HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Reageren Xandernieuws vanaf 15 juni alleen met gratis punt.nl account


Zolang deze spray nog science fiction is zullen we digitaal ongedierte op een andere manier moeten zien te bestrijden.

Zoals de meesten wel zullen hebben opgemerkt wordt Xandernieuws de laatste tijd opnieuw lastig gevallen door personen die schijnbaar niets beters met hun leven weten te doen dan onrust stoken, zich voordoen als anderen (wat in zekere zin 'logisch' is als je nooit een eigen leven en eigen identiteit hebt weten op te bouwen) en zoveel mogelijk ongefundeerde, grove en platvloerse reacties plaatsen om de discussie tussen mensen die wél over meer dan 2 hersencellen beschikken te verzieken. Daarom kan er vanaf 15 juni alleen nog maar gereageerd worden als u een gratis punt.nl account aanmaakt.


Verreweg de meeste sites en forums zijn de afgelopen jaren overgegaan tot een inlogsysteem, omdat de mogelijkheid tot vrij reageren steevast wordt misbruikt door figuren wier enige functie in de samenleving te vergelijken valt met die van muggen in de zomer. Het grote voordeel van muggen is echter dat ze, zodra het kouder wordt, vanzelf verdwijnen, en deze door uitsluitend giftig venijn bezeten trollen niet.

Het is één van de vele tekenen en signalen dat de maatschappij snel vervalt en op de ondergang afstevent, zoals we de afgelopen tijd in meerdere artikelen al constateerden. Beschaafdheid en nette omgangsvormen zijn niet langer een deugd, maar het mikpunt van spot. Artikelen en meningen die afwijken van de algemeen geaccepteerde mainstream-dogma's zullen en moeten worden afgekraakt, het liefst op de meest minachtende en verziekende wijze. Niet zo heel lang geleden werd dit soort vertoon van respectloze barbaarsheid door de samenleving niet getolereerd; inmiddels is het zo grof, kwetsend en banaal mogelijk omgaan met de medemens, vooral op het anonieme internet, de norm geworden.

Omdat er gelukkig nog steeds normale en beschaafde mensen rondlopen -alhoewel hun aantal met de dag kleiner lijkt te worden- hebben we besloten om de mogelijkheid om te reageren op onze artikelen niet tijdelijk volledig af te sluiten, zoals we enkele maanden geleden hebben gedaan, maar over te gaan op een beter controleerbaar systeem. Mensen die willen reageren moeten vanaf 15 juni beschikken over een gratis punt.nl account en een eigen avatar, zodat voorkomen kan worden dat de bovengenoemde vuilspuiters zich voordoen als anderen en deze van hun eigen digitale kots levende mens-beesten eenvoudiger van de site kunnen worden geweerd.*

Denkt u eraan dat avatars geen plaatjes mogen bevatten die auteursrechtelijk zijn beschermd. Tevens zijn we vanwege de aangescherpte regels en handhaving verplicht om strenger te controleren op eventuele copyright schendingen die ontstaan door het geheel of gedeeltelijk plaatsen van artikelen van andere web- en nieuwssites. Mensen die zich hier herhaaldelijk aan schuldig maken zullen moeten worden geblokkeerd. Deeplinken en citaten zijn wél toegestaan.

Bij voorbaat dank voor uw begrip en geduld! Gezien de stinkende laag modder waar onze 'beschaving' triest genoeg almaar dieper in wegzinkt is 100% bescherming een illusie, maar laten we hopen dat we er op Xandernieuws voorlopig op deze wijze een dam tegen kunnen opwerpen.

 

Xander, namens het team Xandernieuws

* Ik besef dat de bedoelde en/of zich aangesproken personen dit soort omschrijvingen hoogstwaarschijnlijk als een grote eer beschouwen. En dat moet ook, want hiermee vinden ze in hun eigen gevoel de bevestiging van hun ontaarde en gedegenereerde natuur.

 

U kunt na 15 juni enkel nog posten op dit forum als u een punt.nl account heeft. Heeft u al een website maar geen website van punt.nl/Mijndomein, dan komen uw postings niet door.

Maak een punt.nl account aan, u krijgt dan een eigen website, waar u vrij bent om deze te vullen met tekst of niet ,uw nickname komt dan blauw gekleurd bij uw reacties. Klik op die naam en uw ( lege) website verschijnt. Zo kunnen al uw medegasten zien dat u bent waar uw naam voor staat.

Nicknamen: Zorg dat uw nickname niet langer is dan 2 woorden. Een lange nickname op een forum is niet werkbaar.

Het is niet  toegstaan om als nickname de naam van een bekend publiek persoon te nemen. Ook nicknamen als God, Jezus, Heilige geest, Allah worden niet geaccepteerd.

 

Hoe maakt u een punt.nl account ?

Scroll naar boven en u ziet een zwarte balk waarin staat : is jouw domein nog vrij.

Daar vult u uw nickname in en klik op enter, zorg ervoor dat u geen nickname neemt die al op dit XN forum in gebruik is, zoals Jan, u kunt er dan geen Jan 3 van maken, dat schept verwarring, kies dan een geheel andere nickname die op dit forum nog niet in gebruik is. 

Als uw eigen nickname waar u op dit XN forum onder post bij Mijndomein al bezet is, dus niet op dit XN forum , voeg dan wat toe, zoals een cijfer.

Als u op een pagina komt waar u ziet staan: punt.nl  - nl - com -  be - eu enz. dan moet u kiezen voor punt.nl , en kies daarna voor het pakket websitemaker light.

 

Als uw naam beschikbaar is, komt u op een nieuwe pagina terecht, u kiest het pakket Websitemaker light, welke gratis is. Scroll naar onderen en daar ziet u volgende stap, klik daarop. Nu vult u uw gegevens in, daarna weer naar volgende stap, de rest wijst zich vanzelf.

Plaats een Avatar bij uw nickname, waardoor u een één oogopslag herkenbaar bent.

Als u ingelogd bent op het forum, klik op uw naam dan ziet u een tandwieltje, klik daarop, dan kunt u zien hoe u een avatar kunt plaatsen bij uw nickname.

Toelichting:

Rechts bovenin staat uw punt.nl website, klik daarop, dan verschijnt er een venster met 2 kleine tandwieltjes, klik daarop. Nieuw venster opent zich. Klik op jouw afbeelding. Nieuw venster verschijnt met daarin geschreven Avatar ( persoonlijke afbeelding) uploaden. Daaronder, selecteer bestand, klik daarop, u komt dan in uw documenten van uw eigen computer. Selecteer het plaatje wat u al eerder uitgekozen en opgeslagen heeft. Klik op openen en dan verschijnt uw plaatje op Jouw afbeelding. Klik op opslaan, onderin de zwarte balk.

Zoek eerst via google een plaatje op een website die gratis plaatjes zonder auteursrechten aanbiedt en sla dat op in uw computer bij uw documenten.

Zie de volgende websites voor gratis plaatjes zonder auteursrechten

      

U kunt ook zelf een foto maken van een object en deze op uw computer opslaan en als Avatar gebruiken.

Op elk plaatje op het web, zit auteursrechten, ook al staat dat er niet bij vermeld, een klein plaatje levert al snel een schadeclaim op van € 2000,-

Als u uw Avatar wilt wijzigen meld dat op het forum.

 

Als u dan uw punt.nl website heeft en u wilt geen reacties ontvangen, ga als volgt te werk:

login in uw beheer, bij admin, uw email en wachtwoord invullen.

Bovenin ziet u een balk, ga naar instellingen, klik daarop- overige instellingen klik-reacties klik- reacties activeren-klik op het driehoekje en selecteer neen. Dan gaat u naar het oranje gekleurde balkje rechtsboven waar staat in witte letters opslaan, klik.

 

Vergeet niet om uit te loggen als u het XN forum verlaat.

 

Uw privacy bij Mijndomein

Privacybeleid
Mijndomein hecht bijzonder veel waarde aan de privacy van haar klanten en heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Jouw persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en beveiligd vastgelegd en alleen gebruikt om de door jouw aangevraagde diensten goed te kunnen faciliteren.
Wij stellen je persoonlijke gegevens niet beschikbaar aan derden. Wij verkopen deze gegevens niet. lees meer :http://www.mijndomein.nl/privacy
 
Vragen: Mocht u meer vragen hebben , http://www.mijndomein.nl/servicedesk
 
 
Xandernieuws zoekt:
Gastheren en Gastvrouwen die onze  XN gasten willen helpen om een punt.nl account met Avatar aan te maken.
Eigenschappen: Geduld.

 

 

Reacties

Flippie op 09-06-2015 01:35

@Moderator(s)

Jammer dat u overgaat op dit systeem, ik begrijp uw beweegredenen heel goed, maar hierdoor haalt u wel een deel van de waarheid weg, d.w.z., ware aard weg, die in de sameleving leeft.

U zelf, mag ik aannemen, bent deze site begonnen door nieuws te plaatsen die niet vermeld, of bewust niet vermeld wordt door de gewone media.

Nu gaat u blijkbaar het zelfde doen, een selectie maken vooraf of achteraf en daardoor de mogelijke stemmingen en meningen onderdrukken, dat zou ik heel erg jammer vinden.

En eerlijk gezegd vind ik dit een afbreuk doen aan uw site, welke bekend staat en gerespecteerd wordt door het vrije woord.

Waarom laat u het niet zoals het is? de mensen die wel respekt hebben voor andere "ongepaste" meningen kunnen hierdoor wel blijven lezen wat er werkelijk in de maatschappij speeld.

En natuurlijk ook het negative daarvan, dat u dan een podium geeft aan raddraaiers.

Helaas is dit soms vervelend en natuurlijk een hoop werk voor jullie, maar daardoor ook de ware spiegeling van onze samenleving.

Uiteindelijk kan je alllen de schaduw zien als je het voorwerp (onderwerp) in het licht zet.

Hopende dat u op dit schrijven wilt reageren.

Groeten, Flippie

 

Beste Flippie:

Dit artikel is alweer gedateerd, er  wordt nu vooraf gemodereerd  voordat de postings gepubliceerd worden. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl