Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zeer effectieve kankertherapie 34 jaar lang onderdrukt door Amerikaanse overheid
Zeer effectieve kankertherapie 34 jaar lang onderdrukt door Amerikaanse overheid

 
Dankzij de Amerikaanse overheid en het machtige farmaceutische complex moeten miljoenen kankerpatiënten onnodig lijden en/of sterven.
 
Een in de jaren '70 ontdekte kankertherapie die vele malen effectiever is dan chemotherapie en bestraling en daarnaast niet de giftige bijwerkingen van deze nog altijd massaal toegepaste behandelmethoden vertoont, blijkt tientallen jaren lang onderdrukt te zijn door de hoogste Amerikaanse medische autoriteit FDA (Federal Drug Administration). De reden: de FDA komt enkel op voor de belangen van de machtige farmaceutische industrie, wier miljardenwinsten door de nieuwe goedkope therapie in groot gevaar dreigden te komen.
Voor iedereen die ooit een geliefde heeft zien lijden of definitief verloren heeft door kanker zal het volgende verhaal heel moeilijk te verteren zijn. U zult namelijk zien dat de Amerikaanse overheid $ 60 miljoen dollar uitgaf om te proberen om de uitvinder van een nieuwe, zeer effectieve kankertherapie in de gevangenis te gooien en zijn patent op de medicijnen te stelen, zodat ze of zelf de winsten er van zouden kunnen opstrijken, of het in de doofpot konden stoppen.
 
Anti-neoplastons
Begin jaren '70 ontdekte de uit Polen afkomstige dr. Burzynski dat kankerpatiënten gebrek hadden aan een bepaald soort peptide die overvloedig aanwezig is in gezonde mensen. Burzynski ontwikkelde vervolgens een medicijn dat gebaseerd is op een mix van peptides en afgeleiden van aminozuren. Deze 'anti-neoplastons' bleken heel goed in staat bepaalde kanker-onderdrukkende genen 'aan' te zetten en tegelijkertijd onco(=kanker)genen 'uit' te zetten. Burzynski's anti-neoplastons kunnen in één keer zo'n 100 soorten kankergenen aanpakken. Zelfs de meest recente kankermedicijnen zijn bij lange na niet zo effectief en werken slechts bij een klein aantal specifieke kankergenen. Anti-neoplastons zijn dan ook voor kanker wat antibiotica is voor infecties.
 
In klinische testen bleek dat waar slechts 5 van de 54 patiënten (9%) die chemotherapie en bestraling kregen aan het einde van de behandeling kankervrij bleken te zijn, 5 van 20 patiënten (25%) die enkel antineoplastons kregen geen kanker meer hadden. Bovendien hadden de antineoplastons patiënten geen last van de bij chemotherapie en bestraling optredende giftige bijwerkingen.

Succes bij hersentumors kinderen
Met behulp van antineoplastons wist dr. Burzynski zelfs opgegeven kankerpatiënten te genezen, waaronder een 11 jarig meisje -Jessica Ressel- met een normaal gesproken fatale hersentumor. De artsen hadden gezegd dat ze nog maar een paar maanden te leven had, maar 12 maanden na het begin van de antineoplastons behandeling was ze volledig kankervrij. Jessica is nu een gezonde 24 jarige vrouw en zwanger van haar tweede kind.
 
Antineoplastons komen in vergelijking met de officiële cijfers van de FDA als duidelijke winnaar uit de bus als het gaat om dodelijke gevallen van hersentumors bij kinderen:
 
Alleen Chemotherapie
Alleen Antineoplastons
1 op de 107 patiënten (0,9%) kankervrij na behandeling
11 van de 40 patiënten (27,5%) kankervrij na behandeling
0 van de 107 patiënten (0%) na 5 jaar nog in leven
11 van de 40 patiënten (27,5%) na 5 jaar nog in leven
 
 
Nog opmerkelijker is het feit dat, hoewel een aantal van dr. Burzynski's patiënten na vijf jaar uiteindelijk toch overleed, de meesten die GEEN chemotherapie vóór de behandeling met antineoplastons hadden gehad weer een gezond en normaal leven konden leiden. Dat is opnieuw een indicatie dat de conventionele behandelmethodes -chemotherapie en bestraling- vaak dodelijker zijn dan de ziekte zelf.
 
Bijwerkingen chemotherapie
Slechts een paar voorbeelden van de gruwelijke bijwerkingen van drie vaak gebruikte chemotherapie medicijnen: 
 
* Doxorubicine (bijnaam: de Rode Dood): leukemie, hartfalen, onvruchtbaarheid, mondzweren
* Etoposide: leukemie, zenuwschade, afbraak weerstand tegen infecties
* Cisplatine: nierschade, gehoorschade, zenuwschade, onvruchtbaarheid
 
Een ander chemo medicijn, Mitotane, dat is afgeleid van DDT, wordt eveneens gebruikt bij kinderen, ondanks het feit dat er geen enkel onderzoek is geweest of dit medicijn wel veilig of effectief is bij kinderen.
 
Heksenjacht overheid om Burzynski uit te schakelen
In een nieuwe documentaire is te zien hoe dr. Burzynski vervolgens jarenlang een onvoorstelbare en vaak bizarre strijd moest voeren om zijn therapie erkend en verspreid te krijgen. Al in 1977 probeerde hij goedkeuring van de FDA voor zijn antineoplastons behandeling te verkrijgen. Tevergeefs. Hoewel hij volgens juristen aan alle wettelijke eisen voldeed kon hij vooralsnog alleen in Texas aan de gang met zijn therapie.
 
Toen hij echter uit heel het land patiënten te behandelen kreeg, grepen de autoriteiten in. Ze dienden ongefundeerde aanklachten tegen hem in om te proberen zijn medische vergunning in te trekken. Tijdens een door de overheid aangespannen rechtszaak sprak een jury hem echter vrij. De medische commissie van Texas ging op aandrang van de FDA echter in hoger beroep, omdat duidelijk werd dat Burzinsky's therapie een grote bedreiging vormde voor de miljarden die de farmaceutische industrie en aanverwante researchers jaarlijks krijgen voor kankeronderzoek. Daarnaast zouden chemotherapie en bestraling overbodig worden, wat enorm zou snijden in de winsten die worden behaald over de verkoop van de gangbare medicijnen, instrumenten en therapieën.
 
Uit documenten bleek dat de FDA al vanaf het eerste begin de nieuwe therapie van Burzinsky probeerde te blokkeren. Toen er geen enkel medisch bewijs tegen hem kon worden geleverd gooiden de autoriteiten het over een andere boeg en beschuldigden hem van fraude, wat hem op een boete van $ 18,5 miljoen kwam te staan en een gevangenisstraf van 290 jaar. Dankzij druk uit het Congres en de publieke opinie ging de FDA in 1996 echter plotseling overstag en werd akkoord gegaan met een serie nieuwe klinische testen van Burzynski's medicijn.
 
Nadat de overheid alleen al aan gerechtelijke kosten $ 60 miljoen had uitgegeven spande de FDA echter opnieuw een rechtszaak tegen hem aan. In 1997 werd Burzinsky wederom vrijgesproken door een jury. De ellende was echter nog niet voorbij - integendeel. Het bedrijf Elan Pharmaceuticals, waar Buzinsky mee was gaan samenwerken om te proberen zichzelf en zijn therapie uit handen van de overheid te houden, besloot om samen met het National Cancer Institute (NCI) een serie klinische testen te houden met slechts één ingrediënt van Buzinsky's anti-neoplastons. Hoewel hij waarschuwde dat alleen een combinatie van ingrediënten het medicijn werkzaam maakte, werden de testen desondanks doorgezet, met voorspelbaar resultaat: het werkte niet.

Het NCI publiceerde deze bewust verdraaide testen vervolgens om aan te tonen dat Burzinsky's medicijn niet werkte. Al snel werd duidelijk waarom. In de tijd dat men probeerde Burzinksy achter slot en grendel probeerde te krijgen bleek de overheid -dankzij de samenwerking van Elan Pharmaceuticals met het NCI- 11 patenten te hebben ingediend op de door Burzinsky ontwikkelde antineoplastons. Met andere woorden: zijn uitvinding was door de overheid gestolen.

Miljarden voor het kankercomplex, maar geen cent voor Burzinsky
Het door Burzinsky ontwikkelde effectieve medicijn tegen kanker vormde een grote bedreiging voor de farmaceutische industrie, en daarmee ook voor de FDA en het NCI, die geheel in dienst staan van de grote concerns. De Amerikaanse overheid probeerde tevergeefs Burzinksy's medische reputatie kapot te maken, hem in de gevangenis te gooien en zijn uitvinding van hem af te pakken. Uit puur winstbejag is de Amerikaanse overheid er daarom verantwoordelijk voor dat miljoenen kankerpatiënten, inclusief jonge kinderen, over de hele wereld een nieuw medicijn werd onthouden dat hun leven had kunnen redden. Dat dit een ongekende, met geen pen te beschrijven misdaad is behoeft daarom geen uitleg.
 
Alhoewel Burzinsky's medicijn niet iedereen geneest, is het gezien het fors hogere aantal percentage mensen dat wél geneest en het feit dat dit zonder vreselijke bijwerkingen gepaard gaat, een enorme verbetering ten opzichte van de nog altijd overal toegepaste, maar feitelijke barbaarse chemo- en bestralingstherapie. Van al het geld dat Kankerfondsen in binnen- en buitenland ophalen gaat er echter geen cent naar Burzinsky en zijn therapie, die aangetoond één van de meest veelbelovende is die ooit werd ontwikkeld. Dat is misschien iets om te onthouden als u de volgende keer gevraagd wordt om een paar euro over te maken ten bate van de bestrijding van kanker - geld dat rechtstreeks verdwijnt in de zakken van het miljarden omzettende en zichzelf in stand houdende internationale kankercomplex. (1)


Xander
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl