Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Sharia Zweden: Krant hackt en publiceert adressen anti-islam reageerders

Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen van 9,24 / 100.000 inwoners naar 53,2, op één na hoogste ter wereld – Bijna 8 op de 10 daders zijn moslim


Bijna een jaar geleden braken er in diverse Zweedse steden hevige immigrantenrellen uit. 

Het Zweden van anno 2014 wordt de facto geregeerd door de islamitische Sharia. Overdreven? Kijk dan eens naar wat één van de grootste kranten van het land, Expressen, deed met reageerders die kritiek ‘durfden’ te leveren op de islam. De krant huurde een team criminele hackers in om de email- én thuisadressen van deze personen te achterhalen, om deze vervolgens te publiceren en de mensen aan de schandpaal te nagelen. Reeds een persoon verloor daardoor zijn baan.


VN: Zweden binnenkort derdewereldland

Zweden was ooit het Westerse boegbeeld van vrijheid en democratie, maar daar is vrijwel niets meer van over. Dankzij de massale immigratie van moslims is het land hard op weg net zo totalitair en intolerant te worden als Saudi Arabië en Iran. In een VN-rapport werd al geconcludeerd dat Zweden binnenkort in maatschappelijk opzicht een derdewereldland genoemd kan worden.

‘Het is streng verboden de islam te bekritiseren of te beledigen,’ vormt zo ongeveer de basis van de racistische Shariawetten. Behalve de Zweedse overheid zijn ook veel Zweedse bedrijven en instellingen daarvoor door de knieën gegaan.

Criminele hackers en extreemlinkse organisatie

De grote krant Expressen huurde zelfs het team criminele hackers behorende tot Researchgruppen in om de email- en thuisadressen te achterhalen van reageerders die op websites kritiek leverden op de islam en het immigratiebeleid van de regering. Eén van de leiders van Researchgruppen, Martin Fredriksson, werd eerder veroordeeld wegens geweld en brandstichting. Ook Mattias Wag, een andere prominente leider die opschepte dat zijn groep ‘de nieuwe Stasi’ was geworden, werd meerdere malen veroordeeld wegens geweldsmisdrijven.

Researchgruppen is een onderdeel van de extreemlinkse Expo organisatie die wordt geleid door de maoïst Robert Aschberg, de kleinzoon van Olof Aschberg, de beruchte ‘Rode Bankier’ of ‘Lenins Bankier’, die mede de Russische revolutie financierde en een fortuin aan gestolen goud en andere waardevolle zaken naar Zweden smokkelde.

Namen en foto’s reageerders gepubliceerd

Expressen stuurde vervolgens een verslaggever met camera naar één van de gehackte adressen, en confronteerde de daar woonachtige man met zijn online commentaren. Van anderen werden de namen en foto’s gepubliceerd, wat ertoe leidde dat een van hen zijn baan verloor.

In een normale democratie zou de krant voor deze schandalige inbreuk op de privacy en vrijheid van meningsuiting worden vervolgd, maar in Zweden is het juist omgekeerd: daar worden de slachtoffers gestraft. En waarom? Omdat ze het Shariaverbod op het bekritiseren van de islam hebben overtreden.

Op één na meeste verkrachtingen ter wereld

Tussen 2004 en 2012 groeide de Zweedse bevolking van 9 miljoen naar 9,5 miljoen, voornamelijk door immigratie uit moslimlanden zoals Afghanistan, Irak en Somalië. Inmiddels heeft 16% van de baby’s een moeder uit een niet-Westers land. Slechts 54% van de immigranten in de beroepsbevolking heeft een baan.

Dankzij de massa-immigratie heeft Zweden op Zuid Afrika na inmiddels het hoogste aantal verkrachtingen per inwoner ter wereld. In 2003 bedroeg het aantal verkrachtingen 9,24 per 100.000 inwoners, wat al hoger was dan het gemiddelde. In 2005 schoot het cijfer omhoog naar 36,8, en in 2008 zelfs naar 53,2. Dankzij de vrijwel onbeperkte instroom van nog meer immigranten uit de islamitische wereld zal dit cijfer op dit moment hoogstwaarschijnlijk nog hoger zijn.

Het verband met het toenemende aantal islamitische immigranten is ondubbelzinnig aangetoond. Bij 77% van alle verkrachtingen zijn de daders moslim.

Wraak op tegenstemmers

In 2010 besloot de conservatieve regering van premier Reinfeldt om de grenzen verder te openen voor nog meer moslimimmigranten. In zijn jaszak heeft de premier een briefje met het getal ‘330.000’ – het aantal Zweden dat op Nieuwe Democratie stemde, de enige politieke partij die de immigratie aan banden wil leggen. Reinfeldt gaf letterlijk toe dat het versoepelen van de immigratieregels zijn ‘wraak’ was op alle Nieuwe Democratie stemmers.

 

Xander

(1) Atlas Shrugs

Zie ook o.a.:

17-02: Harde cijfers tonen aan dat massa-immigratie zware last is (/ Essen: 90% criminaliteit gepleegd door buitenlanders)
11-01: Driekwart Britten wil halt aan immigratie; Duitsers in 2035 in minderheid

2013:
17-07: Migrantenbendes overvallen Europese treinreizigers en plunderen ongeluklocaties
24-05: Stratfor: Zweedse migrantenrellen zullen op heel Europa overslaan
22-05: Zweedse immigratie- en integratiebeleid gaat in vlammen op
06-02: Zweedse stad Malmö zinkt weg in anarchie door moslimimmigranten

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 7. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje die vrij is van auteursrechten.
 8. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 9. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 10. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 11. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 12. Geblockte posters: Rootman, hans1 ,Elia=Elijah=lldbhngr , Kwowtoomuch, DJX, Johannes Cornelis ,Zionnoiz,Trol Koekwous.
 13. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.

 

 Moi heeft weer toegang tot het Forum, welkom terug. Mod.

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl