Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU: Palestijnen maken bijna € 2 miljard hulp zoek - alleen al van België


Abu Mazen (Mahmoud Abbas), hier nog met zijn voorganger en vriend Yasser Arafat. Beide heren zijn goed voor het verduisteren van minstens € 2 miljard aan 'hulp'gelden.

In een EU-rapport wordt geconstateerd dat de Palestijnen tussen 2008 en 2012 € 1,95 miljard hulp zijn 'kwijtgeraakt' - alleen al van België. Volgens het Europese Hof is dit te wijten aan de enorme corruptie in de Palestijnse overheid. Eigenlijk zou dit in Brussel geen verbazing moeten wekken, want al jaren is bekend dat de voormalige Palestijnse leider en aartsterrorist Yasser Arafat minstens € 500 miljoen, maar waarschijnlijker zo'n € 1 miljard aan ontwikkelingshulp voor zichzelf achterover heeft gedrukt. Zijn opvolger Abbas kan er ook wat van, en heeft al minstens $ 1,5 miljard (ruim € 1,1 miljoen) bij elkaar gestolen.

Zowaar enige kritiek van Europa op de Palestijnen, en dat mag een unicum worden genoemd. We hoeven echter niet te verwachten dat veel reguliere media er serieuze aandacht aan zullen besteden, want dat zou het zorgvuldig gecreëerde waanbeeld dat de Palestijnen een door Israël arm, zielig en onderdrukt volk zijn -ook wel 'Pallywood' genoemd-, mogelijk aan gruzelementen slaan. En daarmee zou een complete liefdadigheids'industrie', waar zowel de Palestijnse leiders als hun steunbetuigers in het Westen dik aan verdienen, om zeep worden geholpen.

2 miljard Belgische euro's, ook voor Hamas

Tussen 2008 en 2012 -inderdaad, midden in de crisis waardoor ook onze zuiderburen de broekriem fors moeten aanhalen- maakten de Belgen bijna € 2 miljard over naar de organisatie van terrorist Abu Mazen, in het Westen beter bekend als Mahmoud Abbas, de leider van de Palestijnse Autoriteit. Een deel van het geld vloeide zelfs rechtstreeks naar de door Hamas gecontroleerde Gazastrook.

EU doet niets aan misbruik

In het rapport concluderen de EU-onderzoekers dat er in Gaza, Oost Jeruzalem en op de Westelijke Jordaanoever 'aanzienlijke tekortkomingen' zijn bij het beheren van de enorme hulpgelden die de Palestijnen jaarlijks uit Europa krijgen. De opstellers van het rapport, dat officieel nog moet verschijnen, klagen dat de EU nog altijd geen maatregelen heeft genomen om de grote risico's op het misbruiken van de hulp te voorkomen. (1)

Pedo Arafat stierf aan AIDS

Naast het stelen van ongeveer een miljard en zijn enorme bedrog, uitgekiende misleiding en glasharde leugens heeft Arafat als winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede ook naam gemaakt vanwege zijn voorliefde voor jonge tienerjongetjes van soms nog maar 13 jaar oud.

Het Volksfront van Bevrijding van Palestina (PFLP) bevestigde in juli 2007 dat Arafat aan AIDS was overleden. Natuurlijk ontkende de Palestijnse Autoriteit later in alle toonaarden dat hun held het slachtoffer was geworden van een virus dat hij opliep tijdens één van zijn vele pedo/homo-orgies. Die werden echter bevestigd in de memoires van Ion Pacepa, onder Ceaucescu vicedirecteur van de Roemeense geheime dienst, die jarenlang Arafat nauwkeurig in de gaten heeft gehouden.

 

Xander

(1) Ynet News

Zie ook o.a.:

25-06: ( / 'Westerse media en samenleving in Sovjetleugens getrapt' - PLO van Yasser Arafat gefinancierd en getraind door de Sovjets)

2012:
29-12: Weduwe Arafat erkent dat Tweede Intifada vooropgezet plan was
14-11: (/ PA-leider Abbas heeft al ruim $ 1,5 miljard 'hulp'geld uit het buitenland bij elkaar gestolen)
09-07: Volksfront Bevrijding Palestina bevestigde dat Arafat aan AIDS stierf
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl