HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Even wat anders... (Praatcafé 102)

Reacties

Pagina<<<969798
Nieuw Begin op 14-08-2018 22:58

Het artikel van Leon de Winter vindt u hier:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2433339/afsluiten-van-gas-is-krankjorum

Dewevoga op 16-08-2018 14:59

 

@Nieuw Begin op 14-08-2018 22:57
Gratis energie? Gaat nooit gebeuren, de enige die er aan kan verdienen is de NL. roverheid die in staat is belasting kunnen heffen op niets. Wj hebben chronisch last van hun AHBD syndroom. In 1951 had de Argentijnse president Juan Peron al een primeur:
https://www.kernenergieinnederland.nl/node/576
In het boek Nazi International van JP. Farrell is dit project uitvoerig beschreven.
Nieuw Begin op 19-08-2018 17:58

Jaarlijkse hadj. Komende week gaan weer miljoenen moslims op hadj naar Mekka, naar de vlakte van Mina en de berg Ararat. Zoials elk kind weet staat in Mekka de kaaba, een vierkant gebouw dat volgens de islam door Adam is gebouwd bevattende een grote zwarte steen die nog uit het Paradijs komt. De moslims tollen 7 keer om die steen heen. Wie het kan betalen en gezond is wordt geacht minstens 1 keer in het leven dit wervelende  feest ( je draait immers om de steen heen) te vieren.

Als hier miljoenen moslims als bijen op de honing afkomen vraag ik mij af waar de linkse milieuaktivisten ( groen links etc etc)  blijven met hun demonstraties  tegen dit festijn want er komen miljoenen uit alle werelddelen op af, en u gelooft toch niet dat die allemaal per kameel reizen?

Nieuw Begin op 27-08-2018 08:20

Einde vaste telefoon in Frankrijk:

https://fd.nl/economie-politiek/1267166/vaste-telefoon-verdwijnt-na-140-jaar-uit-frankrijk?utm_source=nieuwsbrief&utm_campaign=fd-ochtendnieuwsbrief&utm_medium=email&utm_content=20180826&s_cid=671#

Rode Wouw op 29-08-2018 10:07

De samenleving anno 2018 levert, helaas ook in Nederland, barbaarse personen op die pedofiele moordenaar worden.

Er zit weinig anders op dan de doodstraf weer in te voeren in Nederland voor pedofiele moordenaars. Als afschrikking, als vergelding voor al het leed dat andere personene is aangedaan en ter voorkoming van recidive door de pedofiele moordenaar. Als de pedofiele moordenaar is opgehangen kan die niet nog een keer dergelijk leed aan medemensen aandoen.

Rode Wouw op 29-08-2018 10:21

Wat bezuinigen bij de NPO lijkt me een goed plan. Er kan best één NPO TV zender vervallen en twee NPO radiostations. Naar de NPO kan dan minder belastinggeld.

Ook niet meer een private hobby als betaald voetbal met belastinggeld betalen.

Tom Hendrix op 29-08-2018 15:45

@Rode Wouw: 10.21. uur. De socialistische NPO mag van mij helemaal verdwijnen, het liefst vandaag nog!

Oma op 01-09-2018 12:02

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/nederlandse-vlaggen-verbrand-groot-protest-en-met-dood-bedreigd-door-cartoonwedstrijd-maar-zondag-wandelt-geert-wilders-gewoon-door-antwerpen~a2e75211/

Er mag vooral niet uitlekken dat het eigenlijk totaal van de pot gerukt is dat een westerse 'kuffar' zich niet houdt aan islamitische regeltjes...foei, Geert Wilders, jij hoort immers, net als sossen, groenen en linkiewinkies te buigen voor de superieure islam en aan zelfverloochening (ook van je eigen Godsdienst!) te doen door je vrijwillig te onderwerpen aan de sharia regels zoals een minderwaardige dhimmi betaamt: jij mag geen afbeelding maken van mohammed, net als iedere moslim.

Als politicus beveiligd te moeten worden, om een wandelingetje te maken in een Vlaamse stad, het wésten, duizenden kilometers verwijderd van schuimbekkende, islamitische woestijnratten, tart elke verbeelding.

Alleen omdat pakistaanse en andere islam fascisten in de open riolen waar ze als ratten rondkruipen, nog menen de andergelovige aan de andere kant vd wereld te kunnen intimideren en dwingen tot onderwerping aan de regels van hún politieke ideologie die ze godsdienst noemen. Pakistan zou beter, als straatarm land, zorgen dat hun bevolking drinkbaar water, voedsel, riolering en een beschaving heeft ipv trachten de hele 'andersgelovige' wereld te onderwerpen aan hun  pseudo-religieuze, fascistische waanzin.

De geveinsde belediging over cartoons van de pedo-profeet is enkel verholen onderwerping aan islam voor elk mens waar ook ter wereld, ongeacht hun geloof.  Afpersing, intimidatie, doodsbedreigingen om het (katholieke ea, godsdienstvrijheid, weetjewél?) westen en de héle wereld te dwingen zich te onderwerpen aan sharia regels.

Geen énkele andersgelovige/niet-moslim is gebonden aan gelijk wélk sharia verbod, ook niet het sharia verbod om mohammed af te beelden!! Wij mogen wél alcohol nuttigen, wij mogen wél kiezen of, hóe en wanneer wij bidden, wij mogen wél mohammed afbeelden, wij moeten géén halal eten, wij moeten geen kopvod dragen, wij moeten géén schapen onverdoofd slachten, die sharia regels zijn níet van toepassing op óns!

Laten we dus massaal internet/sociale media overspoelen door cartoons van de islamitische, pedofiele, roofridder mohammed om moslims duidelijk te maken dat hún verbod en hún sharia níet gelden voor ándersgelovigen en dát zijn 5,5 miljárd ménsen!  Wij zullen ons níet onderwerpen aan sharia, nóóit!

Rode Wouw op 04-09-2018 10:30

@Tom Hendrix op 29-08-2018 15:45 : Nee, dat gaat me weer te ver. De NPO maakt ook wel nuttige programma's.

"Opsporing Verzocht" is een programma dat helpt de politie nog wat zaken op te lossen.

Verder zijn er wat kritische consumentenprogramma's die de consument helpen tegen slechte produkten van fabrieken of slechte diensten van bijvoorbeeld banken en verzekeraars. Ook oplichtingspraktijken komen aan bod.

En ook kromme dienstverlening van een overheidsinstelling kan aan bod komen.

Nieuw Begin op 05-09-2018 08:03

Over de UNRWA .....

Leon de Winter motiveert in de Telegraaf van 3 september ( en later) waarom Nederland ( lees Siegfried Kaag) niet zoals de VS pas heeft gedaan de steun aan het UNRWA zal stoppen:

.......Zij zal zich met hand en tand verzetten tegen de gedachte dat de klein- en achterkleinkinderen van de vluchtelingen uit 1948 geen vluchteling meer zijn. En daarmee houdt zij de status quo van de continue oorlog in leven.

Nieuw Begin op 05-09-2018 08:42

Deze vluchteling met baard kan in Zweden rustig doorgaan voor 14 jaar en zit zelfs in een klas met 'leeftijdgenoten':

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3422000/Just-old-think-migrant-children-Alarming-pictures-shed-light-growing-scandal-amid-asylum-crisis.html

Je kind zou maar un die klas zitten...et is wachten op de bomgordel...Merkel, Juncker en alle linkse malloten die Europa door hun waanzin dit aandoen...heeft u wel eens op youtube filmpjes gezien over de onmetelijke rijkdom van de geloofsbroeders in Dubai die hautain antwoordde op een vraag van een Britse journalist waarom zij ( Saoudi Arabie) Geen vluchtelingen ( lees palestijnen ) opnamen...'die willen we hier niet....

Oma op 06-09-2018 13:05

Enorme hetze in belziek over een Vláámse jongeren beweging die door de rode vrt erin geluisd werd om de pano reportage te maken waarbij de linkiewinkie mensen zelfs gingen snuiten in besloten groepen op sociale media om deze studentenbeweging maar te kunnen uitspuwen als racistisch, fascistisch, nazistisch, antisemitisch, vrouw-onvriendelijk...

Je kan het niet zo gek bedenken of ze sleurden elk -isme erbij en vervalsten vermoedelijk zelfs berichten om te kunnen misleiden/bewijzen hoe 'gevaarlijk' deze jongeren wel zijn, ze worden zelfs al op de korrel genomen door de commissie radicalisering in de vlaamse verradersregering...alsof Vlaamse jongeren die opkomen voor zelfbehoud en vlaamse eigenheid, terroristen zijn

Intussen werd gisteren bekend dat de terrorist abdeslam vermoedelijk de wetstraat/parlement/ambtswoning premier én de kerncentrale in Doel viseerde om aanslagen te plegen - maar dat is klein bier vergeleken met een groepje studenten die opkomt voor Vlaamse waarden, nietwaar?

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/salah-abdeslam-zocht-doelwit-in-belgie-foto-s-van-wetstraat-16-en-kerncentrale-doel-op-computer-gevonden~af355d26/

Het aloude liedje: linkse, zelfverloochenende verraders pogen elke Vlaming die het waagt op te komen voor eigen identiteit en cultuur in de verdomhoek te duwen van extreem rechts/fascisme/racisme/nazisme/antsemitisme

Er wordt door het parket een onderzoek geopend of er strafbare feiten werden gepleegd....

Enkel door de rode pano reportage makers: misleiding, laster, eerroof, schending van privacy, mogelijk vervalsing van materiaal met het oog op beschadigen van de reputatie van vlaamse jongerenbeweging om Vlamingen te kunnen beschuldigen van racisme, fascisme en de mond te kunnen snoeren.

Berichten in Besloten groepen op sociale media kunnen níet gebruikt worden als strafbare feiten van opruiing/racisme ed want ze waren niet openbaar maar vrije meningen in besloten groepen, áls ze al echt waren en niet opgezette, vervalste berichten.

Wat blijft er dan juridisch nog over? Nougaballen.

Schild en vrienden werd erin geluisd met valse voorwendselen om een reportage te maken om zo een politieke agenda te volgen om het verenigen van Vlamingen te kunnen verbieden als zijnde racistisch, fascistisch en staatsgevaarlijk want dat vormt een bedreiging voor hun politieke dictatuur...en dat is het einddoel, let maar eens op.

Hier zal een verbod tot verenigen op volgen en met uitzonderingen voor gepamperde migranten en criminelen zal het énkel gelden voor de Vlamingen.

En uiteraard laten de politieke verraders zich niet onbetuigd om 'geschokt' te reageren op het gevolg van wat zijzelf welbewust uitgelokt hebben door het bestelen van eigen bevolking voor de bepampering van moslimmigranten. De politiek oogst nu wat ze gezaaid hebben.

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/voorzitter-schild-vrienden-na-de-commotie-vrt-probeert-alles-wat-vlaamsgezind-is-te-framen-als-racistisch~a6174069/

Voor wanneer trouwens eens een pano reportage over wat overal in moskeeën en in besloten moslimgroepen op sociale media circuleert? Die beerput van racisme/fascisme/nazisme/antisemitische/terrorisme houden de politieke hoogverraders en zelfverloochenende rode leugenpers gedekt en ze weten wel waarom!

Oma op 09-09-2018 10:55
Experiment om protest van de bevolking door gewapende militairen in de kiem te smoren en dan ook toe te kunnen passen op elk europees land.
Lees het artikel.
Rode Wouw op 14-09-2018 14:23

Op XN is er regelmatig een artikel te vinden over de economie. Interessant artikel over een mogelijke volgende recessie is deze :

https://www.belegger.nl/Column/284004/JPMorgan-Dit-is-wat-de-volgende-financile-crisis-kan-veroorzaken.aspx

Schattingen zijn dat het een milde recessie zal zijn. Het is weer afwachten wat het gaat brengen. Ook centrale banken zien in dat ze niet onbeperkt geld kunnen scheppen.

Oma op 17-09-2018 15:57

Rode Wouw, geen kunst aan om een volgende crisis te voorspellen als je zélf deze crisis uitgekiend hebt en gaat uitlokken, uiteraard op de 'juiste' tijd.... Draghi hield met geld bijdrukken, uit níks geld maken dus, enkel de banken overeind maar maakte iedereen wijs dat het in de wereldeconomie gepompt werd...in wezen gingen deze hallucinante bedragen (uit lucht getoverd) via staatsobligaties, aandelen ed naar financiële instellingen, naar bedrijven, níet naar de mensen, níet naar de echte economie maar naar de redding van de banken, die gezamenlijk deze crisis veroorzaakten door rommelkredieten en goklust. (Tegenlicht: stilte voor de cra$h)

De terugbetalingen van de rente voor leningen met dit nepgeld kwam uiteraard op de rug van de europese bevolkingen terecht. Zo financierden de belastingbetalers door inleveringen allerhande en ten koste van hun koopkracht en economie nogmaals de redding/winst van de banken, immers: er werden al miljarden in bail-outs gestoken om het failliet van banken af te wenden, de geniepige diefstal door draghi en co was onbekend..

Intussen moest Griekenland staatseigendommen verkopen om het eu-eisenpakket af te lossen, oa: havens verkopen aan de chinezen, goud aan de canadezen etc....voor de georkestreerde ineenstorting van Griekenland door...goldman sachs, lehman brothers, jp morgan....dus dezelfde banken/misdadigers die nu komen waarschuwen voor de volgende crisis die zij weer zelf zullen uitlokken!

Het clubje elitairen is zo arrogant, gewetenloos, schaamteloos en menen onaantastbaar te zijn, dat ze hun smerige plannetje zelf publiekelijk als 'experten' aankondigen als 'waarschuwing' voor hun op handen zijnde georkestreerde, financiële crisis in 2020. Ook hopen ze tegen dan het cash geld gebannen te hebben, dan kunnen ze digitaal ook elke europese bankrekening plunderen want de schatkisten van de landen kunnen ze nu reeds ongestraft leegroven.

Pagina<<<969798
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl