Headlines- 'Spanje dreigt Catalaanse leider impliciet met executie, stuurt duizenden troepen'
 


10-10-17

- Hackers kraken via SMS authenticatie simpel uw email en bitcoin
 


08-10-17

- Waarom de officiële mediaversie van aanslag Las Vegas louter nepnieuws is
 


05-10-17

- 'Aanslag Las Vegas kan onmogelijk door één man zijn gepleegd'
 


03-10-17

- Dodelijkste schietpartij in VS ooit eist meer dan 50 mensenlevens - UPDATE 13.50 - 15.00 - 17.30
 


01-10-17

- Gevaarlijk precedent: Eerste Afrikaan krijgt wegens klimaat asiel in Europa
 


29-09-17

-  Migranten verwelkomd met soms tienduizenden euro's - per maand
 


20-09-17

-  Multimiljonair Abramowitz na VN toespraak Trump: Derde Wereldoorlog feitelijk al uitgebroken
 


19-09-17

-  Vrijheid bijna verdwenen in oprukkende digitale politiestaten Europa en Amerika
 


18-09-17

-  Grensmuur Hongarije dringt illegale immigratie met 99% terug - (21.10 uur aangepast)
 


17-09-17

-  Wetenschappers bang voor uitbarsting supervulkaan door kernproef Noord Korea
 


16-09-17

-  Honderden Amerikaanse tanks en houwitsers in Polen gearriveerd
 


15-09-17

-  Frankrijk: Enkele zwaargewonden na drie moslim aanslagen op straat

- Britse generaal: Aanslag metro Londen was 'absoluut 100% islamistisch'
 


14-09-17

-  'Plan Juncker voor EU-superstaat betekent komst miljoenen Afrikanen en Arabieren'
 


13-09-17

- Politie Zweden erkent onhandelbare verkrachtingsexplosie sinds massaal toelaten migranten
 


12-09-17

-  Een week asielterreur: Dagelijks mishandelingen en verkrachtingen door migranten
 


11-09-17

- Palestijnse terreurgroep mag officieel deelnemen aan Duitse verkiezingen
 


10-09-17

-  China waarschuwt Trump opnieuw Noord Korea militair te steunen bij aanval VS
 


09-09-17

- ARD redacteur bevestigt Westerse mediadictatuur: 'Burgers worden totaal bedrogen'
 


08-09-17

-  Strategic Intelligence verwacht binnen 6 maanden aanval op Noord Korea
 


07-09-17

- 'Noord Koreaanse chemische wapens in door Israël aangevallen complex in Syrië'
 


 


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

'2012 wordt het jaar van de komst van de laatste paus: Petrus Romanus'
'2012 wordt het jaar van de komst van de laatste paus: Petrus Romanus'


De duistere machtsovername van het Vaticaan door de occulte Illuminati elite is bijna voltooid, en zal volgens Horn en Putnam leiden tot de komst van de laatste paus, Petrus Romanus, in 2012.
 
Op 3 november 2011 schreven we dat paus Benedictus XVI volgens de Italiaanse journalist en Vaticaan expert Antonio Tornielli overweegt om in april 2012 terug te treden. De Amerikaanse researchers Tom Horn en Chris Putnam hebben nu een nieuw boek geschreven waarin ze dit gerucht op grond van uitgebreid onderzoek van onder andere de profetieën van St. Malachy bevestigen. In 2012 staat volgens hen inderdaad de komst van de laatste paus gepland: Petrus Romanus, die volgens eeuwenoude profetieën tijdens de in de Bijbel voorzegde Grote Verdrukking, die pal aan de terugkeer van Jezus Christus voorafgaat, aan het hoofd van de Rooms Katholieke kerk zal staan.
De profetie der pausen
'Tijdens extreme vervolgingen zal de zetel van de heilige Roomse Kerk worden bezet door Petrus Romanus, die de schapen in grote verdrukkingen zal voeden. Als deze voorbij zijn zal de stad van de zeven heuvelen (Rome) worden vernietigd en zal de vreselijke en afschrikwekkende Rechter zijn volk oordelen: het Einde.' Zo luidt het laatste gedeelte van de 'profetie der pausen', die zo'n 800 jaar geleden door St. Malachy zou zijn opgetekend en in 1595 voor het eerst werd gepubliceerd in het door de Benedictijnse historicus Arnold de Wyon geschreven boek Lignum Vitae.
 
De traditie leert dat Malachy door paus Innocentius II in Rome werd ontboden. Terwijl hij daar verbleef zou hij een visioen van alle toekomstige pausen hebben gekregen, inclusief de allerlaatste. Malachy omschreef ieder van hen in een serie cryptische zinnen. Volgens deze profetie is de paus die Benedictus XVI zal opvolgen de laatste paus, Petrus Romanus.
 
De grote afval en de Grote Verdrukking
Sommige katholieken geloven dat de komst van Petrus Romanus vrijwel onmiddellijk het begin van de in de Bijbel voorzegde 'grote afval' in gang zal zetten, die zal worden gevolgd door de 'Grote Verdrukking', waarin de aarde en de mensheid getroffen zullen worden door een serie apocalyptische rampen en oorlogen. Tijdens deze Verdrukking zal de 'valse profeet' op het toneel verschijnen, die volgens deze uitleg van het Bijbelboek Openbaring de mensheid ertoe zal bewegen een nieuwe wereldleider, de Antichrist, te accepteren en zelfs te aanbidden. Veel niet katholieken zullen het met deze eindtijd visie eens zijn. 

Vaticaan geïnfiltreerd
In heel de geschiedenis zijn er veel katholieke priesters geweest die verbazingwekkend open waren over deze zaken en waarschuwden voor het gevaar dat het Vaticaan, doordat het geïnfiltreerd werd door occulte, satanische leden van de Vrijmetselaars-Illuminati, achter de schermen werkt aan de totstandkoming van een soort wereldregering en een één-wereldreligie. Volgens deze priesters bestaat er een multinationale machtselite en een occulte hiërarchie die achter de huidige wereldwijde supranationale en globalistische politieke machtsblokken, instellingen en bewegingen zit.

Eén van de priesters die dit naar buiten bracht -en hoogstwaarschijnlijk om deze reden werd vermoord- was Malachi Martin. In 1998 onthulde hij in zijn boek 'Windswept House' dat er in 1963 een 'zwarte mis' heeft plaatsgevonden in de Rooms Katholieke Citadel in Rome en tegelijkertijd in de VS. Dit zou het signaal geweest zijn dat de tijd was aangebroken om de komst van de 'prins' -de Antichrist, satan in vlees en bloed- voor te bereiden, alsmede ook zijn helper, de 'valse profeet'.

Alta Vendita plan
Ook 'valse' katholieke infiltranten maken deel uit van deze sinistere machtselite, omdat zij begrijpen dat de Rooms Katholieke kerk, die één zesde deel van de wereldbevolking en meer dan de helft van alle christenen vertegenwoordigt, onmisbaar is bij het controleren van de toekomstige wereldgebeurtenissen en ontwikkelingen op het gebied van kerk en staat. Dit omvat de verwezenlijking van het duivelse 'Alta Vendita' plan, waarin de Vrijmetselaars-Illuminati het pausdom kapen en vervolgens de valse profeet naar voren schuiven, die de wereldbevolking moet gaan verleiden tot het aanbidden van de Antichrist, die zal worden gepresenteerd als de messias.
 
Kingdom Now
De weg voor de komst van de laatste paus werd zorgvuldig vrijgemaakt door onder andere een groot deel van de evangelische (pinkster)wereld, waar het zogenaamde 'Domionisme', ook wel de 'Kingdom Now' theologie, steeds meer aanhangers heeft gekregen. In deze theologie wordt geleerd dat Jezus pas op Aarde terugkeert als de christenen eerst de hele wereld hebben onderworpen. Dit zouden zij pas kunnen doen nadat de 'Christus geest' of het 'Christus bewustzijn' uit de hemel is neergedaald. Zij verwachten dus geen opname en geen letterlijke Wederkomst, maar net als veel New Agers een soort 'messias geest'.
 
'2012: Het jaar van Petrus Romanus'
Zowel katholieke, protestante als evangelische Bijbelwetenschappers waarschuwen al eeuwen voor het verschrikkelijke moment dat de door de machtselite geplande gebeurtenissen, die moeten leiden tot de éénwording van de mensheid en de totale onderwerping aan de Antichrist, werkelijkheid worden. Eén van hen is een Franse Jezuïtische wiskundige, die al ruim 60 jaar geleden het door de elite gevolgde tijdsschema ontdekte en dit opschreef in een geheime codex. Volgens Horn en Putnam zal de mensheid de komende 90 dagen gaan merken dat dit tijdschema inmiddels bijna voorbij is: Petrus Romanus -al zal hij zich zelf mogelijk een andere naam geven- zal in 2012 zijn opwachting maken.


Xander
 
 
Zie ook o.a.:
 
 
Serie 'De opkomst van Apollyon':
 
2010:
 
2009:
21-10: Deel 16: Vrijmetselaars bereiden komst 'godheid' in 2012 voor (Apollyon 2012 onthult grootste complot aller tijden tussen VS en Vaticaan)
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl