Headlines


16-10-17

- 28 jarige ooggetuige meerdere schutters aanslag Las Vegas plotseling overleden
 


14-10-17

- Hongaarse premier waarschuwt Europa voor toekomstige christenvervolgingen
 


12-10-17

- 'Spanje dreigt Catalaanse leider impliciet met executie, stuurt duizenden troepen'
 


10-10-17

- Hackers kraken via SMS authenticatie simpel uw email en bitcoin
 


08-10-17

- Waarom de officiële mediaversie van aanslag Las Vegas louter nepnieuws is
 


 

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Even wat anders... (Praatcafé 102)

Reacties

Pagina<<<888990
Oma op 17-11-2017 15:04

@Rode Wouw: "@Oma : Met betrekking tot het verschil kraker/inbreker is het de taak van de wetgever om een misdrijf of overtreding goed te formuleren zodat de verschillende aspecten van het misdrijf duidelijk zijn. De opsporingsambtenaren moeten er mee kunnen werken en de rechters moet het goed kunnen toetsen."

Er Is geen verschil tussen een inbreker en een kraker, dat is nét het punt! De 'wetgever' heeft opzettelijk dat verschil gecreëerd om inbrekers/krakers te beschermen."Eenieder die zich ongeoorloofd toegang verschaft tot de eigendom van een ander is een inbreker," dat zegt de wet. Om die wet te omzeilen wordt inbreker dan maar 'kraker' genoemd...

En die wetgever is opzettelijk nalatig, intentioneel, door zo te formuleren dat er misbruik kan gemaakt worden door te ruime interpretatie, net als islam. Op die manier kan justitie willekeurig en naargelang afkomst, straffen (voor de burger, de autochtoon) of net vrijspreken . Voor islam is de bedoeling om altijd gelijk te krijgen, ongeacht of ze dan zelfs zichzelf tegenspreken, door de mand vallen door leugens of hun geloofwaardigheid helemaal verliezen.

"Met betrekking tot islam is het duidelijk dat personen onder invloed van islamsekteleer vreselijk kunnen ontsporen en veel leed aan hun medemensen kunnen bezorgen. Dat kunnen personen overigens ook doen onder invloed van andere leringen als het communisme, socialisme, nazi-leer, atheïsme en anarchisme."

Door naar anderen te wijzen, worden de beestachtigheden en het gruwelijke onmenselijk leed, veroorzaakt  door islam niet afgezwakt. Integendeel...op meerdere punten stemt islam zelfs overeen met de nazi-leer: oa het antisemitisme en uitroeien van het Joodse volk. Het uitroeien van ongelovigen door islam stemt overigens ook overeen met nazi's: die noemden het gewoon zuivering van al wie geen blauwe ogen en blonde haren had, voor islam is dat iedereen die geen moslim is. Identiek dus...en dan worden wij nazi's genoemd...tssss

Rode Wouw op 17-11-2017 22:30

@Oma op 17-11-2017 15:04

Bij kraker/inbreker gaat het u voor zover ik begrijp om de situatie in België. Daar weet ik niet veel van. Dan zult u iemand moeten vragen naar de betreffende wetsartikelen. Voor de situatie in Nederland is wetboek online nuttig en daar zijn met wat zoeken de betreffende artikelen te vinden.

Wanneer de wetgever een misdadige gedraging niet voldoende duidelijk of voldoende begrensd weet te formuleren zal dat gaan blijken in de rechtspraktijk. De wetgever zal dan opnieuw aan de slag moeten en de wet gaan herzien. Daarom is wetgeving een uitgebreid proces, waar echter toch nog fouten in kunnen worden gemaakt.

Wanneer u ontevreden bent over bepaalde wetgeving kan u proberen dat aan te kaarten bij de politiek. Of een goede onderzoeksjournalist kan er een onderzoek naar doen en vervolgens een artikel plaatsen of er een docu over maken.

Qromwel op 18-11-2017 18:39
Qromwel op 14-11-2017 20:43

In de hele wereld weet men al wat de inflatie over oktober was. Behalve in Nederland!!

En nu nog niet.

Qromwel op 20-11-2017 07:39

De Duitse kabinetsformatie is mislukt. In het vroege NOS journaal was te zien hoe Merkel een ons bekend gebaar maakte met vingers van beide handen tegen elkaar.

Qromwel op 21-11-2017 16:18

Rusland is hard bezig Turkije van het Westen los te weken. En Turkije verzet zich daar bepaald niet tegen.

Pagina<<<888990
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl