Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

'Nederlandse regering wil websites met alternatieve info griepvaccins afsluiten'
'Nederlandse regering wil websites met alternatieve info griepvaccins afsluiten'
'Nederlandse viroloog Albert 'Dr.Flu' Osterhaus kwade genius achter massavaccinaties'- FRANSE KRANT LE FIGARO: BINNENKORT STAAT VAN BELEG IN FRANKRIJK EN GEDWONGEN VACCINATIES'

 
 
Volgens een bericht op The Flu Case, de website van de Oostenrijkse onderzoeksjournalist Jane Burgermeister waar alle internationale berichten over de Mexicaanse griep en de vaccinatieprogramma's worden verzameld, heeft de Nederlandse regering besloten om alle websites en weblogs met alternatieve informatie over de H1N1 pandemie en de vaccins, af te sluiten. Minister Klink van Volksgezondheid zou hebben toegegeven dat overheidsofficials actief bezig zijn op deze alternatieve sites, om zo een idee te krijgen van welke meningen en visies de bezoekers met elkaar delen.

Volgens de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) zou de massavaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse grieppandemie met name gepromoot worden door een panel experts, met de Nederlandse viroloog en influenza-specialist Albert Osterhaus aan het hoofd. Osterhaus, de belangrijkste adviseur van de Nederlandse regering wat betreft de grieppandemie, heeft inmiddels de bijnaam 'Dr.Flu' (Dokter Griep) gekregen. Deze bijnaam is mede afgeleid van het antigriepmiddel Tamiflu, aangezien Osterhaus maar liefst 13 bijbaantjes heeft in de farmaceutische industrie, en dus bepaald niet als objectief kan worden beschouwd.
 
De Nederlandse media zouden de opdracht hebben gekregen om de stervensgevallen als gevolg van het H1N1-griepvaccin zoveel mogelijk te bagatelliseren of compleet te negeren. Er zouden zelfs klinkklare leugens worden verspreid over de hoge opkomst (4 miljoen mensen); ook zouden er voor het TV-nieuws mensen zijn gefilmd die volgens de commentator in de rij stonden te wachten voor hun griepprik, terwijl het hier ging om een uitverkoop van een gewone winkel.

Eén van de bewijzen dat de opkomst in werkelijkheid zwaar tegenvalt is het feit dat minister Klink heeft besloten om 19 miljoen van de totaal 34 miljoen vaccins te verkopen aan Macedonië en een aantal Afrikaanse landen.
 
In het bericht op The Flu Case staat tevens te lezen dat het Pandemrix-vaccin inderdaad een nano-vaccin is, maar dit wordt verder nergens mee onderbouwd. Wel loopt er nog altijd een rechtszaak tegen minister Klink over het geven van de juiste informatie over de ingrediënten van het vaccin.

Ook in Finland zou de overheid nauwlettend websites, blogs en forums in de gaten houden, en zou de media alle alternatieve informatie doelbewust doodzwijgen of belachelijk maken.(1)

'STAAT VAN BELEG, GEDWONGEN VACCINATIES IN FRANKRIJK'
Volgens het nieuwste bericht op The Flu Case schrijft de bekende Franse krant Le Figaro dat de Franse regering binnenkort het hoogste alarmniveau van de WHO (niveau 6) landelijk zal implementeren. Hierdoor kan de overheid de staat van beleg afkondigen en overgaan tot gedwongen vaccinaties en quarantaines.

Voordat hiertoe kan worden overgegaan moet de Franse overheid zorgen dat de hele bevolking snel gevaccineerd kan worden. Al enige maanden worden voorbereidingen getroffen om door het hele land militaire mobiele vaccinatiecentra op te zetten. Zijn deze gereed, dan kan martial law worden afgekondigd.

Na het invoeren van 'pandemie alarmfase 6' kunnen er naast gedwongen vaccinaties en quarantaines ook reisrestricties en samenscholingsverboden worden opgelegd. Ook kunnen scholen en andere publieke instellingen worden gesloten en kan de toegang tot ziekenhuizen, bejaardenhuizen en gevangenissen worden beperkt. Tevens kunnen er maatregelen worden genomen ten aanzien van de voedselvoorziening.

In Frankrijk zijn van de circa 2,76 miljoen griepgevallen officieel tot nu toe slechts 86 mensen omgekomen als gevolg van de Mexicaanse griep, véél minder dan bij een normale seizoensgriep het geval is. Er is echter geen enkel bewijs dat deze 86 mensen allen door het H1N1 virus het leven lieten; wel zijn er aanwijzingen dat de doodsoorzaak van veel mensen, net als in Schotland, achteraf wordt veranderd in 'varkensgriep slachtoffer'.(2)

Xander
 
Bronnen:
 
(2) The Flu Case

Zie o.a. ook:
 
...
02-09: Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen (/WHO wil wetgeving landen en individuele mensenrechten buiten werking stellen om gedwongen vaccinaties af te dwingen)
...
...
...
...

(Voor veel meer artikelen over de Mexicaanse griep (maart-oktober 2009): zie rubriek NWO)

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl