Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Remote viewers: Alles verwoestende 'killshot' zonnevlam nabij
Remote viewers: Alles verwoestende 'killshot' zonnevlam nabij

 
Remote viewers zeggen het einde van de huidige wereld door een alles vernietigende serie zonnevlammen te hebben 'gezien'.
 
Ze voorzagen vele jaren van tevoren zware aardbevingen, mislukte oogsten door een nieuw soort schimmel, het uitbreken van de wereldwijde economische crisis, de sterk stijgende goudprijs, dat Noord Korea een kernwapenstaat zou worden en zelfs de Fukushima kernramp in Japan. Remote viewers werden door het Amerikaanse leger getraind om in de toekomst te kunnen 'kijken' en bleken verbazingwekkend vaak en nauwkeurig gelijk te krijgen. Wat ze echter ook zagen was ronduit huiveringwekkend: de wereld zoals wij die kennen zal volgens hen op hoogstwaarschijnlijk korte termijn vrijwel compleet worden verwoest door een extreem krachtige zonnevlam, ook wel het 'killshot', het dodelijke schot genoemd.
De afgelopen jaren werkten meer dan 100 overheden van de wereld op een Noors eiland aan de bouw van de 'Doomsday Vault'. In deze zwaar beveiligde ondergrondse installatie zijn alle belangrijke zaden, vruchten en gewassen voor toekomstige generaties opgeslagen. Ook in Australië, Rusland en Europa zouden op diverse locaties ondergrondse complexen zijn gebouwd die bedoeld zijn om de elite van deze wereld een aanstaande catastrofale ramp te laten overleven.
 
Buitenzintuiglijke waarneming
In de jaren '70 startten de Amerikaanse CIA en het leger een geheim programma waarbij de beste wetenschappers onderzoek gingen doen naar 'E.S.P.', oftewel buitenzintuiglijke waarnemingen, met de bedoeling deze te gaan gebruiken als een nieuwe spionagetechniek. Aan het hoofd van het trainingsprogramma stond majoor Ed Dames, die drie medailles ontving voor wat hij met het remote viewing team heeft bereikt en in een speciale documentaire uitgebreid verslag doet van het programma en waar dit in de loop der jaren toe heeft geleid.
 
Na jaren onderzoek, dat miljoenen dollars kostte, ontdekten de wetenschappers hoe het menselijk brein informatie in het onderbewuste verwerkt en opslaat. Het geheime team remote viewers kreeg vanaf dat moment echte spionage opdrachten. Eén van de eerste zaken die ze onderzochten was een door een satelliet waargenomen geheimzinnige flits voor de kust van Zuid Afrika. Niemand wist wat er gaande was, maar het remote viewing team kwam er niet alleen achter wat er precies was gebeurd, maar ook wie de flits had veroorzaakt. Volgens Dames is deze informatie nog steeds gedeeltelijk geheim en mag hij er verder niets over zeggen.
 
Zon oorzaak van wereldwijde catastrofe
Toen het remote viewing team steeds vaker succes boekte begonnen de ontwikkelaars en wetenschappers zich af te vragen of de techniek mogelijk ook gebruikt zou kunnen worden om 'over de tijdshorizon' te kijken. Met andere woorden: in de toekomst. Al snel 'zagen' alle viewers een zeer grote, dramatische gebeurtenis die door majoor Dames aanvankelijk werd uitgelegd als een toekomstige nucleaire oorlog. Na verloop van tijd concludeerde het team dat de oorzaak van de wereldwijde catastrofe niet kernwapens, maar onze eigen zon zal zijn.

De viewers zagen een serie zonnevlammen die steeds sterker zullen worden en uiteindelijk alle communicatie- en elektriciteitssystemen permanent zullen vernietigen. De aarde zelf zal geteisterd worden door ongekende aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Miljarden mensen zullen omkomen en slechts heel weinigen zullen de ramp overleven. De grote vraag was natuurlijk wanneer dit precies zal gaan gebeuren, aangezien remote viewers wel toekomstige gebeurtenissen kunnen waarnemen, maar niet kunnen zeggen of deze over 5 jaar, 50 jaar of 500 jaar zullen plaatsvinden.

In de jaren '90 werd het geheime programma 'gelekt' naar het grote publiek, waardoor de CIA en het leger zich gedwongen zagen het bestaan ervan te erkennen. Dames nam ontslag en begon zijn eigen remote viewing organisatie omdat hij wilde bewijzen dat de onder zware kritiek staande methode wel degelijk werkte, en vooral om te zorgen dat de wereld zich zou gaan voorbereiden op de gruwelijke 'killshot' gebeurtenis.
 
Drie uitgekomen voorspellingen
In een interview met het Amerikaanse radiostation Coast To Coast voorspelde Dames in oktober 2003 dat de zon eerst een 'schot voor de boeg zou geven' door een ongekend sterke zonnevlam te produceren die de Aarde zou waarschuwen voor wat er komen gaat. Twee weken na het interview (op 4 november) gebeurde precies wat hij voorspelde: er ontstond een zonnevlam die zó krachtig was (X-35 tot X-50) dat deze volkomen buiten alle bestaande classificaties viel. Gelukkig miste de uitbarsting de Aarde, maar was het slechts 3 maanden later gebeurd dan was de 'killshot' gebeurtenis inmiddels verleden tijd geweest.
 
De tweede gebeurtenis die Dames op de radio voorspelde was de komst van een nieuwe schimmel die zich vanuit Afrika over de hele wereld zou verspreiden en complete oogsten zou verwoesten. Deze voorspelling kwam in 2007 exact uit en veroorzaakte in de jaren daarna grote voedseltekorten en in veel delen van de wereld sterk stijgende voedselprijzen.

Dames was geschokt door een derde gebeurtenis die aan 'killshot' vooraf zou gaan. De remote viewers 'zagen' een grote aardbeving in Japan, waardoor er een ramp met een kerncentrale zou gebeuren die minstens zo groot zou zijn als de Chernobyl ramp in 1986. Dames waarschuwde de Japanners, maar deze weigerden hem serieus te nemen. Tot in 2011 ook deze voorspelling waarheid werd. Dames had zelfs gelijk met zijn voorspelling dat de hoofdstad Tokyo nauwelijks getroffen zou worden door de 8.9 zware aardbeving (in de documentaire zijn delen uit het originele radio interview waarin Dames deze voorspellingen doet te beluisteren).
 
Noord Korea zal kernbom gebruiken
Hoewel het remote team dus nog steeds niet kan zeggen wanneer killshot precies gaat plaatsvinden, kan uit de hieraan voorafgaande en voor een groot deel reeds plaatsgevonden voorspelde gebeurtenissen worden afgeleid dat het niet ver meer in de toekomst ligt. Dit gold onder andere voor de 'schot voor de boeg' zonnevlam in 2003, de verwoestende schimmel en de ramp in Japan in 2011. Eén van de laatste zaken die de remote viewers vlak vóór killshot waarnemen is een oorlog die zal beginnen met de ontploffing van een Noord Koreaanse kernbom.
 
Toen Dames dit jaren geleden op de radio voorspelde werd hij door velen belachelijk gemaakt omdat vrijwel niemand geloofde dat het straatarme Noord Korea aan nucleaire wapens werkte. Totdat het communistische regime de hele wereld verraste met een ondergrondse kernproef. Plotseling herinnerden mensen zich Dames voorspelling, waardoor ze ongerust begonnen te worden dat mogelijk ook zijn andere voorspellingen waarheid zullen worden. Inmiddels hebben remote viewers gezien dat Noord Korea speciaal tegen de Amerikaanse marine atoommijnen heeft ontwikkeld.
 
Mensen zien gebeurtenis in de lucht
De Noord Koreaanse kernexplosie zal een enorme historische gebeurtenis zijn, zegt Dames. Hét teken dat killshot gaat beginnen is echter een Space Shuttle-achtig ruimteschip -mogelijk de Amerikaanse X-37 of een ander toestel waar commerciële partijen op dit moment testen mee uitvoeren- dat door een meteorietenregen gedwongen wordt om naar de Aarde terug te keren of hierdoor zal neerstorten.
 
Alle remote viewers -inclusief Dames zelf- 'zagen' meerdere malen dat alle soldaten die op dat moment in vele oorlogen zullen vechten tegelijkertijd omhoog zullen kijken, omdat ze iets onvoorstelbaars in de lucht zullen zien. Dat zal hen doen besluiten te stoppen met vechten en terug te keren naar huis, omdat ze beseffen dat er iets enorms staat te gebeuren en ze de resterende tijd bij hun gezinnen en geliefden willen zijn.
 
Maatschappij stort in / Röntgenstralen
Dan volgt al snel het 'killshot'. In zeer korte tijd zullen alle communicatiesatellieten en de meeste elektriciteitsnetwerken worden verwoest. Het zal maanden en zelfs jaren duren voordat er zelfs maar met herstel kan worden begonnen. De van elektriciteit afhankelijke maatschappij -geen brandstof, geen water, geen voedsel, etc.- zal dus volledig in elkaar storten.

De hevige zonnevlammen zullen ook de kern van de Aarde in beroering brengen, met enorme aardbevingen en vulkaanuitbarstingen als gevolg. Mede vanwege de zeer krachtige stormen die zullen ontstaan zal het daglicht voor een deel worden verduisterd, wat grote gevolgen zal hebben voor de gewassen en daarmee de oogsten. Daar komt de dan extreem krachtig geworden röntgenstraling van de zon nog eens bij, en niemand weet precies wat dat zal veroorzaken.

Vooral noordelijk halfrond getroffen
Is er geen enkele veilige plek op Aarde? Dat is erg onzeker, maar de remote viewers hebben gezien dat er in Zuid Amerika geen bunkercomplexen zijn gebouwd. Op heel het zuidelijk halfrond bestaan zelfs maar een handjevol van dergelijke vluchtoorden. Bijna álle ondergrondse bunkers zijn op het noordelijk halfrond gebouwd, vooral in noordelijk en centraal Europa, onder andere in Polen, Oostenrijk en Rusland. Deze complexen zijn echter klein en bevinden zich op relatief grote afstand van grote bevolkingscentra, waardoor duidelijk is dat deze slechts voor een beperkt aantal mensen zijn bedoeld.
 
De killshot zonnevlam zal dus vooral het noordelijk halfrond treffen. Voor het leeuwendeel van de mensen die nooit tijdig bij een bunker kunnen komen -vooropgesteld dat ze erachter komen wáár deze zich bevinden- is het van kritiek belang te beschikken over een voorraad drinkwater en voedsel, omdat hier wereldwijd een groot tekort aan zal zijn. Daarnaast moeten mensen met elkaar gaan samenwerken, omdat je het alleen onmogelijk kunt overleven.

Einde der tijden
Dames vindt de duistere toekomst die de wereld tegemoet gaat zelf ook angstwekkend, maar hij kan het gezien de vele uitgekomen voorspellingen niet negeren. 'Soms wil ik het zelf ook allemaal ontkennen en ervoor kiezen niet te geloven dat wat wij zien ook echt zal gaan gebeuren. Maar ik zal wel moeten, ik heb geen keus... Ik begrijp de sceptici overigens wel. Als iemand anders mij dit zou vertellen zou ik hem ook niet geloven. Hoe zou ik dat kunnen? Dit is zó rampzalig, daar wil je dus niet eens aan dénken.'

'Op veel plaatsen in de wereld is het nu al ellendig genoeg. Wie wil dus horen dat het einde der tijden eraan komt? Dat we door de zon geroosterd zullen worden?' Overigens onderstreept hij dat killshot niet het 'einde van de wereld' zal zijn, maar dat de huidige wereld zoals we die kennen zal worden vernietigd. Sommige mensen zullen het echter overleven en op den duur een nieuwe samenleving opbouwen. Wel raadt hij iedereen aan om snel voorbereidingen te treffen, omdat het killshot moment gezien alle ontwikkelingen in de wereld snel dichterbij lijkt te komen.
 
 
Xander
 
(1) YouTube (deel 1 / deel 2 / deel 3)
  

Reacties

Willie op 25-09-2015 22:54

De filmpjes zijn weggehaald

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl