Headlines- Moslim verkrachtingsbende gooide Britse kinderseksslavinnen in vleesvermaler
 


20-05-17

-  In sommige wijken Parijs is 100% jonge vrouwen aangerand door migranten
 


19-05-17

- Dorp bij Wenen weigert migranten na groepsverkrachting 15 jarig meisje
 


18-05-17

-  EU sponsort deze propaganda video die moslims oproept naar Europa te komen
 


17-05-17

- Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
 


16-05-17

-  Rusland: 'Absolute onzin' dat Trump geheime Israëlische info naar ons gelekt heeft

- 'Amerikanen verantwoordelijk voor verspreiding WannaCry gijzelvirus'
 


15-05-17

-  Facebook begonnen met blokkeren kritische berichten over islam
 


14-05-17

- EU wil dit jaar grenzen openen voor nog eens 10 miljoen immigranten
 


13-05-17

-  'Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt'
 


12-05-17

- Top psychiater: Macron is gevaarlijkse psychopaat die Frankrijk zal ruïneren
 


11-05-17

-  Massale stroomstoringen en tientallen doden bij 40% duurzame energie in Australië
 


10-05-17

- Macron wil eurozone regering en Franse schulden afschuiven op Duitsland en Nederland
 


09-05-17

-  Erdogan dreigt Israël opnieuw met moslim invasie van Jeruzalem
 


08-05-17

- Gelekte emails: Macron betrokken bij wapens voor ISIS, drugs en belastingontduiking
 


07-05-17

-  'Macrons partij grotendeels geïnfiltreerd door Moslim Broederschap'

- Paniek in VS over nieuwe drug die dodelijk kan zijn bij aanraking met de huid
 


06-05-17

-  'Duizenden wapens onderschept voor nieuwe Balkanoorlog tegen Servië'
 


05-05-17

- Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen
 


04-05-17

-  'Zwarte leiders Zuid Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien'
 


03-05-17

- Nederlandse ex-bankier: Elite nodigde mij uit voor satanische kinderoffers
 


02-05-17

-  Nieuw handvest Hamas streeft exact hetzelfde doel na: de vernietiging van Israël
 


01-05-17

- Welt journalist: Beleid Angela Merkel is late wraak DDR op West Duitsland
 


30-04-17

Boek van priester-theoloog: 'Helft van alle katholieke geestelijken is homo'
 


28-04-17

- Israël waarschuwt Rusland en Iran met bommen op luchthaven Damascus
 


26-04-17

- Minstens 5 EU-landen kiezen Saudi Arabië in VN Vrouwenrechten Commissie
 


24-04-17

- Fransen stemmen over toekomst van Europese Unie
 


22-04-17

- Operatie Gotham Shield: Nieuwe geruchten over nucleaire false-flag aanslag VS
 


20-04-17

- Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen
 


18-04-17

- Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof
 


16-04-17
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

'2012 wordt het jaar van de komst van de laatste paus: Petrus Romanus'
'2012 wordt het jaar van de komst van de laatste paus: Petrus Romanus'


De duistere machtsovername van het Vaticaan door de occulte Illuminati elite is bijna voltooid, en zal volgens Horn en Putnam leiden tot de komst van de laatste paus, Petrus Romanus, in 2012.
 
Op 3 november 2011 schreven we dat paus Benedictus XVI volgens de Italiaanse journalist en Vaticaan expert Antonio Tornielli overweegt om in april 2012 terug te treden. De Amerikaanse researchers Tom Horn en Chris Putnam hebben nu een nieuw boek geschreven waarin ze dit gerucht op grond van uitgebreid onderzoek van onder andere de profetieën van St. Malachy bevestigen. In 2012 staat volgens hen inderdaad de komst van de laatste paus gepland: Petrus Romanus, die volgens eeuwenoude profetieën tijdens de in de Bijbel voorzegde Grote Verdrukking, die pal aan de terugkeer van Jezus Christus voorafgaat, aan het hoofd van de Rooms Katholieke kerk zal staan.
De profetie der pausen
'Tijdens extreme vervolgingen zal de zetel van de heilige Roomse Kerk worden bezet door Petrus Romanus, die de schapen in grote verdrukkingen zal voeden. Als deze voorbij zijn zal de stad van de zeven heuvelen (Rome) worden vernietigd en zal de vreselijke en afschrikwekkende Rechter zijn volk oordelen: het Einde.' Zo luidt het laatste gedeelte van de 'profetie der pausen', die zo'n 800 jaar geleden door St. Malachy zou zijn opgetekend en in 1595 voor het eerst werd gepubliceerd in het door de Benedictijnse historicus Arnold de Wyon geschreven boek Lignum Vitae.
 
De traditie leert dat Malachy door paus Innocentius II in Rome werd ontboden. Terwijl hij daar verbleef zou hij een visioen van alle toekomstige pausen hebben gekregen, inclusief de allerlaatste. Malachy omschreef ieder van hen in een serie cryptische zinnen. Volgens deze profetie is de paus die Benedictus XVI zal opvolgen de laatste paus, Petrus Romanus.
 
De grote afval en de Grote Verdrukking
Sommige katholieken geloven dat de komst van Petrus Romanus vrijwel onmiddellijk het begin van de in de Bijbel voorzegde 'grote afval' in gang zal zetten, die zal worden gevolgd door de 'Grote Verdrukking', waarin de aarde en de mensheid getroffen zullen worden door een serie apocalyptische rampen en oorlogen. Tijdens deze Verdrukking zal de 'valse profeet' op het toneel verschijnen, die volgens deze uitleg van het Bijbelboek Openbaring de mensheid ertoe zal bewegen een nieuwe wereldleider, de Antichrist, te accepteren en zelfs te aanbidden. Veel niet katholieken zullen het met deze eindtijd visie eens zijn. 

Vaticaan geïnfiltreerd
In heel de geschiedenis zijn er veel katholieke priesters geweest die verbazingwekkend open waren over deze zaken en waarschuwden voor het gevaar dat het Vaticaan, doordat het geïnfiltreerd werd door occulte, satanische leden van de Vrijmetselaars-Illuminati, achter de schermen werkt aan de totstandkoming van een soort wereldregering en een één-wereldreligie. Volgens deze priesters bestaat er een multinationale machtselite en een occulte hiërarchie die achter de huidige wereldwijde supranationale en globalistische politieke machtsblokken, instellingen en bewegingen zit.

Eén van de priesters die dit naar buiten bracht -en hoogstwaarschijnlijk om deze reden werd vermoord- was Malachi Martin. In 1998 onthulde hij in zijn boek 'Windswept House' dat er in 1963 een 'zwarte mis' heeft plaatsgevonden in de Rooms Katholieke Citadel in Rome en tegelijkertijd in de VS. Dit zou het signaal geweest zijn dat de tijd was aangebroken om de komst van de 'prins' -de Antichrist, satan in vlees en bloed- voor te bereiden, alsmede ook zijn helper, de 'valse profeet'.

Alta Vendita plan
Ook 'valse' katholieke infiltranten maken deel uit van deze sinistere machtselite, omdat zij begrijpen dat de Rooms Katholieke kerk, die één zesde deel van de wereldbevolking en meer dan de helft van alle christenen vertegenwoordigt, onmisbaar is bij het controleren van de toekomstige wereldgebeurtenissen en ontwikkelingen op het gebied van kerk en staat. Dit omvat de verwezenlijking van het duivelse 'Alta Vendita' plan, waarin de Vrijmetselaars-Illuminati het pausdom kapen en vervolgens de valse profeet naar voren schuiven, die de wereldbevolking moet gaan verleiden tot het aanbidden van de Antichrist, die zal worden gepresenteerd als de messias.
 
Kingdom Now
De weg voor de komst van de laatste paus werd zorgvuldig vrijgemaakt door onder andere een groot deel van de evangelische (pinkster)wereld, waar het zogenaamde 'Domionisme', ook wel de 'Kingdom Now' theologie, steeds meer aanhangers heeft gekregen. In deze theologie wordt geleerd dat Jezus pas op Aarde terugkeert als de christenen eerst de hele wereld hebben onderworpen. Dit zouden zij pas kunnen doen nadat de 'Christus geest' of het 'Christus bewustzijn' uit de hemel is neergedaald. Zij verwachten dus geen opname en geen letterlijke Wederkomst, maar net als veel New Agers een soort 'messias geest'.
 
'2012: Het jaar van Petrus Romanus'
Zowel katholieke, protestante als evangelische Bijbelwetenschappers waarschuwen al eeuwen voor het verschrikkelijke moment dat de door de machtselite geplande gebeurtenissen, die moeten leiden tot de éénwording van de mensheid en de totale onderwerping aan de Antichrist, werkelijkheid worden. Eén van hen is een Franse Jezuïtische wiskundige, die al ruim 60 jaar geleden het door de elite gevolgde tijdsschema ontdekte en dit opschreef in een geheime codex. Volgens Horn en Putnam zal de mensheid de komende 90 dagen gaan merken dat dit tijdschema inmiddels bijna voorbij is: Petrus Romanus -al zal hij zich zelf mogelijk een andere naam geven- zal in 2012 zijn opwachting maken.


Xander
 
 
Zie ook o.a.:
 
 
Serie 'De opkomst van Apollyon':
 
2010:
 
2009:
21-10: Deel 16: Vrijmetselaars bereiden komst 'godheid' in 2012 voor (Apollyon 2012 onthult grootste complot aller tijden tussen VS en Vaticaan)
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl