Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zwarte leider bekritiseert Oprah Winfreys 'verwoestende en racistische boodschap'

Gestoord VS: Scholen veranderen naam 'kerstboom' in 'feestboom' en 'Merry Christmas' in 'Happy Holidays'- Boterham met pindakaas racistisch - Muziekband verboden kerstliedjes te spelen


De 'change' waar Obama en Winfrey in 2008 voor gingen, heeft geleid tot een diep verdeelde Amerikaanse samenleving, en een schrikbarende golf van zwart racistisch geweld tegen blanken.

Afgelopen zondag haalden we één van Obama's grootste en trouwste fans, Oprah Winfrey, aan, die tijdens een interview met de BBC impliceerde dat alleen blanken racisten zijn, en dat zij wat haar betreft allemaal moeten sterven. Niet alleen blanken reageerden verontwaardigd op haar haatzaaiende opmerkingen. Dominee Jesse Lee Peterson, een gezaghebbende leider binnen de zwarte Amerikaanse gemeenschap, verklaarde dat Winfrey 'een verwoestende en racistische boodschap aan de zwarte jeugd' heeft afgegeven.

'Ik roep Oprah op om haar beweringen te onderbouwen, en bewijs te geven dat zwarten worden geterroriseerd door blanken. Dat kan ze niet, want dit gebeurt niet,' aldus Peterson. 'Integendeel, het is zwart tuig dat venijnig blanken aanvalt en misdaden tegen hen pleegt. In Chicago (Oprahs en Obama's 'hometown') vermoorden zwarte misdadigers ook andere zwarten. Vorig jaar waren daar 500 zwarten-tegen-zwarten moorden. Wanneer heeft Oprah het over het zwarte racisme en terreur?' (1)

De VS na Obama's 'change'

De Verenigde Staten vervallen de afgelopen paar jaar in razendsnel tempo tot een land waarin werkelijk alles op zijn kop wordt gezet, aloude normen en waarden worden vernietigd, en eens ondenkbare en bizarre zaken het nieuwe 'normaal' worden. Naast ernstiger zaken zoals de zwarte geweldsgolf tegen blanken, lezen we inmiddels ook dat het eten van een boterham met pindakaas en jam op een school in Portland inmiddels 'racistisch' blijkt te zijn, en in South Carolina een muziekband niet langer christelijke kerstliedjes mag spelen, omdat deze aan... tja, het christelijke kerstfeest doen denken.

Boterham met pindakaas racistisch?

Volgens Harvey Scott, directeur van een openbare school in Portland, zou het eten van een boterham met pindakaas of pindakaas met jam discriminerend kunnen zijn voor scholieren uit andere culturen, die geen brood eten. Daarom startte de school dit jaar met een intensieve training van het personeel, om hen bewust te maken van hun 'blanke privileges', zodat hun houding verandert en 'studenten uit minderheidsgroepen - met name die met een bruine en donkere huid- beter gaan presteren'. (2)

Kerstliedjes, kerstboom en kerstwens 'te christelijk'

In South Carolina liet de dirigent van een muziekband zijn studenten liedjes uitkiezen, die zouden worden gespeeld tijdens het aanstaande 'Winter Concert'. Toen zij met onder andere de christelijke deuntjes 'Joy to the World' en  'O Come All Ye Faithful' op de proppen kwamen, werd daar echter een streep doorgezet, omdat deze teveel aan het christelijke karakter van kerst zouden doen denken. Op andere scholen mag om dezelfde reden de traditionele kerstboom geen 'kerstboom' meer worden genoemd, maar 'feestboom', en werd de wens 'Merry Christmas' verboden en vervangen door 'Happy Holidays'. (3) 

Oorlog tegen christendom en conservatieven

De oorlog die de regering Obama voert tegen zo'n beetje alles wat christelijk, conservatief en blank is, kan zelfs door de grootste Obamafans niet langer  worden ontkend, zeker niet nadat een oud studiegenoot van de president, Wayne Allyn Root, onlangs een boekje opendeed over de anti-Amerikaanse en anti-christelijke ideologieën die hen aan de Columbia Universiteit werden geleerd. (zie link onderaan)

De afgelopen jaren hebben we een groot aantal voorbeelden gegeven waaruit keer op keer bleek dat Barack Hussein Obama, de eerste -heimelijke- moslimpresident van Amerika -denk aan zijn ring met de inscriptie 'Er is geen god dan Allah' , zijn uitspraak 'mijn moslimgeloof' tijdens een tv-interview in 2008 en het christelijke kruis dat hij tijdens een toespraak met een zwart doek liet bedekken-, actief toewerkt naar de vernietiging en uitbanning van het christendom, niet alleen in de VS, maar door zijn steun aan radicale islamisten zoals de Moslim Broederschap -waar hij volgens een Egyptische krant zelf lid van is-, ook in de rest van de wereld.

Wereldwijd socialistisch controlesysteem

Dit is niet enkel het streven van de Amerikaanse president, maar van alle radicaal linkse globalistische 'Nieuwe Wereld Orde' organisaties zoals de VN, de EU, het IMF, de Wereld Bank, Greenpeace, Friends of the Earth, et cetera. Zou de recente aanval op het 'afwijkende' Nederlandse Sinterklaasfeest eveneens onder dit streven naar een wereldwijd socialistisch controlesysteem kunnen vallen, waarin alle volken en culturen op alle vlakken gedwongen 'gelijk' worden gesteld, de welvaart wordt herverdeeld, en er een permanent einde wordt gemaakt aan de rijkdom en macht van de Westerse 'blanke' landen?

Blanken moeten zich neerleggen bij hun eigen ondergang

Naast het Global Warming sprookje zijn beschuldigingen van 'racisme' en 'discriminatie' de belangrijkste wapenen van de machtselite om de blanke bevolking een schuldgevoel aan te praten, en hen uiteindelijk zover te krijgen zich bij hun eigen ondergang neer te leggen.

 

Xander

(1) World Net Daily
(2) Infowars
(3) World Net Daily

Zie ook o.a.:

17-11: Oprah Winfrey: racisten zijn blank en moeten allemaal sterven
15-11: Obama wil VS en christelijk Amerika van binnenuit vernietigen
13-11: CNN geeft christenen de schuld van problemen Obamacare
25-10: Militairen in VS krijgen te horen dat christenen de nieuwe vijand zijn
03-09: Egyptische krant: Obama is volwaardig lid van Moslim Broederschap
24-08: Media zwijgen over begin Amerikaanse rassenoorlog tegen blanken
25-06: Ex-leider spionagedienst Oostblok: Obama meester in verspreiden desinformatie
16-06: Genocide Watch: Blanke bevolking Zuid Afrika op rand van uitroeiing
11-06: 'Zal Amerika Obama's tweede termijn overleven?' (/ Racisme houdt Obama in het zadel)
22-05: Sterjournalist CBS: Obama heeft blokkeren info aan publiek geperfectioneerd
30-04: Adviseur Pentagon noemt christenen monsters en spirituele verkrachters
07-02: Witte Huis lanceert 'Cyber-Warriors for Obama' project tegen conservatieve sites
12-01: Egyptische magazine bevestigt infiltratie Moslim Broederschap Witte Huis

2012:
11-10: Islam experts: Obama draagt al 30 jaar ring met tekst 'Er is geen god dan Allah'
08-10: 'Obama geen christen, werd enkel om politieke redenen lid van onze kerk'
18-08: 'Obama heeft drie leden Moslim Broederschap in Witte Huis'
09-05: Obama kiest Moslim Broederschap als nieuwe bondgenoot Midden OostenReacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl