Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU eist uitkering voor alle Roemenen en Bulgaren, ook als ze niet willen werken

Zelfs meer kans op uitkering als immigranten niet op zoek gaan naar werk


Protest tegen 'Hartz-IV', de samengevoegde Duitse WW/Bijstandsuitkering, die slechts € 382,- per maand bedraagt (exclusief kinderbijslag en huurtoeslag).

In Den Haag beweren 'onze' politici dat het met de invasie van Roemenen en Bulgaren wel meevalt, en dat ze sowieso niet onmiddellijk in aanmerking komen voor een uitkering. Mis, zegt Brussel. De Duitsers, die hadden geregeld dat werkloze immigranten uit Roemenië en Bulgarije niet vanzelfsprekend een uitkering krijgen, werden daarvoor door de EU op de vingers getikt. Dat betekent dat ook Nederland, altijd het braafste jongetje van de euroklas, verplicht is om uitkeringsaanvragen van alle Roemenen en Bulgaren serieus in behandeling te nemen, zelfs als ze helemaal niet willen werken.

Juristen van de EU Commissie oordelen dat de bepaling in de Duitse wet over het beperken van het verstrekken van uitkeringen aan immigranten uit andere EU-landen strijdig is met het Europese recht. In Nederland kennen we soortgelijke wetgeving, die massaal uitkeringstoerisme uit Oost Europa moet voorkomen.

Daar zetten de Brusselse juristen nu een streep door. Hun oordeel baseren ze op een klacht van een 24 jarige werkloze Roemeense vrouw, die sinds 2010 in Duitsland woont en zowel kinderbijslag als een levensonderhoudtoeslag ontving, maar geen 'Hartz-IV' WW/Bijstandsuitkering (in Duitsland samengevoegd). Na het oordeel van de EU-Commissie maken immigranten nu zelfs meer kans op een uitkering als ze niet op zoek gaan naar werk. (1)

De stapsgewijze ondermijning, afbraak en uiteindelijke vernietiging van onze sociale zekerheid door Brussel gaat dus in onverminderd snel tempo door. Dat gebeurt met  volledige medewerking van het VVD-PvdA kabinet Rutte, dat niets substantieels onderneemt om de stabiliteit en welvaart van de Nederlandse samenleving te beschermen tegen de antimaatschappelijke Brusselse demagogen. Eerlijk is eerlijk: het grootste deel van de oppositie steunt het kabinet hierin, om over de antidemocraten van D66 maar te zwijgen, want zij zien de Verenigde Staten van Europa liever vandaag dan morgen worden opgericht.

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

28-11: Britten gaan werkloze Roemenen en Bulgaren het land uitzetten
16-11: Open grenzen Duitsland: Aantal uitkeringen Oost Europeanen verviervoudigd
13-10: Komst Bulgaren en Roemenen: Dortmund vervallen tot getto vol armoede en geweld
17-07: Migrantenbendes overvallen Europese treinreizigers en plunderen ongeluklocaties
24-05: Stratfor: Zweedse migrantenrellen zullen op heel Europa overslaan
22-05: Zweedse immigratie- en integratiebeleid gaat in vlammen op
06-02: Zweedse stad Malmö zinkt weg in anarchie door moslimimmigranten

2012:
21-11: Franse jongerenbeweging verklaart de oorlog aan het multiculturalisme
07-09: Duitse politie heeft opdracht criminaliteit Arabische immigranten te verzwijgen
21-08: Franse auteur richt partij op omdat land 'in oorlog is met immigranten'
04-08: Roergebied in verval; Criminaliteitsexplosie door zigeuners en immigranten
23-07: Moslim verkrachtingsbendes teisteren Europese steden
10-07: Massale immigratie zet gemiddelde intelligentie Nederland onder druk
20-05: Dankzij Europa en immigratie binnen 10 jaar geen geld meer voor sociale voorzieningen
29-02: VN: Delen grote Britse steden levensgevaarlijk door migrantenbendes Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl