Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Media zwijgen over begin Amerikaanse rassenoorlog tegen blanken

Homeland Security-medewerker pleit openlijk voor massamoord op blanken - Statistieken: 39 x meer geweld van zwart tegen blank dan andersom


'De verlosser' kan bij de meeste zwarten nog altijd geen kwaad doen. Dit zwarte jongetje bidt zelfs tot Obama.

Ondanks een verontrustende stijging van het aantal zwarte racistische aanvallen en moorden op blanken zwijgen de Westerse media over wat volgens analisten wel eens het begin van een Amerikaanse rassenoorlog kan zijn. Nog angstwekkender is het gegeven dat de Amerikaanse president Barack Hussein Obama duidelijk één van de belangrijkste aanstichters van de huidige vloedgolf racistische haatmisdaden tegen blanken is.

Zwarte ideologen zoals Jesse Jackson, Al Sharpton en anderen misbruikten de recente vrijspraak van de 'hispanische blanke' -(een nieuwe, door de Amerikaanse media uitgevonden term)- George Zimmerman, die uit zelfverdediging de zwarte crimineel Trayvon Martin had neergeschoten, om hun Afro-Amerikaanse medeburgers op te hitsen dat zij nu uitsluitend vanwege hun huidskleur kunnen worden vermoord.

De realiteit is echter totaal omgekeerd. Enkele dagen geleden werd de Australische student Chris Lane in Oklahoma door drie jongeren vermoord, als onderdeel van hun inwijding in een bende (2). Twee van de drie daders waren zwart. Vlak voor de moord had één van hen getwitterd dat '90% van de blanke mensen gemeen zijn # HAAT ZE #'. In een ander bericht: 'Ayeee, sinds Zimmerman heb ik 5 woods in elkaar geslagen'. 'Woods' is een racistische benaming voor blanken, te vergelijken met 'nikkers' voor zwarten.

Obama begaan met zwarte, niet met blanke slachtoffers

President Obama, die zich persoonlijk bemoeide met de zaak Zimmerman en zelfs zei dat Trayvon Martin -een bij de politie bekende, gewelddadige crimineel- zijn eigen zoon had kunnen zijn, bleek volgens het Witte Huis 'niet op de hoogte' te zijn van de moord op de blanke Lane. Hij had ook geen enkele aandacht voor de 88 jarige Tweede Wereldoorlog veteraan Delbert Belton, die in Spokane door twee zwarte tieners werd doodgeslagen (3).

Een verslaggever merkte treffend op dat 'als een oude zwarte man door twee blanke jongens in elkaar zou zijn geslagen, dit overal op het nieuws zou zijn.' Nu besteedden enkel lokale media enige aandacht aan de moord op een blanke bejaarde door twee zwarte jongeren.

Zo'n twee weken geleden sloegen in St.Paul 50 zwarten de 26 jarige blanke Ray Widstrand in coma. Zelfs als hij hier ooit weer uit ontwaakt, zal hij permanent hersenletsel blijven houden. Widstrand maakte de 'fout' om tijdens een wandeling op zondagavond in een zwarte wijk terecht te komen (7).

Media zwijgen over zwarte racistische haatmoorden

De (inter)nationale media zwijgen ook over de moord door drie zwarten op David Santucci in Memphis. Volgens Davids broer Miguel doet de politie er alles aan om te voorkomen dat dit een racistische haatmoord was die een rechtstreekse wraakoefening was vanwege de vrijspraak van George Zimmerman. De autoriteiten beweren dat het om een roofoverval gaat, maar er werd niets gestolen van het blanke slachtoffer, zelfs zijn portemonnee en mobieltje niet.

Steunbetuigers van Trayvon Martin zeggen dat de media nauwelijks aandacht voor deze moorden op blanken hebben, omdat de daders werden gearresteerd en aangeklaagd, terwijl George Zimmerman werd vrijgesproken. Dit is echter een valse voorstelling van zaken, want tijdens de rechtszaak tegen Zimmerman kwam in geen enkel opzicht een racistisch motief naar voren. Desondanks werd de zaak door 'zwart Amerika' -inclusief president Obama- aangegrepen om er een rassenkwestie van te maken.

Statistieken: Zwarten plegen veel vaker geweld

De conservatieve politicus Pat Buchanan merkte op dat 'interraciaal geweld overweldigend zwart-tegen-blank is'. De media doen echter alsof het omgekeerde het geval is. Daarbij negeren ze lastige kwesties, zoals het feit dat de 'zwarte cultuur' doortrokken is van gebroken gezinnen en crimineel gedrag. Daarentegen houdt de gevestigde orde vast aan de mythe dat zwarten nog steeds zwaar worden gediscrimineerd vanwege hun huidskleur.

Uit de kille statistieken van het ministerie van Justitie en de FBI blijkt dat zwarten 39 x vaker betrokken zijn bij geweldsmisdaden tegen blanken dan andersom, en 136 x vaker roofovervallen plegen. Feiten kunnen onmogelijk 'racistisch' zijn, maar toch houden de media en linkse 'intelligentsia' het sprookje in stand dat de zwarten uitsluitend slachtoffers zijn van discriminatie door blanken.

Omdat juist het tegendeel is bewezen, wordt het de hoogste tijd dat de autoriteiten het snel uit de hand lopende probleem van de zwarte criminaliteit erkennen en aanpakken. De racistische moorden in Oklahoma,  Memphis en St.Paul zijn namelijk beslist geen incidenten. De afgelopen tijd waren er vergelijkbare zwarte haatmisdaden in Delaware, New Haven, Madison, Denver, Flint, Peoria, Springfield, Greensboro, Green Bay, en een groot aantal andere plaatsen (4).

'Beat Whitey Nights'

Met meer dan 500 zwarte 'mob' misdaden tegen blanken in meer dan 100 grote en kleine steden kan er van een ware Afro-Amerikaanse geweldsepidemie worden gesproken. Deze werd overigens al met de verkiezing van Barack Obama in gang gezet. Zo berichtten de media twee jaar geleden niets over de 'Beat Whitey Night' (Sla-een-blanke Avond) in Iowa, toen een zwarte mob drie avonden achter elkaar blanke bezoekers van een kermis beroofden en zelfs de politie aanvielen.

Vorig jaar sloegen zwarten in Cincinnati een man in coma. Een jaar later stierf hij. De zwarten verklaarden de moord 'uit verveling' te hebben begaan. Eerder dit jaar in New London hetzelfde verhaal: Matthew Chew werd door zes zwarten vermoord 'omdat ze zich verveelden'. Deze zomer stroomden er maar liefst 40.000 zwarten naar het anders zo rustige plaatsje Virginia Beach. In slechts enkele uren tijd belden bewoners meer dan 900 keer naar het alarmnummer, of dat nu vanwege schiet- of vechtpartijen was, diefstal of drugsgebruik.

DHS-medewerker pleit voor massamoord op blanken

Ayo Kimathi, werkzaam bij het ministerie van Homeland Security, heeft een speciale anti-blanken en anti-homo's website waarop hij open en bloot de aanstaande rassenoorlog in Amerika aankondigt. Volgens het -overigens links/liberaal georiënteerde- Southern Poverty Law Center moeten Homeland Security medewerkers toestemming krijgen als ze in hun vrije tijd dit soort websites onderhouden of andere activiteiten ondernemen.

Kimathi is een aanhanger van het 'zwarte suprematie' dogma en pleit openlijk voor een massamoord op blanken: 'Het voeren van oorlog is uitstekend. Als de zwarten de 21e eeuw willen overleven, moeten we een heleboel blanken vermoorden - mogelijk meer dan onze christelijke harten kunnen tellen.' Kimathi geeft blanken onder andere de schuld van een complot om zwarte mannen te 'homoseksualiseren'. Verder stelt hij zwarte mannen boven zwarte vrouwen, en geeft hij 'tips' aan zwarte vrouwen hoe ze zwarte mannen tevreden kunnen houden. (5)

De regering Obama beweerde onlangs dat Amerikaanse bedrijven doelbewust zwarten discrimineren, een claim die door een federale rechter echter als een 'waardeloze theorie zonder feiten' terzijde werd geschoven (6). Ook Oprah Winfrey, van meet af aan één van de krachtigste steunbetuigers van Barack Obama, beschuldigde blanke Amerikanen er onlangs van 'racisten' te zijn.

Obama zaait doelbewust verdeeldheid

Gezien alle feiten en de velen duizenden (!) video's van zwarte geweldsmisdrijven kan geconcludeerd worden dat de eerste zwarte president uit de Amerikaanse geschiedenis de tegenstellingen in de VS juist aanwakkert en zelfs doelbewust verdeeldheid tussen de verschillende rassen zaait. Critici die al langere tijd beweren dat Obama in werkelijkheid een doortrapte hater is van alles wat blank, middenstand en/of christelijk is, lijken triest genoeg gelijk te krijgen. Bij de meeste zwarten kan 'de verlosser' echter nog altijd geen enkel kwaad doen; dit zwarte jongetje bidt zelfs tot Obama. (8)

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) KXLY.com
(4) World Net Daily
(5) The Atlantic Wire
(6) World Net Daily
(7) World Net Daily
(8) Infowars
Reacties

Zondertoekomst op 03-02-2015 00:17

Ayo Kimathi is ontslagen. Is Europa over 20 jaar nog leefbaar? Dacht het niet. Wil ik in zo'n wereld leven?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl