Headlines- Moslim verkrachtingsbende gooide Britse kinderseksslavinnen in vleesvermaler
 


20-05-17

-  In sommige wijken Parijs is 100% jonge vrouwen aangerand door migranten
 


19-05-17

- Dorp bij Wenen weigert migranten na groepsverkrachting 15 jarig meisje
 


18-05-17

-  EU sponsort deze propaganda video die moslims oproept naar Europa te komen
 


17-05-17

- Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
 


16-05-17

-  Rusland: 'Absolute onzin' dat Trump geheime Israëlische info naar ons gelekt heeft

- 'Amerikanen verantwoordelijk voor verspreiding WannaCry gijzelvirus'
 


15-05-17

-  Facebook begonnen met blokkeren kritische berichten over islam
 


14-05-17

- EU wil dit jaar grenzen openen voor nog eens 10 miljoen immigranten
 


13-05-17

-  'Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt'
 


12-05-17

- Top psychiater: Macron is gevaarlijkse psychopaat die Frankrijk zal ruïneren
 


11-05-17

-  Massale stroomstoringen en tientallen doden bij 40% duurzame energie in Australië
 


10-05-17

- Macron wil eurozone regering en Franse schulden afschuiven op Duitsland en Nederland
 


09-05-17

-  Erdogan dreigt Israël opnieuw met moslim invasie van Jeruzalem
 


08-05-17

- Gelekte emails: Macron betrokken bij wapens voor ISIS, drugs en belastingontduiking
 


07-05-17

-  'Macrons partij grotendeels geïnfiltreerd door Moslim Broederschap'

- Paniek in VS over nieuwe drug die dodelijk kan zijn bij aanraking met de huid
 


06-05-17

-  'Duizenden wapens onderschept voor nieuwe Balkanoorlog tegen Servië'
 


05-05-17

- Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen
 


04-05-17

-  'Zwarte leiders Zuid Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien'
 


03-05-17

- Nederlandse ex-bankier: Elite nodigde mij uit voor satanische kinderoffers
 


02-05-17

-  Nieuw handvest Hamas streeft exact hetzelfde doel na: de vernietiging van Israël
 


01-05-17

- Welt journalist: Beleid Angela Merkel is late wraak DDR op West Duitsland
 


30-04-17

Boek van priester-theoloog: 'Helft van alle katholieke geestelijken is homo'
 


28-04-17

- Israël waarschuwt Rusland en Iran met bommen op luchthaven Damascus
 


26-04-17

- Minstens 5 EU-landen kiezen Saudi Arabië in VN Vrouwenrechten Commissie
 


24-04-17

- Fransen stemmen over toekomst van Europese Unie
 


22-04-17

- Operatie Gotham Shield: Nieuwe geruchten over nucleaire false-flag aanslag VS
 


20-04-17

- Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen
 


18-04-17

- Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof
 


16-04-17
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Amerikaanse psychiaters werken aan opheffen laatste taboe: pedofilie
Amerikaanse psychiaters werken aan opheffen laatste taboe: pedofilie

 
Een 'progressieve' homo-activist vergelijkt seks met kinderen zelfs met het aantrekken van je schoenen. 'Daar vraag je toch ook geen toestemming aan.'
 
Toonaangevende Amerikaanse artsen en psychiaters werken samen in een zeer controversiële campagne om seks tussen volwassenen en kinderen van vrijwel iedere leeftijd te normaliseren. Judith Reisman, de leiddinggevende expert die namens het Amerikaanse ministerie van Justitie onderzoek deed naar kindermisbruik, waarschuwt dat voorstanders van pedofilie nu dezelfde strategie gebruiken die in het verleden succesvol werd toegepast door homo-activisten en die ertoe leidde dat homoseksualiteit aan Amerikaanse kleuters op openbare scholen inmiddels als 'normaal' wordt onderwezen.
Het zat er natuurlijk al langer aan te komen. Als één seksuele voorkeur -homoseksualiteit- die op hooguit 5% van de bevolking van toepassing is om die reden niet langer als 'afwijking' te boek mocht staan, waarom dan niet ook andere 'seksuele minderheidsgroepen' uit de taboesfeer halen? Op het recente symposium van de belangengroepering B4U-ACT voor 'tot minderjarigen aangetrokken mensen' werd gesteld dat pedofilie eigenlijk niets anders is dan één van de vele alternatieve vormen van seksuele oriëntatie. De sprekers drongen er daarom op aan om pedofilie uit het internationale DSM-IV psychiatrisch handboek voor mentale stoornissen te halen.
 
In de jaren '70 pasten homo-activisten dezelfde strategie toe en werd aantrekkingskracht tot personen van hetzelfde geslacht verwijderd uit de officiële lijst van psychiatrische stoornissen. Uiteindelijk leidde dit tot de legalisering van het homohuwelijk, verplicht onderwijs op scholen over homoseksualiteit en recent in de VS het toestaan van openlijke homoseksualiteit in het leger.
 
Op het symposium beargumenteerde dr. John Sadler van de Universiteit van Texas dat de criteria voor mentale stoornissen niet op zeden gebaseerd zouden moeten zijn, omdat 'zeden' onderhevig zijn aan veranderende houdingen en opvattingen in de maatschappij. Beroepen in de psychische gezondheidszorg zouden dan ook een andere rol dan 'genezers' moeten krijgen. Een andere 'beroemdheid', Fred Berlin van de prestigieuze Johns Hopkins Universiteit in Baltimore, pleitte openlijk voor 'acceptatie van en compassie met mensen die zich aangetrokken voelen tot minderjarigen.'
 
Pedofielen als slachtoffers neergezet
B4U-ACT weigert pedofielen bij de naam te noemen en refereert voortdurend naar 'tot minderjarigen aangetrokken mensen'. Richard Kramer, die op het symposium de belangenorganisatie vertegenwoordigde, stelde dat, doordat pedofilie nog steeds als een stoornis wordt beschouwd, de 'slachtoffers' van deze 'levensstijl keuze' onterecht worden gestigmatiseerd. Volgens sprekers op de conferentie zou het DSM-IV zich voortaan moeten richten op de 'behoeften' van de pedofiel en slechts minimaal op 'sociale controle' en de 'noodzaak om kinderen te beschermen'.
 
J. Matt Barber, vice president van de Liberty Counsel Action organisatie en een fervente pleitbezorger van de joods-christelijke waarden en van het traditionele gezin, zei dat het symposium -waar hij zelf aanwezig was- niets anders was dan een in elitaire en wetenschappelijke taal verpakte samenkomst van de Amerikaanse pedovereniging NAMBLA (North American Man-Boy Love Association), die al jaren openlijk streeft naar de legalisering van seks tussen volwassenen en kinderen*.
 
* De meest voorkomende vorm van pedofilie is pederastie, seks tussen mannen en minderjarige jongens. Het verband tussen (mannelijke) homoseksualiteit en pederastie is statistisch gezien dan ook onomstotelijk vastgesteld, maar wordt in onze 'politiek correcte' samenleving volkomen genegeerd.
 
De erfenis van Alfred Kinsey
Volgens Barber proberen deze hoog opgeleide mensen in de psychiatrische wereld nu de ultieme 'tolerantie' te bereiken en seks met kinderen geaccepteerd te krijgen. 'Dit zijn de discipelen van Alfred Kinsey,' merkte hij op. Kinsey was in de jaren '40 en '50 een beroemde Amerikaanse 'seks-onderzoeker' wiens geschriften aan de basis lagen van de afbraak in het Westen van de traditionele normen en waarden op het gebied van gezin, huwelijk en seksualiteit.
 
Zaken zoals het huwelijk, trouw en kuisheid werden door Kinsey belachelijk gemaakt, terwijl hij tegelijkertijd seksueel experimenteren aanmoedigde. Pas veel later bleek dat Kinsey -zelf een pedofiel- zijn zogenaamde 'objectieve onderzoeken' onder de Amerikaanse middenklasse voornamelijk had verricht onder gevangen zittende zedendelinquenten, die afkomstig waren uit de onderste lagen van de samenleving.

Symposium: 'Pedofiele gevoelens niet verkeerd'
Op het symposium werd geconstateerd dat:
 
* Pedofielen onterecht 'gedemoniseerd' worden door de maatschappij.
* De term 'verkeerd' niet zou moeten worden toegepast op 'tot minderjarigen aangetrokken personen'.
* Kinderen niet vanwege hun leeftijd niet in staat zijn tot vrijwillige seks met een volwassene.
* Het verlangen van een volwassene naar seks met kinderen enkel 'normatief' is.
* Het DSM-IV negeert dat pedofielen liefdevolle en romantische gevoelens kunnen hebben voor kinderen, net zoals heteroseksuelen die voor elkaar hebben.
 
Activist: Seks met kinderen is hetzelfde als je schoenen aantrekken
De zichzelf als 'homo-activist' beschouwende spreker Jacob Breslow (London School of Economics) zei zelfs dat het 'gepast' is dat kinderen het 'onderwerp van onze aantrekkingskracht' zijn, en dat pedofielen net zo min de toestemming van een kind nodig zouden moeten hebben om seks met ze te hebben dan dat ze toestemming van hun schoenen nodig hebben om deze aan te trekken (!!!).

Fred Berlin (Johns Hopskins) publiceerde eerder cijfers waaruit bleek dat 67% van de pedofielen en kindermisbruikers na behandeld te zijn terugvallen in hun oude gedrag. De weinigen die niet terugvielen werden echter maar voor 2 jaar gevolgd. Het percentage dat na die periode alsnog terugviel is dus niet bekend. Overigens zijn zelfs de 'succesverhalen' van degenen die genezen zouden zijn volstrekt anoniem en volgens Reisman 'totaal niet geverifieerd.'
 
Reisman gaf het voorbeeld van Groot Brittannië, waar een rechter in 2009 bepaalde dat de rechten van een veroordeelde pedofiel waren geschonden toen de politie zijn werkgever op de hoogte bracht van het feit dat hij ooit was veroordeeld vanwege het aanranden van een peuter. Vorig jaar startte in Groot Brittannië zelfs een campagne om veroordeelde pedofielen in staat te stellen kinderen te adopteren (!!), omdat hun 'mensenrechten' geschonden zouden worden als dit voor hen verboden zou blijven.
 
Pedoseks, de liberale beweging en islam
In 2005 waarschuwde WND-redacteur David Kupelian in het boek 'The Marketing of Evil' dat het volgende doel van de liberale beweging in Amerika het 'mainstreamen' van seks tussen volwassenen en kinderen zou zijn. 'Dezelfde goddeloze logica die leidt tot de normalisering van het homo huwelijk zal ook leiden tot het de-stigmatiseren en de-criminaliseren van pedofilie. Uiteindelijk zal het oeroude gevoel om de onschuldigen te willen beschermen het gaan afleggen.'
 
'In sommige niet-Westerse landen (o.a Afghanistan) is seks tussen volwassenen en kinderen al een 'culturele voorkeur' (denk aan de islamitische profeet Mohammed, die een meisje van 9 trouwde). Voorstanders van pedoseks argumenteren nu dat de criminalisering van volwassen-kinderseks gelijk staat met het veroordelen van een andere cultuur. Dat is waar het multiculturalisme ons dus heeft gebracht.'
 
Reisman: 'Het pad naar nieuwe normen voor pedofilie volgt het succes van de homoseksuele anarchie campagne. Dit zie je onder andere in de pedofielen lobby in de media, die ervoor zorgde dat er in de tv-serie 'Glee' gepassioneerde zoenen met jongens te zien waren, waardoor 'tot minderjarigen aangetrokken personen' in toenemende mate gezien kunnen gaan worden als de geaccepteerde 'seksvriend' van jonge jongens. (In de historie was dit o.a. het geval in de oude Griekse beschaving, waar het houden van 'schandknapen' door volwassen mannen zelfs een statussymbool was).
 
Pedofilie genormaliseerd?
Velen zullen het normaliseren en zelfs legaliseren van pedofilie nu nog voor onmogelijk houden. Die mensen moeten echter bedenken dat nog maar een halve eeuw geleden hetzelfde gold voor homoseksualiteit (even los van het feit in hoeverre de acceptatie hiervan als iets positiefs of juist negatiefs gezien zou moeten worden). Daarnaast hebben we in het Westen in toenemende mate te maken met de groeiende invloed van de islam, waarin kinderen die amper de kleuterschool zijn ontgroeid (en volgens sommige prominente islamitische geestelijken zelfs baby's!! (2)) uitgehuwelijkt mogen worden aan moslimmannen. (1)

Maar hoe vogelvrij onze kinderen in de ogen van de zichzelf liberaal en progressief noemende elite ook zouden moeten worden - iedereen die ook maar een vinger uitsteekt naar mijn kind kan een woest brullende kettingzaag in zijn maag verwachten.
 
 
Xander
 
(2) Frontpagemag

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl