Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Virtuele martial law Oekraïne vanwege virus: proeftuin WHO voor rest van de wereld?
Virtuele martial law Oekraïne vanwege virus: proeftuin WHO voor rest van de wereld?
Doelstellingen WHO onmogelijk te realiseren als vaccinaties vrijwillig blijven - Al bijna 1 miljoen Oekraïners besmet met mysterieus virus - Leger Oostenrijk oefent voor 'eventuele noodtoestand als gevolg van pandemie'

 
 
Hoewel niet officieel afgekondigd heerst in Oekraïne -onder het voorwendsel van de Mexicaanse grieppandemie- feitelijk de staat-van-beleg. Het Oost Europese land is de facto het eerste land ter wereld dat volledig onder controle van de VN en de daaraan verbonden WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) is komen te staan. Grote gebieden zijn onder quarantaine geplaatst; politieke tegenstanders hebben reisrestricties opgelegd gekregen; demonstraties zijn verboden en critici van het Mexicaanse griepvaccin, dat volgens de plannen gedwongen aan iedereen zal worden toegediend, zullen als criminelen worden behandeld.
 
Welk land is het volgende slachtoffer? En welk land daarna? Bedenk goed dat alle 194 bij de WHO aangesloten landen -inclusief Nederland- zich aan dezelfde richtlijnen zullen moeten onderwerpen als nu in Oekraïne worden toegepast.

Zoals al vaker geschreven heeft de WHO als officiële doelstelling het injecteren van 4,9 miljard mensen met een door steeds meer experts als 'biowapen' omschreven vaccin. Een doelstelling, die bij lange na niet gehaald gaat worden als de vaccinaties vrijwillig blijven. Er hebben zich namelijk nog maar nauwelijks mensen laten injecteren met het zwaar omstreden vaccin, ondanks alle propaganda van de reguliere media. In de meeste Europese landen waar de vaccinatiecampagne is gestart heeft slechts een paar procent van de bevolking het ongeteste, giftige vaccin in hun lichaam laten spuiten, ongetwijfeld vanwege de enorme vloed kritische en alarmerende berichten die in hoofdzakelijk de alternatieve media zijn verschenen.
 
Daarom moet het volgens de WHO en het aan hen gelinieerde internationale corporatieve misdaadsyndicaat radicaal anders. Oekraïne is het eerste slachtoffer; slechts één maand vóór de uitbraak van het virus hield de WHO er al een pandemische bioterreur oefening. Tevens zijn er vlak vóór de virusuitbraak door ooggetuigen vliegtuigen gezien die een onbekende stof over de steden zouden hebben gesproeid. Daarnaast heeft de uiterst dubieuze farmaceutische gigant Baxter International, dat in februari 72 kilo aan gewone griepvaccins 'per ongeluk' besmette met het vogelgriepvirus, een vestiging in Oekraïne. Kan het nog steeds toeval zijn dat juist Oekraïne het eerste slachtoffer is van een massale virusuitbraak?
 
Inmiddels worden er plannen uitgewerkt om de bevolking van het land gedwongen te injecteren met het Mexicaanse griepvaccin. De Amerikaanse regering zal voor dit doel begin december alvast bijna één miljoen doses naar het land sturen. Zwangere vrouwen en kinderen zullen als eersten gevaccineerd worden, omdat zij het kwetsbaarst voor het H1N1 virus zouden zijn.

Varkensgriep of Vogelgriep?

Of het daadwerkelijk om het H1N1/Mexicaanse (varkens-)griepvirus gaat is echter maar de vraag. Sommige berichten vanuit de Oekraïne spreken van een ander, mysterieus virus dat onder andere longontsteking veroorzaakt. Dit virus zou zich veel sneller verspreiden en veel meer slachtoffers maken. Een week geleden werd gesproken van ongeveer 200.000 geinfecteerden; inmiddels zouden al bijna 1 miljoen mensen ziek zijn geworden, en zouden er ettelijke tienduizenden mensen in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Het zal niemand moeten bevreemden als de WHO, dat op dit moment het mysterieuze virus onderzoekt, binnenkort verklaart dat het Mexicaanse griepvirus is gemuteerd in een vorm van de vogelgriep. Dit zal paniek veroorzaken in de rest van de wereld en zeker in de aan Oekraïne grenzende landen en de rest van Europa. Hierdoor zal de WHO een uitstekend excuus hebben om het vogelgriepvirus aan de vaccins toe te voegen, zodat de pandemie zich nog verder zal verspreiden.
 
De WHO treft tenslotte al jaren voorbereidingen voor een uitbraak met het vogelgriepvirus, dat volgens sommigen niets anders is dan een in militaire laboratoria gekweekt biowapen dat gereconstrueerd is uithet virus dat ooit de Spaanse grieppandemie veroorzaakte.

In Oostenrijk zouden de media de bevolking reeds bang maken met berichten dat de pandemie zich snel naar Europa zou kunnen verspreiden. Oostenrijk zou mogelijk het eerstvolgende slachtoffer zijn, omdat er dagelijks 5 vliegtuigen uit de Kiev -de hoofdstad van Oekraïne- landen, en er geen voorzorgsmaatregelen zouden zijn getroffen om mogelijk geinfecteerde passagiers te testen. 
 
De prangende vraag is hoe lang het zal duren voordat de media in Oostenrijk en in welk ander Europees land dan ook zullen 'verklaren' dat er een vogelgrieppandemie is losgebarsten, waardoor de overheid zich 'gedwongen' zal zien om, net zoals in Oekraïne, feitelijk de staat-van-beleg uit te roepen en de democratie grotendeels op te schorten.
 
Overdreven? Niet als u bedenkt dat het aantal politie- en veiligheidsagenten dat in de Oostenrijkse steden op straat patrouilleert, recent enorm is toegenomen. De vliegvelden en grensovergangen worden extra bewaakt en de commandostructuur van het Oostenrijkse leger is gecentraliseerd. Speciale legereenheden in Korneuburg -waar Baxter Internationaal is gevestigd- hebben geoefend op operaties tijdens een noodtoestand -zoals het in quarantaine plaatsen van grieppatiënten- als gevolg van een 'eventuele' pandemie.

Wordt Oostenrijk het eerste West Europese slachtoffer van de banksters en 'big pharma', de zich almachtig wanende farameutische bedrijven? Reken er maar op dat zodra de WHO Oostenrijk als bruggehoofd in West Europa onder controle heeft weten te krijgen, andere Europese landen zullen volgen.

Vaccin veroorzaakt overreactie immuunsysteem en zekere dood
Als er een daadwerkelijk een vogelgrieppandemie zou komen en de Mexicaanse griep inderdaad veel minder gevaarlijk is dan een gewone seizoensgriep, waarom wordt er dan zo'n paniek gezaaid via de massamedia en wil men koste wat het kost zoveel mogelijk mensen vaccineren?
 
Het antwoord op deze vraag is nog in nevelen gehuld, maar op sommige sites valt te lezen dat het Mexicaanse griepvaccin bedoeld is om ons immuunsysteem te activeren, zodat als iemand geinfecteerd wordt met óf het H1N1 virus, óf de nieuwe mysterieuze en veel dodelijkere (vogel)griepvariant, het immuunsysteem onmiddellijk een overreactie vertoont en er een zogenaamde citokinestorm in het lichaam ontstaat, waardoor iemands longen letterlijk verbranden door de torenhoge koorts en de patiënt een vreselijke dood sterft. Dat zou tevens de reden zijn waarom vooral jongeren en kinderen het slachtoffer van de Mexicaanse griep worden en ouderen veel minder, omdat deze een zwakker immuunsysteem hebben.

Het 'echte' (gemuteerde) H1N1 virus of het vogelgriepvirus zou pas voor december en januari gepland zijn. Als deze informatie correct is -het medische gedeelte wordt in ieder geval door toonaangevende experts, zoals de bekende dr. Blaylock, onderschreven- dan rest er nog maar weinig tijd om deze gruwelijke poging tot de grootste massamoord uit de wereldgeschiedenis te voorkomen.
 
 
Xander
 
Bronnen:
 
Ken-Welch.com (tip van René)
 
Zie ook:
 
...
02-09: Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen (/WHO wil wetgeving landen en individuele mensenrechten buiten werking stellen om gedwongen vaccinaties af te dwingen)
...
...
...
...

(Voor veel meer artikelen over de Mexicaanse griep (maart-oktober 2009): zie link laatste artikel 28-10)
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl