HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Beast Tech (6): Ontsnappen uit systeem van 'Het Beest' niet meer mogelijk

Verplichte afluisterchips al onder president Clinton ingevoerd


De totalitaire 'Nieuwe Wereld Orde' wacht nog op slechts één letterlijke pennenstreek van president Obama.

De plannen voor een 'Beast Tech' database, waarin alle menselijke activiteiten worden opgeslagen en gecontroleerd, bestaan al tientallen jaren. Even zo lang zijn er in de VS, maar ook in Nederland, wetten ingevoerd die de overheid de macht geven om in een noodsituatie beslag te leggen op werkelijk alles wat u bezit. Anno 2013 zijn we allemaal inmiddels al zo nauw met de elektronische samenleving verweven, dat ontsnappen eigenlijk niet meer mogelijk is. De enige overgebleven optie is om in de moeilijke tijden die gaan komen zien te overleven.

George Orwell beschreef in zijn beroemde '1984' hoe grote TV-schermen niet alleen programma's uitzonden, maar tegelijkertijd ook als bewakingscamera's fungeerden. Mensen wisten zowel thuis, op het werk als op straat nooit wanneer ze werden bekeken door de veiligheidsdiensten, en stemden hun hele doen en laten erop af dat ze 24/7 in de gaten werden gehouden.

Totalitaire controle al tientallen jaren in de maak

De presidenten George Bush (sr.) en Bill Clinton legden de basis voor het totalitaire controlesysteem zoals dit nu door Obama stap voor stap wordt ingevoerd. Al in 1994 waarschuwde het magazine Spotlight de Amerikanen voor de per post toegestuurde overheidspasjes, die gekoppeld zouden worden aan een database waarin de overheid alle persoonlijke informatie zou gaan opslaan, die vervolgens door anderen - zoals de belastingdienst- zou kunnen worden opgevraagd.

Verplichte afluisterchips al onder Clinton ingevoerd

Vooral Bill Clinton maakte haast met de ontwikkeling en invoering van high-tech controlesystemen, zoals een nationale ID-kaart, de 'informatie supersnelweg' (het internet), en de installatie van federale 'Clipper Chips' in alle telefoons, computers, en andere elektronische apparaten, waardoor de overheid onbeperkte toegang kreeg tot alle communicatie van iedereen.

Deze 'Clipper Chips' werden overigens al onder Clintons voorganger George Bush ontwikkeld door de -toen nog supergeheime- National Security Agency (NSA). In augustus 1994 berichtte The McAlvany Intelligence Advisor dat het Congres een wetsvoorstel in behandeling had dat de telecomproviders verplichtte om software en hardware te installeren, waarmee de overheid alle communicatie in Amerika zou kunnen afluisteren.

'Vrijheden en privacy opgeven voor veiligheid'

'Om het terrorisme en de georganiseerde misdaad te stoppen, moeten de Amerikanen enkele van hun persoonlijke vrijheden en privacy opgeven,' redeneerden toenmalig minister van Justitie Janet Reno en voormalig FBI-directeur Louis Freeh destijds. Merk op dat dit bericht dateert van 8 maanden vóór de terreuraanslag in Oklahoma City. Die gaf de regering Clinton enkel een (doelbewust gecreëerd?) excuus om deze wetten erdoor te drukken.

Onder de door de FBI opgestelde en in 1994 ingevoerde Digital Telephony & Communications Privacy Improvement Act -Orwelliaanser kon het niet, want dit was pure 'dubbelspraak' voor het feit dat de wet juist alle privacy vernietigde- werden alle telefoon-, kabel- en computernetwerk/internetbedrijven verplicht om hun apparatuur en computers aan te passen, zodat de overheid hier op afstand volledige toegang tot kreeg. Bedrijven die weigerden kregen een boete van $ 10.000 per dag in het vooruitzicht gesteld.

'Risico op manipulatie en intimidatie door overheid enorm'

'Het FBI-plan zal de data-supersnelweg veranderen in een nationaal controlenetwerk van onvoorstelbare afmetingen,' concludeerde The Electronic Frontier Foundation. De Clintons zeiden dat ze in enkele jaren tijd alle huizen, bedrijven, instellingen, klaslokalen en bibliotheken op deze supersnelweg wilden aansluiten. De Wall Street Journal schreef op 10 juli 1994 dat de 'Clipper Chip' ook zonder instemming van het Congres zou worden geïnstalleerd, en waarschuwde dat slimme terroristen en misdadigers deze chip eenvoudig zouden kunnen omzeilen.

'Maar de chip geeft de Big-Brotherbureaucratie de mogelijkheid om ieder telefoongesprek, iedere creditcardaankoop, iedere banktransactie, en iedere telecommunicatie van iedere privéburger in Amerika te controleren... De mogelijkheid voor manipulatie door de overheid en intimidatie van de burgers is enorm.'

Misbruik door belastingdienst

Een jaar eerder had een parlementair comité al geconstateerd dat de belastingdienst (IRS) illegaal misbruik maakte van de opgeslagen persoonlijke gegevens van de Amerikanen. 'De IRS bevestigt door het negeren van de privacyrechten van de belastingbetaler de grootste angsten die de Amerikanen voor de belastingdienst hebben,' concludeerde de Democratische senator David Pryor, lid van het comité. Een nog groter probleem was het feit dat de belastingdienst al deze illegaal verkregen informatie deelde met tientallen andere overheidsinstellingen.

NWO heeft slechts één uitvoerend bevel nodig

Door het groeiende verzet van het geïnformeerde deel van de bevolking konden nog niet alle totale-controlesystemen worden ingevoerd. Inmiddels zijn echter alle drempels voor de invoering van de Nieuwe Wereld Orde verwijderd. Het enige wat nog ontbreekt is een (inter)nationale crisis zoals een nieuwe mega-aanslag, een oorlog en/of een financieel-economische crash. President Obama kan dan met een uitvoerend bevel, dus met één pennenstreek, het Congres volledig buitenspel zetten en als dictator gaan regeren.

Amerikaanse en Nederlandse overheid mogen alles van u afpakken

President Carter gaf de FEMA al de bevoegdheid om in zo'n noodsituatie de controle over het land over te nemen. In 1994 gaf Clinton die macht over aan de NSA. In het Federal Register zijn een aantal uitvoerende bevelen terug te vinden, waaruit blijkt dat de overheid dan op ieder gewenst moment beslag kan leggen op alle media, alle energiebedrijven, alle brandstoffen, alle voedselproducenten, alle transportmiddelen (inclusief uw eigen auto), alle wegen, spoorwegen en havens, alle vliegtuigen en vliegvelden, de gezondheidszorg en de sociale voorzieningen. Tevens kunnen alle burgers desnoods gedwongen uit hun huizen worden gehaald naar een andere locatie worden overgebracht.

Denk niet dat dit enkel voor de VS geld. Al in 1978 (geen typefout!) werd in ons eigen land de Noodwet Financieel Verkeer ingevoerd, die het mogelijk maakt dat de regering tijdens een crisis beslag kan leggen op al uw (financiële) bezittingen, inclusief spaargeld, goud, zilver, et cetera. In artikel 33 van deze wet werd het de ministers, ambtenaren en instanties uitdrukkelijk verboden om ook maar iets over deze wet naar de burgers te communiceren. Bovendien werden zij automatisch vrijgesteld van eventuele gerechtelijke vervolging in de toekomst (2).

Ontsnappen uit systeem van 'het beest' niet meer mogelijk

Gaan we in de nabije toekomst nog meer privacy verliezen? Absoluut. Elektronische slavernij is reeds een feit. We zijn allemaal hoogstwaarschijnlijk al te nauw met het systeem van 'het beest' verweven, om er nog uit te kunnen ontsnappen. Het enige wat we nog kunnen doen is alarm slaan, zoveel mogelijk mensen waarschuwen, en ons voorbereiden om zo goed mogelijk zien te overleven in de moeilijke tijden die ons wachten.

Hoop op de Opname

Veel christenen hopen nog steeds voor die tijd te worden 'weggerukt' naar de hemel, maar in tegenstelling tot wat al tientallen jaren wordt beweerd, is het moment van deze 'Opname' uit geen enkele Bijbeltekst direct af te leiden. Integendeel, de argumenten en uitleggingen dat de kerken en christenen juist wel door (een deel van) de 'Grote Verdrukking' zullen moeten gaan, lijken veel aannemelijker en waarschijnlijker.

Toch hoeven we niet te wanhopen, want de gelovigen is tevens de belofte gegeven dat zij zullen worden bewaard tijdens deze korte periode van ongekende ellende (Openbaring 3:10), en dat, zodra deze dingen 'beginnen te geschieden', zij hun hoofden moeten opheffen, want dat hun verlossing dan nabij is (Lucas 21).


Xander

(1) Raiders News Update
(2) Xandernieuws 04-08-2012: Duitsland bereidt verplichte belasting op al het bezit van burgers voor (/ Ook onze regering mag al sinds 1978 alles van u afpakken)

Zie ook o.a.:

16-10: Beast Tech (5): Op weg naar elektronische slavernij
10-10: Beast Tech (4): GPS in smartphones voorloper van geïmplanteerde chip
07-10: Beast Tech (3): Totale controlemaatschappij veel dichterbij dan gedacht
02-10: Beast Tech (2): Leger VS noemt tegenstanders Nieuwe Wereld Orde terroristen
30-09: 'Beast Tech': Geheim project voor totale 'Teken van het Beest' controle in 2017
23-09: Israël mogelijk eerste land waar cash geld wordt uitgebannen
21-09: Fujitsu presenteert identificatie en betalen met je hand
12-09: De Apple iPhone 5S, de droom van iedere Big Brother overheid
03-08: CNN: Met smart-tv's kunnen burgers worden bespioneerd
22-02: Bilderbergers willen wereldwijde ID-kaart, mogelijk op basis van handscan
23-01: EU wil net als VS totaal controlesysteem burgers invoeren (/ Terugblik: BEAST supercomputer in Brussel al 3 jaar actief?)

01-02: Bill Gates streeft naar wereldwijd uitbannen van cash geld

2012:
16-10: '...; Versnelde invoering één-wereldmunt in 2013'
10-10: CNN voorspelt invoering geïmplanteerde microchip die gedrag controleert
27-03: Al tienduizenden scholieren Brazilië dragen verplichte chip

2011:
29-10: Amerikaanse TV zenders berichten over nieuwe implanteerbare 'killer' chip
16-08: Wat de Bijbel zegt over de islam in de eindtijd (deel 8)  (... Het teken van het Beest: Allah?)
11-08: Boek 'Breaking News: Het Kenteken of het Merkteken'
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl