Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Jerry Goldens Yom Kippur visioen over de nabije toekomst
Jerry Goldens Yom Kippur visioen over de nabije toekomst
Tevens een aanklacht tegen het gedrag van sommige 'christenen' op deze site

 
'De hele wereld zal door ongekende branden worden overdekt. Miljoenen zullen sterven, niet door Mijn Hand maar door de hand van het kwaad dat de ziel van de mensheid in zijn greep heeft gekregen..'
 
De Messiaanse jood Jerry Golden, die al jaren waarschuwt voor een nieuwe Holocaust tegen de joden in Europa en zich daarom actief inzet om zoveel mogelijk van hen te redden, schrijft dat hij in de morgen na het afgelopen zaterdag gevierde Yom Kippur (Grote Verzoendag) een visioen van God kreeg over wat er in de onmiddellijke nabije toekomst op Aarde staat te gebeuren.
'Het is de morgen na Yom Kippur en het is hier in Israël nu 3 uur 's nachts. Ik kon niet slapen omdat ik steeds maar weer hetzelfde visioen kreeg en de aanwezigheid van een Heilig Iemand ervaarde die Zijn hand op mijn schouder legde en me niet toestond mijn hoofd om te draaien of te spreken.
 
Ik zag miljoenen schreeuwende en gillende mensen in de straten van Tel Aviv, New York en andere locaties. Overal hadden de mensen dezelfde wezenloze en kwaadaardige blik in hun ogen, niet wetend wat het was maar er klaarblijkelijk zó door geobsedeerd, dat ze zichzelf niet meer in bedwang konden houden.
 
Ik wilde vragen wat er aan de hand was en waarom ik dit te zien kreeg. Sommige zaken had ik al op het nieuws gezien en ik wist al dat de wereld een vreselijke tijd te wachten staat. Maar ik was niet in staat om te spreken of om iets te vragen.
 
Daarna zag ik enorm lijden in wat volgens mij Afrika was, want ik zag vooral zwarte mensen. Net zoals op de beelden op tv zag ik voor mijn ogen vele met vliegen overdekte mensen sterven. De stank was zo verschrikkelijk dat ik geen adem kon halen, en het geluid van hun kwellingen en lijden was onbeschrijflijk. In de ogen van de kinderen las ik leegheid en hopeloosheid. Hun moeders keken naar mij alsof ik en anderen zoals ik de oorzaak van hun vreselijke lijden waren. Ik zag in hun ogen dat op de één of andere manier de zonden van de wereld op hen terecht waren gekomen. Ik voelde schaamte in mij opkomen en voelde me hulpeloos om iets voor hen te doen. Degene Die naast me stond en Zijn hand op mijn schouder hield kende ieder gevoel en iedere gedachte van mij, en zei dat ik nog veel meer zou moeten aanschouwen.
 
Hij begon te spreken en zei dat er opnieuw hebzucht, ontucht en overspel in de Kerk en onder Zijn Joodse volk is, en dat het nu de tijd is om berouw te tonen. 'Dit doen zij echter niet en daarom zal het oordeel nu wereldwijd op hen neerkomen. Opnieuw zullen de mensen getuige zijn van een verschrikkelijk kwaad dat miljoenen mensen zal vermoorden. Maar zelfs dan zullen ze geen enkele genade willen tonen*. Ik heb veel geduld gehad en vergeving getoond, maar zelfs dat heeft een grens. Nu is het de tijd voor het oordeel, en groot lijden zal op de Aarde neerdalen.'
 
'De tijd dat de kwaadaardige geest van de Nazi's, die miljoenen van mijn kostbare Joodse volk vermoordde, is vergeten. Deze geest is nu teruggekeerd en is opnieuw de kop opgestoken, en zal nogmaals vele miljoenen ombrengen. De hele wereld zal door ongekende branden worden overdekt. Miljoenen zullen sterven, niet door Mijn Hand maar door de hand van het kwaad dat de ziel van de mensheid in zijn greep heeft gekregen. Want Ik heb geen deel aan het kwaad, het treedt slechts op als Ik afwezig ben. De Kerk heeft Mij verworpen en Mij vervangen door hebzucht die de buiken vult van velen die zichzelf christenen noemen*.'
 
Alleen in Mijn Woord en Mijn Waarheid is er redding. Allen moeten dit zoeken en vinden. Het is beschikbaar voor iedereen die waarlijk van Mij houdt, meer dan van het leven zelf. Wat de Joden betreft: Ik zal hen niet in de steek laten en Israël zal gered worden, en met hen degenen die Mijn Woord kennen en achter haar staan. De wereld heeft de vele zegeningen die Ik hen door Mijn Joodse volk heb gegeven niet willen erkennen. In plaats daarvan haten zij hen uit jaloersheid. Ze haten tevens de rechtvaardigheid van Mijn Woord dat Ik ook aan hen heb gezonden, en dat zij hebben verdraaid in hun kerken en synagogen*.'
 
Ik kreeg nog veel meer te zien, maar voor nu deel ik alleen dit met u. Misschien zal ik later de rest vertellen. Ik bid om de moed om dit te publiceren, want het is een erg hard visioen dat door velen verworpen zal worden. Als u dit leest dan heeft God aan mij duidelijk gemaakt dat ik het toch moet verspreiden. Ik doe dat met vreze en beven. Ook heb ik het visioen nog eens nagelezen, maar durf er niets aan te veranderen.' (1)
 
Aanklacht tegen sommige christenen op deze site
* Hebzucht, niet alleen materieel maar ook -en misschien zelfs wel vooral- geestelijk. De laatste weken heb ik regelmatig verzoeken gehad om weer eens wat positiefs over het christendom / een christelijk onderwerp te schrijven. Als ik echter zo de reacties van nogal wat christenen -gelukkig niet allemaal!- van de afgelopen tijd lees, dan zie ik hier echter geen enkele aanleiding voor. Het is vooral haat en nijd wat de klok slaat; andersdenkenden, ongelovigen, moslims en zelfs medegelovigen worden hel en verdoemenis aangezegd omdat ze niet binnen het theologische plaatje c.q. de specifieke interpretatie van de Bijbel van deze of gene 'christen' passen. En dan durven sommigen zichzelf ook nog eens voor te doen als een profeet - de hoogmoed, de arrogantie! Weer anderen proberen met quasi-intellectuele maar doorzichtige redeneringen over de rug van anderen -of van de site- hun gelijk te halen.
 
De genade waar in dit visioen over wordt gesproken -los van het feit of u nu wel of niet accepteert dat dit visioen van God is- lijkt tegenwoordig vrijwel geheel afwezig onder christenen. Sterker nog, ik krijg steeds meer het idee dat het JUIST afwezig is onder christenen, zeker als ik tot mijn spijt en plaatsvervangende schaamte moet constateren dat ongelovigen (/atheïsten/agnosten) over het algemeen het meest fatsoenlijk -en misschien zelfs wel het meest christelijk- op anderen reageren.

Nogmaals: de goeden niet te na gesproken, en bij deze mijn grote waardering voor degenen die er te midden van alle bagger en ellende wél blijk van geven vanuit die Geest van genade te (willen) leven en reageren. Maar ik ben de christenen die menen het zo goed te weten, die doen alsof zij de waarheid in pacht hebben, alsof God vooral door hen spreekt, die denken precies te weten wat God allemaal wil en wat niet, en die bij ieder teken dat iemand het niet met HEN eens is onmiddellijk op hun o zo gevoelige geestelijke teentjes zijn getrapt, inmiddels zó spuugzat geworden, dat die wat mij betreft deze site ogenblikkelijk mogen wegklikken en er nooit meer op terugkeren. Ga maar permanent ergens anders onder het mom van je 'christelijkheid', je zogenaamde 'geestelijk inzicht' of de jezelf toegedichte 'bediening' je gal spuwen.

 
Xander
 
(1) The Golden Report

Reacties

Benny op 26-03-2015 10:18

Beste Xander

gelijk heb je ,laat een ieder de meningen van anderen respectreren.en elkaar niet zo aanvallen Juist houd XN mooi en rein.Soms lijkt het wel dat sommigen anderen wilt verslinden.Dit is wat Xander,en ik ,en ook veel anderen graag willen Ik zegen XN

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl