HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Even wat anders... (Praatcafé 102)

Reacties

Wardje op 09-06-2017 05:04

Nieue aflevering van  Brieven uit Syrië, ditmaal uit Vlaanderen op                http://vcd-vl.be/source_brieven/source_brieven.html

Wardje op 09-06-2017 06:09

Vaatstra. Verklaring van Faek Mustafa dat Ali Hussein Hassan Marianne Vaatstra heeft vermoord en verklaring van "Riad" dat die  iemand die hij kende en die zich 'Ali' noemde, op verzoek van een vriend onder het bloed en overstuur  met de auto heeft meegenomen , onder welke rit  hij meedeelde iemand vermoord te hebben  .Zie:  https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/06/04/ik-ben-een-geesteszieke-incompetente-complotidioot/

Qromwel op 09-06-2017 13:18

Zojuist op de vermaarde documetaire zender National Geographic gezien: ISIS is een creatie van Bashar al Assad. Die kende ik nog niet.

Qromwel op 09-06-2017 14:26

Bambi op 09-06-2017 00:51: Hoogmoed komt voor de val. Dus de val komt nog.

Harry op 09-06-2017 14:27

@ Qromwel Hahahahahahahha je moet wel zwaar geestelijk achter lopen will je in die flauwekul trappen lmfao .

ISIS is een creatie van Bashar al Assad. hahahahahahahaha/

Eerder een Creatie van Bush Clinton en de Cia 

Google eens operation Gladio van DanielleGanser 

NATO's Secret Armies: Operation Gladio and Terrorism in Western Europe

https://www.youtube.com/watch?v=bdXCNThYBwE

Previous employer: Hitler. Former Nazi Chief moves on to become NATO Chairman

https://www.youtube.com/watch?v=VMYYwyV8BwQ

Nog eentje die je niet op school leert .

https://hslot4.wordpress.com/2017/03/26/moslim-vrijwilligers-die-voor-hitler-en-het-nazisme-vochten/

Je openbare school en Televisie houden je dom de keuze is aan jou .

Qromwel op 09-06-2017 16:58

14 juni wordt Trump 71. Melania vraagt mijn hulp er voor te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt voor haar echtgenoot. Krijgen hier meer mensen bedelbrieven van de Trump-adepten?

Qromwel op 10-06-2017 18:57

Harry op 09-06-2017 14:27: Ironie is aan jou kennelijk niet besteed

Qromwel op 12-06-2017 15:03

http://www.blacklistednews.com/Saudi Arabia’s attack on Qatar unravels

Maitreya op 12-06-2017 16:19

Sinds de jaren tachtig heeft de wereldleraar uitgelegd wat er te komen staat, en dat hij een wereldwijde crisis afwacht om zich bekend te maken. Hij zou in Engeland verblijven sinds 1977. Natuurlijk wordt door menigeen gedacht dat hij dat zo leuk vindt, een crisis. De oorspronkelijke voorspelling dat hij zich bekend zou maken voor 1982 kwam blijkbaar niet uit. Zijn aanhang gaf als reden de Falklandoorlog aan die de media afleidde, en gaf hier Argentinië wel de schuld van dat zich aan de zijde van ‘de krachten van het kwaad’ zou hebben geschaard met die nazi’s uit de Tweede Wereldoorlog daar enz. Het was echter ook de tijd van Margaret Thatcher. En Ronald Reagan. Pas veel later gaf Benjamin Creme, spreekbuis van Maitreya, door velen werd de tweede gezien als artistiek voortspruitsel van de eerste, aan dat de BBC destijds meer ‘bewijzen’ wilde en dat Maitreya ondanks de wereldwijde belangstelling van de media niet kon verschijnen binnen de wet van karma (of het mondiale bereik van de BBC). We moeten dus onderscheid maken tussen BC en BBC.

Later gaf BC die waarschijnlijk al die tijd de Britse media niet te veel tegen de haren wilde strijken toe dat Groot-Brittannië hoorde tot de nieuwe asmogendheden, met name na de Irakoorlog. De groep van Share die het werk van Benjamin Creme begeleidt en voortzet is mede voortgekomen uit de theosofie. In hun opvatting staat centraal dat we aan het einde van een astrologisch tijdperk gekomen zijn, het Vissentijdperk en het begin van een nieuw tijdperk, het Watermantijdperk dat nu net begonnen is. De Waterman-energieën zouden alleen in groepsverband opgevangen kunnen worden, bij de Vissen draaide alles om het individuele aspect. Het zouden deze twee energieën zijn die nu even sterk zijn en soms verwarring zaaien. Het groepsverband komt natuurlijk ook terug bij de vele massa-evenementen die niet speciaal spiritueel bedoeld zijn en in de massamedia enz. De ideologie van Share loopt verder min of meer synchroon aan het christendom en de voorspellingen van de wederkomst aan het einde der tijden = (deels) het einde van een ‘tijdperk’ (dat in oude bronnen dezelfde betekenis heeft als ‘tijden’). Alleen beweert Share dat de Christus onder andere namen in andere religies bekend is, in de Islam vooral als de Imam Mahdi (bij de sjiieten van Iran), en dat hij dat er is voor heel de mensheid en niet alleen hen die bij een christelijke denominatie horen. Er wordt uitgegaan van de zeven stralen, zes is met name die van het voorbije Vissentijdperk, zeven van het Watermantijdperk. Klein voordeeltje voor Nederland: Nederland staat astrologisch op de het teken Waterman (ziel) en heeft een zevende-straals persoonlijkheid (voorheen was dat zes). De crisis waar we nu in zitten is denk ik dat niemand meer weet wat het verschil is tussen individu en massa. De massa wordt geleid door een overdreven nadruk op het individu en andersom, dat is de waanzin. Ook bij Share zitten nog wel mensen die door de 6e straal worden geleid in voelen en denken. De problemen van de huidige wereld worden volgens Share bepaald door de zesde-straals persoonlijkheid van Amerika op materieel vlak. Ook Rusland heeft een zesde-straals persoonlijkheid. Het wachten was ten dele op het samengaan van het idealisme van die twee landen. De zesde straal is die van het idealisme, een negatief kenmerk daarvan zou zijn dat deze zich concentreert op het emotionele (astrale) vlak, dat is een van de zeven gebieden waarvan het materiële het laagste en enige is dat we met ‘zekerheid’ kennen maar dat vaak volledig door elkaar gehaald wordt met het emotionele. Dat is de begoocheling. Op zieleniveau kunnen de stralen niet zo veel kwaad doen, maar wel op persoonlijkheidsniveau.

Een notitie over de meesters, die worden nog het meest verward met de gebeurtenissen inzake de massa omdat hun bewustzijn die omvat. Een klein beetje persoonlijke erkenning zou hier dus geen kwaad kunnen. Helaas bestaat daar niet voldoende respect voor, want respect is gebaseerd op kennis en gepaste afstand. Hoe goed mensen er ook in zijn ‘afstand te nemen’, ze kruipen des te dieper in de huid van de meesters om hen onbewust leeg te trekken. Maar zo zouden we beter inzicht kunnen krijgen in wat de massa inhoudt. Want het enige nuttige aspect daarin is de meester. In geen andere tijd zou die zulke grote persoonlijke offers gemaakt hebben, die geheid als mislukking worden getypeerd vanwege de grote harteloosheid die al onze structuren kenmerkt en de houding daarin.

Hun verplichtingen zouden voor ieder normaal mens een nachtmerrie zijn. Vooral omdat de identiteit van de mens hoofdzakelijk bestaat uit identificatie, iets wat bijvoorbeeld uitgebuit en geromantiseerd is in de vele films van Amerikaanse bodem. Superman. Wat erger is, is dat ze nog aan liefdadigheid doen ook, iets wat zelfs een trend is geworden in de ziekenzorg, omdat er nauwelijks enige liefde inzit.

Mensen vragen graag aan me of ik om mensenlevens geef. Het antwoord is nee. Nee, want ik zie te ver vooruit en kan me niet bezighouden met de soort reflectie van de gewone man. In het dagelijks gehaspel zie ik dat soort mededogen als chantage door de laffe figuren die alles al dwarszitten.

Maar misschien ben ik gek, daarin ligt nu het zelfrespect van de ‘gewone man’ die dezelfde soort eigenschappen bij mij af wil dwingen. En ïk ben ook geen buitenlander. Jammer.

Niet dat de Nederlander zo hoog staat. Maar dat weet hij al, al te goed.

Het enige wat tot stand is gebracht is burengerucht en gestommel. Mijn buren zijn een jaar lang bezig geweest alles te verbouwen, nieuwe muren behalve aan mijn kant, want omdat ik me stilhoud kunnen zij lawaai maken naar hartenlust. Zo ziet het minne volk eruit. Het is niet verstandig je altijd koest te houden zoals zij het willen, want dan maken ze alleen maar nog meer misbruik van je. Ze zijn vervloekt.

Qromwel op 12-06-2017 17:13

De tegenstellingen tussen Saudi Arabië en Turkije nemen toe. Al eerder gezegd, niemand zit te wachten op een nieuw Osmaans Imperium. Er tekenen zich coalities af; enerzijds turkije, iran en Qatar, anderzijds Saudi Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte Kuweit, Jordanië.

Rode Wouw op 12-06-2017 20:59

Opnieuw is de formatiepoging gestrand. Ben benieuwd of er nu de superstaatsman van Nederland in zal worden gezet, de koning zelf, om te komen tot een kabinet van VVD, CDA, D66 en Groenlinks. Nederland is een beetje een raar land aan het worden. Een beetje zorgelijk om het diplomatiek uit t e drukken.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/28373597/__Herstart_formatie_mislukt__.html

Als Wilders iets minder extreme uitspraken zou doen, zou de PVV wel hebben kunnen aanschuiven misschien.

Qromwel op 12-06-2017 23:31

Rode Wouw op 12-06-2017 20:59: Wiegel oppert 5 partijen overleg. Wil Wilders eigenlijk wel regeren? Regeren brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Misschien is hij daar bang voor. Praatjes vullen geen gaatjes.

Nieuw begin op 13-06-2017 07:35

Jessias Farias eis aan VVD;

(Bron)

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/13/groenlinks-schuwt-regeren-meerderheid-uit-zicht-a1562759

 

……Vrijdag zou Klaver tegenover Halbe Zijlstra hebben geëist dat er tot 25.000 migranten extra in Nederland worden opgevangen, om die claim zondag weer in te trekken. Toen een een-op-eengesprek met Tjeenk Willink gisteren ook niet hielp, hield het op…….

 

Oma op 13-06-2017 16:05

"Vrijdag zou Klaver tegenover Halbe Zijlstra hebben geëist dat er tot 25.000 migranten extra in Nederland worden opgevangen, om die claim zondag weer in te trekken." Smerig, een eis stellen om ze alleen te kunnen intrekken/om de indruk van toegeven/goodwill te geven - bah, hoe laag kun je vallen? Hypocriet.

Dewevoga op 13-06-2017 17:55

Zo juist heeft ons parlement de democratie begraven. Een motie van FvD om met de PVV te gaan onderhandelen op 50+ na weggestemd. Baudet had beter kunnen zeggen opheffen cordon sanitaire, dan was het nog duidelijker geweest. Ook geen nieuwe verkiezingen. Wat een klucht. 

Qromwel op 13-06-2017 19:02

Het potje klaverjessen is voorbij. Wie heeft er gewonnen? Inmiddels verdenk ik ook Klaver ervan eigenlijk geen regeringsverantwoordelijkheid te willen. Gewoon door onbuigzaam opstellen. Net als wilders vooralsnog.

Maitreya op 13-06-2017 20:20

Nog een notitie over de stralen. Er zijn maar een paar landen in de wereld met de tweede straal, Zwitserland, Noorwegen, Groot-Brittannië, de VS en Iran op zieleniveau. En nog een paar kleine landen. Probleem is dat de ziel van een land veel langzamer tot uitdrukking komt. Brazilië heeft een tweede-straals persoonlijkheid. Europa heeft 4-3 (ziel-persoonlijkheid). Het geldwezen wordt beheerst door de derde straal, de persoonlijkheid van Frankrijk. De reden dat de tweede straal van belang is, komt doordat alle stralen substralen zijn van de tweede. ‘God is liefde’. De stralen tonen ook aan dat landen een individuele bestemming hebben, dus dat de stralen van de individuele landen niet bestemd zijn geheel opgeslokt te worden door de EU die in aanleg een financiële constructie is. Ook in de wetenschap worden modellen gebruikt ter categorisering om iets uit te leggen, dit voor hen die niet willen zien dat er reële kosmische krachten achter zouden zitten.

Qromwel op 13-06-2017 22:08

Maitreya op 12-06-2017 16:19: Dat het Mensdom een finale crisis zal meemaken weten in Christusgelovigen al heel lang uit de Bijel. 

BambI op 14-06-2017 19:10

Aan Xander Mod en alle mensen hier wil ik de groetjes doen omwille ik naar Italie Friuli gaan tot ergens in oktober.

Hoop dat alle mensen hier en ook voor mezelf geen gekke dingen gaan meemaken.(licht uitgedrukt)

Hoop ook in 1 trek door te rijden naar italie en daar te slapen,dan moet ik nog 350 km doen.

Langs de ene kant ben ik blij te vertrekken, maar toch ook met angst,tot nu toe geen enkel probleem gehad.

Met vriendelijke groeten aan ierdereen en laat ons duimen voor iedereen

 

Goede reis en tijd in Italië en behouden terugkomst. Mvg. Mod.

Maitreya op 14-06-2017 19:41

Inleiding. 1.wil, macht. 2. liefde-wijsheid. 3. actieve intelligentie.

Deze drie (de drie-eenheid van lichaam, ziel en geest) ontwikkelen in omgekeerde volgorde.

4. harmonie door conflict. 5. concrete wetenschap. 6. Idealisme. 7. ceremoniële orde, organisatie. Wijsheid is een combinatie van liefde en kennis. Die ontstaat pas op een later tijdstip van ontwikkeling. Of te laat, waardoor je blijft zitten met onopgeloste problemen zoals de afgelopen duizenden jaren waar de politiek zich mee bezighoudt. Zoals vaak gezegd is, is liefde de bron van alle zonden.

De enorme tolerantie die bestaat bijvoorbeeld voor vluchtelingen is een uiting van samendelen op het laagste vlak. Natuurlijk moet er een evenwichtiger verdeling zijn in de wereld. Maar de meeste conflicten zijn gebaseerd op de zesde straal die verdeeldheid zaait.

Tenslotte, en waarin ik waarschijnlijk afwijk van Share en de rest van Nederland en de wereld die daarop trouwens beslag hebben gelegd zonder verdere bronvermelding:

De meeste conflicten in de wereld inclusief de armoede alsmede het vluchtelingen- en immigrantenprobleem (want een probleem is het) zijn het gevolg van de negatieve kanten van de zesde straal. De zesde straal is die van het idealisme, de keerzijde is fanatisme en onverdraagzaamheid met alle wreedheden die daar traditioneel bij horen. Die zijn niet alleen vertegenwoordigd in religie, actief of passief, maar ook in politiek en opvoeding/onderwijs. Nederland stond bekend om zijn goede onderwijs maar het werd steeds meer gebaseerd op competitie. Competitie brengt geen extra kwaliteit, maar verarming.

Vanochtend sprak ik een vrouw die net de dokter belde toen ik binnenkwam, wier zoon een mondeling examen had en zijn stem verloren was. Ook in de medische zorg is er veel competitie. Natuurlijk moet in de techniek een materiaal gecheckt worden voor het weggaat voor de verkoop, dus niet zoals bij Windows 10 met zijn zwaailichten erop. Maar de mens is geen apparaat. De meesters tasten de vrije wil nooit aan, maar kunnen wel aangetast worden. En iedereen die probeert op deze manier een meester te zijn is een leerling van de schaduw. Fair play hierin bestaat niet, want het uitgangspunt is fout.

Linkse politiek is niet van verschoond van deze opzet. De meeste (niet-Europese) immigranten in dit land worden door de zesde straal gekleurd. Ik heb mensen gekend die een enorme hekel hadden aan de zesde straal van de VS, omdat ze zoals pas later bleek zelf een zesde straal hadden. Ze hebben genoeg schade gedaan, die ik mijn grootste vijanden normaliter niet toewens. In mijn ervaring toen ik zwak stond waren echter de buitenlanders uit Afrika en het Midden-Oosten maar ook Azië het meest typerend in hun haat en minachting, wraakzucht, waar de Nederlander net iets te nuchter voor was. Ook de club die pro-buitenlande is zijn zesde-straals typen en dan wel met een sterke neiging tot het linkerpad, dat wil zeggen de vormzijde of duivel. Vooral zij die daar het hardst om moeten lachen.

In de kleinigheden waren zij het die de grootste schade hebben kunnen doen die ons dwingen groots te zijn zonder dat het erin zit.

Vandaag zat ik op een terras waar ik eens vergeten was te betalen. De volgende dag betaalde ik maar werden er al grapjes om me heen gemaakt ‘weglopen zonder te betalen’. En daar maken ze nu politiek van, nu in juli de toeristenstroom op gang komt en ik langzamerhand steeds minder relevant word. Vandaag toen ik naar binnen liep hoorde ik achter me de dienstdoende bediening zeggen ‘meneer u moet nog betalen’. Ik kom daar al jaren. Voor een Joegoslaaf van Turkse afkomst is dat normaal. Ze sloven zich uit. Zo is het met alle buitenlanders die ook oververtegenwoordigd zijn in de beveiliging. Hier is hun geaardheid naar, uit hun cultuur die ze hier overbrengen en die de enige bijdrage is aan de multiculturele samenleving waar ze op ‘typecasting’ tewerkgesteld worden. In het geval van de overheid is dat de reden dat het volk stemt om ervan af te komen, van die overheid zelf. Dat is de anarchie die uit controle ontstaat.

De derde straal die ruim vertegenwoordigd is in Nederland heeft verder als negatieve kant het zo typerende opportunisme.

Vandaag zat ik op een terras waar ik eens vergeten was te betalen. De volgende dag betaalde ik maar werden er al grapjes om me heen gemaakt ‘weglopen zonder te betalen’. En daar maken ze nu politiek van, nu in juli de toeristenstroom op gang komt en ik langzamerhand steeds minder relevant word. Vandaag toen ik naar binnen liep hoorde ik achter me de dienstdoende bediening zeggen ‘meneer u moet nog betalen’. Ik kom daar al jaren. Voor een Joegoslaaf van Turkse afkomst is dat normaal. Ze sloven zich uit. Zo is het met alle buitenlanders die ook oververtegenwoordigd zijn in de beveiliging. Hier is hun geaardheid naar, uit hun cultuur die ze hier overbrengen en die de enige bijdrage is aan de multiculturele samenleving waar ze op typecasting tewerkgesteld worden naar smaak van de werkgever. In het geval van de overheid is dat de reden dat het volk stemt om ervan af te komen (van de overheid zelf). Dat is de anarchie die uit controle ontstaat.

De derde straal die ruim vertegenwoordigd is in Nederland heeft als negatieve kant het zo typerende opportunisme.

Maitreya op 14-06-2017 21:41

Sorry voor het stuk dat het dubbel erachteraan is geplakt.

Nieuw begin op 15-06-2017 07:08

Verwijderd i.v.m. auteursrechten en schadecclaims, zie siteregels. Plaats url van het artikel. Mod.

Nieuw begin op 15-06-2017 14:35

Belangwekkende docu:

https://www.npo.nl/2doc/13-06-2017/VPWON_1268504

Nothing is forgiven ( bij de EO-NPO) over de aanslag op Charlie Hebdo in 2015 in Parijsen en een van de overlevenden , de activiste en journaliste Zineb

Qromwel op 15-06-2017 22:05

Nieuw begin op 15-06-2017 14:35: "Je ne suis pas Charlie" 

Qromwel op 16-06-2017 01:06

Griekenland krijgt deze zomer een lening van € 8,5 miljard om leningen af te lossen! (teletekst 16 juni om 01:05 uur) Fijn voor de Grieken.

Qromwel op 18-06-2017 17:57

http://theduran.com/persian-gulf-chinese-and-iranian-navies-in-joint-drills/

Maitreya op 20-06-2017 18:53

Mensenkennis is niet mogelijk zonder vergeving, anders word je net als hen die je denken te kennen op het allerminste niveau waar ze zich thuis voelen.

Ze vissen hier in de buurt in vijvers waar de vis voor hen is uitgezet en ze moeten er zelf voor betalen. Dat is hoe hun hele leven eruitziet, al het andere is verdacht.

Qromwel op 21-06-2017 11:04

Zojuist gelezen op Haaretz: Koning Salman van Saoudi Arabië heeft zijn 31-jarige zoon Mohammed bin Salman (minister van defensie) aangewezen als troonopvolger in plaats van Mohammed bin Nayef (570

Wardje op 22-06-2017 21:24

regeringsoppostie van nl-marrokanen en nl-turken zijn elkaars spiegelbeeld .  De eersten protesteren openlijk in nl tegen de marokkanse  regering,   de strijd tégen hen is heimelijk,  nl-turken protesteren openlijk vóór en onder het vaandel van erdogan , zijn turkse tegenstanders durven voornamelijk alleen heimelijk actie te voeren .   De marrokaanse nederlander  Chadid el Haddouti heeft een meldpunt durven openen. Een anonieme Haagse activist heeft een reis naar Marokko afgeblazen toen hij zag dat hij op een zwarte lijst van 102 mensen stond .   Janny Groen op 16 juni in de Volkskrant .http://www.volkskrant.nl/4501113

Maitreya op 23-06-2017 11:39

Ik zou niet durven onderbouwen met wat voor minne, zelfs gore toestanden je te maken krijgt als je met Maitreya te maken hebt en hoe ze zelfs bij Share daarmee paraderen dat ze weer gewonnen hebben als het je weer bijna je leven kost. Een artikeltje maar weer over integratie van vluchtelingen/immigranten. Dat is safe. Dezelfde mensen die zich beklaagden over de zesde straal van de VS omdat ze die later zelf bleken te hebben, hadden het als uitverkorenen over zwarte magie en ‘gevallen ingewijden’. Ja, dat zal bestaan. In dit geval hadden ze het over zichzelf. Het waren de oprichters. Of oplichters, kan ook. De meester van (zijn spreekbuis) Ben Creme die hen bleef intrigeren heeft hen echter veel later verzocht zich te distantiëren van de beweging. Maar dezelfde patronen bleven terugkomen. Een fraude op deze schaal zou bijna niet in te beelden zijn. Het enige criterium opzet. Ook ken ik iemand die een brief kreeg van Benjamin Creme als antwoord op een probleem, die zichzelf (hierom) daarna gelijk van het leven beroofde. Weliswaar bestaat er een soort polarisatie, licht en duisternis, het een roept het ander op. Maar toch.

Op een dorp bedreigden ze iemand met zijn leven na een artikeltje van BruNu dat gebaseerd was op geruchten. Vissersdorp. Het Vissentijdperk is voorbij. Er zit geen vis meer in de zee. Ze hadden het over een sektelid vanwege enkele kanttekeningen over Share. Je kunt je inbeelden wat ‘sekte’ voor associaties oproept. Tot verraad van familieleden toe. Nu ben ik voor volledige vrijheid van meningsuiting dus ik neem schandaliseren op de koop toe, ook intimidatie en bedreigingen, het ergste breng ik maar niet, en ik geloof dat wat we zeggen of denken even sterk door de hele wereld wordt gekend, en ook door God. Maar commentaar, waar?

Er zijn op grote schaal rampen geweest, oorlogen en conflicten en het klimaat dat de mens pijnlijk confronteert met zijn hebzucht en de na-mij-de-zondvloed-mentaliteit ervan aantoont. Rampen waarmee je je moet vergelijken. Dan is er steeds ‘niets aan de hand’. Maar hoe staat het op kleine schaal? Grote schaal is identiek voor ons dan aan meer geld,de mensen worden vaak nog kleiner. Vandaar dat ik niet zo graag bekend ben. Hoe denkt u dat de mensen met hun buren omgaan als de situatie verandert? Het primitieve recht van de sterke? Het was ook mijn dagelijks lot. Ze hebben geen andere methoden, er zit niets anders in. Alles is eenvoudig terug te voeren op weerstanden tegen samen delen. En ze weten niet eens wat daarmee wordt bedoeld.

Ik sprak pas even iemand die voor Buitenlandse Zaken had gewerkt. We hadden het terloops over de Spanjaarden in Nederland in het verleden die trouwens worden geromantiseerd, en de Hugenoten die als heilig worden gezien omdat ze door de Nederlanders werden geaccepteerd. Vergeten werd dat de Hugenoten in Frankrijk kerken in brand staken en dergelijke en vaak niet veel beter waren dan ISIS. Dat zei hij. Vreemd eigenlijk dat christenen weinig geïnteresseerd zijn in Maitreya. Waarschijnlijk het eindeloze dubben over wat er met de joden aan de hand is. Een religie kun je aannemen, je kunt je huidskleur niet zomaar veranderen dan door je kinderen. Is de rest misschien zelfmedelijden geweest, narcisme? Ik heb zelf ergere discriminatie meegemaakt dan nog maar decennia geleden de zwarten in de VS. En het is steeds ‘voor de hand liggend’ geweest. Ik zie het niet veel veranderen zelfs door een God op aarde. Maitreya heeft zichzelf immers ostentatief als een zwarte Messias geponeerd en de meeste christenen zijn blanken of tenminste westerlingen, hoewel het verband met de koloniale structuur nu een eind weg is. Het is onvermijdelijk dat hij hiermee een boodschap had.

Veel van de weerstand tegen Share kwam waarschijnlijk door mij en door de manier waarop ze mij behandeld hebben en gebruikt hebben gemaakt van mijn vrouw en de levende transmissie zelf die leven is. Ik heb zelf een directe relatie met de tijd van Jezus, wel publiceerde Share dat er die mensen zijn ook in Share die in die tijd leefden, maar dat kwam allemaal wat laat nadat Benjamin Creme begon in te zien wie zijn vrienden zijn. De mensen die destijds Jezus gepakt hebben, en daarom hebben ze weinig geleerd, bestaan ook nog steeds. De tijd herhaalt zich. Ik vraag me af hoe de evangeliën destijds van de ondergang zijn gered.

Maitreya op 23-06-2017 12:13

Hoe kan het vraag ik u dat zodra dezelfde mensen die met spandoeken vluchtelingen verwelkomen als ze enige zweem van kritiek menen te bespeuren zeggen: “Waarom ga je dan niet ergens anders wonen?” Hoe kan het dat zodra je iets bespreekt buiten de rekening of de prijs je computer gaat haperen?

Hoe kan de lafheid zichzelf overleven.

Maitreya op 23-06-2017 12:31

(enige ongerelateerde zweem van kritiek)

Qromwel op 25-06-2017 21:16

Marokko roept z'n ambassadeur terug. Een goed begin. 

koloth op 25-06-2017 22:52

Israël heeft voor de tweede keer afgelopen week  Syrië aangevallen  met als gevolg o.a. burger slachtoffers, hier lees je niet veel over in de msm.   Er komen ook al meer berichten over dat Israël  IS steunt o.a. met wapens/ gewonden oplappen en vermomde soldaten, dan nog het feit dat IS Israël met rust laat geeft toch te denken.  Jammer ik had altijd een hoge pet op betreffende Israël.    Niet dat het volk Israel hier iets aan kan doen, maar hun regering net als in westerse landen is niet te vertrouwen.

Harry op 26-06-2017 09:20

En wat heeft jouw kind vandaag op school geleerd ?.

https://www.youtube.com/watch?v=WzIS-NexJG4

Qromwel op 26-06-2017 10:50

koloth op 25-06-2017 22:52: Lees maar wat de krant Haaretz van Netanyahu vindt!

Wardje op 27-06-2017 00:15

ook lichtpuntjes Syrië . Heet van de naald een nieuwe brief uit Syrië met enkele optimistische noten en veel etalis van ter plaatse en globalere perpectieven .  "Inverschillende kringen groeit de vastberadenheid om het land herop te bouwen enwel  met  een  nieuwe  geest.Bovendien  worden  de  ware  motieven van  deze vuile westerse oorlogvoor de media steeds duidelijker. Bij de “vredesgesprekken” verliestook   de   zogenaamde   (buitenlandse)  “Syrische  oppositie”  steeds  meer  haargeloofwaardigheid.  "

http://vcd-vl.be/source_brieven/2017_06_23_Daniel.pdf   http://vcd-vl.be/source_brieven/source_brieven.html

Qromwel op 29-06-2017 10:10

Zweden helpt jihadisten aan nieuwe identiteit.

Rode Wouw op 29-06-2017 11:47

Opnieuw een poging om een meerderheidsregering te vormen, nu met VVD, CDA, D66 en Christenunie. Goed overzicht over makkelijke en lastige aspecten van deze poging in dit RD artikel:

https://www.rd.nl/vandaag/politiek/kansrijke-formatie-moet-zeker-vijf-hobbels-over-1.1412442

Een vijf partijen optie heb ik nog niet voorbij zien komen.

Bij deze onderhandeling zitten er opnieuw drie Bilderbergers aan de onderhandelingstafel, te weten Rutte, Zalm en Pechtold. De agenda en koers van de Bilderbergers is niet bepaald christelijk te noemen, maar meer seculier/hedonistich en ook graaien en zakken vullen door een kleine groep. Om groepen te verleiden desnoods met een religieus sausje. Ben benieuwd hoe de Christenunie zich hierin overeind houdt. De Bilderbergers willen het christelijk geluid alleen maar verder verwateren.

Verder is de getalsverhouding nogal scheef. De christenunie zou cijfermatig 5/76-ste bewindspersoon kunnen krijgen. Dat zullen ze zeker niet willen en op zijn minst een minister die bij de ministerraad kan mee vergaderen. Wanneer VVD, CDA en D66 hoe dan ook een meerderheidsregering willen, dan versterkt dat de onderhandelingpositie voor de Christunie in grote mate.

Het is nu afwachten wat er uit gaat komen.

Qromwel op 29-06-2017 13:47

De Israelische oud-premier Ehud Olmert komt vervroegd vrij wegens goed gedrag. Al de tijd dat hij vastzat heeft hij geen smeergeld aangenomen.

Maitreya op 29-06-2017 16:21

Sociale controle, vandaag.

Wat zit je naar mijn hond te kijken joh? Wat mot je van me? Die bolle ogen in dat hoofd zonder kin geven de indruk dat ze alles zien met hun minne vrouwtje.

Nadat ze overspel plegen zeggen ze ‘ja maar strak is er weer een dodelijk ongeluk hier aan de snelweg en dan zijn ze het zo vergeten’.

Bij Sir aan het bankje waar je voor de tweede keer dit jaar zit, komen er drie racefietsers langs, de dikke aan de andere kant kijkt ondeugend en zegt hoi. Je groet terug. Honderd meter verder: “Wat mot dat daar altijd?”

Lynx op 29-06-2017 19:30

Burgermeester van Weert wil dat een stel criminele asielzoekers vervolgt gaat worden.Deze gasten uit veilige landen hadden een uitgaansverbod tijdens oud en nieuw,maar zijn er toch op uit gegaan.Weer de bekende delicten zoals aanranding.De tijd van begin jaren 90 tegen ongewenste intimiteiten op het werk,ligt ver achter ons.

Oma op 30-06-2017 02:37

Lynx: waarom gebeurt vervolging niet automatisch kun je je afvragen? Waarom moet een burgemeester eerst ophef maken om criminelen die de wet overtreden gestraft te krijgen?! Wat een discriminatie! Als een autochtoon zich zo schandalig en smerig zou gedragen en zedenfeiten/gewelddelicten zou plegen, dan hoeft geen burgemeester vervolging af te dwingen, dan wordt simpel de wét toegepast.

Je kan je afvragen wie dan hier eigenlijk de échte criminelen zijn: het OM? Dat fáált of weigert om wetsovertreders te vervolgen, enkel op basis van hun geloof/nationaliteit? Wat een schánde, wat een waanzin!

Nieuw Begin op 30-06-2017 07:22

Tjonge, deze daad karakteriseert toch wel heel goed de tijdgeest. In de politiek, in het dagelijks leven, ja zelfs in de geesteswetenschappen ( theologie ) is er nog veel te doen:

motorblokken lopen vast of verzorgen een aanrijding, zelfs een beeld van de Tien Geboden  ontkomt er niet aan:

http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/beeld-tien-geboden-binnen-dag-weer-vernield/ar-BBDqmOf?ocid=mailsignout

Hubo op 30-06-2017 13:14

@Maitreya

Uw Nickname is gekoppeld aan Share Nederland,maar spraakt u wel namens hen?

Hubo op 30-06-2017 13:45

Ik mis wat commentaartjes van me de laatste tijd en ik denk eigenlijk dat het komt doordat bij de schoonmaak de gegevens weer weggevallen zijn en ik de mededeling,dat het zo niet goed overkomt misloop doordat het scherm na het scrollen meteen omhoog rolt.Nu zag ik het toevallig doordat ik een tweetal berichtjes kort na elkaar verstuur.

Misschien is het ook wel een goed moment om er net als een aantal anderen al langer maar eens een pun achter te zetten,al zal ik de verhalen wel blijven volgen.Ik heb verder weinig inhoudelijk te melden.

We moeten maar afwachten waar het allemaal op uit loopt.

Ik vind het zelf heel moeilijk te beoordelen hoe schadelijk die opwarming en dat CO2 zijn.

En als de vulkaan in Yellowstone al tijdens het presidentschap van Trump uitbarst,wordt het gelijk weer een tijdje een stuk kouder ook naar alle waarschijnlijkheid.

Ik hoorde op de radio gisteren iemand op BNR betogen dat olivijn in het verleden overtollige uitstoot van CO2 kon opvangen en dat er mogelijkheden zouden zijn dat ook in het geval van de door menselijk handelen veroorzaakte uitstoot zo aan te pakken.

Misschien dat er al eerder op gewezen is,maar ik geef toch maar even de link naar het radioprogramma voor geïntersseerden.

https://www.bnr.nl/radio/roelof-hemmen/10325815/cyberaanvallen-en-formatiepunten

Ik kon het zogauw niet als los item isoleren.

Qromwel op 01-07-2017 08:11

Hubo op 30-06-2017 13:45: iInmiddels doet de term "klimaatbeheersing" opgang. Alsof de mens daartoe in staat is! Als CO2 uitstoot Het probleem is, laat dan het ganse mensdom ophouden met ademhalen. Het mensdom sterft dan, en met hem houden alle CO2 uitstotende activiteiten op. Belachelijk natuurlijk. Maar het bewerkstelligen van grote oorlogen en epidemieën vermindert het aantal "ademhalers" ook aanzienlijk.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl