Headlines
12-02-17

-  Wilders: 'Islam gevaarlijker dan Nazi ideologie en Koran moet verboden worden'
 


11-02-17

Britse studie: Ruime meerderheid Europeanen wil immigratie moslims stoppen
 


10-02-17

-  Elijah Wood ('Frodo' in Lord of the Rings): Hollywood is één grote pedofielen ring
 


09-02-17

Balkan Grens Defensie Project: 16 landen negeren EU en gaan migranten tegenhouden
 


08-02-17

-  Zweedse agenten woedend: Migrant verkracht 13 jarig meisje en krijgt 2 maanden cel
 


07-02-17

- 'Merkel wil vreemdelingenlegioen van 1,2 miljoen moslims inzetten tegen Rusland'
 


06-02-17

-  Wetenschapper: Wij hebben global warming data vervalst voor klimaatconferentie Parijs
 


05-02-17

Fukushima update: Record straling in centrale gemeten sinds kernramp in 2011
 


04-02-17

-  Trump: Krankzinnig dat een land niet zou mogen bepalen wie er binnenkomt

Euro wankelt: Rente staatsschulden bankroet Frankrijk en Italië stijgt weer
 


03-02-17

-  WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden
 


02-02-17

Universitaire historicus zegt dat burgeroorlogen in Europa onvermijdelijk zijn
 


01-02-17

-  Teken petitie aan president Trump om EU tot illegale autoriteit te verklaren
 


31-01-17

'EU heeft zwarte lijst van iedereen die niet tegen Rusland is'
 


30-01-17

Linkse partijen Den Haag verdedigen islamitische haatideologie met verketteren Trump
 


28-01-17

-  'Steeds openlijkere alliantie tussen links en islam wil Westerse beschaving vernietigen'

VN waarschuwt voor hongersnood Jemen: Miljoenen dreigen te sterven
 


27-01-17

Trumps EU-ambassadeur verwacht dat euro en EU binnen anderhalf jaar instorten

-  Migranten misbruiken massaal uitkeringen voor vieren vakantie in thuisland

Trump wil bijdrage aan VN stoppen vanwege steun aan Palestijns terrorisme
 


25-01-17

-  Duitse overheid waarschuwt voor chemische aanslagen op drinkwater

President Trump legt immigratie uit 7 moslimlanden aan banden
 


24-01-17

Trump begint ondanks nepnieuws-media offensief met 7 uitvoerende bevelen
 


22-01-17

Mogelijk eerste internationale crisis voor Trump: Oorlog tussen Servië en Kosovo
 


20-01-17

-  President Trump belooft macht aan volk terug te geven en grenzen te beschermen

Obama laat VS in verval, diep verdeeld en met twee keer zoveel schuld achter
 


19-01-17

Zwitsers controleren wel: 80% migranten zonder paspoort
 


17-01-17

Hof van Beroep in Parijs: Aanwezigheid Israël op Westbank is legaal
 


15-01-17

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wereld verandert razendsnel in grote gecontroleerde digitale gevangenis
Wereld verandert razendsnel in grote gecontroleerde digitale gevangenis
Verplichte spyware op je computer om illegaal downloaden te blokkeren


4,8 miljoen CCTV bewakingscamera's maken van Groot Brittannië de meest gecontroleerde maatschappij ter wereld.
 
Onze wereld is in sneltreinvaart aan het veranderen in een 'Big Brother' maatschappij waarin werkelijk alles wat u doet wordt gadegeslagen, opgeslagen, gevolgd en tot in de kleinste details gecontroleerd. Wellicht heeft u er nu nog niet zoveel last van, maar in een recent promotiefilmpje van het 'Forum for the Future', waar grote bedrijven zoals Shell, Time Warner en Vodafone aan deelnemen, wordt een toekomst geschetst die iedereen die nog een beetje prijs stelt op zijn persoonlijke vrijheid de rillingen over het lijf zal doen lopen.
Vrijwel iedereen weet dat de wereld niet wordt geregeerd door politici maar door machtige multinationals. De toekomstvisie in het filmpje is dan ook beslist niet zomaar een fantasietje - integendeel, nu al wordt er hard gewerkt om de maatschappij klaar te stomen voor de meest fascistische en onvrije samenleving die de wereld ooit gekend heeft.
 
Over nog geen 30 jaar zijn de dromen van de meest antisociale ecoterroristen uitgekomen. In 'planned-opolis', zoals de samenleving van morgen wordt genoemd, hebben de mensen namelijk geen privé auto's meer. In het filmpje wordt er vanuit gegaan dat de fossiele brandstoffen schaars zijn en dat er geen afdoende vervanging voor in de plaats is gekomen. Energie is duur, dus de gewone man verplaatst zich vooral per elektrische fiets en als alleen als het absoluut noodzakelijk is met een elektrische, automatische auto die op afroep besteld kan worden. De paar luxe privé bolides die er nog rondrijden zijn natuurlijk exclusief bestemd voor de heersende elite. 'Alleen voor de rijken, hahaha...'
 
Vanzelfsprekend houdt de overheid exact bij waar u heen gaat, hoe lang u weg bent, met wie u spreekt, etcetera. Veel mensen zullen overigens nauwelijks hun huis meer uitkomen omdat telewerken een grote vlucht zal hebben genomen. De stad van de toekomst lijkt in het filmpje gruwelijk veel op de met 'commie blocks' vol geperste éénheidswoningen die de afzichtelijke steden in voormalig communistisch Oost Europa en de Sovjet Unie kenmerkten. 'Met zóveel mensen zullen we blij zijn dat we alles laten bepalen door een mega-computer.' Werkelijk?

Kinderen worden 'toegewezen' aan een school. U kunt straks dus niet meer zelf bepalen waar uw kroost naar school gaat. Vervolgens kiest niet u, maar de staat wat voor werk u gaat doen. 'Gefeliciteerd, uw toegewezen carrière is:'. Dit is precies wat er al tientallen jaren in het straatarme, hongerige en communistische Noord Korea gebeurt. 
 
Er zal een Wereld Voedsel Raad (WVR) worden opgericht die voor iedereen een 'calorie kaart' gaat invoeren. Klaarblijkelijk verwacht de huidige elite dat we straks niet langer in geld, maar in calorieën worden betaald. De kaart werkt niet alleen als creditcard waarmee voedsel kan worden gekocht bij de WVR-supermarkten -'wat staat deze maand op het menu' geeft al een voorproefje van de 'keuze' die we dan zullen hebben-, maar ook als insteekkaart voor bijvoorbeeld uw smartphone. Eén enkele kaart om alles wat u in het dagelijkse leven doet te regelen, besturen, kopen en betalen. Is dat niet 'lekker makkelijk'...?
 
Verwacht wordt dat lang niet iedereen zit te wachten op deze 'heerlijke nieuwe wereld'. Daarom zullen er 'Cry Freedom Ghetto's' ontstaan waar de 'in smerigheid' levende 'dissidenten' totaal afgesloten zullen zijn van de moderne wereld en geen toegang zullen hebben tot het hogesnelheids-transportsysteem, het moderne internet, werk en een groot aantal essentiële voorzieningen. Dat zal dus uw lot zijn als u weigert onderdeel te zijn van de toekomst zoals bedrijven zoals Shell en Vodafone die voor u aan het creëren zijn. (1)
 
Zo hard gaat het:
Als u denkt dat het zo'n vaart niet zal lopen dan vergist u zich zeer. Er zijn talloze signalen en ontwikkelingen die erop wijzen dat deze alles controlerende Big Brother samenleving, waarin u niet zelf meer hoeft te -correctie: mág- denken, volop in de maak is:
 
1. De dagen van het vrije internet zijn geteld. Steeds meer landen zijn van plan om een China-achtige internetcensuur in te stellen, ook de VS en de Europese Unie. Tijdens de G8 bijeenkomst afgelopen week was strengere internetregulering één van de belangrijkste onderwerpen. Onafhankelijke websites die tégen de door de elite geplande Nieuwe Wereld Orde zijn, zullen langzaam maar zeker permanent worden geblokkeerd. In China gebeurt dit bijvoorbeeld met alle informatie over de Dalai Lama en de studentenopstand van 1989. Zelfs een zoekopdracht voor het Engelse woord 'vrijheid' wordt geblokkeerd. In Amerika wil men verplichte spyware op iedere computer installeren, die controleert of er geen illegale inhoud wordt bekeken of gedownload. Frankrijk wil de Britse 'three strikes out' wet, waarbij u van het internet wordt gegooid als u bijvoorbeeld drie keer een film download, in heel de EU invoeren.
 
2. In de VS krijgen alle nieuwe mobieltjes vanaf 2012 verplicht een speciale chip waarop de president en andere autoriteiten naar eigen goeddunken 'noodberichten' kunnen doorgeven, die door de gebruikers niet kunnen worden tegengehouden. Het systeem heeft de toepasselijke naam PLAN gekregen (Personal Localized Alert Network).
 
3. In Groot Brittannië hangen nu al zo'n 4,8 miljoen bewakingscamera's, het grootste aantal per inwoner ter wereld. Bij duizenden probleemgezinnen hangen zelfs verplicht camera's in huis. Aan de andere kant is het inmiddels illegaal om zelfs maar foto's te maken van de Britse politie. Uit de hele wereld komen politiemachten een kijkje nemen in de CCTV controlecentra, om te zien hoe alles werkt als straks ook hun landen met een vergelijkbaar systeem zijn uitgerust. In de VS hangt het ministerie van Landbouw camera's op in de kantines van publieke scholen, zodat gecontroleerd kan worden wat de leerlingen precies eten en hun gewoontes zo nodig 'bijgesteld' kunnen worden.

4. De Europese Unie gaat alleen al in 2012 circa 200 miljoen euro uitgeven aan een propagandacampagne om de Europeanen ervan te overtuigen hoe geweldig de EU voor hen is. De grotendeels door de overheid gecontroleerde reguliere media doet hier -gewild of ongewild- aan mee. De helft van het bedrag gaat overigens op aan de salarissen van 1078 medewerkers die de EU gaan 'communiceren' naar haar burgers.
 
5. De Amerikaanse FBI gaat zonder gerechtelijk bevel door middel van GPS-tracking (minuscule zendertjes) de gangen na van bepaalde 'activisten', zelfs al hebben ze geen enkele misdaad begaan. In Michigan downloadt de politie de hele inhoud van uw mobieltje als u als automobilist aan de kant wordt gezet en gecontroleerd. 'Binnenlandse terroristen' -iedereen die zich, al is het slechts met woorden, verzet tegen de overheid- worden door de regering Obama gezien als een grote bedreiging voor de 'staatsveiligheid'.
 
6. In Groot Brittannië worden alle telefoontjes, sms'jes, emails en internethandelingen van alle burgers een jaar lang bewaard en -indien gewenst- gecontroleerd door de overheid. De Britse politie gaat het door het Amerikaanse leger gebruikte Geotime systeem gebruiken om een compleet driedimensionaal profiel te maken van alle digitale handelingen (bellen, internetten, bankieren, etc.) van iedere 'verdachte'. De Duitse politicus Malte Spitz dwong via een rechtszaak zijn provider bekend te maken hoe vaak de locatie van zijn mobieltje werd vastgelegd: 35.000 keer in 6 maanden.
 
7. Het Amerikaanse DARPA heeft een nieuw video-bewakingssysteem ontwikkeld dat volgens velen een einde maakt aan publieke anonimiteit. Het systeem kan namelijk in real-time beelden analyseren, indexeren en met elkaar in verband brengen, en daardoor 'weten' wat je denkt (!). De Amerikaanse luchtmacht werkt aan een camera waarmee op zeer grote afstand (vele kilometers) gezichtsherkenning mogelijk is. In Japan hangen al gezichtsherkenningscamera's in grote reclameborden, die het geslacht en de leeftijd van een voorbijganger registreren en de reclame daar desgewenst aan aanpassen.
 
8. De regering Obama ontwikkelt een universeel 'Internet ID' waarmee alle internethandelingen van iedere persoon worden gevolgd en gecontroleerd. Alle persoonlijke gegevens moeten op één 'vertrouwde' (overheids)locatie worden opgeslagen. Steeds meer tirannen gaan overigens over tot het indrukken van de 'internet kill knop', waarmee het hele internet kan worden geblokkeerd als de overheid dit nodig acht. China kan en doet dit dus al, de Verenigde Staten zullen binnenkort volgen en dan zal ook de EU niet ver meer achterblijven.
 
9. In de VS is de beruchte Patriot Act uitgebreid en is het de autoriteiten nu toegestaan om zonder gerechtelijk bevel iedere willekeurige burger te volgen, af te luisteren of diens huis en auto te onderzoeken. Onlangs bespraken we op deze site de nieuwe Detainee Security Act, die president Obama dictatoriale machten geeft om over de hele wereld militaire acties te ondernemen tegen personen, instellingen of complete landen, zonder dat de instemming van het Congres (= het Amerikaanse volk) nodig is. Obama's gezondheidswet (Obamacare) voorziet in uiterlijk 2013 in de invoering van een chip(kaart) waarop alle medische gegevens van een patiënt worden bewaard. De chip kan desgewenst ook onderhuids worden geïmplanteerd.
 
10. Over heel de wereld wordt steeds sneller steeds harder opgetreden tegen demonstranten, ook in de VS en in Europa (Duitsland, Groot Brittannië, Griekenland, Spanje). In de VS zet de politie behalve traangas inmiddels ook geluidswapens in.
 
Gecontroleerde gevangenis
De hele wereld is een totalitaire staat aan het worden, één grote gecontroleerde gevangenis. Onze overheden beweren dat meer controle en meer regels noodzakelijk zijn voor onze 'veiligheid', maar de werkelijkheid is dat individuele burgers straks vrijwel niets meer te zeggen hebben over hoe en waar ze wonen, werken, zich verplaatsen, wat ze eten en drinken en waar ze op tv of internet naar willen kijken.
 
Als u dit een ideale maatschappij lijkt dan hoeft u helemaal niets te doen en slechts af te wachten, want aan de totstandkoming van deze Nieuwe Wereld Orde wordt door politici, multinationals en de milieubeweging hard gewerkt. Degenen die echter waarde hechten aan het laatste restje vrijheid dat hen nog rest hebben nog maar weinig tijd om hun stem te laten horen en te proberen het huiveringwekkende 'planned-opolis' te voorkomen. (2)
 
 
Xander
 
(2) End Of American Dream

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl