Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Top viroloog vindt bewijs dat Mexicaanse griepvirus uit laboratorium komt
Top viroloog vindt bewijs dat Mexicaanse griepvirus uit laboratorium komt
Vaccinatiepropaganda Duitsland lijkt mislukt - WHO: Mogelijk nieuwe dodelijke combinatie varkensgriep en vogelgriep

 
 
Adrian Gibbs, de Australische top viroloog die al in maart suggereerde dat het Mexicaanse griepvirus mogelijk uit een laboratorium afkomstig is, heeft gisteren de resultaten van zijn onderzoek gepubliceert. Volgens Gibbs en zijn mede-wetenschappers is het veel waarschijnlijker dat het virus kunstmatig door mensen is gemaakt, dan dat het hier om een natuurlijke mutatie gaat.
De nieuwe variant van het H1N1 virus, die voor het eerst in april in Mexico en de VS opdook, zou wel eens het resultaat kunnen zijn van een doelbewuste samenvoeging van drie virussoorten die van drie continenten afkomstig zijn. Tevens schrijven Gibbs en zijn Australische collega's in het blad Virology Journal dat dit óf in een laboratorium óf zelfs bij een vaccinproducent gebeurd kan zijn.

Zes maanden geleden legde Gibbs zijn hypothese dat het nieuwe H1N1 virus door mensen is gemaakt aan de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) voor. Die reageerde door te stellen dat het Mexicaanse (varkens-)griep virus een natuurlijke variant is en niet in een laboratorium is samengesteld.
 
Hoewel de exacte bron van het Mexicaanse griepvirus nog altijd niet bekend is, roepen de resulaten van het onderzoek volgens de betrokken experts 'veel nieuwe vragen op'. De wetenschappers vergeleken de genetische samenstelling van het nieuwe griepvirus met dat van andere virussen die in de Genbank-database zijn opgeslagen, en ontdekten dat de 'voorvader' van het H1N1 virus uit varkens afkomstig is.

Hoewel vogels in theorie voor de verspreiding en samenkomst van de verschillende virussoorten zouden kunnen hebben gezorgd, is wetenschappelijk gezien 'verreweg de meest simpele verklaring dat mensen dit hebben gedaan,' aldus Gibbs, die gedurende zijn 39-jarige carrière aan de Australische Nationale Universiteit meer dan 250 wetenschappelijke publicaties, hoofdzakelijk over virussen, op zijn naam zette.

'Adrian Gibbs kennende zal hij dit heel logisch doordacht hebben om tot deze conclusie te komen,' gaf Lance Jennings, een klinische viroloog uit Nieuw Zeeland, als commentaar. 'Nu moet iemand anders maar eens proberen om het te onderbouwen of juist te weerleggen.' (1)
 
Vaccinatiepropaganda Duitsland lijkt mislukt
Volgens Heiko Schneitler, het hoofd van de vaccinatiecampagne tegen de Mexicaane griep in de Duitse stad Düsseldorf, laten de inzakkende opkomstcijfers zien dat de 'vaccinatiecampagne geen impact meer heeft.'
 
'Ik denk dat de mensen bang zijn. Iedereen kan zeggen wat ie wil zonder dit te bewijzen,' klaagde Schneitler. Daarbij doelt hij niet op de zogenaamde 'complotdenkers', maar op de vele artsen in de stad die openlijk zware kritiek hebben geleverd op het Pandemrix-vaccin tegen de Mexicaanse griep, dat in heel Europa reeds in verband is gebracht met miskramen, gezondheidsschade en doden.

'Die artsen moeten hun Staatsexamen nog maar eens overdoen,' fulmineerde Collin Blume, één van de weinige artsen in Düsseldorf die nog steeds achter de vaccinatiecampagne staat. Wel gaf hij toe dat de artsen die besloten om niet met de campagne mee te doen, daar zonder uitzondering geen spijt van hebben.
 
Ondanks de door de overheid en massamedia gecreëerde griephysterie trekt het grootste deel van de Duitsers zich hier weinig van aan. '35.000 doden', voorspelde de Duitse sensatiekrant Bild op 21 oktober. Desondanks valt de opkomst in Duitsland enorm tegen, waardoor pro-vaccin artsen zoals Schneitler nu al met duizenden ongebruikte injectiespuiten zitten. 

De 'anti' beweging krijgt ondertussen steeds meer prominente medestanders. Zo verklaarde Günter Jonitz, de president van de overkoepelende Artsen Vereniging in Berlijn, dat 'het beeld dat van de (Mexicaanse) varkensgriep wordt geschetst, gruwelijk overdreven is. De varkensgriep wordt gepresenteerd als een alomtegenwoordige dodelijke bedreiging, met name voor kinderen, zodat je je zo snel mogelijk zou moeten laten inenten om niet ziek te worden.'
 
Steeds meer mensen krijgen door dat de reguliere mediazenders slechts gebruikt worden als propagandakanalen van de farmaceutische bedrijven en de overheden, die met deze bedrijven geheime, lucratieve kontrakten hebben afgesloten. De enige optie die de officiële paniekzaaiers nog hebben om het grootste biologische experiment uit de geschiedenis te doen slagen, is het verplicht stellen van de vaccinaties. Uit een recente opiniepeiling blijkt echter, dat 90% van de Duitsers daar op tegen is.(2)
 
WHO waarschuwt voor dodelijke combinatie varkens- en vogelgriep
De Wereld Gezondheids Organisatie heeft officieel gewaarschuwd dat de vogelgriep, die op mysterieuze wijze in Egypte, Indonesië en elders is opgedoken, zich mogelijk kan samenvoegen met het Mexicaanse griepvirus, waardoor er een nieuwe, 'dodelijke' en 'besmettelijke' ziekte ontstaat. Vanzelfsprekend wordt er geen melding gemaakt van de sterke aanwijzingen, dat het H1N1 virus naar alle waarschijnlijkheid een met behulp van diezelfde WHO door mensen geconstrueerd biowapen is.

'Het meest voor de hand liggende risico is een combinatie van H5N1 met de pandemische griep A(H1N1) van 2009, waardoor er een griepvirus ontstaat dat net zo dodelijk is als de eerste soort, en net zo besmettelijk als de laatste. We weten niet of dit mogelijk is, maar we zijn ons heel goed bewust van het risico,' aldus dr. Shin Young-soo, WHO-directeur voor de Westelijke Pacific.(3)
 
 
Xander

Bronnen:
 
(3) The Flu Case

Zie o.a. ook:
 
...
02-09: Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen (/WHO wil wetgeving landen en individuele mensenrechten buiten werking stellen om gedwongen vaccinaties af te dwingen)
...
...
...
...

(Voor veel meer artikelen over de Mexicaanse griep (maart-oktober 2009): zie rubriek NWO)

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl