Headlines


- Politie Amsterdam doet niets als man met Palestijnse vlag Joodse restaurant vernieltActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Even wat anders... (Praatcafé 102)

Reacties

Pagina<<<899091
koloth op 09-01-2018 17:19

Bambi op 09-01-2018 01:05  Bambi idd. ik ben ook een racist geworden door ervaring, vroeger was ik niet zo.  Ze kunnen niet meekomen in het arbeidsproces komen capasiteit te kort en worden dan ontslagen, dan zeggen ze discriminatie je bent een racist.   90% kan niets.     Ja alles verandert en het wordt niet beter of leuker maar beroerder en duurder, 80% van de bevolking staat onder een soort hypnose en kan zelf niet meer denken. Ze kunnen alleen nog aangeleerde regels opvolgen welke volkomen belachelijk zijn, sterkte en houd moet koloth

 

Qromwel op 10-01-2018 11:34

Bambi op 09-01-2018 01:05: Volgens sommigen hier bestaan er geen rassen, alleen mensen. Voor hen kan er dan ook geen racisme bestaan. Blijft dan onduidelijk wat hun bezwaren waren.

Oma op 12-01-2018 14:54

Ooit gehoord over n.e.s.a.r.a? Saint Germain?

National Economic Security and Reformation Act 

Nationale Economische Veiligheids- en Hervormings Wet.

Dit wil ik jullie niet onthouden....

"N.E.S.A.R.A. is een Amerikaanse wet, die door President Clinton is ondertekend op 10 oktober 2000, vele malen door het Amerikaanse Congres is geratificeerd, maar tot op heden niet is afgekondigd. 

Wanneer deze wet van kracht wordt, zal dat grote economische en politieke gevolgen hebben, in de eerste plaats voor de Verenigde Staten van Amerika, maar vervolgens voor de hele wereld, inclusief Nederland. 

Sinds oktober 2000 worden voortdurende pogingen ondernomen om deze wet af te kondigen ( = in werking te stellen), omdat daardoor in één klap een einde kan worden gemaakt aan alle armoede, onrechtvaardigheid en oorlog op deze planeet.

Het klinkt ongelooflijk, maar het is waar: dát is namelijk de enorme impact van deze wet.

Omdat het uitvoeren van deze wet een wereldwijd effect zal hebben, vereist het een onnoemelijk aantal handelingen, handtekeningen en procedures, voordat deze wet officieel aangekondigd kan worden. 

Degenen in de banksystemen, overheden en militaire groepen, die terecht vrezen dat door de invoering van deze wet hun macht zal verschrompelen, hebben sindsdien geprobeerd de afkondiging van deze wet tegen te houden met alle middelen. "

Bron: https://nesara.nl/info/

Voorál interessant over 9/11, de afkondiging van Nesara was voorzien voor 11 september 2001 om 10 uur!!!! Zoals we weten begonnen de aanslagen 9/11 rond 9 uur......duidelijk dat de afkondiging moést gesaboteerd worden..

https://nesara.nl/info/de-nieuwe-wereldorde/911-en-de-mannen-van-het-pnac/

Lees vooral ook over de zwijgplicht...dat 95% van al het geld op deze wereld in handen is van 13 families, waaronder de Rockefellers en de Rotschilds en anderen, zoals de Bush-familie. 

"Dezen houden het meeste van hun geld vast, zodat het niet rouleert in de wereldeconomie. Zij vormen de macht achter de overheid (de Schaduwregering). Dit is een wereldwijd netwerk van zeer rijken, die onderling bepalen wie bijvoorbeeld president wordt van de V.S., die campanjes betalen voor hun uitverkoren gouverneurs etc.. 

Van dit geld wordt de wapenhandel in stand gehouden en oorlogen gefinancierd. Het betekent ook dat het geld wat nu in de economie rouleert, slechts 5 %!!!!! is van de hele wereld-geldvoorraad. 

De consequentie van NESARA is dat al dit geld vrijkomt en ten goede wordt gebracht aan de hele wereldbevolking. (zie welvaartsprogramma’s)."

Uiteraard verzet het rijke clubje zich hiertegen...

Engelstalige nesara website: https://web.archive.org/web/20031209145956/http://www.nesara.us:80/pages/history.html

Waarschuwing:

"Er is veel disinformatie over Nesara. Hierdoor komt Nesara in een kwaad daglicht te staan en denken veel mensen dat er niks van klopt. 

Bezoek Nesara.us, voor de juiste informatie over Nesara.

Nesara.com & Nesara.org zijn websites met disinformatie.

De www.quatloos.com website is een FBI/CIA DISinformation website aldus bevestigd door verschillende mensen met “intelligence agency connections”"

Ik heb mij trouwens nogal afgevraagd: er wordt willekeurig en zonder tegenwaarde in goud miljarden geld bijgedrukt dus waarom krijgt dan niet iedereen voldoende (nep)geld om menswaardig te leven? Geen honger of armoede meer, economie draait opnieuw, welvaart overal, geen ontevredenheid met oorlog als gevolg meer enz....de enige reden die ik kan bedenken is de machtscontrole over de massa door armoede als wapen te gebruiken. Dit kan gezien worden als de strijd tussen Goed en Kwaad.  Jullie meningen?
Bambi op 14-01-2018 17:55

Nieuwe hypersonische raket van Poetin is nachtmerrie voor westerse vliegdekschepen

www.hln.be/nieuws/buitenland/nieuwe-hypersonische-raket-van-poetin-is-nachtmerrie-voor-westerse-vliegdekschepen~a1de3335

Pagina<<<899091
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl