Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Genocide Watch: Blanke bevolking Zuid Afrika op rand van uitroeiing

Officiële alarmstatus over Zuid Afrika verhoogd van 6 naar 8: Uitroeiing in voorbereiding - 'Direct bewijs dat regering Zuid Afrika aanzet tot genocide' - Zwarten begaan onvoorstelbare wreedheden tegen blanke kinderen en baby's


In de jaren '80 spraken de Westerse media, politiek en VIPs schande van het Apartheidsysteem, maar nu de situatie is omgekeerd en blanken het slachtoffer zijn van vaak onvoorstelbare wreedheden, zwijgt iedereen als het graf.

's Werelds meest prominente genocide-expert, president dr. Gregory Stanton van de organisatie Genocide Watch, waarschuwt dat de blanke bevolking in Zuid Afrika op het punt staat slachtoffer te worden van een door de regering gesteunde uitroeiingscampagne. De Apartheid in Zuid Afrika -waar ieder uur zo'n 73 vrouwen worden verkracht- blijkt namelijk niet te zijn afgeschaft, maar omgedraaid. Nu is het de blanke bevolking die massaal het slachtoffer is van discriminatie en vaak gruwelijk geweld door de zwarte meerderheid.


De aandacht van de wereld richtte zich wat Zuid Afrika betreft de afgelopen tijd hoofdzakelijk op de verslechterde gezondheidstoestand van de in een ziekenhuis opgenomen oud-president Nelson Mandela. Veel minder aandacht is er voor het lot van de blanken Afrikaners, wier voorvaderen zo'n drie tot vier eeuwen geleden uit Nederland en andere Noord Europese landen naar Zuid Afrika emigreerden en daar tot ver in het 20e eeuw het beruchte Apartheid-systeem in stand hielden.

Anno 2013 is de situatie echter omgedraaid. Steeds meer blanken zijn puur vanwege hun ras het slachtoffer van economische discriminatie, en jaarlijks worden duizenden Boers op hun boerderijen door zwarten vermoord. Ondertussen verspreidt armoede en sociale onrust zich door het hele land.

'Direct bewijs dat regering Z-A aanzet tot genocide'

Dr. Stanton, die ooit actief was in de strijd tegen de Apartheid, reisde onlangs door Zuid Afrika om polshoogte te nemen over de huidige mensenrechtensituatie. Hij vond bewijs dat de regering van het ANC en de SACP (African National Congress en South African Communist Party) plannen beraamt om de blanke bevolking uit te roeien en het land te veranderen in een Marxistische dictatuur. Genocide Watch verhoogde de alarmstatus voor Zuid Afrika dan ook van 6 naar 8: de planning- en voorbereidingsfase van het daadwerkelijke uitroeiingsproces.

'Er is krachtig indirect bewijs dat de overheid de campagne steunt waarin blanke boeren en hun gezinnen worden weggejaagd en het slachtoffer zijn van gruweldaden,' schreef Stanton in zijn officiële rapport. 'Er is zelfs direct bewijs dat de Zuid Afrikaanse regering aanzet tot genocide.' De huidige president Jacob Zuma schaamt zich er dan ook niet voor regelmatig racistische liedjes te zingen over het vermoorden van blanken.

Speciale anti-blankenpartij

Voormalig ANC-jeugdleider Julius Malema, een overtuigde racistische communist met een flinke aanhang, is bezig een nieuwe politieke partij op te richten die als doel heeft 'blanke mannen te bestrijden'. Malema wil blanke grondeigenaren zonder compensatie onteigenen, belangrijke bedrijven nationaliseren en blanken dwingen 'zich zo te gedragen dat duidelijk is dat ze spijt hebben van hun gedrag.'

Hoog opgeleide blanken vluchten weg, anderen in diepe armoede

Door middel van het discriminerende Black Economic Empowerment (BEE) programma heeft de overheid specifiek de blanke minderheid op de korrel genomen. Volgens critici, waaronder enkele prominente zwarten, zijn de gevolgen van BEE, dat zwarten voortrekt bij het geven van banen, rampzalig. Zo is er een ware 'brain drain' op gang gekomen: hoog opgeleide blanken verlaten massaal het land, waardoor het zakenleven grote klappen krijgt en de armoede onder blanken fors toeneemt. Honderdduizenden blanke Afrikaner zijn inmiddels gedwongen in smerige kampen te leven en beschikken veelal niet eens over water en elektriciteit.

ANC bevordert anti-blankenracisme en corruptie

'De komst van de zwarte heersers is voor hele groepen blanken verwoestend geweest, zelfs voor hoog opgeleiden,' zei Dan Roodt van de Pro-Afrikaans Action Group (PRAAG). 'Sommigen zijn in sloppenwijken terecht gekomen. Dit komt absoluut door het systeem van omgekeerde discriminatie, van het anti-blanken racisme. Bijna alle blanken zijn opgeleide, geletterde en hard werkende mensen, dus zij zouden niet arm hoeven zijn. Het systeem maakt hen arm door hen kansen te ontnemen en verwacht dat blanken bovenmenselijk zijn en geld uit het niets verdienen.'

'Als ik zie hoe goed gekwalificeerde blanken in derdewereld-ellende moeten leven en het systeem ons tegenhoudt om hen werk te geven, wordt ik zowel droevig als erg boos,' voegde hij eraan toe. Daarnaast is de corruptie in Zuid Afrika compleet uit de hand gelopen, wat eveneens grote schade aan de economie toebrengt. 'De regering van de ANC is zo corrupt dat er soms nauwelijks onderscheid is tussen de regeringspartij en de georganiseerde misdaad.'

Gruwelijke martelingen en moorden op blanken

Sinds de val van Apartheid in 1994 heeft de Westerse pers gezwegen over het feit dat het racistische systeem niet is verdwenen, maar is omgedraaid. De Britse BBC plaatste onlangs voor het eerst een artikel over de schrijnende situatie van blanken in Zuid Afrika. Geconcludeerd werd dat de werkende blanke in Zuid Afrika 'zich in een intense crisis bevindt.'

'Vrijwel iedere week worden er blanke boeren vermoord,' aldus de BBC. 'Als blanke boer heb je twee keer zoveel kans vermoord te worden dan een politieagent, en die hebben hier al een zeer gevaarlijk leven. Ook zijn de moorden op boeren ontzettend wreed.' Veel blanke kinderen en zelfs baby's worden gruwelijk gemarteld voordat ze worden vermoord. Zo worden zuigelingen verkracht en in kokend water gegooid, worden hele gezinnen letterlijk opengesneden en worden slachtoffers aan auto's gebonden en mijlenver meegesleurd.

Het ANC ontkende -geheel voorspelbaar- alle aantijgingen en noemde ze 'racistisch'. Volgens de BBC weigert de regering dan ook iets te doen aan de slachtpartijen op blanke boeren en doet het er zelfs alles aan om ze uit het wereldnieuws en de statistieken te houden. Genocide Watch en andere buitenlandse experts concluderen dan ook dat de ANC-SACP regering de blanken wil uitroeien en Zuid Afrika in een communistische tirannie willen veranderen.

Herverdeling: Gebied zo groot als Nederland 'faalt'

De regering gaf wel toe dat 90% van de boerderijen 'herverdeeld' zijn en aan zwarten zijn gegeven. Het gevolg: eveneens 90% van deze economisch ooit veel opleverende boerderijen functioneert niet meer, waardoor een gebied van ruim 40.000 km2 -zo groot als heel Nederland- 'faalt'. 'Ze zijn niet meer productief, en daardoor verliest de staat inkomsten,' erkende minister van Landhervorming Gugile Nkwinti. 'Geen enkel land kan zich dat veroorloven.'

In Zimbabwe, voormalig Rhodesië, voerde de Marxistische dictator en ANC bondgenoot Robert Mugabe hetzelfde racistische anti-blanken herverdelingsbeleid, met als gevolg dat de voormalige 'broodmand' van Afrika compleet instortte, straatarm en hongerig werd en alleen nog maar kan overleven dankzij internationale hulp.

'Marxisme breekt peilers samenleving af'

Van de circa 50 miljoen inwoners van Zuid Afrika is slechts 10% blank. Sinds het einde -herstel: de omkering- van de Apartheid zijn al een half miljoen blanken geëmigreerd. Talloze andere blanken zouden het liefst meteen het land verlaten als ze zouden kunnen. 'Het Marxisme breekt de twee peilers van onze samenleving -het gezin en religie- af,' gaf Henri LeRiche, een Afrikaner activist en webmaster, als commentaar. 'Over de hele wereld zien we de gevolgen van deze Marxistische strategie. Het uiteindelijke doel is de ondergang van de Westerse cultuur.'

Terreurverleden Mandela genegeerd

Het Westerse publiek beschouwt de 94 jarige Mandela als een held, mede omdat de media zijn goed gedocumenteerde verleden als terrorist en internationale communist compleet negeert of bagatelliseert. Zijn overlijden zou de problemen in het land kunnen doen exploderen, met dramatische en dodelijke consequenties. Genocide Watch wil dan ook dat de VS en Europa zo snel mogelijk de blanken uit Zuid Afrika als vluchtelingen accepteert.

'Mix van culturen niet houdbaar'

Steeds meer experts onderkennen dat de mix van totaal verschillende culturen in Zuid Afrika niet werkt en op termijn niet houdbaar is. Net zoals Soedan om deze reden in twee landen moest worden gesplitst, zou ook Zuid Afrika opgedeeld moeten worden in aparte staten voor de verschillende bevolkingsgroepen, voordat de zwarten inderdaad de blanken uitroeien en vervolgens elkaar te lijf gaan. De ANC-SACP regering, het Westen en de VN zullen echter nooit met zo'n verdeling instemmen, omdat men koste wat het kost wil vasthouden aan de globalistische trend de grenzen tussen landen juist zoveel mogelijk op te heffen.

 

Xander

(1) World Net Daily

 

Geen geloofszaken in uw reacties op dit topic, verwijzing naar het geloofsforum.

 

Reacties

Truth op 19-10-2015 22:28

Heeft niemand het lef om hier op te reageren? Slap hoor.

Wel Israel-gek maar eigen volk, nee hoor. Je zou bepaalde lieden met jullie gedrag bijna gelijk gaan geven.

Je weet wel, die bekende antisemieten van zon 50 á 60 jaar terug. Je ziet ze continu gedemoniseerd op de tv en bijna 8 van de 24 uur in de pogrammering van discovery en national pornograpic. Je kunt ze niet missen.

Dit was trouwens wel hun argument voor de onderdrukking en hervorming van de kerk. Aangezien Christenvolk volgens deze lieden gehersenspoeld zijn/waren om een zionistisch/Israel-achtig doel na te streven boven en ongeacht hun eigen bestaan.

Mijn excuses voor lezende joden, ik minacht echt de daden van dat regime, maar laat duidelijk zijn dat ik wel eens wat lees en dat je in deze roerige tijden geen ideeën meer in de doofpot kan duwen. Meet dus niet met twee maten.

PS.

Ik hoop dat ik dit mag zeggen want ik wil mensen niet specifiek tegen de schenen schoppen, maar ik sta hier serieus van te kijken want deze is van 2013.. :/

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl