Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Grieken gebruiken Europees reddingsgeld voor aankoop 400 Amerikaanse tanks
Grieken gebruiken Europees reddingsgeld voor aankoop 400 Amerikaanse tanks

 
De schaamteloze Grieken knallen met de aanschaf van honderden Amerikaanse tanks het Europese reddingsgeld er in no time doorheen.
 
Het Griekse drama begint hoe langer hoe meer in een even krankzinnige als schandalige klucht te veranderen nu de regering in Athene schijnbaar zonder met de ogen te knipperen het geld uit het Europese reddingsfonds gebruikt voor de aankoop van maar liefst 400 Amerikaanse M1A1 Abrams tanks en daarnaast nog eens 100 andere pantservoertuigen. Herinnert u zich nog dat onze eigen Defensie vanwege de forse bezuinigingen, die mede noodzakelijk zijn vanwege de miljarden die onze regering naar Athene overmaakt, alle tanks heeft moeten afschaffen? Nu weet u dus wat er met dit uitgespaarde geld gebeurt.
Volgens de Griekse website Hellenic Defence heeft de Amerikaanse regering in de verkoop van de in totaal 500 militaire voertuigen toegestemd. Zweedse journalisten wrijven zich eens flink in de ogen en vragen zich af hoe dit allemaal mogelijk is, en economische journalisten komen worden tekort om hun verbijstering te omschrijven waarom de Grieken uitgerekend 'de Amerikaanse economie willen ondersteunen' - alsof het in Europa al niet slecht genoeg gaat. Niettemin blijf het in onze eigen media doodstil over wat de Griekse regering met onze belastingmiljarden uitspookt.
 
Even los van de vraag waar de Grieken zoveel tanks voor nodig denken te hebben -misschien wel met het oog op de vrijwel onvermijdelijke instorting van het land en het uitbreken van totale chaos en anarchie?- begint het zo langzamerhand steeds logischer te worden om definitief de financiële stekker uit Griekenland te trekken, zeker gezien onze eerdere berichten dat het Europese reddingsgeld ook gebruikt wordt voor de bouw van moskeeën en voor het met volledig salaris vervroegd de laan uit sturen van maar liefst 12.000 leraren.
 
De conclusie kan niet anders zijn dat iedere overheid die nu nog steeds geld overmaakt naar de liegende en bedreigende Grieken misdadig handelt en het eigen volk, dat op allerlei terreinen moet inleveren en meer moet betalen, op schandelijke wijze verraadt.
 
 
Xander
 
(1) KOPP
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl