Headlines

















































































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus

Letterlijke boodschap aan Amerika en het Westen: Neo-Ottomaans Rijk wordt de nieuwe orde voor het Midden Oosten - 'Vorige eeuw was tussenfase die wij zullen afsluiten'


De Turks-Ottomaanse vlag met drie halve manen wordt steeds vaker gezien in Turkije. Inzet: het Ottomaanse Rijk op zijn hoogtepunt (groen).

Het Nederlandse en Westerse politieke establishment is er nog altijd compleet onbenullig over, maar de Turken komen er steeds openlijker voor uit dat zij streven naar een hersteld Ottomaans Rijk dat opnieuw zal heersen over het hele Midden Oosten en delen van Europa en Noord Afrika. 'Wij zullen Sarajevo (Bosnië) opnieuw met Damascus verbinden, Benghazi (Libië) met Erzurum (Turkije) en Batumi (Georgië)... Dit is het centrum van onze macht. Het mogen in uw ogen misschien verschillende landen zijn, maar Jemen, Skopje (Macedonië), Erzurum en Benghazi waren 110 jaar geleden delen van hetzelfde land,' legde de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu onlangs uit aan zijn Amerikaanse collega John Kerry. (1)

Davutoglu wordt als de belangrijkste architect van premier Erdogans heersende islamistische AK Partij gezien. In 2009 ontkende hij nog de neo-Ottomaanse plannen van de regering in Ankara, maar inmiddels schamen de Turken zich niet meer voor hun imperialistische veroveringsdrang. Davutoglu liet Kerry openlijk weten dat het Turkse neo-Ottomanisme de nieuwe orde voor het hele Midden Oosten zal worden.

'Vorige eeuw tussenfase die wij zullen afsluiten'

'De vorige eeuw was slechts een tussenfase voor ons. Wij zullen die tussenfase afsluiten,' aldus Davutoglu. Met andere woorden: de Turken zullen hun seculiere maatschappij definitief omvormen tot een islamistische en deze tot ver over de huidige Turkse grenzen uitbreiden. 'Dat zullen wij doen zonder oorlog te voeren of iemand onze vijand te noemen en zonder grenzen te betwisten,' voegde hij er quasi-geruststellend, volgens de zo typerende islamitische 'dubbelspraak' aan toe.

Dus geen oorlog - tenzij we het hebben over de Syrische president Bashar Assad, die door Erdogan onlangs een 'stomme duivel' werd genoemd. Hij moet natuurlijk eerst worden afgezet voordat de Turken 'geen oorlog' hoeven te voeren om Damascus te 'her'overen.

En ook geen vijanden - tenzij we het hebben over de Koerden, waarover Erdogan recent opschepte dat het Turkse leger er in enkele dagen tijd zo'n 500 had vermoord. Net als de Armenen zullen zij eerst moeten verdwijnen voordat Turkije niemand meer 'een vijand' hoeft te noemen.

Met respect voor andermans grenzen - tenzij we het hebben over het bestaansrecht van de Joodse staat Israël, dat door Erdogan onlangs met het fascisme werd vergeleken en zelfs een misdaad tegen de mensheid werd genoemd. Respect voor andermans grenzen kunnen de Turken natuurlijk pas hebben als die van Israël compleet zijn weggevaagd.

'Nieuw Ottomanisme'

'Dit noemen wij het nieuwe Ottomanisme,' zei Davutoglu. 'Degenen die heel Europa verenigden werden niet de nieuwe Romeinen (genoemd), maar degenen die het hele geografische Midden Oosten zullen verenigen worden wel de nieuwe Ottomanisten genoemd... Het is een eer om geïdentificeerd te worden met de Ottomanen en de Seljuken... De mensen die hier tijdens de hele geschiedenis bij elkaar woonden werden in de vorige eeuw uit elkaar gerukt en groeiden uit elkaar.'

Turkije was in zijn ogen het centrale land dat de volken bijeen hield en zal dat opnieuw worden. Daarbij zal het geen tegenspraak en tegenweer dulden. 'Het is belangrijk om hier standvastig in te zijn. Als je vertrouwen hebt in je beleid zou je geen enkele concessies moeten doen. Het is belangrijk om op een kritiek en beslissend moment niet besluiteloos te zijn.'

Het is natuurlijk de grote vraag wat de Turken zullen doen als de omringende landen en volken weigeren mee te werken aan de wederoprichting van het Ottomaanse Rijk. De genocide op de Armenen begin vorige eeuw en de jarenlange slachtpartijen onder de Koerden beloven in ieder geval weinig goeds. Hetzelfde kan gezegd worden over de Turkse steun aan islamitische terreurbewegingen zoals Hezbollah, Hamas en de aan Al-Qaeda en de Moslim Broederschap verbonden Syrische rebellen.

Rijk van de Antichrist

Volgens de Bijbel zal er in de laatste fase van de eindtijd een achtste wereldrijk komen dat een wedergeboorte van het zevende rijk zal zijn en dat geregeerd zal worden door de Antichrist. Veel Westerse Bijbelgeleerden beweren al tientallen jaren dat dit het herstelde Romeinse Rijk in Europa -de EU- wordt. Daarbij worden echter teksten genegeerd die duidelijk vermelden dat dit Antichristelijke rijk in het Midden Oosten zal ontstaan. Zo zal de Antichrist volgens het Oude Testament afkomstig zijn uit het gebied van het voormalige Assyrië: (delen van) het huidige Syrië, Irak en Turkije.

Onder andere de Bijbelse profeten Joël en Zacharia schrijven dat Israël in de eindtijd zal worden aangevallen door de volken 'van rondom'. In diverse teksten worden de buurlanden die Israël zullen aanvallen met name genoemd. In onze tijd betreft het hier zonder uitzondering moslimlanden, inclusief Turkije. Davutoglu wil in ieder geval zo snel mogelijk terug naar de tijd dat de Turken heersten over een gebied dat het huidige Zuidoost Europa, Noord Afrika en het hele Midden Oosten -inclusief Israël en het zuidelijk gelegen Jemen- omvatte.

Islamitische Kalifaat in wording

Met de opkomst van de Moslim Broederschap in Egypte, Syrië en andere landen, die openlijk zweert op een dag de Joodse staat te zullen aanvallen en vernietigen, lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat deze aanval niet ver in de toekomst zal plaatsvinden. Het herstelde Ottomaanse Rijk is dan ook het islamitische Kalifaat in wording. Natuurlijk zullen de Turken dat (nog) niet openlijk toegeven - totdat ze zich sterk genoeg wanen om hun imperialisme met militaire kracht bij te zetten. Niet voor niets wordt het Turkse leger verdubbeld naar 1 miljoen man en ontwikkelt het land in het diepste geheim kernwapens (zie links hieronder).


Xander

(1) World Net Daily

Zie ook o.a.:

21-03: Jordaanse koning waarschuwt het Westen voor Turkse premier Erdogan
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid
02-02: Turkse minister BuZa roept Syrië op Israël aan te vallen

2012:
02-12: Brengt VN erkenning Palestina vervulling eindtijdprofetie Joël nabij?
08-07: United Muslim Nations: Westen moet worden geïslamiseerd en Christendom moet worden uitgeroeid (/ Vervolg op bestseller: De islamitische Antichrist': 'Het Midden Oosten Beest')
04-07: Turkse rechter: ' ... Erdogan en president Gül jagen het Ottomaanse Rijk na'
28-06: Wat de Bijbel zegt over de islam in de eindtijd (deel 13)
18-06: Turkije wil terugkeer machtigste en gevaarlijkste islamist ter wereld
07-06: Wat de Bijbel zegt over de islam in de eindtijd (deel 12)
18-04: Turkse regering gaat miljoenen Turken in Europa mobiliseren (/ Turkse vicepremier gaat extreem islamistische Gülen beweging inzetten)
17-01: Presidentskandidaat Rick Perry: Turkije geleid oor islamitische terroristen

2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)
09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden
27-05: Westen verblind; Vrede Israël-Moslimblok wordt 'verbond met de dood' 

2010:
09-12: WikiLeaks (8): Turkije wil Europa islamiseren via lidmaatschap EU (/ 'Wraak op Europa vanwege nederlaag bij Wenen')

2009:
07-08: Nieuw boek waarschuwt voor Islamitische Antichrist

2008:
03-11: Islamitische profetie wijst naar Obama als helper van de mahdi




















Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.



Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl