Europa systematisch kapot gemaakt’

Inmiddels is zijn nieuwe boek eveneens een bestseller. Pirincci houdt de Duitsers, en vooral de ‘linksen’ en de door links beheerste media, een spiegel voor. Met harde feiten laat hij hen zien hoe zij systematisch stap voor stap Duitsland en Europa hebben vernietigd.

Dat de hele politiek correcte elite nu over hem heen valt, was te verwachten. Want het mocht eens zo zijn, dat uitgerekend door toedoen van een Turk nóg meer autochtonen wakker worden, en inzien dat het linkse en links-liberale multiculti- en pro-islambeleid hun samenleving en toekomst inderdaad op de rand van de afgrond heeft gebracht.

 

Xander

(1) KOPP
(2) Zölibat

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 7. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje die vrij is van auteursrechten.
 8. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 9. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 10. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 11. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 12. Geblockte posters: Rootman, hans1 ,Elia=Elijah=lldbhngr , Kwowtoomuch, DJX, Johannes Cornelis ,Zionnoiz,Trol Koekwous.
 13. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.

 

Reacties

paul op 12-06-2014 01:28

echt waar stelletje maloten ga werk zoeken man of studeren moslims in een hoekkje zetten schuld geven aan ze dat hitler ook tegen de joden groetjes paul

Free for ALL op 02-01-2015 18:44

De waarheid liegt er niet om ,en de mensen die dat niet zien zijn steken blind of zo lomp

als het achterste van een varken, in hun ogen zijn wij toch minder dan dat, en wie het tegendeel beweerd ,bewijs het dan maar eerst!

kiijken trouwens maar eens naar de landen waar de Islam de wet is, daar ist goed leven zalle .

Pummel op 13-08-2015 00:28

Pertolium en voor eigen profijt heeft de EU noord Afrika en Klein azië in de flikken geholpen,maar nu moeten ze wel zelf voor zorgen en de vluchtelingen opvangen en niet haten.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl