Headlines


16-10-17

- 28 jarige ooggetuige meerdere schutters aanslag Las Vegas plotseling overleden
 


14-10-17

- Hongaarse premier waarschuwt Europa voor toekomstige christenvervolgingen
 


12-10-17

- 'Spanje dreigt Catalaanse leider impliciet met executie, stuurt duizenden troepen'
 


10-10-17

- Hackers kraken via SMS authenticatie simpel uw email en bitcoin
 


08-10-17

- Waarom de officiële mediaversie van aanslag Las Vegas louter nepnieuws is
 


 


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wereld laat Co2 sprookje los, alleen Europa gelooft er nog in
Wereld laat Co2 sprookje los, alleen Europa gelooft er nog in

 
Massale vulkaanuitbarstingen, zoals deze in juni in Chili (Puyehue vulkaan), zullen het proces van Global Cooling alleen maar versnellen.
 
Het wereld klimaatbeleid anno 2011 is heel kort samen te vatten: het bestaat niet. Vooral de opkomende economieën van de wereld zien helemaal niets in het temperen van hun groei door middel van verplichte, maar volstrekt zinloze Co2 reducties. Overal worden internationale klimaatafspraken in de vriezer gegooid, behalve in Europa. Ondanks het feit dat het Europese klimaatbeleid op dood spoor terecht is gekomen houden onze overheden onverkort vast aan hun Co2 beleid, en daarmee aan de stelselmatige afbreuk van onze welvaart en bevoorrechte economische positie. (1)
Wat de reguliere media ons ook wilden doen laten geloven, de klimaatconferenties in Kopenhagen en Cancun mislukten grandioos. Er komt definitief géén vervolg op 'Kyoto', waar voor het eerst afspraken werden gemaakt om de wereldeconomieën te verwoesten door middel van Co2 'beleid', te beginnen in Europa. Ook de optie om 'Kyoto' dan maar gewoon te verlengen werd tijdens de laatste G-8 topconferentie verworpen. De EU Commissie moest dan ook constateren dat 'het onder deze omstandigheden zinloos is het Kyoto protocol voort te zetten.'
 
De enkele jaren geleden ingestelde Co2-emissiehandel loopt nu al weer op zijn eind. De klimaatbeurs in Chicago werd recent door het Amerikaanse Congres gesloten. Kort daarvoor had klimaatpaus Al Gore nog even snel zijn aandelen in de beurs verkocht. In Washington stelt men nu dat het internationale klimaatbeleid een dood project is.
 
Niet in Europa. De EU blijft ondanks alles vasthouden aan de aangekondigde maatregelen en wil deze zelfs verscherpen. De internationale realiteit wordt -zoals zo vaak- volkomen en hardnekkig door Brussel genegeerd, waardoor de Europese belastingbetalers de enigen zijn die fors de portemonnee moeten blijven trekken voor de niet alleen volstrekt zinloze, maar ook nog eens totaal onmeetbare vermindering van Co2 in de atmosfeer.
 
Europa huldigt graag het standpunt 'iemand moet er toch mee beginnen'. Maar ons destructieve voorbeeld krijgt gelukkig geen navolging. Europa staat alleen. Iedere mogelijke Co2 reductie zal door de grotere uitstoot elders in de wereld teniet worden gedaan en verre worden overtroffen. Daarnaast groeit het wetenschappelijke verzet tegen de al lang ontkrachte Co2/Global Warming theorie. Astronomen vrezen zelfs dat de Aarde een tientallen jaren durende afkoeling tegemoet gaat, omdat er talloze aanwijzingen zijn dat er een nieuw zonne-minimum op komst is. In het verleden leidde zo'n zonne-minimum tot de 'kleine ijstijd', waarin de koudere temperaturen zorgden voor mislukte oogsten en wereldwijde hongersnoden.
 
Europa geofferd op altaar milieubeweging
Vragen stellen bij het huidige Europese klimaatbeleid, dat vrijwel geheel gedicteerd wordt door de internationale milieu-terreurbeweging, is echter zoiets als vloeken in de kerk. Daarom worden er snel nieuwe redenen verzonnen om het huidige Co2 beleid, dat drijft op de miljarden bijdragen uit de samenleving (burgers en bedrijven), goed te praten. Het gaat hierbij al heel lang niet meer om hard wetenschappelijk bewijs, maar enkel om een geloof, een religie zelfs.
 
Dezelfde mensen -vooral aan de linkerzijde van het politieke spectrum- die spotten met bijvoorbeeld het christelijke geloof blijven met de grootst mogelijke hartstocht een totaal ontkrachte theorie aanhangen, een waandenkbeeld, in de hoop dat het ze lukt tenminste één continent -Europa- tot de economische ondergang te verdoemen. Jammer genoeg lijken ze daarin nog steeds vrij baan te krijgen, want in bijvoorbeeld Nederland is de PVV nog steeds de enige partij die zijn ogen níet sluit voor de realiteit, en weigert onze welvaartsstaat te offeren op het altaar van de anti-maatschappelijke, anti-humane ideologie van de milieubeweging.


Xander
 
 
Zie ook:
 
05-02: Schommeling Aarde gestopt, wijst op nieuwe IJstijd (/... Co2/Global Warming popagandisten weigeren nog altijd ongelijk te erkennen)
 
2010:
15-04: Britse Jurist: VN moet klimaatontkenners vervolgen als misdadigers (/Zwart op wit bewijs dat angst voor klimaatverandering doelbewust verzonnen is)
 
2009:
17-10: Klimaatverdrag Kopenhagen december is oprichting wereldregering (/ Co2/Global Warming hoax voorwendsel voor overdragen soevereiniteit en welvaart landen aan VN)
15-08: Global Warming verzonnen hoax voor creatie één-wereldregering (/ Massaal wetenschappelijk verzet tegen Co2-onzintheorie)
 
2008:
12-12: VN-klimaatexpert: Leugen Global Warming ergste schandaal ooit (/Slechts 1 op de 12 wetenschappers gelooft nog in opwarming Aarde)
11-09: Het einde van Global Warming: Eerste helft 2008 koelste in 5 jaar (/Steeds meer wetenschappers voorspellen nieuwe 'kleine ijstijd')

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl