HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

'Orkaan Isaac opnieuw gevolg van anti-Israël besluiten leiders VS'
'Orkaan Isaac opnieuw gevolg van anti-Israël besluiten leiders VS'

 
De Republikeinse Conventie in Tampa werd voor de zekerheid onderbroken vanwege de komst van Isaac. In Florida richtte de orkaan nauwelijks schade aan, maar dat zou de komende dagen in Louisiana en Texas heel anders kunnen zijn.
 
Volgens Bijbelprofetie expert William Koenig -auteur van: 'Oog in oog: De gevolgen van het verdelen van Israël'- zou de orkaan Isaac opnieuw een direct gevolg kunnen zijn van negatieve besluiten van de Amerikaanse politiek ten aanzien van Israël. Vorige week dinsdag nam een comité op de Republikeinse Conventie de 'twee-staten oplossing' aan. Nog op dezelfde dag vormde zich de orkaan Isaac, waardoor de Conventie later tijdelijk moest worden stopgezet. Koenig ziet eveneens verband met drie recente pro-Palestijnse besluiten van president Obama. Voor het geval u denkt: 'wat een onzin' - de onafhankelijke website 'Truth or Fiction' erkent dat er in minstens 10 gevallen een opmerkelijk verband is tussen negatieve besluiten over Israël en onmiddellijke rampen in de VS.
Het is de tweede opeenvolgende Republikeinse Conventie die moet worden onderbroken door een orkaan, en de derde op rij die mede in het nieuws kwam vanwege een wervelstorm. In 2004 en 2008 zette voormalig president Bush Israël onder grote druk om opnieuw concessies te doen aan de Palestijnen. Dit jaar nam het Republikeinse Platform Comité het besluit om de 'twee-staten oplossing', waarmee het hart van Israël -Judea en Samaria- worden weggegeven aan de Palestijnen, als officieel standpunt te accepteren.
 
Isaac op 7e verjaardag Katrina
Koenig ziet ook een bijzondere betekenis in het feit dat Isaac -de naam van Abrahams zoon en de vader van Jacob (=Israël)- op koers ligt om de stad New Orleans op de zevende 'verjaardag' van de verwoestende orkaan Katrina te raken. Volgens Jeff Master van Weather Underground is Isaac zeer vergelijkbaar met orkaan Ike, mede omdat de wervelstorm vrijwel dezelfde koers volgt. Orkaan Ike richtte in 2008 voor $ 37 miljard schade aan in de miljoenenstad Houston en in Galveston, waarmee het de op één na kostbaarste storm in de geschiedenis werd.

Katrina na terugtrekking Gaza
Katrina staat op nummer één. De dodelijkste en kostbaarste orkaan raakte op 29 augustus 2005 de kust van Louisiana, pal nadat president George W. Bush eiste dat Israël zich zou terugtrekken uit de Gazastrook. Koenig beschrijft in zijn boek hoe 9 van de 10 kostbaarste gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis -waarvan 6 van de 7 zwaarste orkanen en 3 van de 4 ergste tornadoseries- direct volgden op dramatische besluiten en/of eisen van de VS dat Israël omvangrijke delen van zijn kleine grondgebied opgeeft om 'vrede' te sluiten met zijn buren.

De Genesis profetie
Zowel Israëlische rabbi's, Amerikaanse senatoren, Messiaanse joden als christelijke leiders geloven dat dit verband geen toeval kan zijn, maar helemaal teruggaat naar het eerste Bijbelboek Genesis (12:3) waarin God belooft dat hij diegenen die Israël zegenen zal zegenen, en degenen die Israël vervloeken zal vervloeken. Velen denken dat deze profetie de oorzaak is van de val van alle wereldrijken in de geschiedenis, terwijl Israël als volk nooit is verdwenen en inmiddels 64 jaar zijn eigen land -dat God volgens de Bijbel als een 'eeuwig erfdeel' aan de Joden gaf- weer terug heeft gekregen, waarmee vele tientallen profetieën uit het Oude Testament in vervulling zijn gegaan.
 
Obama tegen Palestijnen: wacht tot na verkiezingen
Naast de Republikeinse Conventie ziet Koenig eveneens een verband met drie recente besluiten van president Obama. Enkele dagen geleden vroeg Obama de Palestijnse leiders om hun pogingen om erkenning te krijgen voor hun eigen staat uit te stellen tot na de presidentsverkiezingen op 6 november. Al eerder suggereerde Obama dat hij na zijn herverkiezing alles in het werk zal stellen om de Palestijnen ten koste van Israël hun eigen staat te geven.

Tevens gaf de regering Obama vorige week te kennen dat het nog steeds een diplomatieke oplossing ziet voor het kernwapenprogramma van Iran. In Israël wordt al 5 jaar een preventieve militaire aanval op de Iraanse nucleaire installaties overwogen. Obama zet de Joodse staat echter onder grote druk om dit in ieder geval niet vóór de verkiezingen te doen, omdat hij vreest dat dit zijn Republikeinse tegenstrever Mitt Romney in de kaart zal spelen.
 
Ten derde weigerde de campagne van Obama zich te distantiëren van de oproep van de radicaal linkse vrouwelijke rabbi Lynn Gottlieb, die heeft opgeroepen tot een boycot van Israëlische producten, gedineerd heeft met de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad en de eerste Amerikaanse rabbi was die op bezoek ging in Teheran. Gottlieb maakt deel uit van de 613 leden tellende steungroep 'Rabbi's for Obama'.

Minstens 10 onafhankelijk vastgestelde verbanden
De bekende onafhankelijke website Truth or Fiction onderzoekt (internet)geruchten en complottheorieën op hun waarheid. De conclusie van de site is dat het directe verband tussen negatieve Amerikaanse besluiten over Israël en rampen of dramatische gebeurtenissen in de VS in ten minste 10 gevallen (uit de jaren '90) 'WAAR!' is:
 
1. 30 oktober 1991: De 'Perfecte Storm' Andrew na de 'land voor vrede' conferentie in Madrid.
2. 23 augustus 1992: Orkaan Andrew tijdens het vervolg op 'Madrid'. $ 30 miljard schade, 180.000 bewoners van Florida verliezen hun huis.
3. 16 januari 1994: President Clinton en de Syrische president Assad willen dat Israël de Golanhoogte opgeeft. Binnen 24 uur treft een krachtige 6.9 aardbeving Californië, de tot dan toe op één na meest verwoestende natuurramp die het land ooit trof.
4. 21 januari 1998: Clinton weigert met de in de VS op bezoek zijnde premier Netanyahu te lunchen. Op dezelfde dag breekt het Monica Lewinksy schandaal uit, waardoor Clinton zwaar in het nauw wordt gebracht.
5. 28 september 1998: Terwijl de Palestijnse aartsterrorist Yasser Arafat de VN toespreekt en zegt dat er in 1999 een onafhankelijke Palestijnse staat komt, beukt orkaan George in op de Golfkust. Precies als Arafat de VS verlaat gaat de storm liggen.
6. 15-22 oktober 1998: Netanyahu en Arafat praten in de VS over het overdragen van 13% van Yesha (Judea en Samaria) aan de Palestijnen. Tijdens deze gespreksronde wordt een kwart van Texas getroffen door zware overstromingen en tornado's.
7. 30 november 1998: Op dezelfde dag dat Arafat in Amerika een paar miljard van de VS en Europa krijgt voor zijn eigen staat, stort de Dow Jones beursindex in. In slechts enkele dagen tijd raken de beurzen in Amerika en Europa honderden miljarden dollars kwijt.
8. 12 december 1998: Als Clinton in de Palestijnse gebieden aankomt voor het 'land voor vrede' proces wordt hij in eigen land door het Congres op 4 punten -waaronder meineed, belemmering rechtsgang en wangedrag- in staat van beschuldiging gesteld.
9. 3 mei 1999: Precies op de dag dat Arafat zijn eigen staat wil uitroepen wordt de VS getroffen door de krachtigste tornado's ooit, met de snelste windsnelheden ooit op Aarde gemeten: 500 km/uur. Daarom vraagt Clinton aan Arafat de onafhankelijkheidsverklaring uit te stellen.
10. 11 oktober 1999: Joodse inwoners op de Westbank worden op aandringen van Amerika uit hun huizen gezet. In dezelfde week noteert de Dow Jones het zwaarste verlies in 10 jaar, wordt de staat North Carolina getroffen door een orkaan en het zuidwesten van de VS door de op 4 na krachtigste aardbeving van de 20e eeuw.

Olieramp Golf van Mexico 2010
Recenter is er nog een zeer frappant voorbeeld: de enorme olieramp in 2010 in de Golf van Mexico. Op 19 april van dat jaar vierde Israël zijn 62e onafhankelijkheid. Precies op die dag liet de regering Obama weten dat het voortaan niet meer automatisch Israël zou steunen in de VN. Eén dag later ontplofte het Deepwater Horizon boorplatform, met gevolgen die zo ernstig waren dat deze anno 2012 nog steeds niet zijn hersteld.
 
Isaac grootste bedreiging sinds 2008
Oliemaatschappijen evacueren inmiddels hun personeel van de platforms in de Golf van Mexico, waar 23% van de Amerikaanse olie vandaan komt. Isaac zou wel eens de grootste bedreiging sinds 2008 kunnen worden, toen de orkanen Gustav en Ike de olie- en gasproductie in de Golf maandenlang vrijwel stil hadden gelegd. Ook zouden de raffinaderijen aan de kust van Mississippi tot aan zuidelijk Texas, die 40% van de Amerikaanse brandstof produceren, kunnen worden getroffen.  (1)


Xander
 
 
Zie ook o.a.:
 
2010:
24-04: Obama, Israël en de zegen/vloek belofte uit Genesis  

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl