Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Westen verblind; Vrede Israël-Moslimblok wordt 'verbond met de dood'
Westen verblind; Vrede Israël-Moslimblok wordt 'verbond met de dood'


Volgens de voormalige Palestijnse terrorist Walid Shoebat zal Turkije in de nabije toekomst opnieuw de leider van de moslimwereld worden en oorlog tegen Israël gaan voeren.
 
De leiders van de G8 landen -de VS, Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Canada, Italië en Rusland- hebben vandaag op hun bijeenkomst in Frankrijk de Palestijnen en Israël opgeroepen om de onderhandelingen over een Palestijnse staat te hervatten, hun confict op te lossen en een vredesverdrag met elkaar te sluiten (1). De voormalige Palestijnse terrorist Walid Shoebat verwacht op grond van de huidige ontwikkelingen in de Arabische wereld dat zo'n vredesverdrag, waarin Israël 'erkend' zal worden, er op korte termijn zal komen. Volgens Shoebat zal dit echter het door de Bijbelse profeet Jesaja geprofeteerde 'verbond met de dood' zijn en leiden tot de voorzegde 'eindtijd' oorlog waarin de moslimlanden zullen proberen Israël totaal te vernietigen. (2)
Afgelopen week waren zowel rechts- als links Israël over het algemeen erg opgetogen over de duidelijke diplomatieke overwinning die premier Netanyahu over president Obama behaalde. De stafchef van Mahmoud Abbas, de leider van de Palestijnse Autoriteit, klaagde zelfs over de hartverwarmende ontvangst van Netanyahu door het Congres, en zei dat de Israëlische premier op dit moment populairder lijkt dan George Washington en Abraham Lincoln (3).

Volgens Walid Shoebat bevat de nabije toekomst voor Israël echter een aantal voor de meeste mensen minder goed zichtbare, maar ernstige gevaren. 'Om dit te begrijpen moeten we de denkwereld en het karakter van het Midden Oosten weten en begrijpen,' aldus Shoebat. 'Onze organisatie bestaat uit voormalige moslims die uit dat deel van de wereld komen, en veel beter deze denkwereld, strategieën en door de islamitische wereld gebruikte tactieken, alsmede ook de cultuur en religie van zowel de christelijke als de islamitische Arabieren, begrijpen.'
 
Erkenning Israël door moslims 'Hudna'
De Arabische wereld heeft afgelopen week gezien hoe de alliantie tussen Israël en het Amerikaanse volk, ondanks het Israël-vijandige Witte Huis, werd versterkt. Vanuit Westers en met name Amerikaans standpunt is de belangrijkste factor voor vrede in het Midden Oosten de erkenning van Israël 'als de joodse staat, in vrede samenlevend met Palestina.' De slimme moslimleiders die dit begrijpen zullen exact inspelen op dit ideaal, de 'Hudna' uitvoeren en Israël inderdaad erkennen als de joodse staat. Het bewijs dat dit gaat gebeuren is overvloedig aanwezig - als je tenminste weet waar je moet kijken en lezen om de islamitische denkwijze te begrijpen.
 
Shoebat schrijft al vele jaren dat Turkije door de Moslim Broederschap en alle fundamentalistische Soenitische moslims wordt erkend als het hoofd van het Kalifaat. In de islamitische heilige boeken wordt geprofeteerd dat het Ottomaanse Rijk pal voor de komst van de Mahdi zal herleven. Volgens de Hadith zal de Mahdi op de dag des oordeels de moslims aanvoeren bij een mars op Jeruzalem en vervolgens alle joden vernietigen. 
 
Turkije weer leider moslimwereld
De Moslim Broederschap, die hard op weg is in de komende twee jaar de dominante factor in het Midden Oosten te worden, zal daarom Turkije de leider van de moslimwereld maken. Dit streven blijkt telkens weer herhaald te worden als de idealen van de Moslim Broederschap en hun interpretatie van de islam bestudeerd worden. De standaard Korantekst die ze daarbij gebruiken is: 'Kom, o slaaf van Allah, de bomen zullen schreeuwen dat er joden achter hen schuilen, zodat moslims zullen komen om hen (de joden) te vermoorden.'
 
In 2002 was de AKP de eerste islamistische partij die sinds Turkije in 1920 een seculiere staat werd aan de macht kwam. Sindsdien is de AKP de heersende partij in Turkije gebleven, een belangrijk signaal van de herleving van het Ottomaanse Rijk. Als goed opgelet wordt dan zien we hoe Turkije steeds meer invloed krijgt en allianties vormt met zowel Soenitische als Shi'itische landen in het Midden Oosten.
 
De islamitische revolutie in Turkije is echter nog niet compleet; wat ontbreekt is de controle over het nog seculiere leger, maar zodra de islamisten dat gelukt is dan zullen zowel Israël als het Westen zich in dodelijk gevaar bevinden. Turkije vormt met zijn enorme en moderne leger, het op twee (Amerika en Rusland) na grootste ter wereld, namelijk een veel grotere bedreiging dan Iran. Ook is er in Turkije, tot voor een paar jaar geleden nog een vriend van Israël, een grote vijandigheid ontstaan tegenover de joodse staat. Het Gaza-flottielje incident van vorig jaar is daar een goed voorbeeld van.
 
'Slaaf van Allah het beest'
Uit de WikiLeaks documenten blijkt dat de Amerikaanse regering zich dit wel degelijk bewust is, maar hoewel het ministerie van Buitenlandse Zaken gefrustreerd is vanwege de islamistische koers die Turkije is gaan varen, wordt daar richting het Amerikaanse publiek nauwelijks aandacht aan besteed.
 
Op 21 mei riep de Turkse president Abdullah Gul (wiens naam betekent: 'Slaaf van Allah het beest') Hamas op om Israëls bestaansrecht te erkennen. Door hun groeiende invloed zullen de Turken dan ook in staat zijn om een vredesverdrag te bewerkstelligen tussen de Palestijnen en Israël, waarbij Hamas inderdaad Israël zal erkennen. Dit zal echter juist NIET tot echte vrede leiden maar het beruchte islamitische principe van 'Hudna' zijn, dat volgens de Bijbel (Jesaja 28) een 'verbond met de dood' is dat zal leiden tot de oorlog waarin de moslimlanden uiteindelijk zullen proberen Israël totaal te vernietigen.
 
'Door vrede zal hij velen vernietigen'
De moslimwereld zal daarom 'vrede' gaan gebruiken om zowel Israël als het Westen te misleiden. De vredeswens in het Westen en vooral onder het joodse volk bestaat al tientallen jaren. Het komende bedrieglijke vredesverdrag zal zijn gebaseerd op volledige erkenning van Israël en zowel het Westen als de joden ertoe verleiden ermee akkoord te gaan. Deze vrede zal volgens de Bijbel echter nog geen 4 jaar standhouden, maar uitmonden in de grootste en gruwelijkste oorlog die de wereld ooit heeft meegemaakt. 'Door vrede zal hij velen vernietigen' (Daniël 8:25, KJV).

Er van uitgaande dat president Obama vrede in het Midden Oosten zal willen gebruiken om in november 2012 herkozen te worden, zal dit verdrag waarschijnlijk in uiterlijk 2012 worden gesloten. Volgens de Bijbelse profetieën houdt deze vrede maar zo'n 3,5 jaar stand. ALS dit scenario klopt dan betekent dit dat -afhankelijk van de aangehangen visie op de eindtijd- de (Grote) Verdrukking óf begint in 2015, óf halverwege is, óf eindigt in dat jaar.


Xander
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl