Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Onderzoek: Door inenting juist meer kans op Mexicaanse griep
Onderzoek: Door inenting juist meer kans op Mexicaanse griep

 
 
Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek in Canada blijkt dat mensen die zich in 2009 hebben laten inenten tegen de jaarlijkse seizoensgriep -iets waar destijds sterk op werd aangedrongen omdat het extra bescherming zou bieden- juist een hogere kans hadden om de Mexicaanse griep te krijgen dan mensen die zich niet lieten inenten. De studie bevestigt wat sceptici al jaren beweren, namelijk dat veel inentingen niet of nauwelijks tegen ziekten beschermen en vanwege de toevoeging van zeer schadelijke hulpstoffen juist contraproductief werken.
Dr. Danuta Skowrosnki en haar collega's van het Canadese BC Centre for Disease Control constateerden een duidelijke verband tussen de griepvaccinatie in de winter van 2008 / 2009 en het aantal H1N1 (Mexicaanse Griep) gevallen. Tijdens hun onderzoek, dat op de International Conference on Antimicrobial Agents and Chemotherapy werd gepresenteerd, werden 32 fretten besmet het met H1N1 virus. De helft van de fretten was van tevoren ingeënt met de griepvaccinatie, de andere helft niet.
 
Wat bleek: de ingeënte fretten werden als eersten ziek en bleken bovendien veel ernstigere symptomen te krijgen. De niet ingeënte fretten werden bovendien hoogstwaarschijnlijk aangestoken door hun reeds ziek geworden ingeënte 'collega's'.
 
De studie van het wetenschappelijke team wordt ondersteund door vijf andere onderzoeken in de andere Canadese provincies, waar eveneens werd geconstateerd dat de jaarlijkse griepvaccinatie het risico op de Mexicaanse griep juist verhoogt.

Geconcludeerd kan worden dat de jaarlijkse griepvaccinatie niet alleen geen enkele bescherming biedt tegen de Mexicaanse griep, maar hier zelfs de oorzaak van kan zijn. Dit had bij een serieuze laboratoriumtest van het griepvaccin aan het licht moeten komen, waardoor het vermoeden bestaat dat zo'n standaardtest nooit is uitgevoerd. (1)
 
Schadelijke vaccins
In 2009 hebben we maandenlang uitgebreid bericht over het Mexicaanse griepschandaal. De Westerse landen sloegen voor enorme sommen geld tientallen miljoenen vaccins in voor een 'pandemie' die echter nooit kwam. Achteraf bleek de Mexicaanse griep wat het aantal slachtoffers betreft een naar verhouding juist erg milde griep te zijn geweest. Bovendien is uit diverse onafhankelijke onderzoeken gebleken dat de vaccins tegen de Mexicaanse griep een aantal zeer schadelijke stoffen bevatten die op de middellange en lange termijn zware en permanente schade aan de gezondheid kunnen aanrichten.


Xander
 
(1) KOPP
 
Zie ook o.a.:
 
2010:
 
2009:
 
(Voor veel meer artikelen over de Mexicaanse griep (maart-oktober 2009): zie rubriek NWO)

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl