HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

'Obama zal financiële crash in oktober gebruiken om verkiezingen te annuleren'
'Obama zal financiële crash in oktober gebruiken om verkiezingen te annuleren'
Geruchten over false flag aanslagen en/of in scène gezette moordaanslag op Obama - Miljardairs wedden met enorme bedragen tegen de eurozone

 
's Werelds bekendste alternatieve internetsite Infowars riep zijn lezers onlangs op om de beste anti-Obama poster te ontwerpen. Dit was één van de vele inzendingen waarop Obama met Hitler werd vergeleken.
 
Geruchten zijn er al veel langer, maar het aantal commentators, presentators en analisten dat verwacht dat de Verenigde Staten op de rand staan van een geplande enorme crisis die door president Obama gebruikt zal worden om de verkiezingen uit te stellen of zelfs compleet te annuleren is inmiddels zo groot geworden, dat niet langer kan worden uitgesloten dat het deze keer om meer gaat dan enkel sensationele complottheorieën.
De conservatieve radiopresentator John Moore zei eergisteren betrouwbare informatie van het Northeast Intelligence Network (NIN) te hebben gekregen dat er in de derde week van oktober een financiële crash gepland staat (1). Obama zal de instorting aangrijpen om martial-law (de staat van beleg) af te kondigen en de verkiezingen op 6 november te annuleren. De sociale onrust die ontstaat nadat de banken worden gesloten (bank holiday) zal worden beteugeld door voor het eerst militairen in te zetten op Amerikaanse bodem.

Russische en Chinese troepen
Volgens Moore zullen dit voornamelijk Russische en Chinese troepen zijn die onder VN vlag zullen opereren. Deze troepen zouden nu al onder het mom van 'oefeningen' in Amerika zijn. Niet bij nader genoemde officials van het ministerie van Homeland Security (DHS) zouden dit tegenover het NIN hebben bevestigd. Wat er precies in scene wordt gezet is onbekend, maar dat de verkiezingen door Obama zullen worden geschrapt zou volgens hen inmiddels zeker zijn. 'Het gaat heet worden,' aldus de bron binnen het DHS. (2)
 
Volgens het leerboek van marxist Saul Alinsky
Behalve een false flag aanslag of een serie aanslagen in de VS, die door de regering Obama mogelijk zullen worden afgewenteld op blanke 'christelijke fundamentalisten', zou er ook een moordaanslag op de president zelf in scène kunnen worden gezet. Obama maakt al sinds zijn aantreden driftig gebruik van de tactieken van één van zijn vroege voorbeelden, de radicaal linkse, marxistische activist, auteur en satansvereerder Saul Alinsky. Eén van deze in zijn boek 'Regels voor Radicalen' beschreven tactieken is de tegenstander voortdurend zwart en belachelijk maken, zodat de samenleving mede hierdoor polariseert en tegen elkaar wordt opgezet.
 
Obama als slachtoffer van blanke racistische haat
'Ze hebben een aantal verschillende plannen en scenario's ontwikkeld,' aldus de DHS bron. 'Het doel is om Obama als een slachtoffer van racistische haat van blanke vuurwapenbezitters af te schilderen, degenen die zo bezorgd zijn over de Grondwet. Ze willen deze critici het zwijgen opleggen en 'bewijzen' dat bepaalde presentators (o.a. Glenn Beck) haat zaaien en de recente schietpartijen hebben veroorzaakt. Dat is de kern van dit verraderlijke plan.' Als de komende 2 maanden duidelijk wordt dat Obama het niet gaat redden tegen Romney, dan zou dit plan in werking worden gesteld.
 
'Progressieve' activisten
Canada Free Press merkt op dat Occupy Wall Street een door Obama gecontroleerde beweging is om het vrije kapitalistische marktdenken in Amerika te ondermijnen. Een mogelijk scenario in oktober omvat 'progressieve' activisten die zullen proberen grote Amerikaanse steden zoals New York en Washington DC lam te leggen met onder andere bestormingen van de huizen van rijke(re) inwoners. Zodra het compleet uit de hand loopt zal Obama op ieder TV kanaal verschijnen en uitleggen dat hij om de openbare orde te herstellen geen andere keus heeft dan de verkiezingen op te schorten (3).
 
Topfiguren verwachten crash
John Moore is één van de velen die denkt dat de crisis begint met een geplande crash op de financiële markten. Dit scenario kan onmogelijk een complottheorie worden genoemd als gekeken wordt naar de bronnen die reeds hebben gewaarschuwd dat deze ineenstorting er inderdaad aankomt:
 
* 'We gaan recht op een financiële vleesvermaler af.' (Megabank JP Morgan)
* 'We staan op het punt de financiële afgrond in te storten.' (FED topman Ben Bernanke)
* 'We staan voor een enorme financiële instorting zoals we nog nooit eerder hebben meegemaakt.' (Steven Rattner, voormalig financieel adviseur van Obama) (4)
* Miljardair George Soros heeft sinds eind juni al zijn aandelen van grote financiële instellingen -inclusief Citigroup, JP Morgan en Goldman Sachs- verkocht en de opbrengsten in goud geïnvesteerd. (5)
* In een interview met Newsweek zei hij een 'extreem moeilijke tijd' te verwachten die 'op veel punten te vergelijken is met de Grote Depressie uit de jaren '30', waardoor de ontwikkelde Westerse wereld forse klappen zal krijgen. 'Rellen in de straten van Amerikaanse steden zijn onvermijdelijk.' (6)
* Meer dan 600 hoge bankmanagers hebben het afgelopen jaar ontslag genomen. Insider selling (banktopmannen die hun eigen aandelen verkopen) heeft het hoogste niveau in bijna 10 jaar bereikt.
* Hedge Fund Manager en miljardair John Paulson speculeert tegen de euro en investeert in goud. Jacob Rothschild, van de beruchte bankfamilie, speculeert met 200 miljoen dollar dat de euro zal instorten. (7)
 
Overheid slaat massaal munitie in
En dan zijn er nog de vele berichten over massale munitie aankopen door Amerikaanse overheidsinstellingen. Het DHS bestelde -naast een grote hoeveelheid hoog explosieve stoffen- maar liefst 63 miljoen patronen met .40 hollow point kogels, die eigenlijk verboden zijn omdat ze enorme schade aanrichten in het menselijke lichaam. De Sociale Dienst (!) heeft een verzoek ingediend voor 174.000 hollow point kogels en zelfs de Oceanografische en Atmosferische Dienst (NOAA) wil 16.000 van deze kogels hebben. (8)

Nazi tactieken
In wat angstvallig veel weg heeft van de tactieken die de Nazi's gebruikten roept het DHS burgers op iedereen die zich 'verdacht' en patriottistisch gedraagt aan te geven bij de autoriteiten. Tevens worden agenten en soldaten in overheidsdienst (het leger, FBI, CIA, etc.) die met de Grondwet in de hand openlijk het beleid van Obama bekritiseren op last van het Witte Huis psychisch ziek verklaard en als zodanig gedwongen behandeld en buitenspel gezet.
 
Niet óf, maar wanneer
Het lijkt er dus sterk op dat de regering Obama inderdaad iets van plan is dat het hele land, en daardoor mogelijk zelfs de hele wereld, definitief op zijn kop zal zetten. Wat er precies gaat gebeuren is weliswaar nog niet duidelijk, maar veel tekenen wijzen erop dat het deze keer niet om enkel complottheorieën gaat en er nog deze herfst een ongekend hevige crisis -of deze nu ontstaat door false flag aanslagen, een moordaanslag op Obama, een instorting van de eurozone, een Israëlische aanval op Iran of een combinatie van deze zaken- zal losbarsten, met blijvende en ingrijpende gevolgen voor ons allemaal.
 

Xander

(1) YouTube ('The Liberty Man' John Moore)
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl